site
stats

Suojaa Corona-virusta vastaan ​​tehostamalla kehon immuunijärjestelmää

Corona-virus on saastuttanut lukuisia lukemattomia ihmisiä ympäri maailmaa.

Kehon kehon immuunijärjestelmän vahvistaminen on yksi tapa, jolla voidaan estää tämän viruksen leviäminen.

Corona-infektion lisäksi vahva immuunijärjestelmä voi myös suojata vartaloa muilta tiloilta.

Uusi koronavirus 2019 (2019-nCoV) tai paljon paremmin tunnettu nimellä Corona-virus on infektio, joka voi laukaista hengityselinten häiriöt, akuutit keuhkokuumeet (keuhkoinfektiot) ja munuaisten vajaatoiminnan.

THA antoi tälle Corona-virukselle virallisesti nimen COVID-19 (Coronavirus disease 2019).

Aikaisemmin ei ole tarjottu rokotteita, jotka voisivat pysäyttää Corona-virustartunnan tai COVID-19: n.

Tämä laukaisee maailmanlaajuiset terveyslaitokset pyytämään ihmisiä elämään aina puhdasta elämää (terveys) ja säilyttämään myös kestävyyden.

Kuinka parantaa kehon immuunijärjestelmää koronaviruksen välttämiseksi

Pohjimmiltaan ihmiskeholla on kehon immuunijärjestelmä virusten ja sairauksia aiheuttavien mikro-organismien poistamiseksi.

Siitä huolimatta on asioita, jotka voivat vahingoittaa kehon immuunijärjestelmää tai ihmisen immuunijärjestelmää, koostuen ikääntymisestä, ravitsemuksen puutteesta, taudeista ja myös erityisistä lääkkeistä.

Näin ollen kehon immuunijärjestelmän ominaisuus on säilytettävä, jotta immuunijärjestelmä on vakaa.

Tässä ovat luonnolliset keinot, joita voit tehdä immuunijärjestelmän tai immuunijärjestelmän ylläpitämiseksi:

1. Käytä ravitsevia ruokia

Antioksidantteja sisältävien elintarvikkeiden, kuten vihannesten ja hedelmien, kulutus auttaa kehoa torjumaan ilmaisia radikaaleja.

Jos kehossa on paljon vapaita radikaaleja, immuunijärjestelmäsi voi häiriintyä ja muutut alttiimmaksi Corona-virusinfektiolle.

Kehon immuniteetin ylläpitämiseksi tarvitaan myös riittävä ravitsemus.

Lisää vähärasvaisen lihan, pähkinöiden ja siementen saanti varmistaaksesi, että immuunijärjestelmäsi on vahva.

Sipulit ja inkivääri ovat samoin hyviä nautittavaksi, koska niiden uskotaan auttavan kehoa torjumaan infektioita ja rauhoittavan tulehduksia.

2. Harjoittele rutiininomaisesti

Liikunta on myös paljastunut kestävyyden lisäämiseksi ja myös tulehduksen vähentämiseksi.

Siitä huolimatta, sinun on pidettävä mielessä, säännöllisellä liikunnalla on paljon parempi vaikutus kehon immuunijärjestelmään kuin vain satunnaisella liikunnalla.

Joten ota aika treenata vähintään kolmekymmentä minuuttia päivittäin.

3. Pidä huolta ahdistuksesta hyvin

Pitkäaikainen ahdistus voi lisätä hormonaalisen aineen kortisolin tuotantoa.

Korkeat kortisolihormonitasot voivat häiritä kehon immuunijärjestelmän työtä taistelussa tartunnasta.

Tämän seurauksena yritä hallita jännitteitä hyvin varmistaaksesi, että kehosi immuunijärjestelmä säilyy ja myös tukeva Corona-virusinfektiota vastaan.

Jännitystä voidaan säädellä peruspisteillä, esimerkiksi saamalla riittävä lepo joka päivä.

Voit myös tehdä pisteitä, jotka ovat nautinnollisia varmistaaksesi, että vartalo ja mieli alkavat takaisin, esimerkiksi viettää aikaa ystävien kanssa, ottaa nähtävyyksiä, tehdä vapaa-ajan aktiviteetteja tai tehdä meditaatiota.

4. Saa riittävästi lepoa

Vaikka unen puuttumisella näyttää olevan suoraviivaista, sen on osoitettu vaikuttavan kielteisesti terveyteen ja hyvinvointiin. Yksi niistä on kestävyyden heikkeneminen, joten monet sairaudet voivat lyödä erityisen helposti.

Riittävä uni voi tehdä kehostasi vahvemman kuin Corona-viruksen suora altistuminen. Aikuiset tarvitsevat 7–8 tuntia unta päivässä, kun taas lapset tarvitsevat vähintään 10 tuntia lepoa.

5. kehon immuunijärjestelmää tukevien lisäravinteiden ottaminen

Corona-virustartunnan estämiseksi voit lisäksi harkita lisäravinteiden ottamista, jotka voivat vahvistaa kehosi immuunijärjestelmää.

Vitamiinien ja mineraalien pitoisuus lisäravinteissa, kuten C-vitamiini (natriumaskorbaatti), B3-vitamiini (nikotiiniamidi), B5-vitamiini (dekspantenoli), B6-vitamiini (pyridoksiini hcl), E-vitamiini (alfa-tokoferyyli), sinkkipolinaatti, samoin kuin suolaseleniitti, voi parantaa immuunijärjestelmän tehokkuutta torjuessa viruksia tai bakteereja aiheuttamia infektioita, jotka koostuvat Corona-infektioinfektioista.

Toisaalta vitamiinit B3, B5 ja B6 voivat kiinnittää sairauden vaurioittamia kehon soluja.

Sen lisäksi, että parannat kehon immuunijärjestelmää useilla edellä mainituilla menetelmillä, sinun on myös tehtävä hakemus Corona-viruksen leviämisen lopettamiseksi, erityisesti:

  1. Pese kädet usein saippualla ja myös vedellä tai käsipuhdistimella
  2. Älä kosketa kasvoja, nenää ja silmiä likaisilla tai pesemättömillä käsillä
  3. Vältä käymästä paikoissa, jotka ovat saaneet Corona-tartuntaa tai joilla on mahdollisuus päästä virusviruksen leviämispaikkaan

Jos sinulla on erityisiä kliinisiä tiloja, jotka tekevät sinusta infektioriskin, tai jos joudut matkustamaan kohtaan, joka on alttiina Corona-infektioille, älä ajattele kahdesti kysyä lääkäriltäsi pisteitä, jotka sinun on tehtävä tämän infektion välttämiseksi. .

Tule, me molemmat ylläpidämme vankkaa immuunijärjestelmäämme harjoittamalla jatkuvasti treenaamista, hallitsemalla stressiä ja ahdistusta, lepäämällä, samoin kuin syömällä ravitsevia ruokia sekä tukemalla kehon lisäravinteita ravintoainevalikoimalla!

Rebecca Milani

Rebecca Milani is a freelance author of fitness that aiding people to share knowledge on diet, training, and supplements for a much better life. With a life of writing and also years in the fitness occupation, She is an ideal combination of knowledge and the capacity to turn that expertise right into an interesting article for the reader's advantage.