site
stats

Selecteer een juiste en passende dieet plan voor u

Het Dieet programma is een krachtig middel om je lichaam te vormen. Er is geen ander woord dan een dieet plan als je een scherpe sixpack hunkeren.

Aangezien een groot aantal spier suggesties staten, zijn six packs in het kookgedeelte, 70% dieet plan is 30% oefening. Voor dat dieet speelt een vitale dienst in de ontwikkeling van uw sixpack.

Vandaag de dag zijn er tal van voedingspatronen die zich voordoen met de bijbehorende concepten. Voor dat je nodig hebt om erachter te komen welk dieet geschikt elke dag toe te passen als een gezonde en evenwichtige manier van leven is.

Onderstaande lijst soorten dieet regimes die u aan de hand van uw consumeren plannen kunnen maken.

Keto Dieet

Voordelen-keto-dieet

Keto dieet (ketogeen) is een dieet setup met het concept van het verminderen van de inname van koolhydraten en ook aan het veranderen met vet.

Door het toepassen van een keto dieet plan het lichaam zal zeker een metabole toestand ervaren genaamd ketose. Wanneer ketose gebeurt, het lichaam is echt betrouwbaar bij het afwerpen van vet (recht in ketonen) en maakt het ook energie voor de taak.

De keto dieet plan kan een enorme verlaging van de bloedsuikerspiegel en insuline veroorzaken.

Hoewel wordt voorgesteld om te nemen in vet, moet de selectie van voedsel bronnen veeleisende blijven.

Het vet betrokken is gezond en evenwichtig vetten, zoals rood vlees, eieren, olijfolie, visolie, vette kaas, melk en hele korrels.

Mayo Dieet

De Mayo Dieet is een dieet plan als gevolg van de Mayo Center-Amerika. Dit dieet plan is gemaakt met een combinatie van voedende goed uitgebalanceerde voeding voor 13 dagen.

Het concept is te nemen in voedingsmiddelen met een hoog eiwit, verminderd in calorieën en weinig koolhydraten.

In dit dieet plan, is er een lijst van voedingsmiddelen die je moet voldoen aan voor 13 dagen, en ook de typische gerechten wordt verwerkt door het stomen en bakken. De mayo dieet plan wordt verwerkt zonder gebruik te maken van zout.

Door het minimaliseren van de inname van zout het gewicht zal snel dalen als gevolg van de aard van het zout dat water bindt.

Wanneer zoutinname wordt verlaagd, zal het lichaam zeker niet bindt water en water materiaal in het lichaam zal zeker verminderen. Het effect is dat het gewicht naar beneden komt.

De Mayo Dieet is geweldig om te doen voorafgaand aan de wedstrijd, waar het vet en water niveaus moeten worden verlaagd.

terugkerende Vasten

Periodieke vasten is een dieet methode terugkerende vasten. Deze aanpak is afkomstig van Wing Chun opvoeders in Hong Kong.

In dit dieet plan, kunt u elk type van voedsel te eten op het afgesproken tijdstip. Maar wanneer dat nodig is om een snelle, kun je gewoon eten gewoon water en thee.

Het volgende is de tijdfase van de intermitterende vasten;

  • Consumeren 8 uur, 16 uur vasten.
  • Eet 6 uur, niet eten 18 uur.
  • Eet 4 uur, snel 20 uur.
  • Niet het eten van 1 dag (eten wanneer, de rest snel).

Dieet plan met periodieke vasten is zeker betrouwbaar is om vet te verbranden, maar het is niet veilig om het te doen in de toekomst.

Surplus Calorieën & Calorie Deficiency

Surplus Calorieën & Calorie Deficiency

Overtollige calorieën = calorieën in> calorieën uit

Calorie tekort = entree calorieën <  calorieën uit

In het dieet plan, zijn er dag-tot-dag calorie voorwaarden waaraan moet worden voldaan. tekort Calorie is het verminderen / beperken dagelijkse calorie-verbruik met het doel van het laten vallen van het gewicht.

Als u vergen doorgaans 1800-2000 calorieën per dag, je gewoon nodig heeft met betrekking tot 1300-1600 calorieën.

Door dit te doen calorie-tekorten, zal het lichaam indirect schade beneden vet te komen om zijn energie en vet verlies gebeurt.

Als de calorie-deficiëntie is voor vet verlies, het is anders dan surplus calorieën.

In tegenstelling tot de calorie tekort, zijn surplus calorieën gepland voor degenen die wensen om gewicht te winnen.

Normaal gesproken worden de dagelijkse calorieën opgenomen rond 200-500 calorieën. Maar bij de toepassing van surplus calorieën, je moet goed in het bewaren van het soort voedsel dat je eet, zodat lichaamsvet stijgt niet te zijn.

Het gebruik van veel eiwitten en krachttraining is erg goed in het overtollige calorieën om ervoor te zorgen dat de spiermassa toeneemt.

Flexibele dieetplan

Flexibele dieetplan

De laatste is een aangepast dieet plan of wat wordt genoemd IIFYM (Als het past bij uw macro’s).

Veelzijdig dieet regimes kan uw gewicht te houden als gevolg van adequate dagelijkse calorie-verbruik.

Dit dieet plan kunt u op te nemen in elke vorm van voedsel, maar met voorwaarden die de macronutriënten eisen die door het lichaam te vervullen, niet veel meer en niet minder.

Macronutriënten moeten bestaan uit koolhydraten, gezonde eiwitten en vetten.

De fundamentele factoren die je nodig hebt om te begrijpen in dit dieet zijn;

  • Weet wat uw dagelijkse calorie behoeften zijn
  • Verbruiken 10-20% veel minder dan je dagelijkse calorie vereist
  • Afscheiden van vet, eiwit en koolhydraten ook (met voldoende water en ook vezel eisen)

Misschien is dit dieet plan is een beetje moeilijker, omdat je nodig hebt om elke calorie voedsel dat je consumeren berekenen.

Om de dagelijkse calorieën te berekenen, kunt u de rekenmachine op de officiële IIFYM internet site downloaden.

Nu welke het beste is voor u?

Wat is hetDie u nodig heeft om te begrijpen, gewichtsverlies en vet verlies zijn twee verschillende punten.

In gewichtsverlies, je gewoon schuur uw gewicht, terwijl in gewichtsverlies, het vetgehalte in je lichaam vermindert ook, het genereren van gewichtsbeheersing.

Daarom, als je doel is alleen om gewicht te verminderen, kunt u gebruik maken van een dieet plan OCD, die wordt verondersteld te zijn in staat om gewicht snel te verliezen te maken.

Maar als je doel is om weg te komen met vet in lichaamsdelen ingediend te doen, bestaande uit de buik te sixpack kijkt, kunt u op een keto dieet plan te nemen.

Voor degenen onder u die willen hop op de concurrenten podium, mayo dieet plannen die u kunnen helpen gewicht te verliezen met het vasthouden van water als gevolg van het niet nemen in zout.

Het kan ook de spieren droger om de optimale bij de presentatie van te maken.

In de bodybuilding cyclus, kunt u gebruik maken van calorie tekorten en overtollige calorieën.

In het stimuleren van het ophopen je een overmaat calorie berekening, waar zelfs meer calorieën komen dan calorieën uit te benutten.

Maar met een briefje dat het voedsel gegeten, bevat nog meer gezonde eiwitten, geen vet om ervoor te zorgen dat het spierweefsel massa toeneemt niet lichaamsvet.

Terwijl nog meer lean (snijden) spierweefsel massa te bereiken, kunt u een tekort aan calorieën gebruiken. Dit is natuurlijk gepaard met gewichtheffen.

De laatste is een veelzijdig dieet plan. Dit dieet plan is over het algemeen omarmd door dames die hun lichaamsgewicht verlangen uitstekend.

Door het handhaven van een goed dieet plan, dit dieet plan is ook in staat om een gezonde en evenwichtige lichaam en ook zeer goed gedaan op lange termijn te houden.

Rebecca Milani

Rebecca Milani is a freelance author of fitness that aiding people to share knowledge on diet, training, and supplements for a much better life. With a life of writing and also years in the fitness occupation, She is an ideal combination of knowledge and the capacity to turn that expertise right into an interesting article for the reader's advantage.