site
stats

Mythen en feiten van steroiden Side Effects

Sprekend over steroïden in de fitnesscentra is absoluut niets nieuws. Eigenlijk, hoewel het verboden is, deze medicijnen zijn nog steeds snel overgenomen door spierweefsel liefhebbers.

Niet alleen ten behoeve van de concurrenten, steroïden zijn nu eveneens gebruik gemaakt van door particulieren alleen te kijken sterker en groter lijken.

Bekend met de voordelen, steroïde individuen gedeponeerd het slechte effecten van steroïden zichzelf.

Het aantal mythen die vast en hebben niet van informatie, maakt een groot aantal gebruikers niet rekenen op de negatieve effecten die optreden na gebruik.

Om dit te verduidelijken, zal Vertegenwoordigers zeker herziening van de misvattingen en ook feiten over steroïde bijwerkingen stroomt in gezondheid en fitness cirkels gebaseerd op 2 specialisten, te weten Dr. Ed Sebanegh, MD (voorzitter van de afdeling urologie van de Cleveland, Ohio Center) en Dr. . Stuart Weinerman, MD (Endocrinoloog op de North Shore – LIJ Wellness System, New York City).

Zie de bespreking hieronder:

1. Steroïden kan maken mannelijke testikels te verminderen

FEIT : Wanneer een man maakt gebruik van steroïden om testosteron te verhogen, kan het saldo van alle-natuurlijke hormonale stoffen in het lichaam verstoren.

Daarna geleidelijk natuurlijke testosteron productie stopt en ook uiteindelijk de testikels zeker verminderen.

2. Testicular dimensie zal zeker terugkeren naar de normale na het stoppen met het nemen van steroïden

Mythe : Na het quiting steroïden, het lichaam heeft tijd nodig om testosteron productie te verhogen om de typische eens te meer.

Hoe hoger de dosis toegepast, hoe langer het gebruik, hoe langer de hersteltijd.

In sommige gevallen, kan steroid gebruik problemen met veerkrachtige vruchtbaarheid en seks gerelateerde disfunctie veroorzaken.

3. Mensen die daadwerkelijk gebruikte steroïden, dan gestopt, zal zeker ervaren erectiestoornissen

FEIT : Man seksuele prestaties kan niet veranderen bij het nemen van steroïden.

Maar als het de gefabriceerde testosteron bron stopt, zal Low-T symptomen (lage testosteronspiegel) zeker plaatsvinden.

Dit is bestond uit bij erectiestoornissen.

4. Steroïden kan maken mannen’s borsten uit te breiden

FEIT : Het lichaam van een mannelijke normaal transformeert vele procenten van testosteron naar oestrogeen.

Dus als het grote hoeveelheden testosteron doordringt in het lichaam, zal het lichaam ook een paar van die hormonaal middel transformeren recht in oestrogeen om het aandeel van testosteron naar oestrogeen te stabiliseren.

De stijging van oestrogeen kan veroorzaken verschillende aandoeningen, waarvan één mislukking ontwikkeling bij mannen (gynaecomastie).

5. Steroïden kunnen schaden mannelijke vruchtbaarheid

FEIT : Niet alleen het krimpen van de testikels en het verlagen van de natuurlijke productie van testosteron, maar steroïden kan bovendien de hoogste kwaliteit en het aantal sperma beschadigen.

Natuurlijk, jongens hebben een zeer hoge mate van androgenen in de testes en dat is wat zorgt voor grote productie van zaadcellen.

Maar als testosteron reducties evenals de testikels te verminderen, zal het zeker invloed hebben op de sperma geproduceerd.

6. Steroïden maak je gezicht er groot

Mythe : Het gebruik van anabole steroïden kan acne te creëren, nog niet door het verhogen van de grootte van het gezicht.

De ontwikkeling van lichaamsdelen komt groter (acromegalie) is een gevolg van de consumptie van het hormoon HGH plaats van steroïden.

Rebecca Milani

Rebecca Milani is a freelance author of fitness that aiding people to share knowledge on diet, training, and supplements for a much better life. With a life of writing and also years in the fitness occupation, She is an ideal combination of knowledge and the capacity to turn that expertise right into an interesting article for the reader's advantage.