site
stats

Sve što trebate znati o Dianabol (methandrostenolone) za snagu mišića

U fitness centara širom svijeta, dianabol, službeno se zove methandrostenolone, obično se koriste bodybuilderi koji žele poboljšati svoje mase izdržljivost snage i mišića. Takozvani „Jutro obrok Champions” je korišten od strane zvijezda i sportaša, najpoželjniji koji je bivši Golden State guverner Arnold Schwarzenegger.

Puno suvremenih ideja o dianabol korištenja emisiji iu mitovima i nepotrebnih znanstvenih istraživanja; ovaj kratki članak pokušava razgovarati potpuno nove načine razmišljanja o dianabol korištenja čineći korištenje znanstvenim dokazima i također ljudi iskustva.

Upravo ono što je dianabol (methandrostenolone)?

Dianabol (methandrostenolone)Dianabol je bio prvi stomatološki steroidni ikad prije razvijeni. Dianabol (često skraćeno na D-Bol ili Dbol), je ime znak ponudili na steroidni spoj methandrostenolone švicarske farmaceutske i kemijske tvrtke Ciba.

Dianabol je osnovana od strane John Zeigler za Ciba medicine tvrtke kao djelovanje na američki profesionalni sportaši odmah radi tako loše u globalnoj konkurenciji.

Preko 1940 i 50 je Sovjetski Savez počeo kontrolirati Olimpijske igre, kao i korištenje testosterona za većinu svojih sportaša napustio ostatka svijeta kašnjenja daleko iza sebe.

Istočne Europe profesionalni sportaši su pomoću testosterona, pa je iznio da odgovara utjecaj mišićne mase i strukture snaga čistog testosterona bez ekstremnih nuspojava.

Dianabol je prvobitno razvijen da bude mnogo sigurnije, nježnija alternativa za testosteron. Ona namjerava zadržati anabolički zgrade testosterona uz manju androgenu u brzim djelovanjem, učinkovit način.

Steroid je ogroman uspjeh, dajući mnogo američkog sportaša jedinstvenu prednost nad svojim sovjetskim konkurenata.

Ubrzo nakon lansiranja, američka FDA će doista početi staviti puno pritisak na Ciba pritisnuti poslovanje detaljno stvarnih kliničkih prednosti steroida.

Nekoliko godina kasnije, FDA će povući sve methandrostenolone marke s police. Zbog Dianabol kemijskom sastavu i njegove vrlo nezdravim poznatih nuspojava na ljudski organizam.

Budući da je vrijeme dianabol nije zakonito proizvedeni u SAD-u još uvijek generira masivno diljem svijeta.

methandrostenolone

Metandienon-struktureMetandienon ili methandrostenolone te je modificirani oblik testosterona. Je kroz povećanje metilnom skupinom na ugljikov alfa 17, koji pomaže osigurati hormona kad je progutaju i pročišćena u tijelu.

Bilo je također uvođenje dual band u između ugljika 1 i također 2, što smanjuje to je androgenim.

Zanimljiva stvar napraviti na znanje da je osim C17 alfa metil grupe, to je strukturno isto Boldenone.

Methandrostenolone, anabolički androgeni steroid zapis koji se odnosi na lijek mislim o kategoriziran kao primarni steroida.

Methandrostenolone koristi bodybuilders i metandienon stalno se neovlašteno korištenje za sada uobičajeno uključene (složeni) sa injekcijskih spojeva, kao što su testosteron propionat, enantatni cipionat osim raznih drugih injekcijskih lijekova kao trenbolon acetat.

Kada se uzima samo kao primarni steroida, methandrostenolone ne, kao što je zapravo, povećati razinu energije, libida i svoju agresivnost tijekom treninga.

Dianabol je samo jedan od svojih najmoćnijih steroidima ili čak i kada se korištenje na vlastitu može biti iznimno učinkovit mišićni graditelj tkiva.

Methandrostenolone prilagoditi tako da su steroidi androgenih (hormon koji stvara muške muške karakteristike) zgrade na minimum, dok su anabolički (mišića struktura mase tkiva) svojstva spremaju

Međutim, u 1985. FDA je nacrtao lijek od proizvodnje u SAD-u nakon što se tiče svijesti to je jedini cilj bio je korišten za sportske dopinga.

Prednosti Dianabol (methandrostenolone)

Dianabol je i androgenim i anaboličkim. Ona podiže muške atribute (iako nešto manje u odnosu na testosteron) i potiče zadržavanje dušika (malo više od testosterona).

Nekoliko konkurentske bodibilderi koriste Dianabol tijekom ciklusa pripreme natjecanja, a također je to iskoristila za očuvanje mišićne dobitke tkiva.

Pogotovo kada je na kalorijski manjkavim dijeti i odličan je fan pomoći sportaš pritisnite s treninga.

Najveći utjecaj korištenje Dianabol je njegova sposobnost da poveća bez masti masu, i to je razlog zašto neki bodybuilderi ga koriste već desetljećima. Dbol pojačava oba sintezu proteina, a također glukenolize vrlo snažno.

Upravo ovdje su top 7 Dianabol Prednosti:

1. povećava dušik zadržavanja

Za vaše mišiće da rastu, morate uzeti u još zdrava proteina nego vaše tijelo koristi. Zdrava proteina je gradbeni blok za mišićne mase. Dianabol pomaže vašem tijelu da zaradite većinu zdravih proteina koju jedu. Veće zadržavanje dušika znači da ćete sigurno imati puno više zdrave proteine za izgradnju još više mišićne mase.

2. potiče sintezu proteina

sintezu mišićnog proteina je postupak u kojem se vaše tijelo usluge popravka i također mijenja slomljena zdrave proteine. To izravno povezan s razvojem mišićnog tkiva i oporavak kada stavite stresa na vaše tijelo od rada van svoje tijelo treba zamijeniti štetu zdrave proteine s potpuno novim i moćnijim one. Podizanjem sintezu proteina, koju će razviti veću i učinkovitiju masu mišićnog tkiva. Zasigurno ćete također oporaviti brže od treninga.

3. pojačava slobodnog testosterona

Testosteron je muški hormonalno sredstvo odgovorno za mnoge ključnim točkama koje utječu na nas svaki dan. Viši testosterona uzrokuje dodatni rast mišićne mase, veći libido, brži oporavak nakon treninga te općenito blagostanje. To je najvažniji hormonalno sredstvo za izgradnju mišićne mase, a također žilavost. Nakon što veće testosterona stupnjeva čini postupak stvaranja mišića i brži i još lakše.

4. potaknuti u proizvodnji crvenih krvnih stanica

Crvena ćelija dovodi kisik u tijelu. Dianabol povećava crvena proizvodnju krvnih stanica što uzrokuje više protok kisika. To bi moglo pomoći u poboljšanju učinkovitosti i izdržljivost tijekom treninga.

5. Poboljšana čvrstoća

Dianabol prednost većina kupaca iskustvo kada se koristi Dianabol značajne žilavosti dobitke. Vaše tijelo će sigurno imati veću testosterona i oporaviti brže od vježbi. To će sigurno pomoći vašem tijelu da se razvije još više čvrstine u kraćem razdoblju.

6. Gubitak težine

Dianabol podiže razinu testosterona. Ishod viših razina testosterona je vratio tijelo. Vaše tijelo će sigurno spaliti više masti uz očuvanje i razvoj više mišićne mase.

7. Pogonska Smanjene

Rezultati Dianabol pozadinu umora. Zato što će sigurno imati veći testosterona stupnjeva, zasigurno ćete imati više energije tijekom treninga. Pojedinci obično može dizati veći izazov za duže razdoblje, ali još uvijek nadoknaditi brže nakon vježbe.

Kako možete koristiti Dianabol (methandrostenolone)?

Dianabol je obično izrađena korištenje za početak glomaznost ciklusa. Deset pokazuje da je korištenje tijekom početne nekoliko tjedana ciklusa.

Razlog tome je jednostavan. Dianabol je učinak tako brzo da pojedinac će imati mogućnost doživjeti značajan porast čvrstoće i mišićne izdržljivosti.

On će imati kapacitet za podizanje više utega ili pojačati ponavlja. To bi mu sigurno pomoći da se skupno samo nekoliko tjedana nakon prvog korištenja steroida.

Dok Dianabol je obično na početku glomaznost ciklusa, to ne znači da ne možete ga koristiti kao samostalni dodatak. Međutim, morat ćete ga koristiti za nevjerojatno kratko trajanje, obično četiri do šest tjedana. Međutim, ne naglasiti budući da bih i dalje vidi snažne dobitke unatoč kratkom ciklusu.

Dianabol korisnici podijeliti dozu na 3. To je apsorbira rano ujutro, nakon što prije vježbanja i na kraju prije spavanja noću.

Dakle, ako ste, za početak, 30 miligrama dnevno, možete imati 10 miligrama za vrijeme jutarnjeg obroka, prije udaranje fitness centar, onda prije spavanja.

Ipak, brojni iskusni bodybuilders uzeti puni svakodnevnu dozu prije vježbanja. Uvjerenje da će dodatak rezultira većom učinkovitošću u zdravstveni klub.

Dok se to može zvučati privlačno, nikada ne bi trebao pokušavati da pogotovo ako ste newbie steroidni pojedinca. Imajte na umu da je ova strategija upravljanja mogao stvoriti bolji stres na jetru, i povećati opasnost od nuspojava.

Doza (Dianabol methandrostenolone) ciklusa

Za izradu ciklus za dianabol koji se temelji se oko njegove upotrebe dodatnog kao dodatak od steroida, mi u početku morati pogledati trenutni trend za biciklizam dianabol i vrednovati ono što nije u redu s njim.

Redoviti ciklus Dianabol je strukturiran kao 25-40mg podijeliti tijekom dnevno za 4-6 tjedna, bilo pojedinačno ili u nizu s raznim drugim steroidima.

Započeti s dozom od 25 mg je uobičajenije aktivira zadržavanje vode. To je popularna da dianabol ne aromatise prilično brzo, a većina od zadržavanja vode obično pripisati razvoju viška estrogena.

Međutim, to je ono što naša tvrtka vjeruje da je u početku zadržavanje vode uzrokovane tijelo visi na vodi kao rezultat utjecaja dianabol na tijela mineralne ravnoteže, konkretno, kalij / natrij ravnoteže.

To u kombinaciji s tim dianabol uzrokovati estrogenih nuspojava, donosi puno vode graditi-gore, a također jer je malo možemo učiniti o promjeni tijela mineralne ravnoteže, jedina stvar koju možemo učiniti je cilj minimizirati aromatizaciju uglavnom su Nolvadex (tamoksifen) ili drugi anti-estrogena.

Dianabol ciklusa nije jedina tehnika ipak, smanjenjem doze, a još manje od medicine će aromatizira, što uzrokuje mnogo manje estrogena i također znatno više puno manje zadržavanje vode. Smanjenje lijekove tijekom ciklusa će rezultirati estrogena stupnjeva pada polako, tako da moramo početi ciklus sa smanjenom dozom 10-20mg svaki dan.

Podjela dozu kada su čineći korištenje male doze je besmisleno, kao što će dobiti znatno smanjena vrh medicine. Dakle, u ovoj situaciji, najbolje je da se to u jednoj dozi ujutro (idealno uz grejpa).

Iako je ovo sigurno neće zaustaviti smanjenje od sve-prirodni testosteron, to bi moglo smanjiti u određenom stupnju, kao i vaše tijelo će i dalje imati dugo trajanje kasnije u danu kada je malo testosteron teče, i tako dalje može proizvesti neke.

Trenutno, ako ćemo gledati na trajanje ciklusa, 4-6 tjedana pojavljuje i kratko se da će imati pravi učinak na niskoj dozi, ali samo kako možemo koristiti dianabol dulje bez stavljanja, čak i više, opasnost na naše jetre?

Usluga je vrlo potrebno uzimanje vikendom off od medicine sigurno ćemo pružiti našim jetri pauzu od obrade lijekove.

Zbog kratkog vremena poluraspada, sve aktivne tvari koje će se izvoditi iz našeg sustava u roku od 24 sata od posljednjeg doze. Trenutno, to može činiti kao sigurno će vas koštati dobitke, no kao što je zapravo, to će vas koštati malo ili bez gubitaka tijekom vremena kako, iako ne postoji aktivno droge u tijelu učinci su još uvijek postojećih, odnosno dodana intramuskularno voda i također dodatni anabolički mineral ravnoteže.

Ovi učinci obično se smanji tijekom nekoliko dana. Ta tehnika neće, ipak, pomoći vaš sve-prirodni testosteron da se vrate iz svojih blokiranom stanju, kao ovaj postupak može potrajati znatno dulje.

Ako uzmemo vikend pauze od te iskoristiti niže doze, što bi, u teoriji, biti u mogućnosti koristiti dianabol za deset tjedana bez problema.

Jednostavan malo matematike može pokazati ovaj faktor najboljih:

 • 6 tjedana @ 25 mg dnevnom = 1050mg od Dianabol na ukupnu
 • Deset tjedana s vikendom off @ 15 mg svaki dan = 750 mg od Dianabol ukupno

Dakle, kao što možete vidjeti, koristeći ovaj sustav, vaša jetra će poboljšati manje dianabol odnosu na trenutni ciklus, dodajte to da možete dobit za deset tjedana, a ne 6, a uz manje nuspojava, a vi dobiti stabilnu ciklus ,

Načini glomaznost s Dianabol (methandrostenolone)?

Dobici proizvedene iz korištenja Dbol ne razlikuju mnogo između korisnika. Većina korisnika će doista obično imaju iste vrste struktura dobitke masovnih iz ove tvari.

Kao što je ranije istaknuto, je, najvećim dijelom, anabolički steroid najbolje koristiti za cilj mišićne mase, snage i sredstva za aplikacija.

Običan korisnik treba predvidjeti znatne količine debljanje u jako kratkom vremenskom razdoblju, dosta tipično dva tjedna su u skladu s početnim upravljanja.

U dozama od 20 mg dnevno, dobici od 10-15 funti. U roku od par tjedana nisu neobična, pogotovo za početnike.

No, kako se treba predvidjeti iz tvari kao što su to, nisu svi od ove mase je obično lean mišića.

Dianabol je poznat po svojim estrogenih rezultata u reklamne vode dobitak i izvedivo zadržavanje masti, što bi moglo čine veliki dio bilo ponuđenog iznosa masovno koristi.

Ako je njegova izvoditi zajedno s sprečavanje aromataze, zadržavanje vode doveo na estrogen može učinkovito riješiti.

To je kad se bolje i realno lean mase može doživjeti, gdje je još relativno lean mase očekivane može biti u seriji od 5-10 lbs. U okviru prvog nekoliko tjedana.

Dianabol (methandrostenolone) nuspojave

Dianabol je moćan anabolički, uz skroman visokim androgenim najboljih osobina. Kao što je jedan od najjačih stomatološke steroidima ponudi, Dianabol nuspojave treba imati na umu kada se radi ciklus.

Evo par Dianabol (methandrostenolone) nuspojave:

 • Ginekomastija (muški grudi poboljšanje). To nastala kada Dianabol aromatizes testosterona, pretvarajući ga u estrogen i podiže u tijelu, muško poprsje osjetljivosti.
 • Generalizirani organ tijela stres i anksioznost (koji se sastoji od srca i raznih drugih bitnih organa). To pokreću viška zadržavanja vode ili nadimati, drugi negativni učinak smanjenja testosterona i povećao estrogena stupnjeva.
 • Hipertenzija. Dianabol može biti teška za one koji već imaju visok krvni tlak i može uzrokovati hipertenziju u one koji nisu ranije iskusili.
 • Neučinkovite kolesterola stupnjeva. Dianabol je jedan od uobičajenih nuspojava, zbog kojih može doći na „loše” kolesterola u tijelu.
 • Jetre (jetra) disfunkcija i neuspjeh može dovesti do trajnog oštećenja ili smrti. Dianabol je oralni anabolički steroid koji je jedan od mnogo više formulacija jetre toksični na tržištu.
 • potiskivanje Testosteron. Dianabol potiskuje testosterona prema gotovo sigurno će doista biti potrebno potreba za egzogenim liječenje testosteronom, na temelju tipičnih indikacija.

Dianabol ne smije biti korištena od strane žene kao muževan određene nuspojave su više vjerojatno da će biti sposoban i može biti nepovratan. Dianabol je nesiguran steroid nuspojave da odgovara izdržljivost i dimenzija dobitke.

Top 3 (tri) sigurna i zakonskih anabolička Dianabol (methandrostenolone) steroidi u različite 2020

Zato se predlaže da se iskoristi pravni Dianabol, koji je varijacija anaboličkih steroida koji Vam nudi vrlo iste pogodnosti kao normalni Dianabol (methandrostenolone) daje, osim bez štetnih nuspojava.

Predobro da bi bilo istinito? Stvarno, ne. Pravni Dianabol (methandrostenolone) steroidni izmjenjuju uzance 100% sve-prirodnih aktivnih sastojaka, za razliku od gotovih one koje aktiviraju neke opasne nuspojave od redovne Dianabol, poput trovanja jetre i viška estrogena.

Ako pokušavate pronaći zakonsku mogućnost dianabol, onda možda otkrili D-Bal iz Crazy Bulk, DRILL MASTER iz Marine MuscleI također D-Bal Max. Koji proizvod bi trebao te kupiti dobiti najučinkovitije rezultate?

D-Bal (Dianabol) iz Crazy Bulk

D-Bal (Dianabol) from Crazy BulkD-Bal iz Crazy Bulk pravna Dianabol (methandrostenolone) anabolički steroid alternativa, što je samo jedan od jednog od najpopularnijih i polovnih anaboličkih steroida za vječnost.

Realnost je da Dianabol (methandrostenolone) je zabranjeno i također može generirati može biti spojen na uzimanje neke velike nuspojave kao što su ginekomastija (Guy sise), podigli kolesterola, visokog krvnog tlaka, a također i nasilja na jetra.

(Posjeta: D-Bal zakonski Dianabol steroidni alternativni pregled za izgradnju mišićne mase brže)

Tako, D-Bal je pravo Dianabol opcija steroidi koji su proizvedeni od prirodnih aktivnih sastojaka i također bez rizika za korištenje jer bez negativnih Dianabol nuspojava.

Ovaj proizvod je 100 posto na bazi prirodnih materijala i biljnih uklanja. Kao takav, to je potpuno siguran za korištenje od strane svakog zdravog i uravnoteženog osobe.

D-Bal Potrebno je i napravio vrlo iste pogodnosti s Dianabol steroidni bez nesigurnih štetnih učinaka da, ako ste u potrazi za neke tvrdi mišić uzimajući u fitness centru tijekom njihova glomaznost ciklusa, jer je primarna funkcija dodatka je razvoj mišićne mase.

Ovaj predmet ide preko jer kupci često izvješće značajne rezultate. U nastavku nekoliko D-Bal prednosti:

 • D-Bal je rizik-free i pravna Dianabol steroidni opcija
 • Može omogućiti brži razvoj mišića
 • Rise zdrav sintezu proteina koji uzrokuje masivne rast mišića
 • Nema neugodnih Dianabol nuspojave
 • Poboljšanje zadržavanja dušika
 • Može poboljšati svoj fokus stupanj
 • Možda povećava izdržljivost i izdržljivost
 • 100% sve prirodne sastojke
 • Nijedan propis potrebna
 • Jednostavan je za korištenje, jer je uzeta na usta

Buy D-Bal (Dianabol)

DRILL MASTER iz Marine Muscle

DRILL MASTER from Marine MuscleDRILL MASTER iz Marine Muscle formulirao je pravna Dianabol steroidni izbor koji ima značajku za povećanje zadržavanje dušika i zapaliti djelotvoran anabolički stanje unutar vašeg tijela za rast mišićnog tkiva.

DRILL MASTER Preporučuje se za ljude u Sjedinjene države koji su u potrazi brzo mišićnu masu dobitak i također eruptivno žilavost. DRILL MASTER Također je idealan kao još jednu pravnu steroida za ljude koji žele zadržati svoje dobitke između treninga ili treninga ciklusa.

(Posjeta: Marine mišića Bušilice Master pregled: novi siguran i legalan Dbol dianabol napravljen u SAD-u)

DRILL MASTER mogao masovno podići zdrave protein postupak sinteze koji omogućuje vašem tijelu da se značajno povećati količinu dušika, koji će sigurno zadržati u mišićno tkivo.

Povećanje količine dušika mogu krenuti poticaj u zdrav proteina za rast mišića tkiva biti veći. Samo nekoliko kratkih tjedana, zasigurno ćete vidjeti vidljive dobitke, a također osjećaju življe i kontrolu.

DRILL MASTER također uključuje 10 mg DHEA koji može pomoći u tijelo kako bi poboljšao svoje stupnjeve testosterona za eksplozivne mišića dobitke.

Upravo ovdje je prednost DRILL MASTER od Marine mišića:

 • Dobitak svoj mišića lakše i mnogo brže
 • Povećanje svoju izdržljivost i izdržljivost
 • Promicanje zadržavanje dušika u svom muscleEnhance naglaskom i voziti za vrijeme treninga
 • Povećajte razinu testosterona za maksimalnu vježbe
 • Sigurno i također nema dianabol nuspojave
 • 100% zakoniti dianabol mogućnost steroid

Buy DRILL MASTER

D-Bal Max

D-Bal MaxD-Bal Maxje rješenje za pojedince ili bodybuildera koji je u potrazi sve prednosti dianabol, međutim, nitko od nepovoljnih nuspojava. D-Bal MAX pravna i sigurno mogućnost za Dianabol. On se stvara i pruža se oslanjali na te smatra sektorskog dodatka leaders– BAUER Grupa dmcc.

D-BAL Max sigurno će vam dati sirovu snagu i također smiješan dobitke te će sigurno dobiti od Dianabol, jedan od jedan od najmoćnijih, preferira steroidima svih vremena bez pauze propis zbog D-Bal Max je pravna anabolički steroidi alternativa Dianabol.

Ovaj pravni anabolički steroidi drugačiji dodatak radi na odgovarajući način podržati razvoj mišićnog tkiva te također još više naporan vježbe. Njegovi aktivni sastojci poboljšati zdrav sintezu proteina, prehranu mišića ponude, a također povećavaju metabolizam.

Također i zbog sniziti razumijevanje umora, čineći ga tako da bi mogao ručica iz više ponavljanja. Kada možete raditi teže, manje bol, i vidjeti rezultate brže, da ćete biti puno odlučniji nastaviti raditi na svojim ciljevima.

D-Bal Max prisvaja za koje poduzima djevojke i Gospodo podjednako, tijekom glomaznost ciklusa jednako visok kao tijekom rezanje ciklusa, čineći iste zapanjujuće rezultate moguće za uvježbavanje ljubitelje oba spola.

svi D-Bal Max pravne prednosti dianabol alternativnim:

 • Dobiti najviše iz rasta mišića
 • Zamijenite mast s mišićne mase
 • Ubrzati mišićni oporavak tkiva dodatno poboljšati u energiji značajno
 • Poticaj testosterona, ATP, te također IGF-1 razine za duže vježba
 • Sve prirodne komponente formula make D-Bal Max nema nuspojave
 • Brzi rezultati u nekoliko tjedana

Buy D-Bal Max

Zaključak

Dianabol (methandrostenolone) je izvanredan učinkovitost i mišićne mase građevinski poduzetnik. Dianabol moglo biti korištenje „na i off razdoblja.” Također se može koristiti samostalno, ali ne bi trebali.

Počnite označava početak složenom ciklusu u jezgri. Tijelo graditelji i također težina podizači iskoristiti to za brzo mišića izgraditi i poboljšava učinkovitost.

Većina bodybuilders slagati svoje steroid na temelju svojih ciljeva (misa zgrade nasuprot Rezanje). Uvijek se pobrinuti i koristiti najmanju moguću dozu ako još razmišljate o uzimajući androgenu spoj, posebno visokim one poput Dianabol.

Na kraju kupovina dianabol online je prikladan i bez zakonskih razloga. Međutim, to možda neće biti najčešći put za kupnju. Morate istražiti vaše web stranice kako bi bili sigurni da nisu podzemnim laboratorijima.

Rebecca Milani

Rebecca Milani is a freelance author of fitness that aiding people to share knowledge on diet, training, and supplements for a much better life. With a life of writing and also years in the fitness occupation, She is an ideal combination of knowledge and the capacity to turn that expertise right into an interesting article for the reader's advantage.