site
stats

Er det sikkert at reducere vægten med ketogen diæt?

Da den offentlige forståelse af sundhed og velvære er øget, at et stigende antal kosten opsætninger eller hvad vi kalder kostvaner vises.

Blandt de tendenser i dag er det ketogen diæt.

Ketogenic kost er en ernæringsmæssig plan, der klæber til princippet om lav Carb, medium protein og også højt fedtindhold. I modsætning til den generelle idé om kost regime, som virkelig undgår fedt forbrug.

I denne diæt regime, er alle kulhydrat fødevarer normalt forhindret på grund af det faktum, at de aktiverer højt sukkerindhold i blodet for at sikre, at de daglige kalorier fået er 70-75% fedt, 20% protein, 5% kulhydrat.

Hvorfor ketogen diæt tillader indtagelse af store mængder fedt?

Dybest set, kroppen bruger 2 slags brændstof til at generere strøm, specifikt sukker (sukker) og også ketoner (fedt).

Så længe glukose udbuddet er der stadig, vil fedt sikkert blive gemt som reserve brændstof. Hvis sukker faktisk er gået ud, så kroppen forbrænder fedt til energi.

Dette problem er desuden kaldes ketose. Resultatet er, at fedt i kroppen vil løbe ud, så din vægt vil falde hurtigt. Især hvis du hjælpe med en OCD eller tilbagevendende faste program.

Mad i ketogen diæt regime

keto-diæt-mad

Fødevarer tilladt:

  • Protein og også fedt-holdige fødevarer såsom oksekød, fårekød, fjerkræ, ænder, fisk, æg, ost og alle-naturlige fedtstoffer (kokosolie, kakao fedt, oliven).
  • Veggies kan spises i små mængder til fiber behov, såsom miljøvenlige grøntsager, agurk, og også svampe.
  • Frugt er spist begrænset, kan være fra avocado og også kokosnødder.
  • For drikkevarer, kan du forbruge kaffe, te, og også vand.
  • kan tages Nogle former for bønner og gelé i som snacks.

Foods at forhindre:

  • Undgå alle former for ris, hvede, sukker, stivelsesholdige fødevarer og stivelse (kartofler, majs, kassava).
  • Hold afstand til vidunderlige frugter som bananer, ananas, mango, og så videre
  • . Undgå emballage drikkevarer, da de består af ekstremt høj sukker og også sødemidler.

Efter at vide, hvad det ketogen diæt regime er, tillade os overveje vedhængende til fordele og også negative virkninger:

Fordele ved ketogen diæt planen

Fordele-Keto-kost

Sundhed og wellness fordelene ved en række tilstand problemer

Nedsat sukker grader i kroppen, mere eller mindre giver en fremragende effekt på kroppen, specielt til nogle sygdom problemer.

Ketogen diæt regimer rent faktisk er blevet afsløret at sænke anfald hos personer med epilepsi, fald HbA1c grader i mennesker med type 2-diabetes, støtte opretholde humør sikkerhed for personer med bipolar lidelse, og også reducere kolesterol i overvægtige personer.

Slim ned hurtigt

Med ketosis procedure, der finder sted i kroppen, fedt, som er en barriere i faldvægt vil brænde som magt, så vægten vil falde hurtigt.

Reduktion af risikoen for hjertesygdomme

Den keto kost, der drives af forbrugende sund og afbalanceret fedt er mest tilbøjelige til at mindske risikoen for at håndtere hjertekarsygdomme og også forhøjet blodtryk.

Dette skyldes nedsat insulinniveau således at produktionen af kolesterol i kroppen derudover formindskes.

Ingen grund til at tælle kalorier, og også behøver ikke at virkelig føle sig sulten

I ketogen diæt planen, behøver vi ikke at beregne antallet af kalorier bliver spist hver dag.

Denne kostplan derudover ikke gøre dig virkelig føler sulten ved at begrænse mængden af mad, men bare har brug for os at kontrollere, hvad der kan indtages og bør forhindres.

Kontrol blodsukker niveau niveauer

Forbrugende procentdele af kulhydrater kan hjælpe dig med at kontrollere blodsukkeret grader, derfor reducere truslen om diabetes mellitus.

Bivirkninger af den ketogen diæt regime

bivirkninger-keto-diæt

Tegn og symptomer på træthed, frustrationer og også muskelvæv smerter

I de første par dage på en ketogen diæt plan, vil kroppen helt sikkert føle svage, hovedpine og også ubehag i nogle dele af muskelmasse.

Dette er på grund af kroppens forandring til faldet i den primære energikilde, nemlig kulhydrater. Dette problem kan helt sikkert forstyrre dine opgaver.

hypoglykæmi

Drastisk fald i insulin grader kan skabe kroppen til at opleve hypoglykæmi, et wellness tilstand, når blodsukkeret er under typiske begrænsninger.

Hypoglykæmi kan gøre det udfordrende for dig at fokusere, træthed, usædvanlig hjerte pris, søvnforstyrrelser, og også stress og angst.

Forværre nyre sygdom

Fødevarer spist i ketogen diæt kan gøre nyrerne arbejde hårdere. For dem af jer, der har en historie af denne betingelse, anbefales det ikke at gøre det.

syre fordøjelsesbesvær

Radikale ændringer i kosten regime kan aktivere fordøjelsesproblemer. En af dem er forstoppelse. Dette skyldes indtagelse af grøntsager i små mængder og også begrænset forbrug frugt.

ketoacidose

Diabetisk ketoacidose er en farlig situation, når niveauet af ketonstoffer i blodet er ekstremt høje og lave pH i blodet tilbagegang (syre). Hvis efterlades uden opsyn, kan dette problem føre til koma indtil døden. Enkeltpersoner, der er mest udsatte for at udvikle diabetisk person, ketoacidose er diabetikere.

Dårlig ånde

Den mest typiske bivirkninger er dårlig ånde. Dette udløses af forbindelsen acetone, som er en forbindelse i form af keton som også er et resultat af fedtstofskiftet.

Rebecca Milani

Rebecca Milani is a freelance author of fitness that aiding people to share knowledge on diet, training, and supplements for a much better life. With a life of writing and also years in the fitness occupation, She is an ideal combination of knowledge and the capacity to turn that expertise right into an interesting article for the reader's advantage.