site
stats

Vermijdt de corona-infectie door het immuunsysteem van het lichaam te versterken

Het Corona-virus heeft in feite duizenden talloze mensen over de hele wereld besmet.

Het versterken van het immuunsysteem van het lichaam is een manier waarop de overdracht van deze infectie kan worden voorkomen.

Niet alleen het Corona-virus, een solide immuunsysteem kan het lichaam ook beschermen tegen verschillende andere aandoeningen.

Uniek coronavirus 2019 (2019-nCoV) of veel beter corona-virus genoemd, is een infectie die aandoeningen van de luchtwegen, acute longontsteking (longinfecties) en nierfalen kan veroorzaken.

De WGO heeft officieel de naam COVID-19 (ziekte van Coronavirus 2019) aan deze corona-infectie gegeven.

Voorheen was er geen vaccin beschikbaar dat de infectie met het Corona-virus of COVID-19 kan voorkomen.

Dit is de reden waarom mondiale gezondheids- en welzijnsinstellingen contact opnemen met individuen om altijd een opgeruimd leven (hygiënisch) te leiden en voortdurend hun uithoudingsvermogen te behouden.

Precies hoe het immuunsysteem van het lichaam te versterken om Corona Virus te vermijden

Over het algemeen heeft het lichaam een immuunsysteem van het lichaam om infecties en bacteriën te bestrijden die de aandoening veroorzaken.

Niettemin zijn er dingen die het immuunsysteem of het immuunsysteem van een lichaam kunnen beschadigen, zoals veroudering, gebrek aan voeding, ziekte en ook bepaalde medicijnen.

Daarom moet het kenmerk van het immuunsysteem behouden blijven om ervoor te zorgen dat het immuunsysteem van het lichaam sterk is.

Hier zijn natuurlijke manieren om het immuunsysteem of immuunsysteem van het lichaam te behouden:

1. Eet voedzaam voedsel

Inname van voedingsmiddelen die rijk zijn aan anti-oxidanten, zoals groenten en fruit, helpen het lichaam volledig vrije radicalen te bestrijden.

Als u veel vrije radicalen in uw lichaam heeft, kan uw immuunsysteem worden onderbroken en wordt u ook veel vatbaarder voor een infectie met het Corona-virus.

Bovendien is, om de immuniteit van het lichaam te behouden, ook voldoende voeding nodig.

Verhoog de inname van mager vlees, noten en zaden om ervoor te zorgen dat uw immuunsysteem sterk is.

Uien en gember zijn ook nuttig voor consumptie, omdat wordt gedacht dat ze het lichaam helpen bij het bestrijden van infecties en het kalmeren van ontstekingen.

2. Train regelmatig

Van training is ook aangetoond dat het het uithoudingsvermogen verhoogt en ook de zwelling vermindert.

Desalniettemin moet u er rekening mee houden dat regelmatige training een veel beter resultaat heeft op het immuunsysteem dan lichaamsbeweging die slechts af en toe plaatsvindt.

Doe dus je best om elke dag minstens 30 minuten te oefenen.

3. Beheer angst goed

Langdurige stress kan de aanmaak van het hormoon cortisol verhogen.

Hoge cortisol-hormonale graden kunnen de taak van het immuunsysteem bij het omgaan met infectie belemmeren.

Probeer daarom goed voor stress te zorgen, zodat het immuunsysteem van uw lichaam behouden blijft en ook een solide versus Corona-virusinfectie.

Stress en angst kunnen met eenvoudige dingen worden beheerd, bijvoorbeeld door elke dag voldoende rust te krijgen.

Je kunt ook punten doen die leuk zijn om ervoor te zorgen dat je geest en lichaam ontspannen, bijvoorbeeld een praatje maken met goede vrienden, bezienswaardigheden bekijken en rondreizen, je vrijetijdsactiviteiten doen of mediteren.

4. Zorg voor voldoende rust

Hoewel het eenvoudig lijkt, is bevestigd dat een gebrek aan rust een negatief effect heeft op de gezondheid en het welzijn. Een daarvan is een afname van het uithoudingsvermogen, dus verschillende ziekten kunnen extra gemakkelijk aanvallen.

Voldoende slaap kan uw lichaam sterker maken ten opzichte van blootstelling aan Corona-infectie. Volwassenen hebben ongeveer 7-8 uur rust per dag nodig, terwijl kinderen 10 uur of zelfs meer rust nodig hebben.

5. Het nemen van supplementen die het immuunsysteem van het lichaam ondersteunen

Om een infectie met het Corona-virus te voorkomen, kunt u ook overwegen om supplementen in te nemen die uw immuunsysteem kunnen versterken.

Het materiaal van vitamines en mineralen in supplementen, zoals vitamine C (natriumascorbaat), vitamine B3 (nicotinamide), vitamine B5 (dexpanthenol), vitamine B6 (pyridoxine hcl), vitamine E (alfa-tocoferyl), zinkpicolinaat en ook zout seleniet, kan de prestaties van het immuunsysteem van het lichaam verbeteren bij het bestrijden van infecties veroorzaakt door virussen of ziektekiemen, bestaande uit Corona-virusinfecties.

Aan de andere kant kunnen vitamine B3, B5 en B6 lichaamscellen herstellen die zijn beschadigd door een aandoening.

Naast het versterken van het immuunsysteem op verschillende manieren hierboven, moet u ook inspannen om overdracht van de corona-infectie te voorkomen, met name:

  1. Was uw handen regelmatig met water en zeep of met een handdesinfecterend middel
  2. Raak het gezicht, de neus en ook de ogen niet aan met vuile of ongewassen handen
  3. Blijf uit de buurt van locaties die daadwerkelijk zijn besmet met een Corona-infectie of die de kans krijgen om een locatie te worden voor verspreiding van infectie

Als u specifieke klinische aandoeningen heeft die u vatbaar maken voor infectie, of als u naar een plaats moet reizen die vatbaar is voor infecties met een Corona-infectie, aarzel dan niet om uw arts te vragen wat u moet doen om deze infectie te voorkomen .

Begin, we behouden allebei een solide immuunsysteem door regelmatig te oefenen, stress te behandelen, uit te rusten en voedzaam voedsel te consumeren, samen met ondersteunende supplementen voor het lichaam met een verzameling vitamines en mineralen!

Rebecca Milani

Rebecca Milani is a freelance author of fitness that aiding people to share knowledge on diet, training, and supplements for a much better life. With a life of writing and also years in the fitness occupation, She is an ideal combination of knowledge and the capacity to turn that expertise right into an interesting article for the reader's advantage.