site
stats

Sve što trebate znati o Dianabol (Metandrostenolon) za snagu mišića

U fitness centara širom svijeta, Dianabol, formalno se zove Metandrostenolon, obično koriste bodibilderi koji žele da poboljšaju svoje snage i mišićne mase izdržljivost. Takozvani “jutarnji obrok šampiona” se koristi od strane zvezde i sportiste, najviše preferira što je bivši Golden Stejt Šefe Arnold Schwarzenegger.

Mnogo savremene ideje o Dianabol korištenje šou oko mitova i nepotrebne naučnih studija; ovaj kratki članak pokušava da razgovaraju o potpuno nove načine razmišljanja korištenja Dianabol koristeći znanstvenih dokaza i iskustva ljudi.

Upravo ono što je Dianabol (Metandrostenolon)?

Dianabol (Metandrostenolon)Dianabol je bio prvi stomatološki steroida ikada razvijen. Dianabol (često skraćeno na D-Bol ili dbol), bio je naziv zaštitni znak ponudio steroida spoj Metandrostenolon švajcarska farmaceutska i kemijska kompanija Ciba.

Dianabol je osnovan John Zeigler za Ciba medicinu firma kao akciju američkih profesionalnih sportista odmah rade tako loše u globalnoj konkurenciji.

Preko 1940 i 50 je Sovjetski Savez počeo kontrolirati Olimpijskim igrama, kao i korištenje testosterona od većine svojih sportaša napustio ostatak kašnjenja svijeta daleko.

Evropski profesionalni sportisti istočne su koristeći testosterona, tako da je postavljen tako da odgovara uticaj mišićne mase i strukture snagu čiste testosterona bez ekstremnih nuspojava.

Dianabol je inicijalno razvijen da bude mnogo sigurniji, nežniji alternativa testosterona. Namjerava zadržati anabolički zgrade testosterona s manje androgenih u brzom glume, efikasan metod.

Steroida je bio ogroman uspjeh, dajući mnogo UNITED STATE sportista jedinstvenu prednost u odnosu na svoje sovjetske konkurenata.

Ubrzo nakon lansiranja, američka FDA bi zaista početi će staviti veliki pritisak na Ciba pritisnuti poslovnim detaljima pravi kliničke koristi od steroida.

Nekoliko godina kasnije, FDA će povući sve imena Metandrostenolon brend sa police. Zbog Dianabol kemijskih make-up i njegove vrlo nezdrave poznati neželjeni efekti na ljudski organizam.

Od tada Dianabol nije pravosnažno još proizvodi u Sjedinjenim Američkim Državama i dalje generira masovno širom svijeta.

Metandrostenolon

Metandienone strukturaMetandienon ili Metandrostenolon i to je modifikovani oblik testosterona. To je kroz unapređenje metil grupe na ugljen 17 alfa koja pomaže osigurati hormon kada je proguta i rafinirani u organizmu.

Bilo je isto tako uvođenje dual band između ugljikovih 1 i 2, što smanjuje to je androgenim.

Zanimljivo da napomenem jeste da osim c17 alfa metil grupa, to je strukturno isto boldenon.

Metandrostenolon, anabolički androgeni steroid zapis koji se odnose na droge, mislim o tome da kategorizirana kao primarni steroida.

Metandrostenolon koriste bodibilderi i metandienon stalno biti korištenje nezakonito do sada, obično se ugrađuje (složen) injekcijama jedinjenja, kao što su testosteron propionat, enanthate, cypionate uz razne druge injekcionih lijekova poput trenbolon acetat.

Kada se uzima samo kao primarni steroida, Metandrostenolon nema, kao stvari, povećati nivo snage, libido, i vaša agresija tijekom treninga.

Dianabol je samo jedan od vaših najmoćnijih steroidi ili čak i kada je iskoristio na vlastitu može biti izuzetno efikasna mišićnog graditelj tkiva.

Metandrostenolon prilagođena tako da se steroidi androgeni (hormon koji stvara muškog karakteristike muški) zgrade minimiziran, dok je (struktura tkiva mišićne mase) anabolički svojstva čuvaju

Međutim, 1985. godine FDA je nacrtao droge od proizvodnje u SAD-u nakon što je u vezi svijesti to je jedini cilj je korišten za sportske dopinga.

Prednosti Dianabol (Metandrostenolon)

Dianabol je i androgenim i anaboličkim. Postavlja muških atributa (iako malo manje u odnosu na testosteron) i povećava zadržavanje azota (nešto više od testosterona).

Nekoliko konkurentne graditelji tijelo iskoristiti Dianabol tokom ciklusa priprema takmičenja, ali i to je iskoristio da se sačuva dobitke mišićnog tkiva.

Posebno kada na kalorija manjkav dijeta i odličan je booster da pomogne sportiste za novinare sa treninga.

Najveći uticaj koristeći Dianabol je njegova sposobnost da poveća fat-free mass, i to je razlog zašto neki bodibilderi su ga koristili za desetljeća. Dbol jača i sintezu proteina i glikokogenolizi vrlo snažno.

Ovde su top 7 Dianabol Prednosti:

1. Povećava Azot zadržavanja

Za vaš mišićni tkiva rasti, morate uzeti u još više zdravih proteina nego vaše tijelo koristi. Zdrava protein je zgrada blok za mišićnu masu. Dianabol pomaže vašem tijelu da zaradi najviše zdravih proteina koju jedete. Veće zadržavanje dušika znači da ćete sigurno imati mnogo više zdravih proteina za izgradnju još više mišićne mase.

2. Povećava sintezu proteina

sintezu mišićnih proteina je postupak u kojem vaše usluge limariju i mijenja slomljena zdravih proteina. To pravo spojen na razvoj mišićnog tkiva i oporavak kada postavite stresa na vaše tijelo rade od vaše tijelo treba zamijeniti štetu zdravih proteina s potpuno novim i moćnijih. Podizanjem sintezu proteina, vi ćete razviti više i efikasnije mase mišićnog tkiva. Sigurno ćete isto tako oporaviti brže od treninga.

3. Povećava slobodnog testosterona

Testosteron je muški hormonska agent odgovoran za mnoga ključna mjesta, da utiču na nas svaki dan. Viši testosteron izaziva dodatni rast mišićne mase, veći libido, brži oporavak nakon treninga i ukupne dobrobiti. To je najvažniji hormonske agent za izgradnju mišićne mase i žilavost. Imajući višeg stepena testosterona čini postupak stvaranja mišića i brže i lakše.

4. Boost u proizvodnju crvenih krvnih zrnaca

Eritrocita donosi kisik u tijelo. Dianabol povećava proizvodnju crvenih krvnih zrnaca koja uzrokuje više protoka kisika. To bi moglo pomoći u poboljšanju efikasnosti i izdržljivost tokom treninga.

5. Enhanced Strength

A Dianabol prednost većina kupaca doći kada koriste Dianabol su značajni žilavost dobitke. Vaše tijelo će sigurno imati veću testosterona i oporaviti mnogo brže od vježbi. To će sigurno pomoći vašem tijelu da se razvije još više čvrstine u kraćem periodu.

6. Gubitak težine

Dianabol podiže nivo testosterona. Ishod viši nivo testosterona je vitkiji tijelo. Vaše tijelo će sigurno spali off više masti uz očuvanje i razvoj više mišićne mase.

7. Smanjenje Umor

Rezultati Dianabol minimiziranja umora. Jer ćete sigurno imati veći stepen testosterona, sigurno ćete imati više energije tokom treninga. Pojedinci mogu obično podići veći izazov na duži period, ali i dalje nadoknadi brže nakon vježbe.

Kako možete iskoristiti Dianabol (Metandrostenolon)?

Dianabol se obično je iskoristio da započne glomaznost ciklusa. Deset ukazuje na to da je iskoristio tokom početne nekoliko tjedana ciklusa.

Razlog tome je jednostavan. Dianabol Efekti su tako brzo da će pojedinac imati mogućnost da dožive značajan rast u čvrstinu i izdržljivost.

On će imati kapacitet da prikupi više težine ili povećati ponavlja. To bi mu sigurno pomoći da se bulk se samo nekoliko tjedana nakon prvog korištenje steroida.

Dok Dianabol je uobičajeno na početku glomaznost ciklusa, to ne znači da ne možete ga koristiti kao samostalni dodatak. Međutim, morat ćete ga iskoristiti za nevjerojatno kratko, obično četiri do šest nedelja. Međutim, ne naglasiti budući da ‘d i dalje vidite jak dobitke, bez obzira na kratko ciklusa.

korisnici Dianabol podijeliti dozu u 3. je apsorbuje ranim jutarnjim satima, nakon toga prije rada van i na kraju prije noćnog odmora.

Dakle, ako ste, za početak, od 30 miligrama dnevno, možete imati 10 miligrama u jutarnji obrok, koji je prethodno udaranje fitness centar, onda pred spavanje.

Ipak, brojni iskusni bodibildera uzeti puni svakodnevnih doza prije treninga. Uvjerenje je da će dodatak dovesti do veće efikasnosti u rekreacijski klub.

Iako je mogao da zvuči atraktivno, nikada ne bi trebalo pokušati da naročito ako ste početnik steroida pojedinca. Imajte na umu da ove strategije upravljanja mogu stvoriti bolje stres na jetru, i povećati opasnost od nuspojava.

Doziranje od Dianabol (Metandrostenolon) ciklus

Da se stvori ciklus Dianabol koji se baziraju oko upotrebe dodatnih kao dodatak od steroida, mi u početku morati uzeti pogled na trenutni trend za biciklizam Dianabol i procijeniti upravo ono što nije u redu s njim.

Redovan ciklus Dianabol je strukturiran kao 25-40mg podijeliti širom dnevno za 4-6 tjedna, sam ili u nizu sa raznim drugim steroidima.

Početi sa dozom od 25mg ili više obično izaziva zadržavanje vode. To je popularna da Dianabol se aromatise prilično brzo, a većina zadržavanje vode obično se pripisuje razvoj viška estrogena.

Međutim, to je ono što naše kompanije vjeruju da u početku zadržavanje vode uzrokovano tijelo visi na vodi, kao rezultat uticaja Dianabol na tijelu mineralnih ravnoteže, konkretnije, kalij / natrij ravnoteže.

To u kombinaciji s tim Dianabol uzrokovati estrogenih nuspojava donosi puno vode nagomilavanja, i kao ima malo možemo učiniti u vezi promjene u organima ravnotežu minerala, jedina druga stvar je da ne radimo za cilj minimizirati aromatizaciju , uglavnom sa Nolvadex (tamoksifen) ili drugi anti-estrogena.

Dianabol ciklusa nije samo tehnika međutim, smanjenjem doze, a kamoli lijeka će aromatizuju, što izaziva mnogo manje estrogena i još znatno znatno manje zadržavanje vode. Smanjite lijek tokom ciklusa će rezultirati estrogena stupnjeva pada polako, tako da moramo početi ciklus sa smanjenim doza 10-20mg svaki dan.

Dijeljenjem doze kad se koristeći male doze je besmislena, kao što ćete dobiti mnogo smanjen vrhu medicine. Dakle, u ovoj situaciji, najbolje je da ga u jednom dozu ujutro (idealno uz sok od grejpfruta).

Iako je ovo sigurno neće zaustaviti smanjenje svih prirodni testosteron, moglo bi se smanjiti na određeni nivo, jer će vaše tijelo još dugo trajanje kasnije u danu kada je malo testosterona teče, tako da možda još proizvesti neke.

Trenutno, ako pogledamo trajanje ciklusa, 4-6 tjedna pojavljuje i kratke da ima bilo kakav istinski utjecaj na niskom dozi, ali samo kako možemo iskoristiti Dianabol duže bez stavljanja, pa čak i više, opasnost na jetri?

Usluga je sasvim neophodno uzimajući vikendom van iz medicine sigurno ćemo našim jetra odmor od obrade lijekove.

Zbog kratkog vremena poluraspada, bilo aktivnih spojeva će istrčati naš sistem u roku od 24 sata od vaše poslednje doze. Trenutno, ovo može izgledati kao da će vas sigurno koštati dobitke, ali kao stvari, to će vas koštati malo ili nimalo gubitaka tokom vremena, iako ne postoji aktivno droga u organizmu efekti su još uvijek postoji, odnosno dodao intramuskularno vode i i dodatna anabolički ravnotežu minerala.

Ovi efekti obično smanjiti preko nekoliko dana. Ova tehnika neće, ipak, pomoći svojim sve-prirodni testosterona da se vrati iz inhibirane države, kao što je ovaj postupak može znatno trajati duže.

Ako uzmemo vikend odlomi i iskoristiti niže dozu, treba, u teoriji, biti u mogućnosti da koriste Dianabol za deset nedelja bez problema.

Lak malo matematike može pokazati faktor najboljih:

 • 6 tjedana @ 25mg dnevno = 1050mg od Dianabol u ukupnom
 • Deset nedelja sa vikendom @ 15mg svaki dan = 750mg od Dianabol u ukupnom

Dakle, kao što možete vidjeti, koristeći ovaj sistem, jetra će se preraditi manje Dianabol u odnosu na u trenutnom ciklusu, dodajte to da možete napraviti dobit za deset sedmica, a ne 6, i sa manje nuspojava, a vi dobiti stabilnu ciklus .

Načina da bulking sa Dianabol (Metandrostenolon)?

Dobici proizvedena iz upotrebe Dbol ne razlikuju mnogo između korisnika. Većina korisnika će zaista obično doživljavaju iste vrste mase strukture koristi od ove supstance.

Kao što je ranije istakao, to je, u većini slučajeva, anabolički steroid najbolje iskoristiti za cilj mišićne mase, snage i glomaznost aplikacija.

Obični korisnik treba da predvidi znatne količine debljanja u zaista kratkom vremenskom periodu, mnogo obično dvije sedmice u skladu sa početnim upravljanja.

U dozama od 20mg dnevno, dobici od 10-15 kilograma. U roku od nekoliko tjedana nisu neobično, posebno za početnike.

Ali, kao što neko treba da predvidi od supstance kao što je ova, ne sve ovo masa je obično mišićne.

Dianabol je poznat po svojim estrogenski rezultate u oglašavanju dobiti i zadržavanja vode izvodljivo masti, što bi moglo da se veliki dio bilo kojeg ponuđenog iznosa mase dobiti.

Ako je radi zajedno sa prevenciju aromataze, zadržavanje vode izazvan Estrogen može efikasno riješi.

To je kada se bolje i realnije mišićne mase dobitke bi mogao doživjeti, gdje još više razumno mišićne mase dobitke očekuje može biti u seriji 5-10 funti. U vrlo prvih nekoliko tjedana.

Dianabol (Metandrostenolon) neželjene efekte

Dianabol je moćan anabolički, sa skromnim visokim androgenim vrhu kvalitetama. Kao jedan od najjačih stomatološke steroidi nudi, Dianabol neželjenih efekata treba imati na umu kada se radi ciklusa.

Evo nekoliko Dianabol (Metandrostenolon) neželjena dejstva:

 • Ginekomastija (Male Enhancement poprsje). Ona nastaje kada Dianabol aromataze, testosterona, pretvarajući ga u estrogen i podiže u tijelu, muški bista osjetljivost.
 • Generalizovani stres tijelo organa i anksioznost (koji se sastoji od srca i razne druge bitne organe). To pokreće viška zadržavanje vode ili nadutost, drugi negativan efekat na smanjenje testosterona i povećao estrogena stepeni.
 • Hipertenzije. Dianabol može biti teška za one koji već imaju visok krvni pritisak i može dovesti do hipertenzije u one koji nisu ranije iskusio.
 • Neefikasan stupnjeva holesterol. Dianabol je još jedan od uobičajenih nuspojava koja bi mogla podići “loš” holesterol u vašem organizmu.
 • Jetre (jetra) disfunkcija i ne može dovesti do trajnog oštećenja ili smrt. Dianabol je oralni anabolički steroid koji je jedan od mnogo više jetre toksičan formulacije na tržištu.
 • Testosteron suzbijanje. Dianabol potiskuje testosterona u skladu sa gotovo sigurno bi zaista biti potrebna potrebu za egzogenim tretman testosterona, na osnovu tipičnih indikacija.

Dianabol se ne može koristiti od strane dame kao što su verovatnije biti vješti hrabre posebno nuspojava i može biti nepovratan. Dianabol je nesigurno steroida s nuspojave odgovara izdržljivost i dimenziju dobiti.

Top 3 (tri) siguran i zakonit anabolički Dianabol (Metandrostenolon) steroidi različite u 2020

Zato se predlaže da iskoristi zakonske Dianabol, koja je varijacija anaboličkih steroida koji nudi iste prednosti kao normalni Dianabol (Metandrostenolon) daje, osim bez neželjenih nuspojava.

Previše dobro da bi bilo istinito? Stvarno, ne. Pravni Dianabol (Metandrostenolon) steroid alternativne uzance 100% sve-prirodnih aktivnih sastojaka, za razliku od gotovih one koji pokreću neke opasne neželjene efekte iz redovnog Dianabol, kao što su trovanje jetre i viška estrogena.

Ako pokušavate pronaći pravni Dianabol opciju, a zatim možda ste otkrili D-Bal od Crazy Bulk, DRILL MASTER od Marine Muscle, Kao i D-Bal Max. Koji proizvod bi trebao kupiti da dobiju najefikasniji rezultate?

D-Bal (Dianabol) iz Crazy Bulk

D-Bal (Dianabol) from Crazy BulkD-Bal od Crazy Bulk je pravni Dianabol (Metandrostenolon) anabolički steroid alternativu, koji je bio samo jedan od jedan od najpopularnijih i pre-vlasništvu anaboličkih steroida u nedogled.

Realnost je da Dianabol (Metandrostenolon) je zabranjeno i također mogli proizvesti neke velike neželjene efekte kao što su ginekomastija (Muškarac sise), podignuta holesterol, visok krvni pritisak, kao i nasilje na jetru mogao biti povezan sa uzimanja.

(Čitaj: D-Bal pravni Dianabol steroidni alternativa pregled kako bi brže izgraditi mišićnu masu)

Dakle, D-Bal je pravo Dianabol opciju steroidi koji proizvedena iz prirodnih aktivnih sastojaka i bez rizika za korištenje, jer bez negativnih Dianabol neželjenih efekata.

Ovaj proizvod je 100 posto na bazi prirodnih materijala, kao i biljni Uklanja. Kao takav, to je potpuno siguran za korištenje od strane svakog zdravog i uravnotežena osoba.

D-Bal Potrebno je i dao vrlo iste prednosti sa Dianabol steroidni bez nesigurno neželjenih efekata da, ako tražite neke teške mišića dobiti u fitnes centru tokom njihovog glomaznost ciklusa, jer je primarna funkcija dodatka je da se razvije mišićne mase.

Ova stavka ide preko jer kupci često prijavljuju značajne rezultate. Ispod nekoliko D-Bal prednosti:

 • D-Bal je bez rizika i pravne Dianabol steroidni opcija
 • Može omogućiti za poboljšanu razvoj mišića
 • Rise zdrav sintezu proteina koji izaziva veliki rast mišića
 • Bez neprijatnih Dianabol neželjenih efekata
 • Poboljšati zadržavanje dušika
 • Može poboljšati svoj fokus diplomu
 • Eventualno povećava izdržljivost i izdržljivost
 • 100% sve-prirodni sastojci
 • No recept potrebna
 • Lako se koristi jer je uzeti u usta

Buy D-Bal (Dianabol)

DRILL MASTER od Marine Muscle

DRILL MASTER from Marine MuscleDRILL MASTER od Marine Muscle formuliran je zakonski Dianabol steroidni izbor koji ima mogućnost da poveća zadržavanje dušika i zapaliti djelotvoran anabolički stanje u tijelu za rast mišićnog tkiva.

DRILL MASTER preporučuje se osobama u Sjedinjenim STATE koji su u potrazi brzo mišićne mase dobit i eruptivne žilavost. DRILL MASTER idealna je i kao još jedan pravni steroida za ljude koji žele da održe svoje dobitke između treninga ili ciklusa treninga.

(Čitaj: Marine Muscle Drill Master pregled: novi siguran i pravne dbol Dianabol made in USA)

DRILL MASTER moglo masovno podići zdrav proces sinteze proteina koji omogućava vašem tijelu da značajno poveća količina azota koji će sigurno zadržati u mišićnom tkivu.

Jačanje količina azota mogao krenula pojačanje kod zdravih proteina za rast mišićnog tkiva biti veći. Samo nekoliko kratkih sedmica, sigurno ćete vidjeti vidljive dobitke, ali i osjetiti više živ i pod kontrolom.

DRILL MASTER Isto tako uključuje 10 mg DHEA koji može pomoći tijelu da poveća svoj stupnjeva testosterona za eksplozivne mišića dobitke.

Ovde prednost DRILL MASTER od Marine Muscle:

 • Ostvarite mišića lakše i mnogo brže
 • Povećanjem izdržljivost i izdržljivost
 • Promovisanje zadržavanje dušika u muscleEnhance naglasak i voziti tijekom treninga
 • Povećati nivo testosterona za maksimalnu vježbu
 • Sigurno i bez Dianabol neželjenih efekata
 • 100% zakonit Dianabol steroidni opcija

Buy DRILL MASTER

D-Bal Max

D-Bal MaxD-Bal Maxje rješenje za pojedince ili bodibilder koji je u potrazi sve prednosti Dianabol, međutim, nijedna od nepovoljnih nuspojava. D-Bal MAX je pravni i sigurnu mogućnost da Dianabol. Ona je proizvedena i koje se oslanjao na te smatra dodatak sektoru leaders– BAUER Group DMCC.

D-BAL Max će vam sigurno dati sirovu snagu i smiješno dobitke bi sigurno dobio od Dianabol, jedan od jedan od najmoćnijih, radije steroidi svih vremena bez pauze propis, jer D-Bal Max je pravni anaboličkih steroida alternative Dianabol.

Ovaj pravni anaboličkih steroida različitim dodatak radi na adekvatan način da podrži razvoj mišićnog tkiva i još više napornog vježbe. Njegova aktivni sastojci poboljšati zdrav sintezu proteina, ponuda mišića ishrana, ali i povećati metabolizam.

Su i smanjiti vaše razumijevanje umora, što ga čini da bi mogao pokretati više ponavljanja. Kada možete razraditi teže, manje bol, ali i vidjeti rezultate brže, vi ćete biti mnogo odlučniji da nastavimo da radimo sa svojim ciljevima.

D-Bal Max prisvaja za odvode djevojčice i gospodo tako, u cijeloj glomaznost ciklusa jednako visok kao u cijeloj rezanje ciklusa, čineći iste zadivljujuće rezultate izvodljivo zaluđenicima oba pola.

sve D-Bal Max pravni Dianabol alternativa prednosti:

 • Dobiti najviše od rasta mišića
 • Zamijenite masti sa mišićnu masu
 • Ubrzati oporavak mišićnog tkiva dodatno unaprijediti u oblasti energetike značajno
 • Boost testosterona, ATP, kao i IGF-1 razine za duže treninge
 • Sve prirodne komponente formule make D-Bal Max nema neželjenih efekata
 • Brze rezultate u roku od nekoliko sedmica

Buy D-Bal Max

zaključak

Dianabol (Metandrostenolon) je izvanrednu efikasnost i mišićne mase zgrade radova. Dianabol se može iskoristio “na i off period.” Takođe se može koristiti sam, ali ne bi trebalo.

Početi označava početak složen ciklus u jezgru. bodibildera i dizači tegova koriste ovo za brzo mišića izgraditi i poboljšanu efikasnost.

Većina bodibildera stog svoje steroida, na osnovu svojih ciljeva (Mass zgrada nasuprot rezanja). Uvijek brinuti i koristiti najmanju moguću dozu ako razmišljanja oko uzimanja androgenih spoj, posebno visoka one poput Dianabol.

Na kraju kupovine Dianabol online je pogodan i bez pravnog problema. Međutim, to možda neće biti najčešći put za kupovinu. Morate istražiti vaše web stranice napraviti određene nisu podzemne laboratorije.

Rebecca Milani

Rebecca Milani is a freelance author of fitness that aiding people to share knowledge on diet, training, and supplements for a much better life. With a life of writing and also years in the fitness occupation, She is an ideal combination of knowledge and the capacity to turn that expertise right into an interesting article for the reader's advantage.