site
stats

Totul despre rapel de testosteron pentru culturism: fapte, beneficii, ingrediente și suplimente alegere

Testosteronul este o componentă care a fost asociat cu masa mare, bombat musculare timp de mai mulți ani și, de asemenea, practic, în cazul în care acest lucru este exact ceea ce căutați, trebuie să doresc pentru a maximiza cantitatea de agent hormonal în organism.

producția de testosteron scade de obicei cu varsta. Potrivit Asociatiei Americane de Urologica, cu privire la doi de la 10 tipi mai mari, comparativ cu 60 de ani au scazut de testosteron. Acest lucru îmbunătățește oarecum la 3 din 10 bărbați în 70 de ani și, de asemenea, 80 de ani.

Fiecare individ înțelege că el necesită grade excelente de testosteron pentru a profita pe deplin de creșterea masei musculare din inițiativele sale dure în centrul de fitness.

Ei au două metode naturale pentru a stimula testosteron cu suplimente. În primul rând, să ia suplimente care casei de testosteron, care este legat, de asemenea, și non-active și a doua existente, acestea vor lua suplimente care sporesc producția corpului de nivelul de testosteron utilizând rapel de testosteron.

Fundamentale de testosteron

Fundamentale de testosteronTestosteronul este un hormon găsit în oameni, în plus față de diverse alte animale de companie. Testiculele face in primul rand de testosteron la barbati. ovarele femeii crea testosteron în plus, deși în cantități mult mai mici dimensiuni. producția de testosteron începe să sporească în mod considerabil în timpul vârsta pubertății și începe să se scufunde după vârsta de 30 de aproximativ.

Testosteronul este un tip de androgen principal produs de testicule / testicule in celule numite celule Leydig. Fără testosteron adecvat, barbatii sunt infertile. Deoarece procesul de spermatogeneză (de dezvoltare a spermei mature) are nevoie de testosteron.

Testosteronul este implicat în dezvoltarea organelor sexuale masculine înainte de naștere, precum și dezvoltarea de calități sexuale secundare la adolescenta, cum ar fi consolidarea vocii, penisului și testiculelor sporit, de asemenea, dimensiunea și creșterea părului facial corp și, de asemenea.

La barbati, testosteronul se crede de a reglementa anumite funcții, împreună cu producția de spermă:

 • Libido
 • Masa osoasa
 • distribuție de grăsime
 • Dimensiunea musculara si, de asemenea, tenacitate pentru construirea musculare
 • de fabricare a celulelor roșii din sânge

Mai jos sunt cateva puncte-cheie de testosteron:

 • Testosteronul regleaza multe procese din organism de sex masculin
 • Nivelurile de testosteron au tendința de a merge în jos ca vârstă bărbați
 • Există puține, dacă este cazul, o dovadă pentru a arăta că suplimentele prohormoni au nici un impact asupra gradul de testosteron

îngrijorare scăzut de testosteron

îngrijorare scăzut de testosteron

În timpul vârsta pubertății, testosteron ajută la construirea țesuturilor musculare unui om, întărește vocea lui, și, de asemenea, crește dimensiunea penisului lui și, de asemenea, testicule. În anii adulți, păstrează țesuturi și oase musculare ale unui mascul sănătos și echilibrat și menține rata sa de interes pentru sex. Este ceea ce face un mascul un mascul (cel puțin fizic).

După 30 de ani, multi barbati incep sa experimenteze o scadere progresiva a testosteronului. O scădere a libidoului, uneori, vine cu scaderea testosteron, ceea ce duce mulți oameni să creadă în mod greșit că pierderea lor de interes pentru sex este mai mult ca urmare a obține mai în vârstă.

Gradul în care grade de testosteron scădere variază de băieți, cu toate acestea o varietate ridicarea de persoane se confruntă cu impactul nivelului de testosteron redus ca chiar mai mulți oameni trăiesc acum dincolo de vârsta de 60 de ani.

După vârsta de 40, concentrația de testosteron curge scade cu circa 1,6 la sută pe an pentru mulți bărbați. Până la vârsta de 60 de ani, grade reduse de testosteron ar aduce cu siguranță despre un diagnostic medical de hipogonadism la barbati mai tineri.

Nivelurile scazute de testosteron ar putea produce o serie de simptome la bărbați, constând din:

 • dorinta de a scazut pentru sex (apetitului sexual)
 • erectilă redus de înaltă calitate, în special pentru erectii nocturne
 • Ajustări în stare de spirit
 • funcția intelectuală și, de asemenea redusa cognitive
 • Epuizare, depresie, furie și
 • Scăderea masei țesutului muscular și rezistența
 • păr redus corp
 • modificări cutanate
 • masa osoasa Lowered / grosime minerală
 • Creșterea masei de grăsime abdominală

Testosteronul rapel pentru a îmbunătăți nivelul de testosteron în scădere în mod natural

Ca o opțiune pentru suplimentele prescrise de testosteron, unii oameni recurg la alegeri fără prescripție medicală. Aceste produse garantează pentru a îmbunătăți în mod natural reducerea nivelului de testosteron. Ei sunt, de obicei, numit „boostere de testosteron,“ și, de asemenea, a fost, de obicei, disponibile în formă de pulbere de tip.

Aceste suplimente nu constau din testosteron real sau diferiți alți agenți hormonali. In schimb, ele includ ierburi naturale și, de asemenea, diverși alți compuși care ar trebui să crească de fabricație all-naturale de testosteron.

Așa cum recomandă numele, boostere de testosteron îmbunătăți în sus nivelul de testosteron natural. Cu toate că unele boostere sunt foarte fiabile în comparație cu altele, toate sunt făcute pentru a spori capacitatea organismului de a crea chiar mai mult testosteron, comparativ cu este în prezent în curs de produs.

Boostere nu sunt create ca un substitut pentru testosteron naturale. Acestea sunt doar scopul de a mări capacitatea de a produce chiar mai mult din acest agent hormonal esențial.

Nu lucra boostere de testosteron?

Nu lucra boostere de testosteron?Testosteronul este principalul hormon legat de masa țesutului muscular ridicat, cresterea fortei, si, de asemenea, libidoului. Deci, este vorba ca nu este o surpriză faptul că aspectul pentru mijloacele de a crește de fabricație toate naturale a organismului de T este, de asemenea, și va fi întotdeauna un proces continuu.

Multi barbati sunt sceptici cu privire la suplimentarea boostere de testosteron și de capacitatea lor de a da rezultate benefice. Unele persoane întrebarea ce fac exact suplimente de testosteron. Ei ezită să investească banii lor în produse care declară la locul de muncă, dar nu reușesc să furnizeze.

Din fericire, cele mai multe suplimente naturale de testosteron nu funcționează. Un punct care numeroase tipi care optează pentru suplimente de testosteron peste rețetă cu exactitate valoare sunt faptul că suplimentele funcționează fără a fi nevoie de a gestiona efectele secundare potențial nesigure.

boostere de testosteron sunt o clasă de suplimente pe bază de plante menite să îmbunătățească în mod natural nivelul de testosteron. Ei pot lucra cu testosteron în creștere liniară, sau împiedicând hormoni responsabili pentru conversia testosteronului in estrogen.

Pe termen lung, aceste suplimente sunt menite să vă ajute să se recupereze mai repede și de a dezvolta mai mare, mai puternic muschi.

Pentru informarea dumneavoastră, există mijloace de a creste cantitatea de testosteron în mod natural.

Studiile arată că, atunci când locul de muncă poate face o distincție prea, ca grade de testosteron variază pe tot parcursul zilei (acestea sunt cel mai mare posibil de dimineață, cel mai scăzut în după-amiaza). exerciții de rezistență de formare, în special, au un impact mai mare asupra testosteronului atunci când finalizate în seara

9 ingrediente naturale All-testosteron de rapel pentru a sprijini cresterea masei musculare

cel mai probabil, ați descoperit există o largă varietate de ingrediente, atunci când acesta se referă la elemente de testare de sprijin favorizate. Dacă intenționați să realizeze cele mai eficiente rezultate posibile, este esențial să se înțeleagă care componentele locul de muncă și, de asemenea, cele care dă mai puțin în comparație cu rezultate perfecte.

Chiar aici lista cu 9 ingrediente rapel de testosteron toate-naturale care pot face o diferenta mare in nivelurile de testosteron.

1. Tribulus terrestris

Tribulus Terrestris
Tribulus Terrestris

Tribulus, în timp ce numit naturale de plante medicinale-stimularea testosteron, nu furnizează beneficiile asociate cu rezistenta, musculare sau de recuperare. S-ar putea ajuta la unitatea de sex, dar care nu indică este de a face nimic pentru nivelurile de testosteron.

Tribulus terrestris destinate să ridice agent hormonal luteinizant (LH), care trimite ulterior indicații către testiculele făcându-le testosteron.

Tribulus profită de asemenea alte probleme de sănătate și wellness, constând minimizarea nivelului de colesterol, scade trigliceridelor, are case antioxidante, scade grade de glucoza produs, ajută la tratarea hipertensiunii arteriale

2. DHEA

DHEA (Dehydroepiandrosterone)
DHEA (Dehydroepiandrosterone)

DHEA standuri pentru dehydroepiandrosteron. Este un agent hormonal care corpul tau face in mod natural. Este disponibil ca un supliment și este un ingredient activ de obicei în boostere de testosteron.

DHEA are un impact similar cu steroizi anabolizanți. suplimentarea cu DHEA ar putea stimula grade de testosteron destul de substantial la barbati de varsta mijlocie si, de asemenea, mai mari, și, de asemenea, la femeile aflate la menopauza.

Citește:  DHEA pentru prezentare generală Culturism: mici simptome DHEA, beneficii si suplimente

Un studiu de cercetare a raportat in European Journal of Applied Physiology a constatat ca suplimentarea cu DHEA ar putea creste nivelul de testosteron total liber la barbati de varsta mijlocie.

3. Creatina

Potrivit Centrului Mayo, există dovezi semnificative care poate stimula, de asemenea, masa musculara si rezistenta. Cu toate acestea, ea nu apare în mod substanțial pentru a spori rezistenta aerobe.

Creatina este de obicei a constat în boostere de testosteron, deoarece masa musculara redusa este un efect secundar în declin natural grade de testosteron.

4. L-arginină

L-arginina este un aminoacid pe care corpul tau face in mod natural. Acesta acționează ca un vasodilatator atunci când este utilizat ca supliment. Pentru a pune pur și simplu, ea ajută să se extindă vaselor de sânge. A fost folosit de a face cu boli cardiovasculare, hipertensiune, si disfunctie erectila (DE).

5. Schinduful

Fenugreek
Fenugreek

Schinduful este o plantă cultivată în fiecare an, pentru utilizarea în produsele alimentare; semințele sunt utilizarea ca un condiment în gătit indian. Aceste suplimente promit câștiguri uriașe de țesut muscular cu nici unul dintre efectele adverse legate de steroizi anabolizanți.

În prezent, esențe de schinduf câștigă apel ca un supliment de ameliorare testosteron. Ca un supliment de testosteron creștere, garanții de schinduf câștiguri musculare enorme cu nici unul dintre efectele adverse legate de steroizi anabolizanți.

6. D-aspartic

Acid D-aspartic are avantajul de a crește producția de testosteron toate naturale și rezultatul prin utilizarea optimă a eliberării de luteinizant și, de asemenea, a gonadotropinei hormoni, fără a provoca efecte nocive. De asemenea, rezultatele au aratat ca barbatii care utilizează D-aspartic ar vedea cu siguranță o îmbunătățire substanțială în materie și motilitatea spermei.

Extract 7. Ginseng

Ginseng extract
Ginseng extract

Extractul de Ginseng a fost un ingredient activ esențial în cadrul sistemelor organice convenționale pentru nenumărați ani ca anticii rapel naturale de testosteron. Un studiu de cercetare a dezvăluit faptul că componentele extractului de ginseng ar putea sprijini grade de testosteron si, de asemenea, de sex masculin echilibru hormon sexual.

Ginseng provoaca in mod natural corpul tau pentru a crea mai mult testosteron. Creșterea de testosteron va face publicitate cu siguranță masei de țesut muscular, și, de asemenea, va ajuta să configurați și să formeze tesuturi musculare mai repede.

8. Seleniu

Seleniul este un mineral nutritiv solicitat de către corpul pentru diferite caracteristici ale corpului. Cercetare studii de cercetare de studiu privind seleniu pentru testosteron creșterea arată că seleniu a demonstrat capacitatea de a creste nivelul de testosteron la bărbați cu vârsta de peste 30 de ani, vârsta la care începe nivelul de testosteron sa scada.

9. Gluconat de zinc

Zincul este un mineral care a fost mult timp cunoscut pentru capacitatea sa de a promova producția de testosteron. Zincul este necesar pentru producerea de testosteron regulate. Zincul este un rapel de testosteron, ceea ce împiedică enzima aromataza, prin urmare, reduce conversia testosteronului in estrogen.

12 beneficii de rapel de testosteron pentru construirea musculare

Organismul produce testosteron pentru creșterea masei musculare, câștigurile rezistență, și, de asemenea, crește performanța în formare. De aceea, un supliment care ajută stimula testosteron în matrice tipic poate fi valoros.

Testosteronul Booster furnizează un ingredient esențial afișat într-o cercetare clinic uman pentru a amplifica producția de toate-naturale de testosteron corpului în varietatea regulat. Acesta oferă, de asemenea, un amestec de ingrediente prezentate pentru a stimula performantele atletice.

Beneficiile optime de testosteron

Pur și simplu să ia o privire la rezultatele cercetărilor enumerate mai jos!

1. inimă sănătoasă și sânge

Pompe O inima sanatoasa si echilibrata de sange pentru restul corpului, oferind masei musculare și organe ale corpului cu oxigenul necesar pentru eficienta maxima. Testosteronul ajuta la producerea de celule roșii din sânge prin măduva osoasă. Nivelurile scazute de testosteron sunt legate de o varietate de riscuri cardiovasculare.

studii de cercetare mici la începutul anilor 2000 a constatat ca barbatii cu boli de inima care au suferit o terapie cu testosteron văzut doar îmbunătățiri minore. Unii au reușit să stimuleze distanța de mers pe jos cu 33 la sută. Un studiu suplimentar de cercetare a constatat ca terapia hormonala doar a crescut arterele sanatoase si echilibrate, cu toate acestea, nu a afectat disconfort angina.

2. consolidată puterea ta

Testosteronul este hormonul esențial, care este responsabil de a dezvolta rezistenta musculara in organism. rezistența țesutului muscular optimizată este printre primele ajustări vei descoperi imediat ce începe să luați fotografii de testosteron.

Prin integrarea testosteron, puterea de formare, si o dieta adecvata, poti dezvolta rezistenta muscular mult mai repede decât ar fi adevărate, fără a lua rapel.

3. cresterea masei musculare

Unul dintre cele mai importante beneficii ale fotografii de testosteron este că bulks masei musculare. Testosteronul stimulează producerea celulelor masei musculare într-o mișcare lentă și, de asemenea mod stabil, dar mult mai sigur și, de asemenea, de durată decât steroizi face.

4. Mai puțin de grăsime, creșterea masei musculare mai mult

Testosteronul este responsabil de masa țesutului muscular ridicat. de masă corporală mai flexibil asistă controlul greutății și a spori energia.

Testosteronul nu este doar de incredere la masa musculara este construirea încă foarte eficient la arderea de grăsime în organism, de asemenea.

Pentru baieti cu testosteron scazut, studiile arata ca tratamentul poate reduce masa de grăsime și crește dimensiunea masei musculare și tenacitate. Unii tipi au raportat o ajustare a masei musculare, cu toate acestea, nici o creștere în putere.

Este cel mai probabil veți vedea una dintre cele mai multe beneficii atunci când combinați tratamentul cu testosteron puterea de formare și antrenament.

5. burtă încăpățânată grăsime Scade

stomac grăsime este una dintre cele mai dure grăsime pentru a viza în organism. boostere de testosteron ajuta la descompunerea acea grăsime. Indiferent de ceea ce costa? Exercitarea și, de asemenea, planul de dieta pe care ia parte la, grăsime de stomac nu dispare din cauza testosteron scazut.

Cu boostere de testosteron din dreapta, veti avea posibilitatea de a scapa de grăsime nedorite și în cele din urmă a obține corpul pe care doriți.

6. oase mai puternice

Testosteronul joacă o taxă substanțială a densității minerale osoase. Grosimea osoasă scade ca barbatii de varsta si nivelurile de testosteron merge în jos. Acest lucru crește amenințarea de oase slabe și, de asemenea, osteoporoza. oase solide ajuta la susținerea masei musculare și, de asemenea, organele interne ale corpului, care pot stimula eficiența sport.

Cercetările arată că densitatea osoasă crește cu tratamentul cu testosteron, atâta timp cât doza este suficient de mare. Studiile medicale privind rezultatul testosteronului asupra densitatii osoase situat creste in densitatea oaselor coloanei vertebrale și de șold.

O cercetare suplimentară de femei in tranzitie drept masculi au descoperit ca testosteronul crescut grosime minerale osoase. Dar nu se stie daca testosteron ar putea ajuta cu minimizarea riscului fisura.

7. Îmbunătățește libidoului, imbunatateste erecții si, de asemenea, apetitul sexual

Nivelurile de testosteron urca, de obicei, ca raspuns la excitare legate de sex si, de asemenea, sarcina. Tipul cu grade mai mari de testosteron are mai bine activitatea sexuală. Barbatii mai in varsta nevoie de mai mult testosteron pentru libidoul si functia erectila.

Este necesar să se țină cont de faptul că disfuncția erectilă este de obicei din cauza diverse alte condiții sau medicamente în loc de grade scazut de testosteron.

Studiile arata ca terapia cu testosteron ar putea beneficia dvs. de wellness și eficiență legate de sex. De asemenea, indică faptul că există un grad maxim de testosteron inainte nu exista nici o reactie amplificat.

Pentru baieti care nu au hipogonadism, creșterea testosteron nu a putut beneficia de unitatea de sex.

Memoria 8. Mai bine vorbită, abilități spațiale, sau gândirea matematică

Studiul releva faptul ca barbatii cu rapoarte mai mari de testosteron totale au o apariție redusă a bolii Alzheimer. Există dovezi suplimentare pentru o relație substanțială între testosteron și presupunând capacități, cum ar fi memoria verbală și viteza de manipulare mai rapidă.

Terapia cu testosteron pentru barbati in varsta de 34 la 70 de ani a relevat o îmbunătățire în memoria spațială.

9. Creșterea părului

În cazul în care vârsta de greve pubertate, ai o creștere a părului pe locația pubian și, de asemenea, fata ta. Acum, că sunt mult mai vechi, ai putea avea, de asemenea, șansa de a avea din nou mai parul cu boostere de testosteron.

10. starea de spirit îmbunătățită

grade mai mici de testosteron sunt legate de stilul de viață mai sărace. Unele dintre simptomele de nivel scazut de testosteron includ depresia clinica, epuizare, si iritabilitate. Dar unii studiu arata ca acest lucru ar putea fi doar pentru barbatii cu hipogonadism.

Bărbații ale căror organisme urmează scăderea medie de testosteron cu timpul nu au arătat o creștere de anxietate.

Efectele terapiei de substituție cu testosteron asupra starii de spirit pot fi diferite. Bărbații cu hipogonadism au raportat starea de spirit amplificat și, de asemenea, wellness și oboseala și, de asemenea iritare redusă. Studiul recomanda ca aceasta terapie ar putea fi, de asemenea, un tratament antidepresiv de încredere.

11. Coborâți posibilitățile de a bolii Alzheimer

Cercetatorii de la Universitatea din California de Sud au raportat ca o crestere a nivelului de testosteron la soareci cu Alzheimer incetineste dezvoltarea bolii. Această monitorizare a condus cercetătorii să se presupună că menținerea nivelurilor optime de testosteron in imbatranire poate ajuta evita Alzheimer la oameni.

12. Optimum cardiovasculare Sanatate si Wellness

Mai sănătos și mai puternic, de asemenea, inima ta este, sănătos restul de tine este pentru că inima este responsabil pentru pomparea sangelui in jurul corpului tau, care, la rândul său, transporturi de oxigen si substante nutritive, de asemenea, la nivelul tesuturilor musculare si organe importante pe tot corpul.

Studiile de cercetare au constatat ca persoanele cu grade reduse de testosteron sunt mult mai susceptibile de a face față condițiilor de cardio, comparativ cu persoanele cu un nivel mediu / ridicat de testosteron.

Șase moduri naturale, toate modul de îmbunătățire a nivelului de testosteron

Pentru a face cea mai bună utilizare a nivelurilor de testosteron, inclusiv aderarea la tehnici de antrenament.

1. Mănâncă o mulțime de proteine sanatoase

Recunoașteți deja că aveți nevoie de proteine pentru a construi masa musculara. Cu toate acestea, s-ar putea necunoscut faptul că consumul de proteine sanatoase, de asemenea, ajută îmbunătăți grade de testosteron.

tipuri suplimentare de proteine sanatoase, cum ar fi zer sau ou hidrolizate sunt asociate cu un nivel mai mare de testosteron.

Dietele bogate in proteine comparativ cu carbohidrati au un efect valoros asupra ficatului și rinichilor, precum și nivelul general de testosteron. În plus față de consumul de suplimente, sublinia în plus, forme alimente integrale de proteine, constând din lapte, ouă și, de asemenea, tipuri de carne, cum ar fi carne de vită macră, păsări de curte, și carne de porc.

2. Mananca legume crucifere

Studiul de cercetare a relevat faptul că a lua într-un regim de dieta bogata in legume crucifere, cum ar fi broccoli, varză, varză de Bruxelles, collard, macris, gulii, varză creață, muștar mediu amicale si bok choy ar putea ajuta la creșterea nivelului de testosteron.

3. Mănâncă o mulțime de grăsimi

Grăsimile, cum ar fi omega-3 sunt cruciale pentru un regim de dieta all-in jurul, sănătos și echilibrat, dar grăsimi saturate, care se crede despre „nedorite“ de unii, încă mai au avantaje, în special pentru culturistii care doresc să crească nivelul de testosteron si masa musculara.

4. tren inteligent cu greutăți.

Antrenamentul cu greutati promoveaza cresterea masei musculare prin dărâmarea tesutului masei musculare, care au nevoie corpul tau sa-l repare. Haltere, de asemenea, creste nivelurile de testosteron in perioada imediat după ce părăsi centrul de fitness

Cercetările au arătat că substanța relocari (multi-joint) folosind ponderi mai mari pentru mai putine repetari spori testosteron mai mult decât alte sisteme de greutate și-rep.

5. Evitați alcoolul

Procente de alcool (1– 2 pahare pe zi) ar putea imbunatati sanatatea inimii, cantitati mari de alcool consumate în intoarceri sau în mod regulat pot reduce nivelul de testosteron. Acest lucru este, deoarece consumul excesiv de alcool ar putea promova umflarea si degradarea testosteronului.

6. Creșterea Testosteronul cu suplimente

unele au mai mult de o duzină de diferite suplimente specifice care ajuta stimularea testosteronului prin numeroase sisteme.

Este esențial pentru a selecta cel mai bun supliment pentru a obține beneficiile dorite. Alegerea supliment de testosteron ideala, cu numeroase pe piață ar putea fi intimidant.

Singularizarea elementul cel mai eficient între mai multe ar putea fi dificil. Cu toate acestea, există o metodă de a face acest lucru. Un lucru care trebuie amintit este faptul că produsul ar trebui să includă ingrediente naturale.

rapel naturale de testosteron

Aici top 3 suplimente de testosteron boostere 2019 cu ingrediente naturale și, de asemenea, fără efecte secundare pe piață astăzi!

Testo-Max de la Crazy vrac

Testo-Max de la Crazy vracTesto-Max de la Crazy vrac este cel mai bun de testosteron toate naturale suplimente de rapel pentru suplimentul de pre-antrenament care vă ajută pentru a spori cresterea masei musculare, a stimula rezistenta si, de asemenea, puterea, vă ajută să se topească de grăsime și, de asemenea, crește libidoul.

Testo-Max este, de asemenea, utilizat ca un supliment de testosteron rapel toate naturale pentru sportivii profesioniști și constructori organism care doresc să stimuleze eficiența și aspectul lor fizic.

Testo-Max este o opțiune Sustanonului legală în condiții de siguranță și, de asemenea, care conține 100% pur Tribulus terrestris îndepărtat standardizat la 45% saponine care moderne și, de asemenea dovedit a spori de fabricație testosteron în organism în mod natural.

Testo-Max oferă o modalitate pentru clienții sau constructor de organism pentru a îmbunătăți gradul de testosteron si, de asemenea, ajuta-le crește rata lor de culturism de creștere.

Acesta a fost declarat a fi un testosteron toate naturale suplimente pe tot timpul în condiții de siguranță și de încredere de rapel, care vă pot ajuta să mențină nivelul de testosteron.

Diverse alte beneficii ale Testo-Max, trebuie să recunoaștem că este, se ocupă cu corpul prin stimularea procesului metabolic, care apoi crește nivelul de temperatura corpului intern și începe topirea grăsimea păstrată.

Beneficiile incredibile ale Testo-Max constau din următoarele:

 • O opțiune legală și în condiții de siguranță la Sustanon steroizi.
 • Perfect pentru câștiguri extreme musculare, tenacitate maximă și, de asemenea, rezistență, recuperare rapidă a corpului.
 • Nr prescriptie necesare pentru a face o achiziție de Testo-Max
 • Testo-Max se face prin CrazyBulk, o companie care a ajuns pe piață de mai mulți ani
 • cercetatorii clinice confirmă faptul că Testo-Max are ingrediente active naturale de testosteron de rapel
 • În afară de îmbunătățirea câștigurilor de țesut muscular, Testo-Max aduce beneficii legate de sex pentru a proprii sexul
 • Transport gratuit și de a obține rata specială de reducere dacă achiziționați Testo-Max mai mult de un flacon

Buy Testo Max from Crazy Bulk

TROOPER de la musculare Marine

TROOPER de la musculare MarineMușchi Marine dezvoltat O Sustanon opțiune legală de steroizi de nume este TROOPER. Este o clădire musculare steroizi alegere hardcore pentru a spori nivelul de testosteron, masa musculara, si vitalitatea.

Citește:  Mușchi Marine Trooper Testosteron Booster Review (ingrediente, beneficii, preț, și cum funcționează)

TROOPER a conținut 100% pure Tribulus terrestris extract și standardizat la 45% saponine. Acesta indică steroizi vă dau formula concentratul este de două ori în comparație cu alte mărci.

TROOPER este formulat clinic pentru a spori, de asemenea, hormonul luteinizant și testosteronul de fabricație. Saponinele va crește agentul hormonal luteinizant în corpul dumneavoastră pentru a îmbunătăți dvs. de producție testosteron.

Și, de asemenea, spre deosebire de orice alt articol de pe piață, TROOPER de testosteron suplimente de rapel conține 10 mg de stimulare testosteron DHEA. Rezultatul este că se va simți mai puternic, să fie capabil să distrugă cu programe de antrenament, masiv cresterea masei musculare, și, de asemenea, recupera de la fiecare antrenament mai repede.

Rezultatul Testosteronul inflației te simți va fi mai puternic, spori musculare masiv, și are, de asemenea, un scurt timp pentru vindecare pentru sesiuni de antrenament viitoare.

Din păcate, TROOPER oferit numai în Statele Unite. Chiar aici beneficiile TROOPER aveți nevoie pentru a obține:

 • Sustanon juridice alegere steroizi
 • Boost nivelul de testosteron la optim
 • Ajuta la realizarea câștig masei musculare
 • putere de explozie, de asemenea, creste rezistenta si rezistenta
 • timp mai rapid de recuperare pentru următorul program de formare
 • Îmbunătățiți eficiența legate de sex
 • Nici o cerere bază de rețetă
 • Rezultatul în 2 săptămâni sau mai mult mai puțin
 • efecte secundare Sustanon gratuit

Buy TROOPER from Marine Muscle

testogen

Testogen din BAUER NutritionTestogen este naturale de testosteron suplimente de rapel, care clinic dovedit a crește hormonul testosteron. Datorită faptului că testogen este facut din ingrediente naturale, energetice și de asemenea, nu orice tip de pericol ingrediente active artificiale.

Testogen este creat pentru a stimula hormonul testosteron, fără a amenințărilor și a amenințărilor de orice efecte secundare. Testogen este de obicei folosit de către persoanele care au un interes în pierdere în greutate și, de asemenea culturism.

Testogen testosteron toate naturale suplimente de rapel au, toate ingrediente naturale pure care sunt D-aspartic, extract de ginseng, Tribulus terrestris, schinduf, Gluconat de zinc, seleniu, vitamina B si D.

Testogen este confirmat, de asemenea, urât și fără complicații. Firește ingrediente naturale pure, în cea mai bună combinație de a lucra cu succes. Chiar aici sunt unele beneficii și indemnizații în comparație cu diverse alte suplimente de testosteron de rapel articole similare:

 • Ajuta să vă îmbunătățiți concentrare și atenție, reduce sentimentele de nerăbdare și depresie.
 • Assist corpul tau arde excesul de grăsime și de a ajuta la construirea masei puternic, lung, masa musculara de tesut.
 • Creșterea libidoului și, de asemenea, vă oferă rezistență trebuie să dureze mai mult și, de asemenea performanțe mai bune.
 • Testogen ajută la reducerea nivelului de colesterol ajutându-vă îmbunătăți sănătatea cardiovasculară și wellness.
 • Testogen va revigora într-adevăr, mișcarea ta energetică și, de asemenea, pentru durate mai lungi de anduranță de exerciții
 • a vă ajuta să se concentreze mai bine și lupta epuizare

Buy TESTOGEN

rezumat

Testosteronul este ceea ce ne deține la ostilitate și, de asemenea, voința de a finaliza. Este, de asemenea, este doar ceea ce ajută la realizarea acestor obiective, prin creșterea masei țesutului muscular. Testosteronul nu ar trebui sa fie uitat atunci când greutate de formare, ca și câștigurile noastre, va spori în mod substanțial pur și simplu prin creșterea gradul nostru de testosteron.

boostere de testosteron sunt suplimente care cresc concentreze testosteron în sânge. Această pagină are toate suplimentele indicate pentru a creste cantitatea de testosteron, deși unele sunt inadecvate. O mai mare de testosteron este căutat pe perioade de creștere a țesutului muscular.

Dacă începeți să vă distrați cu pulberi și, de asemenea pastile, consultați medicul dumneavoastră să-l rămâne în buclă. Vor fi în măsură să permită să recunoașteți dacă și atunci când a lua orice riscuri de sănătate și wellness care nu sunt necesare.

Referință :

 • http://www.healthline.com/health/what-is-testosterone
 • https://www.livescience.com/38963-testosterone.html
 • http://www.healthline.com/health/benefits-testosterone#overview1

Rebecca Milani

Rebecca Milani is a freelance author of fitness that aiding people to share knowledge on diet, training, and supplements for a much better life. With a life of writing and also years in the fitness occupation, She is an ideal combination of knowledge and the capacity to turn that expertise right into an interesting article for the reader's advantage.