site
stats

Je li to sigurno smanjiti težinu s ketogena dijeta plan?

S obzirom da je javno priznanje zdravlje se poboljšava, sve više prehrambenih dogovora ili ono što mi zovemo dijetalne režime da se pojavi.

Među trendovima danas je ketogena dijeta plana.

Ketogena dijeta režim je dijetetski dogovor koji poštuje načela smanjenja ugljikohidrata, srednje proteina, a također i visoke masnoće. Za razliku od opće ideje o prehrani režim koji je u stvari izbjegava unos masti.

U ovoj dijeti, svi ugljikohidrata obično ostao jasno, jer su krenuli visok šećer u krvi kako bi bili sigurni da su svakodnevne kalorija stečena su 70-75% masti, 20% proteina, 5% ugljikohidrata.

Zašto se ketogena dijeta Uporabna dozvola visoke količine masti?

U osnovi, tijelo koristi 2 vrste plina za stvaranje energije, posebno glukoze (šećera) i ketona (masti).

Sve dok je opskrba šećer je i dalje tu, masnoće će se spremiti kao rezerve plina. Ako šećer zapravo ulazi u igru, tada tijelo sagorijeva masnoće na vlast.

To stanje se također naziva ketoze. Utjecaj je da je masnoća u tijelu zasigurno će se izvoditi tako da težina sigurno će brzo ići dolje. Pogotovo ako bi se s OCD ili prekidima programa posta.

Hrana u ketogena dijeta režim

keto-dijeta-hrana

Hrana dopušteno:

  • Proteini i hrana masnoće koje sadrže, kao što su govedina, ovčetina, perad, patke, ribe, jaja, sir i također sve prirodne masnoće (kokosovo ulje, kakao masti, masline).
  • Povrće se može jesti u malim količinama za potrebe vlakana, kao što je eko-friendly povrća, krastavac, a također i gljive.
  • Voće se jede ograničena, može biti od avokada i također kokosa.
  • Za piće, možete jesti kava, čaj, kao i voda.
  • Neke vrste graha i želatina se može konzumirati kao poslastica.

Hrana ostati jasno od:

  • Spriječiti sve vrste žita, riže, šećera, škroba i škroba (krumpir, kukuruz, manioka).
  • Ostati jasno od slatkog voća poput banana, ananas, mango, i tako dalje
  • , Izbjegavajte proizvode za pakiranje pića zbog činjenice da su se sastoje od vrlo visokog šećera i agenti i sladila.

Nakon prepoznavanja što je ketogena dijeta je, neka je uzeti u obzir sljedeće prednosti i također štetni učinci:

Prednosti ketogena dijeta plana

Prednosti-Keto-dijeta

Zdravlje koristi od nekih bolesti

Smanjene razine šećera u tijelu, u osnovi pružiti dobar utjecaj na tijelo, pogotovo za neke stanju problema.

Ketogena dijeta režimi zapravo su pokazala da smanjenje napadaja kod osoba s epilepsijom, smanjenje HbA1c stupnjeva kod osoba s dijabetesom vrste 2, pomažu u održavanju stanja stabilnosti uma za osobe s bipolarnim bolesti i niži kolesterol u pretilih osoba.

Kap težinu brzo

S postupkom ketoze koji se javlja u tijelu, masnoća što je izazov u slimming dolje će proliti kao moć, tako da je težina će sigurno brzo pasti.

Minimiziranje opasnost od srčanih bolesti

Keto dijeta koja vodi jede zdrave masnoće je vjerojatno da bi se smanjila opasnost od doživljavanja kardiovaskularnih bolesti i visokog krvnog tlaka.

To je zbog smanjene inzulinske stupnjeva kako bi se osiguralo da je proizvodnja kolesterola u tijelu i smanjuje.

Nema potrebe za brojati kalorije i ne zahtijevaju da se stvarno osjećati glad

U ketogena dijeta, ne zahtijeva da se odredi broj kalorija uzimaju u na dnevnoj bazi.

Ova dijeta režim dodatno ne bi se stvarno osjećate gladni ograničavanjem količine hrane, ali nam treba samo kontrolirati ono što se može uzeti i treba ostati jasno od.

stupnjeva razine šećera u krvi kontrolne

Konzumiranje male količine ugljikohidrata može vam pomoći kontrolirati razinu glukoze u krvi, čime se smanjuje rizik od dijabetesa.

Štetni učinci ketogena dijeta

nuspojave-keto-dijeta

Znakove umora, migrene, a također mišićne mase bol

U prvom par dana na ketogena dijeta, tijelo će se sigurno osjećati slabo, migrene i također boli u nekim dijelovima mišića.

To je zbog tijela modifikacije na smanjenje primarnog energetskog izvora, i to ugljikohidrata. Ovaj problem svakako može prekinuti svoje aktivnosti.

Hipoglikemija

Drastično smanjenje inzulina stupnjeva može potaknuti tijelo na iskustvo hipoglikemija, wellness stanje kada je razina šećera u krvi ispod normalnih ograničenja.

Hipoglikemija može učiniti je teško za vas da se usredotočite, umor, neuobičajen broj otkucaja srca, ostatak uvjete i tjeskobni poremećaj.

Pogoršati bolesti bubrega

Hrana jede u ketogena dijeta režima može napraviti bubrega raditi. Za one od vas koji imaju povijest ove bolesti, preporučuje se da to ne učini.

loša probava

Nagle promjene u plan prehrane može izazvati probavne smetnje. Jedan od njih je nepravilnost. To je zbog korištenja povrća u malim količinama i također ograničene uporabe plodova.

ketoacidoza

Dijabetička ketoacidoza je opasno problem kada su razine ketona u krvi su zaista visoke i napraviti pad pH u krvi (kiselina). Ako se ostavi bez nadzora, ovaj problem može dovesti do kome do smrti. Pojedinci koji su najviše u opasnosti od razvoja dijabetičke ketoacidoze su dijabetičari.

Loš dah

Najtipičniji nuspojave loše ponaša dah. To je uzrokovano tvari acetonu, što je materijal u obliku ketona koji je isto tako rezultat metabolizma masti.

Rebecca Milani

Rebecca Milani is a freelance author of fitness that aiding people to share knowledge on diet, training, and supplements for a much better life. With a life of writing and also years in the fitness occupation, She is an ideal combination of knowledge and the capacity to turn that expertise right into an interesting article for the reader's advantage.