site
stats

Onko turvallista laihduttaa kanssa Ketogeenisiä ruokavalio suunnitelma?

Koska julkinen tietoisuus hyvinvointi lisääntyy, yhä useammat ravinnon asetelmia tai mitä me kutsumme ruokavalion näkyvän.

Niistä villityksiä nykyään on ketogeeninen ruokavalio kuuri.

Ketogeeninen ruokavalio kuuri on ravitsemuksellinen setup joka tarttuu käsite vähensi hiilihydraattien, keskikokoinen terveitä proteiinia, ja myös runsaasti rasvaa. Toisin kuin perusidea ruokavalio, joka todella vältetään rasvan saanti.

Tässä ruokavalio kuuri, kaikki hiilihydraatti elintarvikkeet ovat yleisesti jäi irti, koska ne aktivoivat korkea verensokeri, jotta day-to-day kaloria mennyt ovat 70-75% rasvaa, 20% terveitä proteiinia, 5% hiilihydraatteja.

Miksi ketogeeninen ruokavalio kuuri mahdollistavat saanti suuria määriä rasvaa?

Pohjimmiltaan, elimistö käyttää 2 eri kaasun tehon tuottamiseksi, erityisesti sokeri (sokeri) ja ketonit (rasva).

Niin kauan kuin glukoosi tarjonta on edelleen olemassa, rasva tallennetaan kirja kaasua. Jos sokeri on loppunut, niin keho polttaa rasvaa suoraan energiaksi.

Tämä ehto on myös kutsuttu ketoosi. Tuloksena on, että rasvaa kehossa loppuu niin painosi laskee nopeasti. Varsinkin jos tuki OCD tai määräaikaisia paasto ohjelman.

Ruoka Ketogeenisiä ruokavalio suunnitelma

keto-ruokavalio-food

Ruoka sallittu:

  • Proteiinia ja rasvaa sisältäviä ruokia kuten naudan-, lampaan-, kana, ankka, kala, kananmunat, juusto ja kaikki luonnolliset rasvat (kookosöljy, kaakao rasvaa, oliivit).
  • Kasvikset voidaan kuluttaa pieniä määriä kuitua vaatimuksiin, kuten ympäristöystävällisiä kasvikset, kurkkua, ja myös sieniä.
  • Hedelmät syödään rajallinen, voi olla avokadot ja kookospähkinöitä.
  • Juomia, voit ottaa kahvia, teetä ja vettä.
  • Tietyt papuja ja hyytelö voidaan kulutetaan kohtelee.

Foods estää:

  • Pysyä erossa kaikenlaisten riisi, vehnä, sokeri, tärkkelyspitoisia ruokia ja tärkkelystä (peruna, maissi, kassava).
  • Vältä ihania hedelmiä, kuten banaaneja, ananakset, mangot, jne
  • . Pysy kaukana pakkauksesta juomien, koska ne sisältävät erittäin runsaasti sokeria ja keinotekoisia makeutusaineita.

Myönnettyään mitä ketogeeninen ruokavalio hoito on, anna n tutustu tarttuminen hyödyt ja kielteiset vaikutukset:

Edut ketogeeninen ruokavalio kuuri

Hyötyjä-Keto-ruokavalio

Wellness etuja useiden kunnossa ongelmia

Vähentynyt sokeria elimistössä, lähinnä tarjota suuri vaikutus kehoon, erityisesti joitakin sairauden ongelmia.

Ketogeeninen ruokavalio on itse asiassa paljastaneet vähentää kohtauksen henkilöillä, joilla on epilepsia, vähentää HbA1c astetta tyypin 2 diabetes, tuki pitää mielialan turvallisuutta ihmisille, joilla on kaksisuuntainen mielialahäiriö, ja myös alentamaan kolesterolia lihavia ihmisiä.

Laihduttaa nopeasti

Kun ketoosi menettely, joka tapahtuu elimistössä, rasvaa, joka on este laihdutus polttaa voiman, niin paino putoaa nopeasti.

Alentamalla vaara sydänongelmia

Keto ruokavalio suunnitelma, joka hoitaa ottamalla terveellisen ja monipuolisen rasva todennäköisesti alentaa vaara kokemisen sydänvika ja verenpainetauti.

Tämä johtuu siitä, että pienennetään insuliinin astetta siten, että valmistus kolesterolin elimistössä lisäksi vähentää.

Ei kysyntä laskea kaloreita ja ei tarvitse tuntea nälkää

Vuonna ketogeeninen ruokavalio, emme tarvitse laskea, kuinka paljon kaloreita kulutetaan päivittäin.

Tämä ruokavalio ei myöskään tee sinusta todella tuntuu nälkää rajoittamalla määrä ruokaa, mutta vain vaatii meitä hallitsemaan mitä voi syödä ja pitäisi välttää.

Ohjaus verensokeri

Kuluttaminen prosenttiosuudet hiilihydraatteja voi auttaa sinua hallitsemaan verensokerin tasoa tasoja, mikä alentaa uhka diabeettisen kysymyksiä.

Kielteiset vaikutukset ketogeeninen ruokavalio

sivuvaikutuksia-keto-ruokavalio

Oireita uupumukseen, turhautumisen ja myös lihassäryt

Aivan ensimmäinen pari päivää on ketogeeninen ruokavalio, kehon varmasti tuntuu heikko, päänsärkyä ja myös epämukavuus joitakin osia lihaksen.

Tämä johtuu siitä, että elimistön sopeutumista vähentämiseen energialähteenä, erityisesti hiilihydraatteja. Tämä ehto voi varmasti keskeyttää toiminnan.

hypoglykemia

Radikaali väheneminen insuliinin astetta voi aiheuttaa elimistössä kokea hypoglykemia, wellness ongelma verensokerin taso on alle säännöllistä rajoja.

Hypoglykemia voi vaikeuttavat voit keskittyä, väsymys, epätavallinen syke, lepo olosuhteet sekä stressiä ja ahdistusta oireyhtymä.

Pahentaa munuaissairaudesta

Elintarvikkeet kulutetaan ketogeeninen ruokavalio kuuri voi tehdä munuaisiin toimivat kovemmin. Niille teistä, jotka ovat taustalla tämän sairauden, on suositeltavaa olla tekemättä sitä.

Ruoansulatushäiriöt

Äärimmäisiä muutoksia ruokavalio voi laukaista ruoansulatusolosuhteissa. Yksi niistä on epäsäännöllinen suoliston liikkeitä. Tämä johtuu saanti kasvikset pieninä määrinä ja vähäinen hedelmien kulutusta.

ketoasidoosi

Diabeettinen ketoasidoosi on vaarallinen ongelma, kun tasot ketoaineita veressä ovat erittäin korkeat ja myös veren pH: n lasku (happo). Jos niihin ei puututa, tämä ongelma voi aiheuttaa kooman saakka kuolemaan. Ihmiset, jotka ovat eniten vaarassa luoda diabeettisen ketoasidoosin ovat diabeetikoille.

Pahanhajuinen hengitys

Yksi yleisimmistä haittavaikutuksista on pahanhajuinen hengitys. Tämä on nostettu aineen asetoni, joka on aine tyyppi ketoniksi, joka on lisäksi tulosta rasvan aineenvaihduntaa.

Rebecca Milani

Rebecca Milani is a freelance author of fitness that aiding people to share knowledge on diet, training, and supplements for a much better life. With a life of writing and also years in the fitness occupation, She is an ideal combination of knowledge and the capacity to turn that expertise right into an interesting article for the reader's advantage.