site
stats

Is wei-eiwit gezond?

Dat betekent niet dit soort supplement weten? Wei-eiwit.

Wei-eiwit is een van de meest populaire sporten supplementen op de planeet.

Vanaf atleten om lijners weten ook deze aanvulling. Iedereen prijst de voordelen. Sommige mensen maken gebruik van wei-eiwit om spiermassa te krijgen.

Anderen vertrouwen op het aan honger en ook slanken stoppen. Wanneer geïntegreerd met training, kan dit supplement steun die steeds krachtiger, slanker en ook fitter.

Dan, hoeveel eiwit poeder heeft u nodig?

Bepaal uw perfecte wei-eiwit Verbruik

Eiwit eisen verschillen aanzienlijk van een enkele persoon om een extra. Gezondheid specialisten adviseren meestal een dagelijkse inname van 0,8 gram gezonde eiwitten per kg lichaamsgewicht.

Volgens de Harvard Medical School, dit is slechts het minimale hoeveelheid die nodig is voor een gezonde en evenwichtige mensen.

De veel meer energie je bent, hoe hoger uw eiwitconsumptie.

Bovendien, gezonde eiwitten eisen toenemen met de leeftijd.

Zoals gemeld door Today’s Diet professionele Staten, de ouders moeten grotere hoeveelheden eiwitten om spiermassa te voorkomen, evenals het behoud van spierweefsel massa.

Voedingsdeskundigen adviseren ouderen boven de leeftijd van 65 te nemen in ten minste 1 gram eiwit per kilogram lichaamsgewicht elke dag.

Zoals voor atleten als fysiek energieke individuen, ze hebben veel meer gezonde eiwitten in hun dieet.

Deze voedingsstoffen hulp te behouden spieren, verhoging van de algemene taaiheid en ondersteuning van post-workout herstel.

Het helpt bovendien lijners vermijden spierweefsel verlies. Het is niet ongebruikelijk voor professionele atleten tot 2 gram van gezonde eiwitten of meer per kg lichaamsgewicht per dag verbruikt.

Dus, er is geen one-size formule voor gedaan in het uitzoeken gezonde eiwitinname. Elk klein ding komt neer op ieders fitness doelen en doelstellingen.

U kunt ervoor kiezen om dit supplement te nemen elke dag of om de paar dagen.

Bijvoorbeeld, als je op een low-calorie of koolhydraatarm dieet regime, is het zinvol om te verhogen gezonde eiwitinname.

Of het nu gaat is afkomstig van voedsel of proteïne poeder, deze voedingsstoffen zal zeker u volledige langer te maken en verhogen je stofwisseling prijs.

Is wei-eiwit gezond?

De gezondheid en wellness voordelen van wei-eiwit poeder worden ondersteund door de wetenschap.

In combinatie met training, kan dit supplement boost spier dimensie te helpen en kracht, lichaamsvet evenals boost lichaamssamenstelling te verlagen.

Dat is de reden waarom voedingsdeskundigen adviseren wei-eiwit om vet te verbranden.

Eiwitpoeder dranken, speciaal die met wei kan hunkeren alsmede hunkeren onderdrukken terwijl het verhogen van verzadiging.

In feite is wei veel effectiever in het controleren eetlust dan soja, caseïne, alsmede eieren.

Op de top van dat, het helpt de bloedsuikerspiegel, vermindert de lediging van de maag, en voorkomt ook insuline spikes.

Dit betekent dat wei-eiwit poeder is niet alleen risico’s maar ook nuttig voor diabetici.

Hoe gebruik te maken van wei-eiwit veilig als gezond te maken

Volgens een onderzoek gepubliceerd in Sports Medicatie, de beste tijd om wei-eiwit eten verlangt een trainingssessie.

Op deze manier zul je sneller dan oefenen en ook het stoppen van spiermassa pijn terug te verdienen.

Als het gaat om het algemeen welzijn, niet wachten om deze drank te consumeren op elk moment van de dag.

Dit supplement kan dagelijks behandelt veranderen en je een vol tussen de maaltijden.

Kies een topkwaliteit formule zonder en sugarcoated verschillende andere chemicaliën zoals organische Whey Protein poeder, wei-isolaat en wei hydrolyseren.

Elk klein ding is een grote selectie. Controleer labels evenals voedingswaarde.

Rebecca Milani

Rebecca Milani is a freelance author of fitness that aiding people to share knowledge on diet, training, and supplements for a much better life. With a life of writing and also years in the fitness occupation, She is an ideal combination of knowledge and the capacity to turn that expertise right into an interesting article for the reader's advantage.