site
stats

Kaikki testosteroni tehosterokotus kehonrakennus: tosiasiat, edut, ainesosat ja täydentää valinta

Testosteroni on komponentti, joka on liittynyt iso, pullottava lihasmassaa useita vuosia ja pohjimmiltaan jos tämä on juuri sitä, mitä etsit, sinun täytyy haluavat maksimoida hormonaalisen aineen elimistössä.

Testosteronin tuotanto tyypillisesti alentaa iän myötä. Mukaan American Urologisessa Association, jotka koskevat kahta 10 kaverit vanhempi kuin 60 vuotta on alhainen testosteroni. Joka parantaa jonkin verran 3 10 miesten 70-vuotiaina ja 80-luvulla.

Jokainen yksilö ymmärtää, että hän tarvitsee erinomaisen astetta testosteronin hyödyntää joukkotuhoaseiden lihasten kasvua hänen kova aloitteita kuntokeskuksessa.

Heillä on kaksi luonnollista tapoja lisätä testosteronin lisäyksin. Ensinnäkin ottaa täydentää että ilmainen nykyisiä testosteronia, joka on sidottu ja myös ei-aktiivinen ja toinen, he ottavat täydentää että parantaa kehon tuotantoa testosteronia tasolla hyödyntäen testosteroni tehosterokotus.

Perustavanlaatuinen testosteronia

Perustavanlaatuinen testosteroniaTestosteroni on hormoni löytyy ihmisiä, lisäksi erilaisissa muut lemmikit. Kivesten Ensisijaisesti testosteronia miehillä. Naisten munasarjat lisäksi luoda testosteroni, vaikka paljon pienempiä määriä. Testosteronin tuotantoa alkaa parantaa merkittävästi aikana murrosiän ja alkaa kaivaa ikävuoden jälkeen 30 noin.

Testosteroni on androgeenityyppi valmistetaan pääasiassa kivekset / kivekset soluja kutsutaan Leydigin soluja. Ilman asianmukaisia testosteroni, miehet ovat hedelmättömiä. Koska prosessi siittiöiden (kypsien siittiöiden) tarvitsee testosteronia.

Testosteroni on mukana etenemistä miehen sukupuolielinten ennen syntymää, ja laatimalla johdettuun sukupuolen laatueroja nuoruusiässä, kuten ääni vahvistaminen, parannettu peniksen ja myös kivesten ulottuvuus, ja kasvua kasvojen ja kehon karvat.

Miehillä testosteronin uskotaan säännellä joitakin toimintoja yhdessä siittiöiden tuotanto:

 • Libido
 • Luumassa
 • rasvan jakautuminen
 • Lihas ulottuvuus ja myös sitkeyttä lihasten rakentamiseksi
 • Punasolujen valmistus

Alla on muutamia keskeisiä kohtia koskevat testosteroni:

 • Testosteroni säätelee monia prosesseja mies elin
 • Testosteronin taipumus laskea yhtä miehet ikään
 • On vain vähän, jos ollenkaan, todisteita osoittaa, että prohormone täydentää ole vaikutusta testosteronin tutkinto

Alhainen testosteroni huolenaihe

Alhainen testosteroni huolenaihe

Aikana murrosiän, testosteronin auttaa rakentamaan miehen lihaksia, vahvistaa hänen äänensä, ja myös lisää ulottuvuutta penis ja kivesten. Aikuisen vuosina se pitää miehen lihaksia ja luita terveellisen ja tasapainoisen ja ylläpitää hänen korko sukupuoleen. Se tekee mies mies (ainakin fyysisesti).

Ikävuoden jälkeen 30, monet miehet kokevat jatkuvaa ohenemista testosteronia. Väheneminen libidon joskus mukana lasku testosteroni, joka johtaa monet ihmiset virheellisesti uskovat, että heidän kiinnostuksen menetys seksi on enemmän seurauksena vanhenee.

Se, missä määrin testosteronia asteen laskua vaihtelee kaverit kuitenkin nostamiselle erilaisia yksilöitä kokevat vaikutuksia alensi testosteronitasoja koska vieläkin miehet elävät nyt yli 60-vuotiaana.

Ikävuoden jälkeen 40, pitoisuus virtaavan testosteronin laskee noin 1,6 prosenttia vuosittain monille miehillä. Jota 60-vuotiaana, alennetulla astetta testosteronin varmasti aikaan diagnosoimaan hypogonadismin nuoremmissa kaverit.

Alhainen testosteroni voisi tuottaa erilaisia oireita miehillä, jotka koostuvat:

 • Vähentynyt halua seksiä (sukupuolivietti)
 • Alennettu erektiohäiriön laadukas, varsinkin yöllä erektio
 • Säätöjä mielentila
 • Vähentynyt henkisen ja kognitiiviset toiminnot
 • Uupumus, masennus ja viha
 • Vähennys lihaskudoksen massaa ja voimaa
 • Alennettu ihokarvat
 • ihon muutokset
 • Lasketaan luun massa / mineraali paksuus
 • Nousu aortasta

Testosteroni tehostin parantaa luonnollisesti laskussa testosteronitasoja

Vaihtoehtona reseptiä testosteroni täydentää, jotkut ihmiset turvautuvat ilman reseptiä valintoja. Nämä tuotteet takaavat parantaa luonnollisesti vähentää testosteronitasoja. Ne ovat yleensä kutsutaan “testosteroni vahvistimet” ja myös yleensä ollut saatavilla jauheena tyyppi.

Nämä lisät eivät muodostu todellisten testosteronin tai erilaisten muiden hormonaaliset aineet. Sen sijaan ne sisältävät luonnon yrttejä ja myös erilaisia muita yhdisteitä, jotka on tarkoitus lisätä kaikki luonnolliset valmistus testosteronia.

Suosittelema nimi, testosteroni vahvistimet parantaa oman testosteronitaso luonnollisesti. Vaikka että jotkut vahvistimet ovat ylimääräisiä luotettava muihin verrattuna, ne ovat kaikki tehty parantaa kykyä kehon aiheuttaa entistä enemmän testosteronia kuin tällä hetkellä tuotetaan.

Vahvistimet eivät synny korvikkeena luonnollista testosteronin. Ne ovat vain tarkoitus kunniassa kykyä tuottaa vielä enemmän tämän ratkaisevan hormonaalista agentti.

Älä testosteroni vahvistimet toimivat?

Älä testosteroni vahvistimet toimivat?Testosteroni on avain liittyvä hormoni esiin lihaskudoksen massaa, voimaa voittoja, ja myös libido. Joten se tulee niin ei ole yllätys, että etsitään tapoja lisätä kehon luonnollinen valmistus T on, ja myös tulee aina olemaan jatkuva yksi.

Monet kaverit ovat skeptisiä testosteronia vahvistimet lisäravinteiden ja niiden kyky antaa myönteisiä tuloksia. Jotkut yksilöt kysymys mitä testosteroni lisät. Ne epäröivät sijoittaa rahansa, jotka ilmoittavat töihin, vielä ei ole toimittanut.

Onneksi useimmat luonnollista testosteronin ravintolisät eivät sitä työtä. Yksi seikka, jota lukuisat kaverit, jotka valitsevat täydentää yli reseptiä testosteroni täsmällisesti arvo on se, että täydentää toimia ilman tarvetta hallita potentiaalisesti vaarallisia sivuvaikutuksia.

Testosteroni vahvistimet ovat luokan rohdosvalmisteita, joilla pyritään luonnollisesti parantaa testosteronitasoja. He voivat työskennellä suorilla lisäämällä testosteronin tai estävät hormonien vastaa muuntaa testosteronia estrogeenia.

Pitkällä aikavälillä nämä lisäykset on tarkoitus auttaa toipumaan nopeammin ja kehittää isompi, vahvempi lihaksia.

Tiedoksi, on olemassa keinoja lisätä testosteroni luonnollisesti.

Tutkimukset osoittavat, että kun treenata voi tehdä ero myös, koska testosteroni astetta vaihtelevat koko päivän (he korkein mahdollinen aamulla, alin iltapäivällä). Resistance-harjoituksia, erityisesti, on enemmän vaikutusta testosteronin valmistuessaan illalla

9 All-luonnollista testosteronin tehosterokotus ainesosia tukemaan lihasten kasvua

Olet todennäköisesti löysi olemassa monenlaisia ainesosia, kun se liittyy suosinut testi-tuen kohteita. Jos aiot saavuttaa tehokkaimpia tuloksia mahdollista, on tärkeää ymmärtää, mitkä komponentit toimivat sekä mitkä tuottavat vähemmän kuin täydellinen tuloksia.

Täällä listaus 9 kaikki luonnolliset testosteroni tehosterokotus ainesosia, jotka voivat tehdä suuren eron testosteronitasoja.

1. Tribulus

Tribulus Terrestris
Tribulus Terrestris

Tribulus, kun kutsutaan testosteroni edistäviä luonnollinen yrtti, ei anna etuja liittyy kestävyys, lihasten tai hyödyntämistä. Se voisi auttaa sukupuoliviettiä, mutta joka ei ilmaise sitä tee mitään testosteronitasoja.

Tribulus tarkoitus nostaa luteinisoivan hormonaalista aine (LH), joka lähettää tämän jälkeen ajo kivekset aiheuttaa niiden testosteroni.

Tribulus samoin voitot muiden terveys ja hyvinvointi ongelmia, jotka koostuvat minimoimalla kolesterolitasoa, vähentää triglyseridejä, on antioksidantti koteja, alentaa tuotteen glukoosi astetta, auttaa korkean verenpaineen hoitoon

2. DHEA

DHEA (Dehydroepiandrosterone)
DHEA (Dehydroepiandrosterone)

DHEA tarkoittaa dehydroepiandrosterone. Se on hormonaalinen aine, että elimistö tekee luonnollisesti. Se on saatavilla täydennyksenä ja on tavallista vaikuttava aine testosteroni vahvistimet.

DHEA on samanlainen vaikutus kuin anabolisten steroidien. DHEA ravintolisistä voi lisätä testosteronin astetta pikemminkin olennaisesti keski-ikäisten ja vanhempien pojat, ja myös vaihdevuosioireiden naiset.

Lue:  DHEA Kehonrakennus yleiskatsaus: alhainen DHEA oireita, hyödyt, ja lisäravinteet

Tieteellisessä tutkimuksessa raportoitu julkaisussa European Journal of Applied Physiology sijaitsee että DHEA ravintolisistä voi lisätä tasoja täysin vapaan testosteronin diileri kaverit.

3. kreatiini

Mukaan Mayo Centre, on merkittävää näyttöä siitä, että se voi lisätä lihasmassaa ja myös kestävyyttä. Siitä huolimatta se ei näy parantaa aerobista kestävyyttä huomattavasti.

Kreatiini on yleisesti koostui testosteronin vahvistimet koska lihasmassan vähentymistä on sivuvaikutus luonnollisesti laskee testosteroni astetta.

4. L-arginiini

L-arginiini on aminohappo, joka kehon tekee luonnollisesti. Se toimii vasodilator käytettäessä lisänä. Voit laittaa sen vain, se auttaa laajentamaan verisuonia. Se on käyttänyt käsitellä sydän- ja verisuonitaudit, korkea verenpaine, ja erektiohäiriöt (ED).

5. Sarviapila

Fenugreek
Fenugreek

Fenugreek on kasvi kasvanut vuosittain käyttö elintarvikkeissa; siemenet ovat käyttäneet mausteena Intian ruoanlaittoon. Nämä täydennykset luvata suuria lihaskudosta voittoja kanssa mitään haittavaikutuksia liittyvät anabolisten steroidien.

Tällä hetkellä Sarviapila esanssit ovat saamassa valituksen testosteroni parantaminen täydentää. Koska testosteroni vahvistava lääkeaine, sarviapilan takuita valtava lihasten kasvun kanssa mitään haittavaikutuksia liittyvät anabolisten steroidien.

6. D-asparagiinihappo

D-asparagiinihappo etuna on kasvaa kaikki luonnolliset testosteronin tuotantoa ja tulokset tekemällä parhaiten hyödyntää luteinisoivan ja myös gonadotropiinia hormonien aiheuttamatta haitallisia vaikutuksia. Tuloksista ilmeni myös, että miehet hyödyntäen D-asparagiinihapon varmasti nähdä parantaa merkittävästi siittiöiden aineen ja liikkuvuutta.

7. ginsenguutejauhetta

Ginseng extract
Ginseng extract

Ginseng uute on ollut ratkaiseva vaikuttavalla aineella tavanomaista orgaanista järjestelmissä lukemattomia vuosia muinaisten luonnollista testosteronin tehosterokotus. Tutkimukseen ei ole ilmennyt, että komponentit ginsenguutejauhetta voisi tukea testosteronin astetta ja myös miessukupuolihormonin tasapaino.

Ginseng luonnollisesti aiheuttaa kehon luomaan enemmän testosteronia. Nousu testosteronia varmasti mainostaa lihaskudoksen massaa, ja myös se auttaa sinua luomaan ja muodostavat oman lihaksia nopeammin.

8. Seleeni

Seleeni on ravitsemuksellinen mineraali vaatinut kehon eri kehon toimintoja. Tutkimukseen tutkimus tutkimuksia seleenin testosteronin parantaa osoittavat, että seleeni on osoittanut kykyä lisätä testosteronitasoja miehillä yli 30-vuotiaat, iässä, jossa testosteronitasoja alkaa laskea.

9. sinkkiglukonaatilla

Sinkki on mineraali, joka oli pitkään ollut tunnettu sen kyky edistää tuotantoa testosteronia. Sinkkiä tarvitaan säännöllistä testosteronin tuotanto. Sinkki on testosteroni tehosterokotus, joka estää aromataasi entsyymi, siis vähentää testosteronin estrogeenin.

12 hyödyt testosteronin tehosterokotus lihasten rakentamiseksi

Kehosi tekee testosteronia lihasmassan kasvua, kestävyyttä voitot ja myös lisää koulutuksessa suorituskykyä. Siksi täydentää, joka auttaa lisätä testosteronin tyypillisellä joukko voivat olla arvokkaita.

Testosteroni Booster toimittaa olennainen näytetään ihmisen kliinisen tutkimuksen vahvistamaan kehon kaikki luonnollisen testosteronin tuotantoa säännöllinen lajike. Se tarjoaa myös sekoitus ainesosia osoitettu tehostavan urheilusuoritusta.

Edut Optimaalinen Testosteroni

Yksinkertaisesti katsomaan tutkimustulosten alla!

1. Terve sydän ja veri

Terve ja tasapainoinen sydän pumppaa verta muualle kehoon, joka tarjoaa lihasmassaa ja kehon elinten tarvittava happi teholla. Testosteroni auttaa punasolujen tuotantoa luuytimessä. Alhainen testosteronitaso liittyvät erilaisiin sydän- ja verisuonitautien riskitekijöiden.

Pienet tutkimukset 2000-luvun alussa todettiin, että kaverit, joilla on sydänsairaus, joille tehtiin testosteronihoidon näki vain pieniä parannuksia. Jotkut pystyivät kasvattamaan kävelyetäisyydellä 33 prosenttia. Ylimääräinen tutkimus tutkimuksessa todettiin, että hormonihoito vain kasvattanut terveellisen ja tasapainoisen valtimot, ei kuitenkaan vaikuta angina epämukavuutta.

2. Parannettu voimasi

Testosteroni on ratkaiseva hormoni, joka on vastuussa kehittää lihasten kestävyyttä kehossa. Parannettu lihaskudosta vahvuus on ensimmäisten joukossa säädöt huomaat heti aloitat testosteroni laukausta.

Integroimalla testosteroni, voimaharjoittelua ja oikea ruokavalio, voit kehittää lihasten kuntoa paljon nopeammin kuin mitä pitävät paikkansa ottamatta booster.

3. Lisääntynyt Lihasmassa

Yksi merkittävimmistä hyödyistä testosteroni laukausta on, että se bulks ylös lihasmassaa. Testosteroni stimuloi valmistuksessa lihasmassan solujen hitaasti liikkuvan ja vakaa kuitenkin paljon varmempia ja kestävällä tavalla kuin steroideja tekevät.

4. Vähemmän rasvaa, lisäämään lihasmassaa

Testosteroni on vastuussa nosti lihaskudosta massa. Kevyempi painoindeksi auttaa painonhallinnassa ja parantaa energian.

Testosteroni ei ole vain luotettavia rakentaa lihasmassaa mutta on erittäin tehokas polttaminen rasvaa kehossa samoin.

Kaverit, joilla on alhainen testosteroni, tutkimukset osoittavat, että hoito voi vähentää rasvan massa ja nousta lihasmassaa kokoa ja sitkeys. Jotkut kaverit raportoitu oikaisun lihasmassaa, mutta ei kasvanut vahvuus.

Se on todennäköisesti näet yksi eduista kun yhdistää testosteroni hoidon voimaharjoittelua ja harjoitus.

5. Itsepäinen vatsa Fat vähennys

Vatsa rasvaa on yksi raskaimmista rasvan kohdistaa kehossa. Testosteroni vahvistimet auttaa murtamaan että rasva. Riippumatta siitä, mitä se maksaa? Liikunta ja ruokavalio otat osaa, teidän vatsa rasvaa ei katoa alhaisen testosteroni.

Kun oikea testosteroni vahvistimet, sinulla on mahdollisuus päästä eroon, että ei-toivotut rasvaa ja lopulta saada kehon haluat.

6. Vahvempi luut

Testosteroni näyttelee merkittävää velvollisuus luuntiheyden. Luun paksuus alentaa kuin miehet ikään ja testosteronitaso laskee. Tämä lisää uhkaa heikkoja luita ja osteoporoosi. Kiinteä luut auttaa ylläpitämään lihasmassaa ja myös sisäelinkirur-, joka voi parantaa urheilua tehokkuutta.

Tutkimus osoittaa, että luun tiheys parantaa testosteronin hoito kunhan annos on riittävän suuri. Lääketieteelliset tutkimukset tulos testosteronin luun tiheyden sijaitsee nousee selkärangan ja lantion luun tiheys.

Lisäksi tutkimus hyvät vaihtamassa suoraan miehillä havainneet, että testosteronia Lisääntyneen luun mineraalisisällön paksuus. Mutta se on tuntematon, jos testosteronin voisi auttaa minimoimaan crack riski.

7. Parantaa libido, parantaa erektio ja myös sukupuoli ajaa

Testosteronitasot yleensä kiivetä vastauksena seksiin liittyviä kiihottumisen ja myös tehtävä. Kaveri suuremmista testosteroni on parempi seksuaalista kanssakäymistä. Vanhemmat miehet vaativat enemmän testosteronia libidon ja erektiota.

On syytä pitää mielessä, että erektiohäiriö johtuu yleensä useita muita ehtoja tai lääkkeiden sijaan alhainen testosteroni asteeseen.

Tutkimukset osoittavat, että testosteroni terapia voi hyötyä oman seksiin liittyviä hyvinvointi ja tehokkuuteen. Se osoittaa myös, että on olemassa mahdollisimman suuren testosteronin ennen ei ole lisännyt reaktiota.

Kaverit, joilla ei ole hypogonadismi, parantaa testosteronin ei hyötyisi sukupuoliviettiä.

8. Parempi puhuttua muisti, spatiaalinen kyvyt tai matemaattista ajattelua

Tutkimus paljastaa, että miehillä suurempi osuus yhteensä testosteronia on alentunut esiintyminen Alzheimerin kunnossa. On lisätodisteita huomattavaa suhdetta välillä testosteronin ja olettaen kapasiteetit kuten sanallista muistia ja nopeamman käsittelyn nopeus.

Testosteronihoidon miehillä 34-70 vuotta vanha on paljastanut tehostus paikkatietojen muistia.

9. karvankasvu

Kun murrosiän lakkoja, sinun täytyy karvoitusta häpy sijainti ja myös naamaasi. Nyt kun olet paljon vanhempi, voit myös mahdollisuus saada enemmän hiuksia uudelleen testosteroni vahvistimet.

10. Tehostettu mieliala

Alempi testosteronin astetta liittyvät köyhempien elämäntapa. Jotkut oireet alhainen testosteronitaso kuuluvat kliininen masennus, uupumus, ja ärtyneisyys. Mutta jotkut tutkimus osoittaa, että tämä saattaa olla vain miesten hypogonadismi.

Miehiä, joiden elimet seurata keskimääräinen lasku testosteronin kanssa aika ei näytä nousu ahdistusta.

Vaikutukset testosteronikorvaushoitoon tuulella voi vaihdella. Miehet, joilla hypogonadismi ilmoitti kasvatti mielentilasta ja myös hyvinvointi ja vähentää väsymystä ja myös ärsytystä. Tutkimuksessa suositellaan, että tämä terapia voi myöskään olla luotettava antidepressanttihoitoa.

11. Laske mahdollisuuksia Alzheimerin taudin

Tutkijat University of Southern California ovat raportoineet, että yhä testosteronitasoja hiirillä, joilla on Alzheimerin hidastaa kehitystä sairauden. Tämä seuranta on johtanut tutkijat olettaa säilyttämään optimaalisen testosteronitaso ikääntymistä voi auttaa välttämään Alzheimerin ihmisillä.

12. Optimaalinen Sydän terveys ja hyvinvointi

Terveellisempiä ja myös vahvempi sydämesi on, tervettä te muut, koska sydän on vastuussa pumppaamaan verta kehon, mikä puolestaan kuljetusten happea ja myös ravinteita lihakset ja tärkeitä elimiä koko kehon.

Tutkimuksissa on sijoitettu, että vammaisille testosteronin tutkinnot ovat paljon todennäköisemmin käsitellä sydän olosuhteissa verrattuna ihmisiin, joiden keskimääräinen / korkea testosteronitaso.

Kuusi kaikki luonnolliset tapoja parantaa testosteronitasoja

Jotta parhaiten hyödyntää testosteronitasojen lukien tarttuminen harjoitus tekniikoita.

1. Syö runsaasti terveellisiä proteiinin

Olet jo tunnustaa, että tarvitset proteiinia rakentaa lihasmassaa. Saatat kuitenkin tuntematon, että juominen terveellisiä proteiinin samoin auttaa parantamaan testosteronia astetta.

Täydentäviä erilaisia terveellisiä proteiinin, kuten hera tai muna hydrolysaatit uskotaan lisäävän astetta testosteronia.

Ruokavaliot runsaasti proteiinia verrattuna hiilihydraatteja olla arvokas vaikutus maksaan ja munuaisiin, ja yleistä testosteronin. Lisäksi syöminen lisäravinteet, lisäksi korostaa kokonaiset ruoka muotoja proteiinia, joka koostuu maito, munat ja myös lihaa lajit kuten vähärasvaista naudanlihaa, siipikarjatuotteita, ja sianlihaa.

2. Syö cruciferous vihannekset

Tutkimus Tutkimus on osoittanut, että kun on ruokavalio kuuri runsaasti cruciferous vihannekset, kuten parsakaali, kaali, ruusukaali, collards, vesikrassi, lehtikaali, kyssäkaali, sinappi ympäristö-ystävyysotteluita ja petsay saattaisi auttaa lisäämään testosteronitasoja.

3. Syö paljon rasvojen

Rasvoja, kuten omega-3 ovat ratkaisevia all-around, terveellistä ja tasapainoista ruokavaliota kuuri, mutta tyydyttyneitä rasvoja, jotka ovat ajatelleet “toivottuja” joidenkin, on vielä etuja, erityisesti kehonrakentajat pyritään lisäämään testosteronitasoja ja lihasmassaa.

4. juna fiksu painoilla.

Voimaharjoittelun edistää lihasten kasvua revittiin alas lihasmassaa kudosta, tarvitsee kehosi korjata sitä. Painonnosto samoin lisää testosteronitasoja kesto heti jätät kuntokeskuksessa

Tutkimus on osoittanut, että aineen (multi-liitos) siirtämisen käyttämällä suurempia painoja vähemmän toistoja parantaa testosteronin enemmän kuin muut paino-ja-rep järjestelmiä.

5. Vältä alkoholia

Prosenttiosuudet alkoholia (1– 2 annosta päivässä) voisivat lisätä sydämen terveyttä, suuria määriä alkoholia kulutetaan binges tai säännöllisesti voi vähentää testosteronitasoja. Tämä on sillä liiallinen alkoholin voisi edistää turvotusta ja myös testosteronin hajoamista.

6. Kasvata Testosteroni lisäyksin

jotkut ovat enemmän kuin tusina erilaisia erityisiä lisäyksiä, jotka auttavat lisätä testosteronin kautta lukuisia järjestelmiä.

On tärkeää valita paras täydentää saavuttaa haluttu hyötyjä. Valitsemalla ihanteellinen testosteronin täydentää lukuisia markkinoilla voisi olla pelottava.

Ryhdyttiin selvittämään tehokkain erä joukossa useita voisi olla vaikeaa. On kuitenkin olemassa tapa tehdä niin. Yksi asia, joka on muistettava se, että tuote olisi sisällytettävä luonnollisia ainesosia.

Luonnollinen testosteroni tehosterokotus

Täällä top 3 testosteronin vahvistimet täydentää 2020 kaikki luonnolliset ainesosat ja myös ilman sivuvaikutuksia markkinoilla tänään!

Testo-Max Crazy Bulk

Testo-Max Crazy BulkTesto-Max Crazy Bulk on parasta kaikki luonnolliset testosteroni tehosterokotus täydentää pre-workout lisän, joka auttaa parantamaan lihasten kasvua, parantaa kestävyyttä ja myös voimaa, auttaa sulaa rasvaa ja myös lisätä libido.

Testo-Max on samoin hyödynnetään täysin luonnollinen testosteroni tehosterokotus lisä ammattiurheilijoiden ja kehon rakentajia, jotka haluavat panostaa tehokkuutta ja fyysinen ilme.

Testo-Max on turvallinen ja myös oikeudellisia Sustanon vaihtoehto, joka sisältää 100% puhdasta Tribulus poisotettujen standardoitu 45% saponiineja mikä moderni ja myös osoittautunut parantaa testosteronin tuotanto kehossa luonnostaan.

Testo-Max tarjoaa tavan asiakkaille tai Kehonrakentaja parantaa testosteronin tutkinto ja myös auttaa heitä kasvattamaan kehonrakennus kasvuvauhti.

Se on julistettu kaikin puolin turvallinen ja luotettava täysin luonnollinen testosteroni tehosterokotus täydentää, jotka voivat auttaa säilyttämään testosteronitasoja.

Lukuisat muut edut Testo-Max sinun tulee tunnistaa eli se käsittelee kehon lisäämällä aineenvaihduntaa, joka sitten kasvattaa kehon sisälämpötilan tasolla ja aloittaa sulatuksen pidetään rasvaa.

Uskomaton edut Testo-Max koostuvat seuraavista:

 • Laillinen ja turvallinen vaihtoehto steroidi Sustanon.
 • Täydellinen äärimmäisiin lihasten kasvua, suurin sitkeys ja kestävyys, nopea kehon toipuminen.
 • Ilman reseptiä tarvitaan, jotta osto Testo-Max
 • Testo-Max tehdään CrazyBulk, yritys, joka on mennyt päälle markkinoilla useita vuosia
 • Kliinisten tutkijoiden vahvistavat, että Testo-Max on luonnollista testosteronin tehosterokotus aktiivisia ainesosia
 • Kehittämisen ohella lihaskudoksen voittoja, Testo-Max tuo seksiin liittyviä etuja omistaa sukupuolesi
 • Free Shipping ja saada erityisiä diskonttokorko Jos hankit Testo-Max enemmän kuin yksi pullo

Buy Testo Max from Crazy Bulk

TROOPER Marine Muscle

TROOPER Marine MuscleMarine Lihas kehittämä oikeudellisesta sustanon steroidi vaihtoehto nimen on TROOPER. Se on hardcore lihaksen rakennuksen steroidi valinta parantaa testosteronin tasoa, lihasmassaa ja kuntoa.

Lue:  Marine Lihas Trooper Testosteroni Booster Review (Ainesosat, edut, hinta, ja miten se toimii)

TROOPER sisälsivät 100% puhdasta Tribulus purkaa ja standardoitu 45% saponiineja. Se ilmaisee steroideja antaa sinulle kaava rikaste on kaksi kertaa verrattuna muihin merkkeihin.

TROOPER on kliinisesti formuloitu parantaa luteinisoivan hormonin ja myös testosteroni valmistus. Saponiinit lisää luteinisoivan hormonaalista agentti elimistössä parantaa testosteronin tuotantoa.

Ja myös toisin kuin mikään muu kohde markkinoilla, TROOPER testosteroni tehosterokotus lisäravinteet sisältää 10 mg testosteronia stimuloivan DHEA. Lopputulos on tunnet tehokkaampia, voi tuhota kanssa harjoituksia, massiivisesti lisätä lihasmassaa ja myös takaisin jokaisesta harjoitus nopeammin.

Tulos inflaation testosteronia tunnet on vahvempi, parantaa lihasten massiivisesti, ja myös lyhyen aikaa paranemista ensi harjoituksen.

Valitettavasti TROOPER saatavana vain Yhdysvalloissa. Täällä edut TROOPER täytyy hankkia:

 • Oikeudellinen Sustanon steroidi valinta
 • Boost taso testosteronin optimaalinen
 • Auttaa saavuttamaan lihasmassan voitto
 • Räjähtävää voimaa, lisätä sitkeys ja kestävyys
 • Nopeuttaa palautumista aika seuraava koulutus
 • Paranna seksiin liittyviä tehokkuuteen
 • Ilman reseptiä kysyntä
 • Tulos 2 viikkoa tai vähemmän
 • Vapaa sustanon sivuvaikutuksia

Buy TROOPER from Marine Muscle

TESTOGEN

TESTOGEN Bauer NutritionTestogen on luonnollista testosteronin tehosterokotus lisäravinteiden kliinisesti todistettu lisätä testosteronin hormoni. Johtuen siitä, että Testogen on valmistettu luonnollisista energinen ainesosia ja myöskään tahansa vaaraa keinotekoisia aktiivisia ainesosia.

TestoGen on luotu lisätä oman testosteronin hormoni ilman uhkia ja uhkien tahansa sivuvaikutuksia. TestoGen on yleensä käyttänyt ihmiset, jotka ovat kiinnostuneita painonlasku ja kehonrakennus.

Testogen kaikki luonnolliset testosteroni tehosterokotus täydentää on puhdasta, kaikki luonnolliset ainesosat, jotka ovat D-asparagiinihapon, ginsenguutejauhetta, Tribulus, Sarviapila, sinkkiglukonaatti, seleeni, vitamiini B ja D-vitamiinin

Testogen vahvistetaan, ruma ja myös mutkaton. Luonnonpuhdas luonnolliset ainesosat paras yhdistelmä toimii onnistuneesti. Tässä muutamia etuja ja korvauksia verrattuna erilaisiin muihin vastaaviin testosteroni tehosterokotus täydentää kohdetta:

 • Auttaa parantaa keskittymistä ja painopiste, vähentää tunteita kärsimättömyys ja masennus.
 • Assist kehosi polttaa liikaa rasvaa ja auttaa rakentamaan vahva, pitkä, laiha lihaskudoksen massaa.
 • Lisätä libido ja myös tarjota kestävyys tarvitset pidempään ja myös toimivat paremmin.
 • Testogen auttaa vähentämään kolesterolitasoa auttamalla voit parantaa sydämen terveyteen ja hyvinvointiin.
 • Testogen todellakin elvyttää energinen liikkeen ja myös Endurance pitemmillä harjoituksia
 • Auttaa keskittymään paremmin ja taistella uupumus

Buy TESTOGEN

Yhteenveto

Testosteroni on mitä omistaa meidät vihamielisyyttä ja myös tahtoa loppuun. Se Samoin on juuri aidsin suorittamisessa Näiden tavoitteiden nostamalla lihaskudosta massa. Testosteroni pitäisi ei oteta käyttöön, kun voimaharjoittelun, koska meidän voitot, tehostavan merkittävällä yksinkertaisesti paransimme testosteronia asteen.

Testosteroni vahvistimet ovat lisäyksiä, jotka nostaa testosteroni painopiste veressä. Tällä sivulla on kaikki lisäravinteet merkitty lisätä testosteronin, vaikka jotkut ovat riittämättömiä. Suurempaa testosteroni haetaan koko jaksojen lihaskudosta kasvua.

Jos aloitat hauskaa jauheita ja pillereitä, huolehdittava siitä lääkärisi pysyy silmukan. He voivat antaa sinulle tunnistaa, jos ja kun olet ottaen tarpeettomat terveys ja hyvinvointi riskejä.

viite :

 • http://www.healthline.com/health/what-is-testosterone
 • https://www.livescience.com/38963-testosterone.html
 • http://www.healthline.com/health/benefits-testosterone#overview1

Rebecca Milani

Rebecca Milani is a freelance author of fitness that aiding people to share knowledge on diet, training, and supplements for a much better life. With a life of writing and also years in the fitness occupation, She is an ideal combination of knowledge and the capacity to turn that expertise right into an interesting article for the reader's advantage.