site
stats

Er det trygt å redusere vekten med ketogen diett diett?

Tatt i betraktning at offentlig bevissthet om helse og velvære er å øke, stadig mer ernæringsmessige planer eller det vi kaller diett planer skal vises.

Blant de mønstrene i dag er ketogen diett diett.

Ketogen diett er et kosttilskudd oppsett som retter seg etter begrepet lavkarbo, verktøy sunt protein, og også høy fett. I motsetning til det generelle begrepet diett diett som virkelig unngår fettinntak.

I denne dietten, er alle karbohydrater ofte unngås fordi de satte høyt glukose i blodet for å sikre at dag-til-dag kalorier ervervet er 70-75% fett, 20% sunt protein, 5% carb.

Hvorfor ketogen diett diett tillater inntak av store mengder fett?

Vanligvis benytter menneskekroppen 2 typer av brensel for å produsere energi, nemlig sukker (sukker), og også ketoner (fett).

Så lenge glukose tilbudet er fortsatt der, vil fettet sikkert holdes som bok drivstoff. Hvis sukker har gått ut, etter at kroppen forbrenner fett til energi.

Dette problemet er også kalt ketose. Resultatet er at fettet i kroppen vil sikkert kjørt så vekten din vil sikkert gå ned raskt. Spesielt hvis du hjelpe med en tvangslidelse eller periodisk faste program.

Mat i ketogen diett

keto-diett-mat

Mat aktivert:

  • Protein og fett inneholder matvarer som biff, fårekjøtt, høne, and, fisk, egg, ost og også naturlige fettstoffer (kokosolje, kakaofett, oliven).
  • Grønnsaker kan spises i små mengder for fiber behov, slik som miljøvennlige grønnsaker, agurk og sopp.
  • Frukt er tatt i minimal, kan være fra avokado og også kokosnøtter.
  • For drikkevarer, kan du forbruker kaffe, te og vann.
  • Noen typer bønner og gelé kan tas inn som behandler.

Matvarer for å unngå:

  • Hold klar av alle slags ris, hvete, sukker, stivelsesholdige matvarer og stivelse (poteter, mais, kassava).
  • Unngå fantastiske frukter som bananer, ananas, mango, etc.
  • . Unngå emballasje drikker fordi de inneholder ekstremt høyt sukker og også kunstige søtningsmidler.

Etter å forstå hva ketogen diett er, la oss ta en titt på følgende fordeler og også bivirkninger:

Fordeler med ketogen diett

Fordelene-Keto-dietten

Helsemessige fordeler av en rekke tilstandsproblemer

Senket sukker grader i kroppen, mer eller mindre tilbyr utmerket innflytelse på kroppen, spesielt for noen betingelse problemer.

Ketogen diett regimer har faktisk vist seg å redusere anfall hos personer med epilepsi, redusere HbA1c hos personer med type 2-diabetes, bidra til å holde humøret stabilitet for personer med bipolar lidelse, og reduksjon kolesterol hos overvektige.

Gå ned i vekt raskt

Med ketose prosedyren som oppstår i kroppen, fettet som er en utfordring i å slippe vekt vil brenne som strøm, slik at vekten vil sikkert falle raskt.

Kan minske faren for kardiovaskulær sykdom

Keto diett diett som drives ved å ta i sunt og balansert fett er sannsynlig å redusere faren for sliter med hjertesykdom og også høyt blodtrykk.

Dette er på grunn av senket insulin grader for å sikre at produksjonen av kolesterol i kroppen likeledes reduseres.

Ingen krav til å telle kalorier og ikke trenger å virkelig føle sulter

I ketogen diett diett, trenger vi ikke å beregne hvor mange kalorier forbrukes hver dag.

Denne dietten regimet heller ikke føle deg sulten ved å begrense mengden mat, men bare trenger oss til å regulere hva som kan forbrukes og må også unngås.

Kontrollblodsukkernivå nivåer

Forbruker prosenter av karbohydrater kan hjelpe deg med å administrere blodsukkernivået, og dermed redusere faren for diabetes mellitus.

Negative effekter av ketogen diett

bivirkninger-keto-diett

Tegn og symptomer på tretthet, migrene og muskelmasse smerter

I de første par dager på en ketogen diett diett, vil kroppen føle svak, frustrasjoner og ubehag i noen komponenter i muskelvevet.

Dette resulterer fra kroppens tilpasning til reduksjon av de viktigste energiressurs, spesielt karbohydrater. Denne tilstanden kan sikkert avbryte dine oppgaver.

hypoglykemi

Radikal nedgang i insulin grader kan føre til at kroppen til å oppleve hypoglykemi, helse og velvære lidelse når blodsukkeret er under typiske grenser.

Hypoglykemi kan gjøre det vanskelig for deg å konsentrere seg, utmattelse, uvanlig puls, hvile lidelser og angst syndrom.

Forverre nyre sykdom

Mattilbudet i ketogen diett plan kan gjøre nyrene fungerer hardere. For de av dere som har en historie med denne sykdommen, er det foreslått å ikke gjøre det.

sure oppstøt

Ekstreme endringer i kostholdet kan utløse fordøyelsessykdommer. Blant dem er forstoppelse. Dette skyldes bruken av grønnsaker i små mengder og minimal frukt forbruk.

ketoacidose

Ketoacidose er et farlig problem når graden av ketoner i blod er veldig høy og gjøre blod pH reduksjon (syre) til. Hvis venstre ubehandlet, kan denne tilstanden føre til koma inntil døden. Personer som er mest utsatt for å utvikle diabetisk ketoacidose er diabetikere.

Illeluktende ånde

En av de mest typiske skadevirkninger misbehaves pusten. Dette utløses av forbindelsen aceton, som er et stoff i form av keton som er i tillegg et resultat av fettstoffskiftet.

Rebecca Milani

Rebecca Milani is a freelance author of fitness that aiding people to share knowledge on diet, training, and supplements for a much better life. With a life of writing and also years in the fitness occupation, She is an ideal combination of knowledge and the capacity to turn that expertise right into an interesting article for the reader's advantage.