site
stats

Megállítja a Corona vírust azáltal, hogy javítja a test immunrendszerét

A Corona-fertőzés számtalan ember ezret szennyezett az egész világon.

A test immunrendszerének megerősítése az egyik módja annak, hogy meggátoljuk e fertőzés terjedését.

Nemcsak a Corona-fertőzés, az erős immunrendszer megvédi a testet számos más betegségtől is.

Az egyedi 2019 (2019-nCoV) coronavírus vagy sokkal jobban ismert, mint Corona fertőzés olyan vírus, amely légzőrendszeri körülményeket, súlyos tüdőgyulladást (tüdőfertőzéseket), valamint veseelégtelenséget okozhat.

A WHO hivatalosan a COVID-19 (Coronavirus condition 2019) nevet adta erre a Corona-fertőzésre.

Korábban nincs olyan oltás, amely védhetne a Corona vírusfertőzés vagy a COVID-19 ellen.

Ez az oka annak, hogy a nemzetközi egészségügyi intézmények felhívják az embereket, hogy folyamatosan rendezett (higiénikus) életet éljenek, és mindig tartsák fenn a kitartást.

Hogyan erősíthető meg a test immunrendszere a Corona vírus elkerülése érdekében?

Általában az emberi test immunrendszerével rendelkezik a fertőzések és a betegségeket okozó baktériumok leküzdésére.

Ennek ellenére vannak olyan pontok, amelyek károsíthatják az immunrendszert vagy az ember test immunrendszerét, ideértve az öregedést, a táplálkozás hiányát, a betegségeket és még bizonyos gyógyszereket is.

Ezért az immunrendszer tulajdonságait meg kell őrizni annak biztosítása érdekében, hogy a test immunrendszere szilárd.

Itt vannak a természetes módszerek, amelyeket megtehetsz a test immunrendszerének vagy a test immunrendszerének fenntartásához:

1. Enni tápláló ételeket

Az antioxidánsokban gazdag ételek, például a zöldségek és gyümölcsök, a tartályok használata segít a testnek a költségmentes gyökök elleni küzdelemben.

Ha sok teljesen szabad gyökö van a szervezetben, akkor a szervezet immunrendszere megrongálódhat, és végül nagyobb a veszélye a Corona-vírus fertőzésnek.

Ezenkívül a test ellenállásának megőrzése érdekében szintén megfelelő táplálásra van szükség.

Növelje a sovány hús, a diófélék és a magvak bevitelét, hogy erős legyen az immunrendszere.

A hagyma, valamint a gyömbér szintén remekül használható, mivel úgy gondolják, hogy segítenek a testnek a fertőzés leküzdésében és enyhítik a duzzanatot.

2. Rendszeresen edzjen

A testmozgásról azt is igazolták, hogy fokozza a kitartást és csökkenti a gyulladást.

Ennek ellenére szem előtt kell tartania, a rendszeres testmozgás jobb eredményt nyújt az immunrendszerre, mint az csak alkalmanként végzett edzés.

Tehát szánjon időt arra, hogy minden nap legalább 30 percig edzjen.

3. Vigyázzon a szorongásra

A hosszú távú szorongás fokozhatja a kortizol hormontermelését.

A magas kortizolszintű hormonszint akadályozhatja az immunrendszert a fertőzés elleni küzdelemben.

Következésképpen próbáljon jól kezelni a feszültséget annak érdekében, hogy fenntartsák a szervezet immunrendszerét és szilárd legyen a Corona vírus fertőzés ellen.

A stresszt egyszerű dolgokkal lehet kezelni, például napi megfelelő pihenéssel.

Ehhez hasonlóan szórakoztató pontokat is tehet, hogy elméje és teste lazuljon, például jó barátokkal szocializálódhat, városnézés, szabadidős tevékenységek elvégzése vagy reflexió készítése.

4. Pihenjen eléggé

Noha a pihenés hiánya egyértelműnek tűnik, kiderült, hogy káros hatással van az egészségre. Az egyik a kitartás csökkenése, így a különféle betegségek rendkívül könnyen támadhatnak.

A megfelelő alvás erősebbé teheti a testét a Corona vírus közvetlen expozíciója ellen. Felnőtteknek napi 7-8 órányi pihenésre van szükség, míg a gyerekeknek legalább 10 óra pihenésre van szükségük.

5. A test immunrendszerét fenntartó kiegészítők szedése

A Corona vírusfertőzés elkerülése érdekében fontolhatja meg olyan kiegészítők szedését is, amelyek erősítik az immunrendszert.

Kiegészítőkben található vitaminok és ásványi anyagok, például C-vitamin (só-aszkorbát), B3-vitamin (nikotinamid), B5-vitamin (dexpantenol), B6-vitamin (piridoxin hcl), E-vitamin (alfa-tokoferil), cink-pikolinát, valamint só szelenit, fokozhatja az immunrendszer hatékonyságát a vírusok vagy baktériumok által okozott fertőzések leküzdésében, amelyek Corona-fertőzésből állnak.

Másrészt a B3, B5, valamint a B6 vitaminok rögzíthetik a betegség által károsított testsejteket.

A test immunrendszerének sokféle módon történő megerősítésén túlmenően további erőfeszítéseket kell tennie a Corona vírus átterjedésének megakadályozására, különösen:

  1. Rendszeresen mossa meg a kezét szappannal és vízzel, vagy kéztisztítóval
  2. Ne érintse meg az arcát, az orrát és a szemét tisztátalan vagy mosatlan kezekkel
  3. Ne kerüljön olyan helyekre, ahol valóban szennyeződtek Corona-fertőzéssel, vagy ahol lehetséges, hogy a vírus terjedésének helye

Ha vannak olyan klinikai problémái, amelyek a fertőzés veszélyét fenyegetik, vagy ha olyan helyre kell utaznia, amely hajlamos a Corona-fertőzés fertőzésekre, ne hajlandó kérdezni orvosát azokra a pontokra, amelyeket meg kell tennie az elkerülés érdekében. ez a fertőzés.

Gyere, mindketten megőrizzük a szilárd test immunrendszerét rendszeres testmozgással, szorongáskezeléssel, pihenéssel és tápláló ételekkel, valamint táplálékkiegészítőkkel a test számára tápanyagok gyűjteményével!

Rebecca Milani

Rebecca Milani is a freelance author of fitness that aiding people to share knowledge on diet, training, and supplements for a much better life. With a life of writing and also years in the fitness occupation, She is an ideal combination of knowledge and the capacity to turn that expertise right into an interesting article for the reader's advantage.