site
stats

YouTonics преглед на кожата: колаген на кожата се пие в продължение на анти-стареене и намаляване на бръчките

Когато кожата ви получава всички набръчкана, суха и сърбяща с напредване на възрастта, това е знак за състоянието на кожата клетки не могат да се възпроизвеждат на отлична скорост може да предизвика изтъняване на кожата.

Вашият продукт третиране на кожата трябва да има колаген, което подобрява здравето на кожата и уелнес, коса, нокти, венците и ставите, без да създават никакви странични ефекти.

YouTonics кожата е добавка, която може да насърчи подновяване на колаген, направени от широко известен UK фирмата Bauer Nutrition (Официален сайт). Той обещава да намали бръчките и суха кожа и да се подобри уелнес на косата си, а също и нокти.

Преди да напишете отзив YouTonics преглед на кожата, трябва първо да се разбере какво точно е колаген и защо ви е необходима.

Какво е колаген?

Какво е колаген?Колагенът е един от най-изобилните протеините в човешкото тяло и е материал, който притежава цялото тяло заедно. Той се намира в костите, мускулни тъкани, кожата, а също и ставните връзки, където тя се развива една платформа, за да предложи издръжливост и рамка. (1)

Колаген образуван от аминокиселините глицин, пролин, аргинин, и хидроксипролин.

Има много различни видове колаген, най-малко 16 видове, но 80-90% от колагени в тялото принадлежат към видове I, II и III също. Колагените в организма са здрави и гъвкави.

Колаген асистенции дават силата си кожа, а също и гъвкавост, както и промяна на мъртвите клетки на кожата. Когато се касае за нашите ставите, както и връзки, в най-лесните условия, това е “лепилото”, което помага държи тялото с друг.

Защо трябва да се наложи на кожата колаген подновяване?

С напредване на възрастта тялото ни започва да произвежда много по-малко колаген, който е основната причина, че нашата кожа започва да се сбръчква и увисва, а също и ставите ни ударят щети.

производството на колаген естествено намалява с възрастта, минимизиране на структурната стабилност на кожата и също причинява отпускане на кожата, образуване на бръчки и отслабването на хрущяла в ставите.

Отделно от процеса на стареене, други променливи могат да допринесат за намаляване на нивата на колаген, като например високо съдържание на захар диета планове, пушенето на цигари, а също и големи количества от излагане на слънце също допринасят за намаляване на колагена градуса.

Точно тук са някои предимства на колаген, които трябва да се признае, за да можете да разберете защо ви е необходима.

1. Подобрява Здраве и красота на кожата, а също и за косата

С напредване на възрастта производството на колаген спадове. Повишаването на колагеновите градуса може да помогнат на кожата ви да изглежда по-стегната, подобряват гладкост и помагат на клетките на кожата поддържат възстановяване и ремонт на общо.

Плацебо контролирани проучвания, разследващи против стареене сградите на колаген са разположени, че 2,5-5 грама колаген хидролизат, използвани сред жени на възраст 35-55 веднъж дневно в продължение на осем седмици значително подобрява еластичността на кожата, кожата влага, трансепидермалната загуба на вода (изсушаване), както и отлепете грапавина, всички с малко, за да няма странични ефекти. (2)

Колаген допълнително минимизира целулит и стрии. Тъй като кожата ви в момента е по-тънък, целулит става допълнително очевидно, да кажем сбогом на крие точно в това възникваха изброени по-долу на повърхността. Подобряване на гъвкавостта на кожата си чрез колаген помага за намаляване на това вдлъбване на кожата си.

Този фактор прави защо колаген е най-добрият изцяло натурален грижа за кожата активни съставки, предлагани.

2. Намалява ставни болки, а също и дегенерация

Последните изследвания също открили, че колаген е надежден терапия за справяне с остеоартрит и различни други съвместни дискомфорт, а също и условия. (3)

Когато губим колаген, нашите връзки и сухожилия започнат да се движат с много по-малко простота, което води до скованост, възпалени стави, а също и повече.

Помислете за поглъщането на повече колаген като смазване стара панта врата: Помага ви за премахване стави много по-гладко, намалява болката често се свързва с процеса на стареене и дори намалява опасността от нормалното износване. (4)

3. СПИН Heal Спукан Gut

“Синдром Спукан Gut” е посочено, да има признаци, включително подуване, газове, болки, чувствителност към храната, както и болки и дискомфорт. Все пак, това е нещо, на медицински загадка. (5) възможен източник на изтичане Gut подсилен пропускливост на храносмилателния тракт или чревна свръхпропускливост.

Това може да се случи, когато се ограничават кръстовища в червата, които контролират точно това, което минава през лигавицата на тънките черва, тракт, не работят по подходящ начин. Това може да позволи на вещества теч в кръвния поток.

Най-голямата храносмилателна система полза на консумиращи повече колаген е, че той помага за развитие на съединителната клетки, а също и като резултат “тюлени, а също лекува” защитната обвивка на стомаха тракт.

Той подпомага съборят здравословни протеини и също успокоява клетъчна облицовка червата му, за възстановяване на увредени клетъчни стени, а също и това насаждане с изцеление аминокиселини.

Order YouTonics Skin

4. Подобрява метаболизма, мускулната маса и енергетиката Резултат

Колагенът може да помогне за увеличаване на метаболизма ви чрез добавяне на чистата мускулна маса, за да си рамка, а също и да помага за превръщането на необходимите хранителни вещества.

Аминокиселината глицин в колаген, който присъства в колаген насърчава прехвърлянето на захар директно в клетките, които на свой ред повишава енергията градуса заедно с повишаване на мускулната тъкан напредък.

Проучването показва също, изследвания глицин допълнително има важни задължения в двете функции на храносмилателната система и централните нерви. Glycine изглежда да помогне забавят стареенето, чрез подобряване на антиоксиданти работа на организма, а също така се използва и при изграждането на здрави клетки от ДНК и РНК.

Също така, аргинин в колаген може да повиши способността на организма да направи здравословен протеин от различни други аминокиселини, което е от решаващо значение за ремонт на мускулните клетки, лечебни наранявания, спестявайки клетки губят, повишаване на метаболизма, както и подпомагане на неподходящо растеж и напредък.

5. Укрепва ноктите, косата и зъбите

Колагенът е ключов градивен елемент, когато се касае за вашите зъби и нокти. Допълване с колаген може да увеличи издръжливостта, а също и за здравето на вашите нокти.

Research пусна в списанието на Investigative Dermatology открих, че там са “важна взаимоотношения между извънклетъчната матрица (ЕСМ) и космения фоликул Прераждане и препоръча колаген може да е възможно терапевтична цел за косопад и други заболявания на кожата, свързани с”. (6)

6. Подобрява Здравето на черния дроб и уелнес

Колагенът е изключително полезен за подобряване на притока на кръв и пазиш сърцето си млад. Тъй като глицин помага за ограничаване на щети на Вашия черен дроб преживявания, когато е необходимо, в чужди материали, замърсители или алкохол, които не трябва да се преминава през него.

Изследователите са открили също, че глицин може да се направи използването на да помогне за намаляване на алкохолния увреждане на черния дроб и различни други видове тежки или продължителна увреждане на черния дроб. (7)

Колагенът може да оползотворява като детоксикация на тялото ви от опасни материали. Тя работи, защото глицин в колагена помага оправя черния дроб и също така да намали всички щети, предизвикани от токсични материали.

7. Предпазни мерки сърдечно-съдовите заболявания и уелнес

Изисквания пролин за възстановяване на тъкан в ставите и артериите, освен това подпомага контрола на високото кръвно налягане.

аминокиселината пролин помага на артерия стенни повърхности стартира натрупване на мазнини в кръвта, свиване на мазнини в артериите и свеждане до минимум на мазнини натрупване.

Това е допълнително свързано с избягване на атеросклероза (втвърдяване на артериите) при положение, че тя помага на артериите да се настаняват безплатно от опасната плака натрупване.

Аргинин също помага при производството на азотен оксид, което позволява по-добре вазодилатация предполага разширяването на магистрали и свободното време на мускулна маса клетки и капилярна които позволяват много добър поток.

YouTonics преглед на кожата: колаген на кожата се пие в продължение на анти-стареене и намаляване на бръчките

Order YouTonics Skin

YouTonics кожата с Tri-Оптимизиран ™ формула е важно смес от витамини, аминокиселини, и hydralized колаген здрави протеинов концентрат да стимулира производството на колаген в тялото си естествено.

YouTonics кожата е клинично насочени към намаляване на фините линии и бръчки, овлажнява, подобряване на кожата да изглежда, намалява стареенето знаци, щит срещу увреждане на кожата и също да предостави много по-здрави, по-млад вид на кожата.

YouTonics кожата има за цел да подобри както на външен вид, а също и да се почувства на кожата си с неговото равновесие на клетъчно защита витамини Един и Е и кожата фиксиращи Витамин С, аминокиселини, Hydralized колаген протеин, а също така и с бърз системата за превоз действащ течност.

YouTonics кожата е добавка течност колаген, получен от Bauer Nutrition който в един контейнер съдържа 270 мл на готов за пиене течност с доза от 30 ml (9 предлагане) преди лягане дневно.

YouTonics кожата Предимства: Защо трябва да използвате YouTonics кожата до подновяването на производството на колаген

Когато сме млади, кожата се състои от 80% колаген. След 25-годишна възраст, ние го загубим с цената на относно един процент годишно. Резултатът е близнаци проклятия на бръчки и Saggy кожата.

Колаген протеин е много важна част от протеините във вашата система, тъй като тя е от решаващо структурна функция в нещо повече от кожата.

YouTonics кожата вярва, че техните продукти могат да стимулират тялото си, за да го генерира за промяна на бараката колаген.

Когато нивата на колаген получават по-големи, и синтеза на колаген, активират се цялостното ви здраве предимства, както и, подобряване на скоростта на ремонт на рамки, а също и подобряване на общото здравословно състояние и уелнес.

Order YouTonics Skin

YouTonics кожата Pros

 • СПИН на възрастта по-бавно и също така поддържа много по-младежки вид
 • Намалява големи линии, а също и бръчки
 • Рекламира идеален уелнес кожата
 • Понижава показатели за ранно стареене
 • Доставки здравословна и балансирана, нежна кожа
 • Хидрати и също така намалява сухо
 • Подобрява коса, нокти, очите и здравето на пародонта и уелнес
 • Нарастването производството на колаген
 • Съдържа антиоксиданти
 • Подобрява цената на възстановяването на кожата работа
 • Една бутилка за девет пъти предлагане (9 дни), превъзхожда другите марки, които обикновено един контейнер за едно питие.
 • Бързодействащ течен Пратка Система за бърз превоз усвояване на клетките на кожата
 • Манго и интерес плодов вкус
 • Безплатна доставка до всяка страна на всяка поръчка
 • 60-дневен парите обратно гарантира

YouTonics кожата Против

 • Не всеки може да се различава като ароматът на интерес плодове, а също и манго
 • Не е стандартна техника на анти-стареене

YouTonics на кожата Активни съставки: Колко прави YouTonics работа на кожата?

За да се разбере как точно работи YouTonics кожата, можем да започнем с практически всякакъв тип активни съставки, се състои от по някакъв контейнер YouTonics кожата.

1. витамини А, Е, и С

Основната функция на витамин А за кожата е да подпомогне процеса на обновяване или Прераждане на кожни клетки на кожата. Витамин А повишава разцепване в кожни клетки на кожата и също така насърчава функцията на клетки, които защитават кожата.

Основните предимства на витамин С са за намаляване на увреждане на клетките и засилване колагенови клетки. Витамин С като свободни радикали свободен задържащи съединение, което е опасно за кожата или известен като антиоксидант съединение и осигурява кожни клетки ускорява възстановяването, увеличава производството на еластин и колагенови влакна, които правят кожата еластична и тонизирана и имат ефект на изсветляване на кожата.

Витамин Е е в полза на улавяне на свободните радикали (антиоксиданти). Витамин Е пази кожата си чрез укрепване на колагена и еластина на кожата си. Така правят кожата по-стегната и по-буден влага.

2. Hydralized Колаген Здравословно протеин

YouTonics кожата има цели 10 грама протеин колаген здравословна във всяка порция 30ml, значително увеличаване на скоростта ремонтни работи на кожата ви и ви осигурява по-млади, здрави и балансиран външен вид, който сте търсили.

3. аминокиселини

YouTonics кожата е в изобилие е глицин, пролин, а също и аргинин, осигуряване на здравословна степен на колаген в perpetuities, което е от съществено значение за развитието на здравата кожа.

Аминокиселините не само насърчаване на производството на колаген, обаче също се подобри хидратацията и влага, насърчават здравословен баланс на рН, минимизиране на видимите признаци на стареене, а също и да рекламират загуба на мазнини.

4. Бързо Провеждане Liquid система за доставка

полезно, бързо действаща система за течен превоз на YouTonics кожата гарантира максимално усвояване на колаген, а също и незабавна доставка до клетките на кожата. Системата осигурява бързо усвояване за бързо предоставяне на клетките на кожата, което дава възможност да се получи да се работи бързо, така че можете да видите резултатите по-бързо.

YouTonics ползване посока на кожата: Как можете да го използвате?

YouTonics кожата включва 270 мл за бутилка. Ти просто трябва да се 30ml всеки ден преди да заспя за оптимален резултат. Не забравяйте да се разклаща добре преди да се пие YouTonic кожата.

Повечето други сходни продукти, които осигуряват само един контейнер за една порция (1 ден). Един контейнер на YouTonics кожата може да се използва в продължение на девет дни употреба. Това е в полза на YouTonics кожата през различни други имена на марки. Лесно, практично, а също и много по-надежден.

Дали YouTonics кожата има вредни странични ефекти?

YouTonics кожата без странични ефектиЕдин от най-често задаваните въпроси за красота добавката е дали добавката има странични ефекти?

Досега там не са били докладвани на неблагоприятните последствия от всички големи имена колаген напитка марка, така че ние няма да предвиди всяко от YouTonics лица от двамата. Въпреки това, има няколко точки, които трябва да знаете относно неблагоприятни ефекти:

 1. Трябва да се потърси съвет от Вашия лекар, преди да поставите заповед YouTonics кожата Ако сте на лекарства или очакване
 2. Трябва да се чете списъка с пълна активна съставка за да се гарантира тази позиция със сигурност няма да създаде опасни странични ефекти в тялото си, тези от вас, които имат хранителни алергични реакции.

YouTonics оферта за продажба на кожата: разходи, намаляване на цената, както и бонус сделка

Bauer Nutrition осигурява уникален продажба YouTonic кожата, когато си купите два контейнера, а вие със сигурност ще се получи една бутилка безплатно. Но, ако си купите три бутилки YouTonics кожата, и ще получите три бутилки безплатно на разходите.

В сравнение с получаване на една бутилка от покупката на комбинация, естествено, скоростта, известен е много по-апетитни.

YouTonics Skin отличава 60-дневна гаранция за пари обратно, така че, ако не сте напълно доволни от позицията, че просто може да го върнете в рамките на 60 дни и да получи парите си обратно.

1 MONTH SUPPLY
YouTonics Skin
1 Bottle
Retail: $58.19
$54.95
Saving: $0
FREE SHIPPING
3 MONTHS SUPPLY
YouTonics Skin
2 Bottles + 1 Bottle
Retail: $116.38
$109.9
Saving: $6.48
FREE SHIPPING
MOST POPULAR ORDER
YouTonics Skin
3 Bottles + 3 Bottles + Free Gift
Retail: $174.57
$164.85
Saving: $9.72
FREE SHIPPING

Къде да купя YouTonics кожата?

YouTonics подновяване на колаген не е нито лесно достъпни по всяко регионални спортни добавки обекти близо до вас нито в някакви онлайн магазини.

Това подновяване на колаген може просто да се придобива право на BAUER официалния сайт с линка по-долу.

Няма да открием тези елементи се продават в аптеките, медицина магазини, но освен това няма да видите кожни продукти YouTonics колаген подновяване на E-Bay, Amazon, Walmart, а също GNC ,

Това е така, защото за да се предотврати фалшифицирането точка, а също и да се гарантира, че купувате недвижими т направо по главната интернет сайта.

Трябва да се пазим от забранена, а също и фалшиви YouTonics колаген кожата на подновяване като тяхното използване може да ви се получи по този въпрос. Предложената точка е нейното закупуване от производители за осигуряване на чиста природа на нещо, закупени за ползване.

Закупуването YouTonics подновяване на кожата от Bauer Nutrition Основният сайт ви гарантира сигурна безплатна доставка до всяка нация на всяка поръчка, а също и да получите парите обратно гаранция.

Order YouTonics Skin

справка:

 1. http://www.medicalnewstoday.com/articles/262881.php
 2. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23949208
 3. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/18416885
 4. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17076983
 5. http://www.webmd.com/digestive-disorders/features/leaky-gut-syndrome#1
 6. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25989472
 7. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22913202

Sharing is caring!