site
stats

Mituri și realități steroizilor Efecte secundare

Discutând steroizi în cluburile de sănătate nu este nimic nou. De fapt, în ciuda faptului că este ilegal, aceste medicamente sunt încă ușor achiziționate de către iubitorii de masa musculara.

Nu doar în beneficiul concurenților, steroizii sunt în prezent în plus utilizate de oameni sa se uite pur și simplu mai puternic și, de asemenea, să pară mai mare.

Experta despre avantajele, indivizii steroizi depus rezultatele proaste de steroizi înșiși.

Numărul de concepții greșite care dezvolta și lipsa de informații, face ca mai multe persoane nu cred în efectele secundare care se întâmplă după utilizare.

Pentru a clarifica acest lucru, reprezentanții va revizui cu siguranță mituri precum și realități în ceea ce privește efectele secundare de steroizi care circula in cercurile de fitness fizice bazate pe 2 profesioniști, în special Dr. Ed Sebanegh, MD (presedintele diviziei de Urologie de la Cleveland, Ohio Facility) și, de asemenea, Dr. Stuart Weinerman, MD (endocrinolog pe North Shore – LIJ Sistem de frumusețe, New York City).

A se vedea discuția enumerate mai jos:

1. Steroizii pot face testicule de sex masculin se diminueze

FAPT : Când un om foloseste steroizi pentru a creste nivelul de testosteron, aceasta poate interfera cu echilibrul hormonilor toate-naturale în organism.

După aceea, treptat, producția naturală de testosteron va iesi cu siguranta, si in cele din urma, testiculele se va diminua cu siguranță.

2. Dimensiunea testiculelor va merge cu siguranță înapoi la normal după întreruperea steroizi

MIT : După oprirea steroizi, organismul are nevoie de timp pentru a crește producția de testosteron la normal din nou.

Cu cât doza utilizată, cu atât mai mult utilizarea, mai mult timp de vindecare.

Chiar și în multe cazuri, utilizarea de steroizi poate crea probleme de fertilitate rezistente și tulburare, de asemenea, de sex legate.

3. Persoanele care au utilizat steroizi, dupa care sa oprit, va experimenta cu siguranță impotenta

FAPT : Eficiența sexuală Omul s – ar putea să nu se schimbe atunci când se iau steroizi.

Cu toate acestea, atunci când se oprește sursa de testosteron artificiale, semne și simptome (nivel redus de testosteron) Low-T se va întâmpla cu siguranță.

Acest lucru este inclus în impotenta.

4. Steroizii pot face sânii bărbați extinde

FAPT : corpul unui om se transformă în mod natural numeroase procente de testosteron la estrogeni.

Deci, atunci când injecteaza cantitati mari de testosteron în organism, organismul va transforma cu siguranță, de asemenea, câteva acelui agent hormonal in estrogen pentru a stabiliza raportul de testosteron la estrogeni.

Creșterea bruscă a nivelului de estrogen poate declanșa mai multe probleme, printre care este o creștere bust la bărbați (ginecomastie).

5. Steroizi poate afecta fertilitatea masculină

FAPT : Nu doar în scădere testicule și , de asemenea , scăderea producției toate-naturale de testosteron, dar steroizi poate afecta , de asemenea, de înaltă calitate, precum și varietatea spermei.

Firește, băieți au niveluri foarte ridicate de androgeni in testicule si care este ceea ce declanseaza productia de sperma excelent.

Cu toate acestea, în cazul în care scade de testosteron si de testicule reduc, acesta va influenta sperma generat.

6. Steroizi face fata ta arata mare

Mit : Utilizarea de steroizi anabolizanți pot crea acnee, dar nu și prin extinderea feței.

Creșterea componentelor corpului devine mai mare (acromegalie) este un rezultat de a lua în hormonului HGH, spre deosebire de steroizi.

Rebecca Milani

Rebecca Milani is a freelance author of fitness that aiding people to share knowledge on diet, training, and supplements for a much better life. With a life of writing and also years in the fitness occupation, She is an ideal combination of knowledge and the capacity to turn that expertise right into an interesting article for the reader's advantage.