site
stats

recenzie YouTonics pielii: un colagen de piele pentru a bea anti-imbatranire si reduce ridurile

Cand pielea devine tot vârsta încrețită, uscată și, de asemenea, senzația de mâncărime ca tine, este semnul celulelor pielii condiție nu se pot reproduce la o rată excelentă poate declanșa subtierea pielii.

Produsul dvs. de tratament pielea are nevoie de colagen, care stimulează sănătatea pielii și wellness, păr, unghii, gume, și articulațiilor, fără a crea efecte adverse.

YouTonics pielii este un supliment care ar putea promova reînnoirea colagenului, realizat de firma din Regatul Unit cunoscut Bauer Nutrition (site oficial). Acesta promite pentru a reduce ridurile si pielea uscata si de a imbunatati starea de sanatate a parului si, de asemenea, unghiile.

Înainte de a analiza YouTonics recenzie a pielii, trebuie să înțelegem mai întâi doar ceea ce este de colagen și de ce ai nevoie.

Ce este colagenul?

Ce este colagenul?Colagenul este una dintre cele mai abundente proteine din corpul uman și este materialul care deține întregul corp împreună. Se află în oase, țesuturile musculare, pielea si, de asemenea, ligamentele, în cazul în care se dezvoltă o schela pentru a oferi rezistență și cadru. (1)

Colagenul format din aminoacizii glicina, prolina, Arginina, și, de asemenea, hidroxiprolina.

Există mai multe tipuri diferite de colagen, cel puțin 16 tipuri, dar 80-90% din colagenul din organism fac parte din tipurile I, II și III, de asemenea. Colagenii din organism sunt sănătos și versatil.

Colagenul ajută da puterea noastră a pielii și, de asemenea, flexibilitate, impreuna cu schimbarea celulelor moarte ale pielii. Atunci când este vorba de articulațiile noastre și, de asemenea, ligamente, în termeni mai simple, este un „lipici“ care ajuta organismul țineți unul cu celălalt.

De ce ar trebui să aveți nevoie de colagen de piele de reînnoire?

Pe masura ce imbatranim, corpul nostru incepe sa produca mult mai putin colagen, care este un motiv cheie care pielea noastră începe să se încreți și, de asemenea, de asemenea, se deformeze și articulațiilor noastre grevă daune.

producția de colagen natural scade cu vârsta, minimizând stabilitatea structurală a pielii și, de asemenea, cauzând lăsarea pielii, formarea liniilor și al ridurilor și slăbirea cartilajului în articulații.

În afară de procesul de îmbătrânire, alte variabile ar putea adăuga la niveluri de colagen reduse, cum ar fi planurile de mare de zahăr dieta, fumatul si, de asemenea, cantități mari de expunere la soare, de asemenea, se adaugă la diminuarea grade de colagen.

Chiar aici sunt unele avantaje ale colagenului care trebuie să le recunoască astfel încât ai putea înțelege de ce ai nevoie.

1. imbunatateste sanatatea si wellness a pielii și, de asemenea, par

Pe masura ce imbatranim, colagen scade de producție. Creșterea grade de colagen ar putea ajuta pielea sa arate mai ferm, pentru a îmbunătăți netezime, și de a ajuta celulele pielii dvs. își mențin, de asemenea, restaurarea și repararea în general.

Cercetările controlate placebo investighează clădiri anti-îmbătrânire de colagen au constatat ca 2.5-5 grame de colagen hidrolizat utilizate la femei in varsta de 35-55 o data pe zi, timp de opt săptămâni, a îmbunătățit semnificativ elasticitatea pielii, umezeala pielii, pierderea de apă transepidermică (sec) și de asemenea dezlipirea rugozitate, toate cu foarte puțină efecte secundare. (2)

Colagenul reduce suplimentar celulita si vergeturi. Deoarece pielea este in prezent mai subtire, celulita devine foarte evidentă, spune la revedere de la ascunde doar ce se produc enumerate mai jos suprafata. Îmbunătățirea flexibilității pielii prin colagen ajută la reducerea ca încrețire pe pielea ta.

Acest factor face ce colagen este cea mai bună îngrijire a pielii ingrediente naturale active, oferite.

2. Reduce Pains comune și, de asemenea, Degenerarea

Cercetări recente au descoperit, de asemenea, că colagen este o terapie de incredere pentru a face cu osteoartrita și diverse alte dureri articulare și de asemenea, condiții. (3)

Când pierdem colagen, ligamente și ligamente noastre începe să se miște cu mult mai puțin simplitate, ceea ce duce la rigiditate, articulatii inflamate si, de asemenea, mai mult.

Luați în considerare ingerarea mai mult de colagen cum ar fi gresare un vechi balama de ușă: Aceasta ajută îndepărtarea articulațiilor mult mai lin, scade durerea de multe ori asociate cu îmbătrânirea și chiar scade riscul de uzura normala. (4)

3. Ajutoare Heal Gut Leaky

„Sindromul Leaky Gut“ este declarat de a avea semne, inclusiv balonare, gaze, dureri, sensibilități alimentare, și dureri și disconfort. Cu toate acestea, este ceva de o enigmă medicală. (5) O posibilă sursă de scurgeri Gut potențat permeabilitate a tractului digestiv sau hiperpermeabilitate intestinal.

Acest lucru se poate întâmpla atunci când intersecții limitate în Gut, care controlează exact ceea ce trece prin mucoasa tractului intestinal mici, nu funcționează în mod corespunzător. Acest lucru poate permite substanțelor infiltrație în fluxul sanguin.

Cel mai mare beneficiu sistemului digestiv al consuma mai mult colagen este faptul că ajută la dezvoltarea celulelor conjunctive si, de asemenea, ca rezultat „sigilii și, de asemenea, vindecă“ mucoasa protectoare a stomacului tractului.

Asistă descompun proteinele sanatoase si calmeaza, de asemenea, captuseala celulare Gut dvs., peretii celulelor de recuperare a afectat, de asemenea, și insuflarea cu vindecarea aminoacizi.

Order YouTonics Skin

4. Îmbunătățește rata metabolica, masa musculara, si Rezultat Energie

Colagenul ar putea ajuta la creșterea metabolismului prin adăugarea masei musculare la cadru și, de asemenea ajuta cu conversia de substanțe nutritive necesare.

Aminoacidul glicină în colagen, care este prezent în colagen promovează transferul zahărului drept în celulele care, la rândul său, îmbunătățește grade de energie, împreună cu stimularea avansarea tesutului muscular.

De asemenea, studiul de cercetare releva glicina In plus are îndatoriri importante în ambele caracteristici ale sistemului digestiv și a nervurilor centrale. Glicina pare a ajuta la încetinirea efectelor îmbătrânirii prin îmbunătățirea antioxidanții de utilizare a organismului și, de asemenea, este, de asemenea, utilizat atunci când construirea de celule sanatoase de la ADN și ARN.

De asemenea, arginină în Colagenul poate stimula capacitatea organismului de a face proteine sanatoase din diverse alți aminoacizi, care este esențial pentru repararea celulelor musculare, leziuni de vindecare, de economisire a celulelor pierde, creșterea metabolismului și sprijinirea creșterii inadecvate și avansarea.

5. intareste unghiile, par si dinti

Colagenul este, de asemenea, un bloc-cheie de construcție, atunci când se refera la dintii si unghiile. Suplimentarea cu colagen ar putea creste rezistenta si, de asemenea, starea de sănătate a unghiilor tale.

Cercetarea a lansat in Journal of Investigative Dermatology a descoperit că există un „relații importante între matrice extracelulară (ECM) și regenerarea foliculului pilos, recomandând ca colagen ar putea fi o posibilă țintă terapeutică pentru pierderea parului si alte boli legate de piele.“ (6)

6. Imbunatateste sanatatea ficatului si Wellness

Colagenul este extrem de util pentru a imbunatati fluxul de sange si mentine inima tanara. Deoarece glicină ajută la scăderea daune experiențele hepatice atunci când este nevoie în materiale străine, contaminanți sau alcool, care nu ar trebui să fie trece prin ea.

Cercetatorii au descoperit, de asemenea, ca glicină ar putea fi utilizat pentru a ajuta la reducerea de alcool induse de leziuni hepatice și diverse alte tipuri de leziuni grave sau persistente hepatice. (7)

Colagenul ar putea utiliza ca detoxing corpul tau din materiale periculoase. Acesta funcționează pentru că glicina din colagen ajuta repara ficatul și, de asemenea, să scadă orice daune declanșate de materiale toxice.

7. Măsuri de protecție cardiovasculare sănătate și wellness

Cerințe Prolină pentru repararea țesuturilor în interiorul articulațiilor și arterelor, plus asistă controlul tensiunii arteriale.

Prolina aminoacid ajută suprafețele peretele arterial lansa acumularea de grăsime în fluxul sanguin, în scădere de grăsime în artere și minimizarea grăsime build-up.

Este legat suplimentar cu evitarea arterosclerozei (rigidizarea arterelor), având în vedere că ajută arterele noastre de a rămâne liber de placi periculoase build-up.

Arginina, de asemenea, ajută la producerea de oxid nitric, ceea ce permite o mai bună vasodilatația ceea ce presupune lărgirea de autostrăzi și de petrecere a timpului liber, de asemenea, a celulelor masei musculare si capilare, care permite curgerea mult mai bine.

recenzie YouTonics pielii: un colagen de piele pentru a bea anti-îmbătrânire și de asemenea, reduce ridurile

Order YouTonics Skin

YouTonics pielii cu formula Tri-optimizat ™ este un amestec distinct de vitamine, aminoacizi și colagen hydralized concentrat proteic sănătoasă promovează producerea de colagen in corpul tau natural.

YouTonics pielii este clinic proiectat pentru a reduce liniile fine si ridurile, umeziți, pentru a îmbunătăți aspectul pielii, scad semne de îmbătrânire, scut împotriva deteriorării pielii și furnizează, de asemenea, o piele mult mai sanatoasa, mult întinerit.

YouTonics pielii are scopul de a îmbunătăți atât aspectul și, de asemenea, simt al pielii cu echilibrul de-protectoare celulare vitamine O și E și pielea de fixare vitamina C, aminoacizi, Hydralized proteine de colagen, și, de asemenea, cu sistemul de transport rapid lichid care acționează.

YouTonics pielii este un supliment de colagen lichid produs de Bauer Nutrition care într-un container conține 270 ml de lichid gata pentru băuturi cu o doză de 30 ml (9 oferind) înainte de a merge la culcare de zi cu zi.

YouTonics pielii Beneficii: De ce aveți nevoie pentru a utiliza YouTonics pielii pentru reînnoirea producției colagen

Când suntem tineri, piele cuprinde 80 la suta de colagen. Dupa 25 de ani, ne-am pierde la prețul de unu la sută cu privire la un an. Rezultatul este blestemele gemene de riduri și piele saggy.

proteine de colagen este o parte vitală a proteinelor din sistemul dvs., deoarece are o funcție structurală esențială în mai mult decât pielea.

YouTonics pielii consideră că produsele lor pot stimula organismul dumneavoastră să-l generăm pentru a schimba magazia de colagen.

Când nivelul de colagen a obține o mai mare, și sinteza de colagen este îmbunătățită, avantajele dvs. generale de sănătate, de asemenea, îmbunătățirea ratei de reparare a cadrelor și îmbunătățirea, de asemenea, starea generală de sănătate și wellness.

Order YouTonics Skin

YouTonics Pro Skin

 • SIDA, ai varsta mai lent și menține, de asemenea, un aspect mult mai tineresc
 • Scăderi linii mari și, de asemenea, riduri
 • Frumusețe ideală piele publicitate
 • Scade indicatori îmbătrânire precoce
 • Consumabile sănătos și echilibrat, piele stralucitoare
 • Hidrații și reduce de asemenea uscare
 • Îmbunătățește părului, unghiilor, ochi și sănătate parodontale și wellness
 • Creșteri producția de colagen
 • Conține antioxidanți
 • Îmbunătățește prețul de lucrări de reparații piele
 • O sticlă de nouă ori oferind (9 zile), superioare altor nume de marcă, care în mod normal, un container pentru o băutură.
 • Sistem de expediere cu acțiune rapidă lichid pentru expediere absorbție rapidă a celulelor pielii
 • Mango și fructe de interes gust
 • Livrare gratuită la orice țară de pe fiecare comanda
 • 60 de zile banii înapoi asigură

YouTonics Contra cutanate

 • Nu toată lumea poate fi diferită, cum ar fi aroma de fructe interes și, de asemenea, mango
 • Nu este o tehnică standard de anti-îmbătrânire

YouTonics piele Ingrediente active: Doar cum face YouTonics munca pielii?

Pentru a intelege exact cum functioneaza YouTonics pielii, am putea începe cu practic orice tip de ingrediente active a constat în orice recipient piele YouTonics.

1. Vitaminele A, E și C, de asemenea,

Funcția cheie de vitamina A pentru piele este de a sprijini procesul de reînnoire a pielii sau regenerarea celulelor pielii. Vitamina A stimulează scindarea în celulele pielii ale pielii și promovează, de asemenea, funcția de celule care protejeaza pielea.

Beneficiile principale de vitamina C sunt de a reduce deteriorarea celulelor si, de asemenea, să consolideze celulele de colagen. Vitamina C ca un compus liber de captare a radicalilor liberi, care este periculos pentru piele sau cunoscut ca un compus antioxidant și asigură celulele pielii accelerează recuperarea, stimulează producerea de fibre de elastina si colagen, care fac pielea supla si tonifiata si au ca efect luminarea sus pielea.

Vitamina E are avantajul de a capta radicalii liberi (antioxidanți). Vitamina E protejează pielea prin întărirea fibrelor de colagen si elastina ale pielii. Deci, face pielea mai fermă și mult mai largă treaz de umiditate.

proteină 2. Hydralized colagen

YouTonics Pielea are un plin de 10 de grame de proteine sanatoase de colagen in fiecare portie 30ml, stimularea in mod semnificativ rata de reparații pielii și oferindu-vă aspectul tânăr, sănătos și echilibrat care le-ați fost cautati.

3. Aminoacizii

YouTonics pielea este din belșug este glicina, prolina, și, de asemenea Arginină, asigurând un grad de colagen sănătos la perpetuities, care este în curs de dezvoltare cheia pentru pielea sănătoasă.

Aminoacizii nu promovează doar producerea de colagen, cu toate acestea, de asemenea, spori hidratarea și umiditatea, să promoveze echilibrul pH-ului sănătos, minimizarea indicii vizibile ale îmbătrânirii și, de asemenea, face publicitate pierderea de grăsime.

4. Rapid Performing Delivery System Liquid

Utilitatea care acționează rapid sistem de transport, lichid de YouTonics pielii garanteaza absorbtie maxima de colagen si, de asemenea, livrare imediată a celulelor pielii. Sistemul oferă absorbție rapidă pentru livrare rapida a celulelor pielii, permițându-le să obțină pentru a lucra rapid, astfel încât să vedeți rezultatele mai repede.

YouTonics Direcția de utilizare a pielii: Cum se poate folosi?

YouTonics pielii include 270 ml pe sticla. Trebuie doar să luați 30 ml în fiecare zi înainte de a merge la culcare pentru rezultate optime. Nu uitați să-l agita bine înainte de a bea Skin YouTonic.

Cele mai multe alte produse comparabile oferă doar un singur recipient pentru o porție (1 zi). Un container de YouTonics pielii ar putea folosi timp de nouă zile de utilizare. Este beneficiul YouTonics pielii peste diverse alte nume de marcă. Ușor, practic, și, de asemenea, mult mai fiabile.

Are YouTonics pielii au efecte secundare dăunătoare?

YouTonics pielii nu are efecte secundareUna dintre întrebările cele mai frecvente referitoare la o frumusețe suplimentul este dacă suplimentul are efecte secundare negative?

Până în prezent nu au fost raportate efecte adverse semnificative de orice nume mai mari de colagen bea de brand, astfel încât să nu anticipăm nici la YouTonics persoane fizice, fie. Cu toate acestea, există câteva puncte pe care ar trebui să știți cu privire la efectele adverse:

 1. Trebuie să cereți sfatul medicului dumneavoastră înainte de a plasa o comandă a pielii YouTonics Dacă sunteți pe medicamente sau expectativ
 2. Ai nevoie pentru a citi lista completă de ingredient activ pentru a asigura acest element cu siguranță nu va crea efecte secundare periculoase în corpul dumneavoastră aceia dintre voi care au reacții alergice la alimente.

YouTonics Oferta piele de vânzare: cost, reducere de preț, și, de asemenea afacere bonus

Bauer Nutrition oferă unic de vânzare YouTonic pielii atunci când cumperi două containere, și veți obține cu siguranță o sticlă în mod gratuit. Dar, dacă ați cumpărat trei sticle de YouTonics pielii, si vei primi trei sticle gratuit de cost.

În comparație cu obtinerea o sticla de achiziționarea unei combinații, în mod natural, rata cunoscut este mult mai plină de satisfacții.

YouTonics piele dispune de o garanție de bani înapoi de 60 de zile, deci, dacă nu sunteți în totalitate mulțumit cu elementul, ai putea să-l întoarcă în termen de 60 de zile și a obține banii înapoi.

1 MONTH SUPPLY
YouTonics Skin
1 Bottle
Retail: $58.19
$54.95
Saving: $0
FREE SHIPPING
3 MONTHS SUPPLY
YouTonics Skin
2 Bottles + 1 Bottle
Retail: $116.38
$109.9
Saving: $6.48
FREE SHIPPING
MOST POPULAR ORDER
YouTonics Skin
3 Bottles + 3 Bottles + Free Gift
Retail: $174.57
$164.85
Saving: $9.72
FREE SHIPPING

În cazul în care pentru a cumpăra YouTonics pielii?

YouTonics pielii reînnoirea colagenului nu este nici ușor disponibile la orice puncte de vânzare regionale supliment de sport lângă tine nici în orice magazine online.

Aceasta reinnoire a pielii de colagen ar putea fi pur și simplu dobândite direct pe site-ul oficial al BAUER cu link-ul de mai jos.

Tu nu va descoperi aceste elemente comercializate în farmacii, magazine în medicină, dar în plus, nu va vedea produsele de piele YouTonics reînnoire de colagen pe E-Bay, Amazon, Walmart, și, de asemenea GNC .

Aceasta se datorează faptului că, pentru a preveni contrafacerea și, de asemenea element pentru a vă asigura că achiziționați un element real, direct prin intermediul site-ul principal de internet.

Ar trebui să se ferească de YouTonics fals colagen pielea interzisă și, de asemenea, reînnoirea ca utilizarea acestora puteți obține pe această temă. Ideea este sugerat de cumpărare de la furnizori pentru a asigura natura pură a achiziționat lucru pentru utilizare.

Cumpărarea YouTonics de reînnoire a pielii de la Bauer Nutrition site-ul principal garantează vă asigura transport gratuit la orice națiune la fiecare comandă și, de asemenea, obține bani înapoi de asigurare.

Order YouTonics Skin

Referinţă:

 1. http://www.medicalnewstoday.com/articles/262881.php
 2. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23949208
 3. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/18416885
 4. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17076983
 5. http://www.webmd.com/digestive-disorders/features/leaky-gut-syndrome#1
 6. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25989472
 7. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22913202

Rebecca Milani

Rebecca Milani is a freelance author of fitness that aiding people to share knowledge on diet, training, and supplements for a much better life. With a life of writing and also years in the fitness occupation, She is an ideal combination of knowledge and the capacity to turn that expertise right into an interesting article for the reader's advantage.