site
stats

Quinoa som erstatning for ris for å hjelpe deg å redusere vekten (fordel og fett tap mat retter)

For å redusere vekten, folk vanligvis vil umiddelbart redusere eller stoppe bruken av ris. Dette, i hvert fall, gjør inntaket av karbohydrater så minimeres.

Quinoa kan ha begynt som en naturlig mat mønster, men det endte opp med å bli et fast innslag i mange helsebevisste amerikanernes dietter.

Quinoa har en nøytral smak som fungerer i mange typer mat, og også det er lastet med næringsverdi. Quinoa har også noen næringsstoffer som kan hjelpe deg å miste pounds, så det er en velkommen forbedring vektreduksjon kostholdsregime.

Vel, til en erstatning for ris, quinoa kan nøyaktig?

Hva er Quinoa?

Quinoa er en kornavling som kan spises. Quinoa er høy i sunne proteiner, ernæringsfiber, vitamin B9 (folat), vitamin B6, vitamin B2, vitamin B1, vitamin B3, og vitamin E.

Av de ulike typer korn er sunt å konsumere, er quinoa et optimalt alternativ for alternative matvarer for vektreduksjon og også for å bevare muskelmasse helse og velvære.

Faktoren, er inntaket som ofte blir kalt ‘supermat’ rik på sunne proteiner og også diverse andre sporstoffer.

Quinoa er også rik på kolin, mangan, fosfor, magnesium, jern, sink, natrium, kalium og også kalsium. Et plusstegn, blir kornene lett fordøyelig og også er besto av i klassifiseringen av gluten forbruk.

Selv om det kommer fra gruppen av korn, men i 100 gram quinoa er det 14 gram sunne proteiner

[Annonser prdx = “top”]

Hva er fordelene med Quinoa?

Quinoa kan være en løsning som en erstatning for ris.

Fibernettinnhold er høy nok på quinoa vil bistå bevare helsen til fordøyelsen og tarmkanalen, noe som gjør magen føle deg mett lenger og hjelp stabiliserer blodsukkernivået.

Ikke bare nyttig for muskelmasse og opprettholde vekten av, er quinoa rik på sunt fett (umettet fettkjede av enkle og også dobbel, i tillegg til omega-3 fettsyrer) i form av ALA påpekes Jansen likeledes kan bidra til å øke utmerket kolesterol er HDL.

Videre er det høye proteininnholdet i quinoa også gjøre disse næringsmidler som skal tas i med funksjonen av formasjonen og også regenerering av muskelvev celler enten i barndommen eller etter sportsaktiviteter oppgaver.

Nedenfor er 10 helsemessige fordeler av quinoa:

 • Har anlegg forbindelser quercetin og kaempferol
 • Ekstremt høy i fiber, mye mer enn mange korn
 • Glutenfri og også ideell for personer med glutenintoleranse
 • Ekstremt høyt innhold av protein, med alle de viktige aminosyrene
 • Har en redusert glykemisk indeks, som fordeler blodsukkerkontroll
 • Høy i essensielle mineraler som jern og magnesium
 • Har gode resultater på metabolske velvære
 • Meget høy i anti-oksidanter
 • Kan hjelpe deg å miste vekt
 • Lett å inkludere rett inn i diett diett

Grunnen quinoa korn kan hjelpe deg å miste vekt

Quinoa korn er faktisk mye mer som en vegetarisk i forhold til et korn. Quinoa korn kan hjelpe deg å redusere vekten på en rekke måter.

Quinoa er rik på protein, vitaminer, samt mineraler, og det etterlater deg virkelig følelsen fornøyd, ikke ranet. Dette er grunnen til at quinoa er å ende opp med å bli fremtredende som et korn alternativ og vektreduksjon mat.

Nedenfor er 4 faktorer quinoa kan forenkle vekttap innsats:

1. Vitaminer

Quinoa frø er rike på åtte viktige aminosyrer og vitaminer slik som magnesium og kalsium også. Quinoa er også høy i jern og også vitamin B12.

Både jern og også vitamin B 12 er viktig for energiproduksjon og også fettforbrenningen. Hvis du er mangelfull i B-vitaminer, kan det redusere din vekt-tap siden kroppen din ikke vil være i stand til å produsere næringsstoffer som effektivt.

2. Gledelig

Quinoa er høy i ernæringsmessig fiber og også sunn protein. Proteinet og også fiber oppdaget i quinoa kan gjøre deg virkelig føle fyldigere, noe som vil gjøre deg mindre sannsynlig å overstadig på usunn mat.

Quinoa har omtrent 7 gram protein som hver har og også 6 gram ernæringsfiber. Quinoa er spesielt nyttig for vegetarianere som forsøker å gå ned i vekt som har problemer med å finne mat som vil sikkert fylle dem opp.

Kostfiber binder seg til fett og kolesterol, som skaper kroppen å suge opp mye mindre fett og kolesterol. Dette er en måte som quinoa kan hjelpe deg å redusere vekten.

Den fiber som er lokalisert i quinoa reduserer også plakkakkumulering langs de arterielle veggflater, noe som reduserer faren for kardiovaskulær sykdom og slag.

3. Redusert glykemisk indeks

Quinoa er kort på glykemisk indeks. Glykemisk indeks indikerer nøyaktig hvordan karbohydrater påvirker blodsukkeret.

Siden quinoa har en redusert glykemisk indeks, betyr det at quinoa er trygt for diabetikere og også det vil ikke øke blodsukkeret.

Når blodsukkeret er dramatisk forhøyet den kollapser, noe du lengter etter mer sukker eller enkle karbohydrater.

Når blodsukkeret er ute av balanse, bor på en diett plan og gjøre sunne forbruker valg er utfordrende siden du lengter etter sukkerholdig mat og også finjustert brød.

Quinoa er 35 på glykemisk indeks, som er ganske redusert, og i likhet med de fleste grønnsaker.

4. Low Calorie

Quinoa er relativt lavt i kalorier. En servering av kokt quinoa inneholder ca 172 kalorier.

Også hvis du spiste to eller 3 porsjoner med quinoa, vil du få en mye større mengde mat for færre kalorier enn du forbruker en tallerken pasta, for eksempel. Du trenger ikke å stress over overindulging med quinoa.

For en lav-kalori quinoa måltid, kan du kombinere quinoa med salat eller inkludere grønnsaker og også bønner.

Nå har du sett fire måte kan ins som quinoa kan hjelpe deg å miste vekt. Du bør også vite at quinoa er så veldig lett å tilberede som ris.

Du kan også erstatte quinoa i retter som krever pasta eller ris. Mange setter pris på quinoa i stedet for morgenmåltid frokostblanding også. Du kan oppdage quinoa på de fleste naturlig matbutikker.

[Annonser prdx = “middle”]

Fettforbrenning mat med quinoa til frokost, lunsj, og nattverden

her er noen gode quinoa oppskrifter ett for hver av de store måltider.

Frokost

Flott og også Spicy Quinoa Hash

 • 1/2 kopp kokt quinoa
 • 1 ts kokosolje
 • Klype rød pepper flak
 • 1/2 kopp terninger søtpotet
 • 1/3 krus hakket grønnkål
 • 1 fedd hvitløk, terninger
 • Klype salt

Varm kokosolje i en stekepanne over verktøy varme. Inkluder rød pepper flak og søtpotet, etter at sauté for om fem minutter. Rør i grønnkål, hvitløk, og også salt. Surr inntil grønnkål har visnet, om tre minutter. Ta med quinoa og varme via.

Gjør en servering. Hvert tilbud: 425,5 kalorier, 10 g fett (5 g hvilte), 71 g karbohydrater, 3 g sukker, 206 mg natrium, 8,5 g fiber, 14 g sunne proteiner

Lunsj

Quinoa og laks salat

 • 2 ss balsamicoeddik
 • 1 spiseskje honning
 • 1/4 ts pepper
 • 2 ss olivenolje
 • 1 krus cherrytomater, halvert
 • 1/4 krus rosiner
 • 1/4 kopp quinoa, ble oppvarmet
 • 3 krus blandet babyen miljøVennskaps eller brønnkarse
 • 1 pose (7,1 unser) rosa laks, flaked

Visp med hverandre eddik, honning og pepper i en stor skål. Bland inn olje til godt blandet. Rør inn tomater, rosiner og også quinoa. Plasser miljøkamper eller brønnkarse på 2 plater, og også topp med quinoa blanding og også laks flak.

Det blir 2 porsjoner. Per porsjon: 467,5 kalorier, 20,5 g fett (3 g mettet), 89 mg natrium, 44 g karbohydrater, 26 g sukker, 5 g fiber, 30 g protein.

Kveldsmat

Koselig Quinoa Dekket fatet

 • 1 stor løk, skrelt av og terninger
 • En spiseskje olivenolje
 • 6 hvite sopper, veldig fint kuttet
 • 1/2 eikenøtt squash i skiver
 • 2 fedd hvitløk, skrelt og også terninger
 • 1 lb bakken mørkt kalkunkjøtt
 • 1 1/2 ts kylling krydder eller tørket ut salvie
 • 1 ts havsalt
 • 1/4 ts malt svart pepper
 • 1 1/2 krus redusert salt fjærfe tilførsel
 • 1 krus quinoa
 • 1/4 kopp persille, hakket
 • 6 oz redusert fett Monterey jack ost, strimlet

Forvarm ovn til 350 ° C i en stekepanne, fres løk i olivenolje på middels høy varm i 2 til 3 minutter. Legg sopp, squash, og også hvitløk.

Stek i ytterligere to til tre minutter. Inkluder kalkun, innbrudd små elementer som det brunes, om tre til fire minutter. Periode med fugl krydder, salt, pepper, forsyning, og quinoa.

Gi en byll. Lavere varme, deksel, og småkoke i 10 minutter. Overfør ingredienser fra stekepanne til en 9×9″ ildfast form eller baking stekepanne. Bland i persille og tre unser ost.

Dryss resten av osten på toppen av dekket fatet, og la det koke i 30 til 35 minutter.

Gjør 6 porsjoner. Hver porsjon: 354 kalorier, 17 g fett (6 g hvilte), 754 mg natrium, 26 g karbohydrater, 2 g sukker, 3 g fiber, 27 g protein.

siste tanke

En forskning, publisert i Journal of Food Science og også moderne teknologi i 2015, sjekket ut virkningen av quinoa på appetitt i forskningslaboratorierotter. Studien Forfatterne plassert at rotter fôret med quinoa konsumert mindre mat på hele sammenlignet med rotter som egentlig ikke spiser quinoa.

Quinoa inneholder alle de essensielle aminosyrene. På grunn av dette, er det en enestående kilde til sunne protein. Den har både mer og bedre sunt protein i forhold til de fleste av korn.

Quinoa selv er faktisk ikke fetende i det hele tatt, selv om den stående punkt i denne saken er et utvalg av karbohydrater og kalorier som quinoa har.

Begge quinoa og ris gir helsemessige fordeler og også legge ernæringsmessig verdi til din diett plan. Likevel, fordi de skiller seg i deres mineral og vitamin materiale, har de noe ulike virkninger på helse og velvære.

[Annonser prdx = “bunnen”]

Rebecca Milani

Rebecca Milani is a freelance author of fitness that aiding people to share knowledge on diet, training, and supplements for a much better life. With a life of writing and also years in the fitness occupation, She is an ideal combination of knowledge and the capacity to turn that expertise right into an interesting article for the reader's advantage.