site
stats

Este pentru a scadea in greutate cu planul de dieta Ketogenic fără risc?

Deoarece înțelegerea publică a sănătății este îmbunătățirea, un număr tot mai mare de configurații dietetice sau ceea ce noi numim dieta intenționează să apară.

Printre modelele din zilele noastre este regimul de dieta ketogenic.

Regimul de dieta ketogenica este un plan de dieta care aderă la principiul carbohidrati redus, proteine sănătoase instrument, și conținut ridicat de grăsimi. Spre deosebire de conceptul general de dieta care evită de fapt, aportul de grăsimi.

In aceasta dieta, toate alimentele carbohidrati sunt, de obicei evitate, datorită faptului că au pornit ridicat de zahăr în sânge pentru a se asigura că caloriile zilnice obținute sunt 70-75% grăsimi, proteine 20%, 5% carbohidrati.

De ce permite dieta ketogenic consumul de cantități mari de grăsime?

În esență, corpul uman utilizeaza 2 tipuri de gaze pentru a genera energie, în special zahăr (zahăr) și, de asemenea, cetone (grăsime).

Atâta timp cât furnizarea de glucoză este încă acolo, grăsime va fi cu siguranță stocate sub formă de gaz get. În cazul în care zahărul a ieșit, după care corpul arde grasimea in energie.

Această problemă este, de asemenea, numit cetoza. Impactul este că grăsimea din organism va merge cu siguranță afară astfel încât greutatea dumneavoastră va scădea rapid. Mai ales dacă vă ajute cu un program de post recurente TOC sau.

Alimente în Dieta Ketogenic

ceto-dieta alimentară

Alimente permise:

  • proteine sanatoase si alimente ce contin grasimi, cum ar fi carnea de vită, oaie, pasăre, rață, pește, ouă, brânză și, de asemenea, grăsimi naturale, toate (ulei de nucă de cocos, grăsime de cacao, masline).
  • Legumele pot fi consumate în cantități mici pentru nevoile de fibre, cum ar fi legume ecologice, castraveti, și, de asemenea ciuperci.
  • Fructele sunt consumate minime, pot fi de asemenea, fructele de avocado si nuci de cocos.
  • Pentru băuturi, puteți consuma cafea, ceai și apă.
  • Unele tipuri de fasole și, de asemenea, gelatina pot fi consumate ca tratează.

Alimente pentru a rămâne clar:

  • Prevent toate tipurile de orez, grâu, zahăr, amidon alimente și, de asemenea, amidon (cartofi, porumb, manioc).
  • Stai clar de fructe plăcute, cum ar fi banane, ananas, mango, etc.
  • . Împiedicați băuturi de ambalare de produse, deoarece acestea constau în zahăr extrem de ridicat și îndulcitori artificiali.

După știind ce planul de dieta ketogenic este, permite lui ia în considerare aderarea la avantaje și efecte adverse, de asemenea:

Avantajele dietei Ketogenic

Beneficii-Keto-dieta

Avantajele de sănătate și wellness de mai multe condiții de condiție

niveluri reduse de zahăr în organism, mai mult sau mai puțin oferă un bun impact asupra organismului, în special pentru anumite stări de boală.

regimuri de dieta ketogenic s-au dovedit a reduce convulsii la persoanele cu epilepsie, reduce nivelul de HbA1c la persoanele cu diabet zaharat tip 2, ajuta la menținerea stare de stabilitate minte pentru persoanele cu boala bipolara, si scaderea colesterolului la persoanele obeze.

Pierde în greutate rapid

Cu procesul de cetoza, care are loc în organism, grăsimea care este o provocare în reducerea greutății va arde ca putere, astfel încât greutatea va scadea rapid.

Reducerea pericolului de probleme cardiace

Dieta keto, care este administrat prin consumul de grăsimi sănătoase este de natură să reducă pericolul de a face cu boli de inima si a tensiunii arteriale, de asemenea, de mare.

Acest lucru este din cauza nivelurilor de insulină redus, astfel încât producția de colesterol în organism scade, de asemenea.

Nici o cerință pentru a conta calorii și nu necesită să se simtă într-adevăr foame

In dieta ketogenic, nu avem nevoie pentru a calcula cât de multe calorii sunt consumate zilnic.

Acest regim de dieta suplimentar nu face sa te simti cu adevarat foame prin limitarea cantității de alimente, dar are nevoie de noi doar pentru a reglementa ceea ce poate fi mâncat și, de asemenea, trebuie să fie prevenită.

Control grade de zahăr din sânge

Consumand cantitati mici de carbohidrati pot ajuta să controlați nivelurile nivelul zahărului din sânge, reducând astfel pericolul de probleme cu diabet zaharat.

Efectele secundare ale Dietei Ketogenic

efecte secundare-ceto-dieta

Semne si simptome de oboseală, dureri de cap și dureri musculare de țesut, de asemenea,

În primele două zile, pe un plan de dieta ketogenica, organismul se va simți slab, frustrări și, de asemenea, dureri în unele componente ale țesutului muscular.

Acest lucru se datorează schimbării organismului la reducerea sursei de energie primară, în special carbohidrații. Această problemă poate întrerupe cu siguranță sarcinile.

hipoglicemia

scaderea drastica în grade de insulină poate crea organismului de a experimenta hipoglicemie, o problemă de sănătate și wellness, atunci când nivelul de zahăr din sânge este listat mai jos restricții normale.

Hipoglicemia poate face greu pentru tine să se concentreze, oboseală, ritm cardiac mai puțin frecvente, condițiile de odihnă, și, de asemenea, tulburări de anxietate.

Boli de rinichi agravează

Alimentele consumate in regimul de dieta ketogenic poate face rinichii funcționează mai greu. Pentru aceia dintre voi care au o istorie de această condiție, este recomandat să nu o facă.

Indigestie acidă

modificări extreme în regim de dieta poate seta off tulburări digestive. Una dintre ele este intestinului neregularitate. Acest lucru este din cauza consumului de legume în procente și consumul de fructe, de asemenea, limitat.

cetoacidoză

cetoacidoză diabetică este o problemă periculoasă atunci când gradele de cetonici în sânge sunt foarte mari și, de asemenea, face scăderea pH-ului sanguin (acid). Daca este lasata netratata, aceasta afectiune poate duce la comă până la moarte. Persoanele care sunt cele mai expuse riscului de a dezvolta cetoacidoza diabetica sunt diabetici.

Halitoza

Unul dintre efect secundar cel mai tipic este respiratia urat mirositoare. Acest lucru este cauzat de acetona materialul, care este un compus în tipul de cetonă, care este, de asemenea, un rezultat al metabolismului grăsimilor.

Rebecca Milani

Rebecca Milani is a freelance author of fitness that aiding people to share knowledge on diet, training, and supplements for a much better life. With a life of writing and also years in the fitness occupation, She is an ideal combination of knowledge and the capacity to turn that expertise right into an interesting article for the reader's advantage.