site
stats

YouTonics pregled kože: kolagen kože pijačo za anti-aging in zmanjša gube

Ko vaša koža dobi vse nagubana, suha in tudi srbeča, kot ste starost, to je znak pogoj kožne celice ne morejo razmnoževati na odlični stopnji lahko povzročijo tanjšanje kože.

Vaš izdelek zdravljenje koža potrebuje kolagen, ki bo okrepil vaše zdravje kože in wellness, lase, dlesni, nohte in sklepe brez ustvarjanja škodljive učinke.

YouTonics Koža je dodatek, ki lahko spodbujajo obnavljanje kolagena, ki ga na splošno znanega britanskega podjetja Bauer Nutrition (uradna spletna stran). Obljublja, da se zmanjša gube in suho kožo in izboljša dobro počutje vaših las in tudi nohte.

Preden si ogledate YouTonics pregled kože, morate razumeti najprej, kaj je kolagen in zakaj ga potrebujete.

Kaj je kolagen?

Kaj je kolagen?Kolagen je ena izmed najbolj bogatih beljakovin v človeškem telesu in je material, ki ima celotno telo skupaj. To se nahaja v kosteh, mišičnih tkiv, kože in tudi ligamentov, kjer se razvija oder ponuditi vzdržljivost in okvir. (1)

Kolagen tvori iz aminokislin glicina, prolina, arginin, in tudi hidroksiprolina.

Tam veliko različnih vrst kolagena, vsaj 16 vrst, vendar 80-90% kolagena v telesu spadajo v vrste I, II in tudi III. V kolagenov v telesu so zdravi in vsestranski.

Kolagen pomaga dati svojo moč kože in tudi prilagodljivost, skupaj s spremembo odmrle kožne celice. Ko gre za naše sklepe in tudi vezi v najlažjih smislu, da je “lepilo”, ki pomaga držati telo s seboj.

Zakaj bi morali kolagena obnovo kože?

Ko se staramo, naše telo začne proizvajati veliko manj kolagena, ki je glavni razlog, da je naša koža začne gubam in tudi SAG in tudi naši spoji stavke škodo.

proizvodnjo kolagena naravno upada s starostjo, minimizira strukturno stabilnost kože in tudi povzročajo povešanje kože, nastanek gub in slabitev hrustanca v sklepih.

Poleg procesa staranja, lahko druge spremenljivke dodamo k zmanjšanju ravni kolagena, kot so načrti visoko sladkornih prehrana, kajenje cigaret in tudi velike količine izpostavljenosti soncu tudi dodajajo, da zmanjšuje kolagenske stopinj.

Tukaj je nekaj prednosti kolagena, ki jih morate priznati, da bi lahko razumeli, zakaj jo potrebujejo.

1. izboljšuje zdravje in dobro počutje kože in tudi obraza

Ko se staramo, kolagen proizvodnje upada. Dvig kolagena stopinj lahko pomagajo vaša koža videti bolj čvrsta, izboljša gladkost in pomagati svojim kožne celice ohranjajo obnovo in tudi popravila na splošno.

S placebom kontrolirani Raziskave preiskovalni anti-aging stavbe na kolagena se nahaja, da 2,5-5 g kolagena hidrolizata uporabljene pri ženskah, starih od 35-55 enkrat dnevno osem tednov bistveno izboljšala elastičnost kože, vlage kože, izguba transepidermal vode (suha) in tudi odlepite hrapavost, vse z malo ali brez stranskih učinkov. (2)

Kolagen dodatno zmanjšuje celulit in tudi strijam. Ker je vaša koža je zdaj tanjši, celulit postane dodatno razvidno, da se poslovite od skriva samo kaj ki se izvede na navedeni pod površjem. Izboljšanje prožnosti vaše kože skozi kolagena pomaga pri zmanjševanju te luknjanje na kožo.

Ta dejavnik naredi zakaj kolagen je najboljše vse naravno nego kože aktivne sestavine ponujajo.

2. Zmanjšuje bolečine v sklepih in tudi degeneracija

Nedavne raziskave so tudi ugotovili, da je kolagen zanesljiv terapija za ravnanje z osteoartritisom in različne druge težave s sklepi in tudi pogoji. (3)

Ko smo izgubili kolagen, naše vezi in vezi začnejo premikati z veliko manj preprostosti, ki vodi do togosti, vnetje sklepov in tudi več.

Razmislite uživanje bolj kolagen, kot mazanje staro Tečaj vrat: Pomaga si spoji odstranitev veliko bolj gladko, zmanjšuje bolečine, pogosto povezano s staranjem in celo znižuje nevarnost običajne obrabe. (4)

3. Aids Zdraviti Leaky Gut

“Sindrom pušča Gut”, je izjavil, da so znaki, vključno z napenjanjem, plin, bolečine, hrane občutljivosti, ter bolečine in discomforts. Vendar pa je nekaj medicinskega uganka. (5) Možna vir pušča Gut povečali prepustnost prebavnega trakta ali črevesno hiperpermeabilnost.

To se lahko zgodi, ko je omejena križišč v črevesju, ki nadzorujejo, kaj gre skozi sluznico tankega črevesa trakta, ne pa ustrezno deluje. To lahko omogoči snovi vdora v krvni obtok.

Največja prebavni sistem korist porabijo več kolagena je, da pomaga pri razvoju veznih celic in tudi kot posledica “plombe in tudi zdravi” zaščitno oblogo želodca trakta.

Pomaga razgradijo zdrave beljakovine in tudi pomirja črevesja na celični obloge, obnovitev oškodovani celične stene in ga tudi vlivanje z zdravilno aminokislin.

Order YouTonics Skin

4. Izboljša hitrost presnove, mišične mase in energijo izid

Kolagen lahko pomaga povečati vaš metabolizem z dodajanjem mišično maso na svoj okvir in tudi pomoč pri pretvorbi potrebnih hranil.

glicin amino kisline v kolagena, ki je prisotna v kolagen spodbuja prenos sladkorja prav v celice kar izboljša vaše energije stopinj, skupaj s povečanjem mišičnega tkiva napredek.

Raziskava kaže tudi, glicin dodatno ima pomembne naloge v obeh funkcij sistema prebavnega in centralnih živcev. Glicin zdi, da pomaga upočasniti učinke staranja z izboljšanjem antioksidantov uporabo telesa in prav tako se uporablja tudi pri izgradnji zdrave celice pred DNA in RNA.

Prav tako lahko arginin v kolagena poveča sposobnost telesa, zaradi česar zdrave beljakovine iz različnih drugih aminokislin, ki je ključnega pomena za popravilo mišic celic, celjenje poškodb, shranjevanje celic izgubi, dvig metabolizem in pomoč neprimerno rast in napredek.

5. krepi Nails, las in zob

Kolagen je tudi ključni gradnik, ko se nanaša na zobe in nohte. Dopolnjevanjem z kolagena lahko poveča vzdržljivost in tudi zdravje vaših nohtov.

Raziskave sprosti v Journal of Investigative Dermatology ugotovil, da obstajajo “pomembne odnose med ekstracelularnega matriksa (ECM) in lasnih foliklov ponovno rast, priporoča, da kolagen, bi bilo mogoče terapevtski cilj za izpadanje las in druge bolezni, povezane s kožo.” (6)

6. Izboljša jeter zdravje in dobro počutje

Kolagen je zelo koristno za povečanje pretoka krvi in obdržati vaše srce mlado. Ker glicin pomaga škodo zmanjšate jeter izkušnje, ko je potrebno v tujih snovi, onesnaževalcev ali alkohola, ki jih ne bi smeli, ki poteka skozi to.

Raziskovalci so tudi ugotovili, da bi lahko glicin uporabila za pomoč pri zmanjšanju alkohola povzroča poškodbe jeter in različne druge vrste hudih ali trdovratne poškodbe jeter. (7)

Kolagen lahko uporabljamo kot razstrupljanje telesa iz nevarnih snovi. Deluje zato, ker je glicin v kolagen pomaga popraviti jetra in tudi zmanjšati škodo, ki jo strupenih snovi sprožil.

7. Varuje zdravje srca in ožilja in Wellness

Zahteve prolina za obnavljanje tkiva v sklepih in arterije, poleg tega pomaga uravnavati visok krvni tlak.

prolin aminokislina pomaga vaši steni arterij površine začetek kopičenje maščob v krvi, zmanjšuje maščobe v arterijah in zmanjšuje maščobe kopičenje.

To je dodatno povezan s preprečevanjem arterioskleroze (otrdelost arterij) Glede na to, da pomaga našim arterije ostati brez nevarnih plaka kopičenje.

Arginin prav tako pomaga pri nastajanju dušikovega oksida, ki omogoča boljšo vazodilatacijo, kar zajema razširitev avtocestah in tudi prosti čas množičnih celice mišičnih in kapilaro, ki omogočajo mnogo boljši pretok.

YouTonics pregled kože: kolagen kože pijačo za anti-aging in tudi zmanjša gube

Order YouTonics Skin

YouTonics kože z Tri-optimirano formulo ™ je ločena mešanica vitaminov, aminokislin in hydralized kolagen zdrav beljakovinski koncentrat, da spodbuja proizvodnjo kolagena v telesu naravno.

YouTonics Koža je klinično zasnovan tako, da zmanjša drobne linije in gube, navlažite, izboljša videz kože, zmanjšanje znakov staranja, ščit pred poškodbami kože in tudi dobavo veliko bolj zdravo, bolj mladostno videza kože.

Cilj YouTonics kože izboljšati tako izgled kot tudi občutek vaše kože z njeno ravnovesje vitaminov celice ščitijo in E in kožo, ki določajo vitamin C, Aminokisline, Hydralized Kolagen beljakovine, in tudi s sistemom hitre pošiljke, ki deluje tekoče.

YouTonics Koža je tekočina kolagen dodatek, ki jo proizvaja Bauer Nutrition ki v eni posodi vsebuje 270 ml tekočine, pripravljene za pitje z odmerku 30ml (9 ponudbe), preden se bo na dan spal.

YouTonics kože Prednosti: Zakaj morate uporabljati YouTonics kože za obnovo vaše proizvodnje kolagena

Ko smo mladi, koža je sestavljen iz 80 odstotkov kolagena. Po starosti 25 let, smo jo izgubili po ceni zvezi en odstotek na leto. Rezultat je dvojna kletve za gube in saggy kožo.

Kolagen protein je pomemben del beljakovin v vašem sistemu, saj ima ključno strukturno funkcijo v več kot le kožo.

YouTonics kože je prepričan, da lahko njihovi izdelki spodbujajo vaše telo, da se ustvari za spremembo kolagena lopo.

Ko se raven kolagena dobili večje in sintezo kolagena se poveča, na splošno počutje prednosti, pa tudi, izboljšanje stopnje popravilo okvirov in tudi izboljšanje splošnega zdravja in dobrega počutja.

Order YouTonics Skin

YouTonics kože Pros

 • Pomaga vam staramo počasneje in tudi vzdrževati veliko bolj mladosten videz
 • Zmanjša velike linije in tudi gube
 • Oglašuje idealno wellness kože
 • Znižuje zgodnji pokazatelj staranja
 • Blago zdrava in uravnotežena, sijoča koža
 • Hidrati in tudi zmanjšuje suhost
 • Izboljša las, nohtov, oči in parodontalno zdravje in dobro počutje
 • Dviga proizvodnjo kolagena
 • vsebuje antioksidante
 • Izboljša ceno popravila kože dela
 • Ena plastenka za devetkrat ponudbo (9 dni), vrhunsko z drugimi blagovnimi znamkami, ki običajno en zabojnik za eno pijačo.
 • Rapid vd Liquid pošiljkah sistem za hitro absorpcijo odpremo v vaših kožnih celic
 • Mango in obresti sadni okus
 • Brezplačna dostava knjige v kateri koli državi na vsako naročilo
 • 60-dnevni denar nazaj zagotovi

YouTonics kože slabosti

 • Ni vsakdo lahko razlikujejo, kot je okus obresti sadja in tudi mango
 • Ni standardna tehnika proti staranju

YouTonics kože Aktivne sestavine: Le kako ne YouTonics dela kožo?

Da bi razumeli, kako natančno YouTonics kožo deluje, lahko začnemo s praktično vse vrste učinkovin sestavljali v kakršnem koli zabojniku YouTonics kože.

1. vitamini A, E, in tudi C

Glavna naloga vitamina A za kožo je podpreti proces obnove ali ponovno rast kožnih celic kože. Vitamin A povečuje razkol v kožnih celicah kože in spodbuja tudi delovanje celic, ki ščitijo kožo.

Primarne prednosti vitamina C se zmanjša poškodbe celic in tako okrepiti kolagenske celice. Vitamin C kot radikalsko prostim pastmi spojine, ki je nevarno za kožo ali znano kot antioksidant spojina in zavaruje kožne celice pospeši zdravljenje, povečuje nastajanje elastina in kolagenskih vlaken, ki omogočajo kožo voljno in tudi napeta in imajo učinek posvetlitev do kože.

Vitamin E ima korist zajemanje prostih radikalov (antioksidantov). Vitamin E varuje kožo s krepitvijo kolagena in elastina vlakna kože. Tako bo koža bolj čvrsta in bolj budna vlage.

2. Hydralized kolagen Zdravi proteini

YouTonics kože ima polno 10 gramov kolagena zdrave beljakovine v vsakem 30ml porcijo, znatno povečanje stopnje popravilo dela vaše kože in vam zagotavlja mlajši, zdrav in uravnotežen videz, ki ste jih iskali.

3. Aminokisline

YouTonics Koža je izdatno je glicin, prolin, pa tudi arginin, zagotavljanje zdravega kolagena stopnjo na perpetuities, ki je bistvenega pomena za razvoj zdrave kože.

Aminokisline ne samo spodbuja proizvodnjo kolagena, pa tudi povečati vlaženje in vlago, spodbuja zdravo pH ravnovesje, zmanjšanje vidnih znakov staranja in tudi oglaševanje izgubo maščobe.

4. Hitro Performing Liquid Delivery System

Koristnega, hitro deluje tekoče sistem pošiljka YouTonics kože zagotavlja maksimalno absorpcijo kolagena in tudi takojšnjo dostavo do vaših kožnih celic. Sistem omogoča hitro absorpcijo za hitro dostavo vaših kožnih celic, ki ji omogoča, da pridobijo delati hitro, tako da boste videli rezultate hitreje.

YouTonics uporaba smer kože: Kako ga lahko uporabite?

YouTonics kože vsebuje 270 ml na steklenico. samo ti bi morali 30ml vsak dan pred spanjem za optimalni rezultat. Ne pozabite, da jo dobro pretresite, preden piješ YouTonic kože.

Večina drugih primerljivih izdelkov zagotoviti le en zabojnik za en obrok (1 dan). Ena posoda z YouTonics kože lahko uporabite za devet dni uporabe. To je prednost YouTonics kože nad raznimi drugimi blagovnimi znamkami. Enostavna, praktična in tudi veliko bolj zanesljiv.

Ali YouTonics kože imajo škodljive stranske učinke?

YouTonics kože brez stranskih učinkovEden od najbolj pogosto zastavljena vprašanja o lepoti Dopolnilu je, ali je dodatek škodljivih stranskih učinkov?

Doslej se še niso poročali o vseh pomembnih škodljivih vplivov z vsemi večjimi imeni kolagen pijača blagovne znamke, tako da ne bi predvideli koli od YouTonics posameznikov bodisi. Kljub temu pa obstaja nekaj točk, ki jih morate vedeti o škodljivi učinki:

 1. Morate se posvetujte s svojim zdravnikom, preden YouTonics nalog za kožo Če jemljete zdravila ali Noseča
 2. Morate prebrati celoten seznam učinkovino, da se zagotovi ta element zagotovo ne bodo ustvarjali nevarnih stranskih učinkov v telesu tiste od vas, ki imajo hrano alergijske reakcije.

YouTonics ponudba kožo naprodaj: stroški, znižanje cen, pa tudi bonus obravnavo

Bauer Nutrition ponuja edinstveno prodajo YouTonic kože ob nakupu dveh posod, in boste zagotovo dobili eno steklenico brezplačno. Ampak, če kupite tri steklenice YouTonics kože, in boste dobili tri steklenice brezplačno.

V primerjavi z že eno steklenico z nakupom kombinacije, seveda, je stopnja znano, je veliko bolj atraktivno.

YouTonics kože ima 60-dnevno garancijo za vračilo denarja, tako da, če niste popolnoma zadovoljni s točko, bi si ga vrnete v 60 dneh in dobijo svoj denar nazaj.

1 MONTH SUPPLY
YouTonics Skin
1 Bottle
Retail: $58.19
$54.95
Saving: $0
FREE SHIPPING
3 MONTHS SUPPLY
YouTonics Skin
2 Bottles + 1 Bottle
Retail: $116.38
$109.9
Saving: $6.48
FREE SHIPPING
MOST POPULAR ORDER
YouTonics Skin
3 Bottles + 3 Bottles + Free Gift
Retail: $174.57
$164.85
Saving: $9.72
FREE SHIPPING

Kje kupiti YouTonics kožo?

YouTonics obnova kolagen kože niti na voljo na vseh regionalnih športni dodatek trgovinah blizu vas niti v vseh spletnih trgovinah.

Ta obnova kolagen kože lahko samo pridobi ravno pri BAUER uradni spletni strani s spodnjo povezavo.

Ne boste odkrili te elemente, ki se tržijo v drogerijah, medicine trgovin, vendar pa poleg tega ne bodo videli izdelkov kožne YouTonics kolagen podaljšanje na E-Bay, Amazon, Walmart, in tudi GNC .

To pa zato, ker za preprečevanje ponarejanja element in tudi zagotoviti, da ste nakup pravi predmet naravnost po glavni spletni strani.

Moral bi pazi prepovedano in tudi lažno YouTonics kolagena podaljšanje kožo kot njihovi uporabi lahko pridobi o tem vprašanju. Predlagana točka je njegova nakup od ponudnikov za zagotavljanje čiste narave stvari kupljene za uporabo.

Nakup YouTonics obnovo kože iz Bauer Nutrition Glavna stran vam zagotavlja varno brezplačno dostavo do katerega koli naroda na vsako naročilo in tudi dobili denar nazaj zagotovilo.

Order YouTonics Skin

Reference:

 1. http://www.medicalnewstoday.com/articles/262881.php
 2. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23949208
 3. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/18416885
 4. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17076983
 5. http://www.webmd.com/digestive-disorders/features/leaky-gut-syndrome#1
 6. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25989472
 7. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22913202

Rebecca Milani

Rebecca Milani is a freelance author of fitness that aiding people to share knowledge on diet, training, and supplements for a much better life. With a life of writing and also years in the fitness occupation, She is an ideal combination of knowledge and the capacity to turn that expertise right into an interesting article for the reader's advantage.