site
stats

DHEA pentru prezentare generală Culturism: mici simptome DHEA, beneficii si suplimente

Dehidroepiandrosteron (DHEA), numit suplimentar androstenolone sau prasteron este un agent hormonal steroid endogen, care este generat în glandele suprarenale, gonade și creierul.

DHEA este transformat în organism pentru a androstenedione, care, după ce ar putea fi schimbat chiar în formă de testosteron sau estronă (agent hormonal estrogenică) In culturism suplimente este de obicei adăugat ca constructor musculare sau sisteme de încălzire de grăsime.

DHEA este unul dintre hormonul androgen mai abundente produs de glandele suprarenale, și, de asemenea, este destul de important pentru constructori corpului și sportivi. In ambele barbati si femei, sexul hormonilor estrogen si testosteron depind de DHEA.

Atunci când este utilizat în dozele corespunzătoare, DHEA este excelent pentru construirea corpului. Cu orice fel sau hormon sau compus, utilizarea atunci când a făcut din incorect s-ar putea crea probleme.

Ce este DHEA (dehidroepiandrosteron)?

What is DHEA (dehydroepiandrosterone)?
DHEA (Dehydroepiandrosterone)

DHEA (dehidroepiandrosteron), este un agent steroid hormonal fabricat din colesterol si de asemenea produs de glandele suprarenale. DHEA conduce la producerea de androgeni și estrogeni, de asemenea, (om și sexul feminin agenți hormonali).

DHEA este produs esențial a utilizat pentru a crea toate hormonii steroizi în organism, inclusiv testosteron si estrogen. DHEA este necesar pentru interior „întreținerea“ alarma organismului se poate numi asa.

Dehidroepiandrosteron (DHEA) este realizată în cicluri continue de glandele suprarenale. Este făcut din colesterol, sub influența hormonului adrenocorticotrop din glanda pituitară.

baieti Vârstnici Guy în toate vârstele are mult mai mult DHEA, comparativ cu femeile.

nivelurile de DHEA ridica pana la mijlocul nostru de la sfarsitul anilor 20, apoi începe să scadă progresiv.

Suplimentele DHEA sunt utilizarea de către unii oameni care cred că ar putea stimula apetitul sexual, construirea țesutului muscular, combate rezultatele îmbătrânirii, și, de asemenea, să promoveze unele probleme de sanatate.

dezechilibru DHEA: Cum pot nivelurile de DHEA afecteaza corpul tau?

nivelurile de DHEA începe în mod natural să scadă după vârsta de 30 de ani, care tocmai atunci când mai mulți adulți încep să experimenteze creșterea în greutate, încetineală, scăderea apetitului sexual și, de asemenea, diverse alte semne și simptome declanșate de niveluri mai mari de umflare.

Grade reduce mai repede la femei.

In fiecare an de viață după vârsta de 30 de ani, pierderea DHEA accelerează. Până când o persoană ajunge la vârsta de 75 în ceea ce privește, ele produc doar aproximativ 10 la 20 la suta din DHEA original, ei au dezvoltat în tinerețea lor.

Deoarece nivelurile de DHEA scade odată cu vârsta, dovada arată că adulții cu vârsta de peste 30 de ani dobândirea sau producerea de mai DHEA plăcere în securitate mult mai bune față de numeroase boli legate de varsta si, de asemenea, o pierdere în funcții fizice.

niveluri mai scăzute de agenți hormonali, inclusiv DHEA, de asemenea, prezice fatalitate anterior în grownups mai mari.

Un om de știință aviz mai specificau că nivelurile de DHEA diminua din cauza tensiunii prelungite. O mulțime de oameni, in douazeci lor au niveluri DHEA, și, de asemenea, unele persoane în jurul vârstei de optzeci au fost dezvăluite de a avea producția de DHEA regulate.

Nivelele reduse DHEA sunt legate de imbatranire si unele boli, cum ar fi anorexia nervoasă, un fel două probleme cu diabet zaharat, și, de asemenea, cu HIV. La barbati mai in varsta, care au niveluri de DHEA este, de asemenea, asociat cu o posibilitate mai mare de fatalitate.

Atunci când organismul dumneavoastră nu produce DHEA adecvat ca tine de varsta, ai putea experimenta unele semne neplăcute:

1. Sistemul imunitar Coborât

Sistemul imunitar este periclitată cu amenințarea ridicată de infecții, anumite celule de cancer, alergii si boli autoimune. utilizarea de zahăr și funcția de insulină sunt schimbate cu niveluri mai mari rezultate ale glicemiei.

Numeroși cercetători raportează că DHEA poate spori caracteristica imunitar. Deși nu a fost bine examinat la om, cercetarea a oferit constată că DHEA ar putea îmbunătăți sistemul imunitar, în special la o vârstă înaintată.

2. Pierderea puterii

Nivelul dvs. de energie ar putea scădea dacă aveți de-a face cu un deficit de DHEA. Nivelurile scazute de DHEA ar putea determina să-și verse atât grosimea osului si, de asemenea, masa musculara, pe care le poate lăsa senzație de slăbiciune, oboseală și, de asemenea, foarte predispuse la leziuni, cum ar fi fisuri osoase.

National Institutes of Health rapoarte care suplimente de DHEA sunt realizate ocazional, utilizarea la musculare luptă punct slab și pentru a crește imunitatea.

3. Situația modificărilor minții sau depresie clinică

Variațiile hormonale și, de asemenea, epuizarea pe care o întâmpinați când scade dvs. DHEA ar putea crea o stare de răzgândește, împreună cu schimbările de wellness fizice. Anxietatea nu este mai puțin frecventă la femei ale caror niveluri sunt DHEA.

NIH înregistrează ca studiu de cercetare realizat pe suplimente de DHEA pentru tratarea depresiei clinice a generat o dovada reala clinice.

4. semne legate de sex

site-ul de internet Profesioniștii din domeniul sănătății HCPLive afirmă că femeile care fac nu au în DHEA, dintre care cele mai multe sunt post-menopauză, prezintă unele simptome legate de sex, inclusiv lipsa de lubrifiere genitale și, de asemenea, durerea pe tot parcursul actului sexual, impreuna cu un, jos, decât-au prezentat anterior nevoie de relații sexuale.

beneficii DHEA trebuie să știți

DHEA nu este totul despre agenții steroizi hormonale. DHEA, care este generat de minte a fost dezvăluit de a avea efecte asupra drepte a memoriei și a sistemului nervos central, ceea ce ar putea duce la o minte mai clară, amplificat starea de spirit și niveluri de putere, de asemenea, mult mai bine.

DHEA, de asemenea, s-ar putea spori nivelul de insulină de sensibilitate și de a ajuta, de asemenea, pierderea de grăsime.

Dovada sugereaza ca DHEA ar putea ajuta depresie trata, greutate excesiva, si, de asemenea, osteoporoza. Cu toate acestea, mai mult de studiu este a trebuit să susțină utilizarea sa pentru probleme hormonale, functia legate de sex, precum si lupus (o boală autoimună care influențează pielea și de asemenea organele corpului).

Studiile clinice recomanda ca suplimentarea cu DHEA ar putea ajuta la reducerea umflarea și de a îmbunătăți nivelul de insulină de sensibilitate, care să permită o mai bună administrare a măsura nivelului de zahăr din sânge și condiții, cum ar fi diabetul si probleme cu inima.

Este, de asemenea, benefic pentru stimularea sintezei de proteine sănătoase și, prin urmare, construirea densitatea oaselor și a masei musculare, ajutând pentru a stimula performanța de antrenament și, de asemenea, pentru a reduce dureri articulare și, de asemenea disconforturi.

Potrivit sursei naturale Medicamente cuprinzatoare de date, DHEA este specificat pentru a fi potențial de ajutor pentru aceste probleme:

 1. Imbatranirea pielii . Luând DHEA oral pare a spori densitatea epidermică, productia de sebum, hidratarea pielii, și de a reduce pigmentarea pielii feței la bărbați și femei în vârstă
 2. Impotență . Luand DHEA oral timp de 24 de săptămâni , pare a spori ED, funcția orgasmică, dorința sexuală și satisfacție completă în general legate de sex la barbati cu disfunctie erectila a doua a tensiunii arteriale. Acesta nu poate fi la fel de util la cei cu probleme de diabet zaharat sau afecțiuni neurologice.
 3. Osteoporoza . Luand DHEA oral 50-100 mg în fiecare zi apare pentru a spori densitatea minerală osoasă (DMO) la femei în vârstă și bărbați cu slăbirea oaselor sau osteopenie.
 4. Schizofrenie . Luând DHEA prin gura pare a stimula semne atât negative , cât și pozitive la persoanele cu schizofrenie. Ar putea fi mult mai eficient în comparație cu femeile la barbati.
 5. Lupus eritematos sistemic (LES) . DHEA Luand combinat oral cu un tratament tradițional poate ajuta la reducerea activității stării LES, regularitatea puseuri și dozele de corticosteroid necesare.

mai multe beneficii One DHEA:

 • DHEA ca antioxidant
 • DHEA ca autoritate de reglementare agent hormonal (ajută în gestionarea glandele tiroide si hipofiza, si, de asemenea, stimulează funcția glandei timus)
 • reduce colesterolul
 • Promovează fabricarea de agent hormonal de dezvoltare umană
 • Sporeste rezistenta prin stimularea activității celulelor killer
 • Crește sensibilitatea celulelor la insulină
 • Asistă în revenirea organismului la o stare de echilibru, după o reacție de stres și de anxietate
 • Imbunatateste functia cognitiva, dezvoltarea osoasa, si de asemenea, libidoului
 • Stimulează starea de spirit prin creșterea nivelului de serotonina minții

Doar cum funcționează DHEA în organism?

Organismul face DHEA pe cont propriu si dupa care transforma unele DHEA la testosteron si estrogen, de asemenea, doi agenți hormonali sex puternic necesar pentru mai multe funcții ale corpului dincolo de simpla recreere.

Acești hormoni sunt esențiale pentru menținerea nivelurilor ridicate de energie, un proces metabolic sănătos, inima, creier, si sanatatea oaselor, care este motivul pentru care toate-naturale scăderi ale nivelurilor acestor agenți hormonale legate de îmbătrânirea populației ar putea provoca numeroase semne nedorite.

Deși este încă vag exact cum functioneaza DHEA, oamenii de știință cred că acest lucru este exact ceea ce se întâmplă: Distribuirea prin intermediul fluxului de sânge într-o formă non-activ numit DHEA sulfat, acest hormon vine să fie activ atunci când vine în contact cu o celulă individuală sau țesut care „cereri“, se.

În consecință, sulfatul este îndepărtat și, de asemenea, este după aceea convertit la androgeni și estrogeni.

Printre cele mai trecute cu vederea lui DHEA, cu toate acestea funcțiile esențiale ar putea fi capacitatea sa de a contra-echilibru cortisol– atunci când DHEA este, nivelurile de cortizol sunt mari și vice-versa.

Cortizolul, unul dintre puținele agenții hormonale care cresc odată cu vârsta, cauze de stres. Când curge la un nivel ridicat pentru suma extinsa de perioade de timp, aceasta poate avea un impact mai multe funcții ale corpului, constând din rezistența la insulină și distructive, de asemenea, sistemul endocrin și hipotalamus.

Conservarea niveluri sănătoase de DHEA pentru imbatranire si oamenii stresati ar putea fi datoria sa esențială, ca urmare a capacității sale de a reduce nivelul de cortizol.

dozare DHEA este sigur pentru sănătate și wellnessdozare DHEA este sigur pentru sănătate și wellness

suplimente de DHEA ar putea fi totuși avantajos este foarte recomandat să solicite sfatul unui profesionist de îngrijire a sănătății înainte de completarea, și trebuie să fie verificate regulat cu locuri de muncă de laborator.

Utilizarea unor doze mari de DHEA s-ar putea să nu fie în siguranță. Persoanele care au probleme de inima, boli de ficat, diabet, colesterol ridicat, probleme tiroidiene, sindromul ovarului polichistic, si o istorie de probleme de coagulare nu trebuie să utilizeze DHEA.

După cum puteți vedea, DHEA oferă o serie de beneficii. Cu toate acestea, chiar și mai mult, nu este întotdeauna mult mai bine. Este ideal pentru a lua suplimente de DHEA în doze mici la început pentru a da timp organismului să se adapteze, apoi a spori treptat cantitatea de peste numeroase luni.

Există numeroase puncte forte diferite de DHEA de la 2 Mg, 5 mg, 10 mg, 25 mg, 50 mg și 100 Mg– întotdeauna utilizează doza cea mai accesibile potrivit pentru tine.

Dacă sunteți mai în vârstă, comparativ cu 25 și, de asemenea tren intens, există o bună șansă ca nivelurile de DHEA sunt subunitar. Încercarea de a lua 50 la 100 miligrame de DHEA de două ori în fiecare zi pentru a creste cantitatea de testosteron și nivelurile de IGF-1, crește dimensiunea masei musculare, se topesc chiar mai mult tesutului adipos din organism, și de a stimula, de asemenea, sănătatea dumneavoastră de bază și, de asemenea, bine.

Are DHEA au efecte secundare pentru bărbați și femei?

Are DHEA au efecte secundare pentru bărbați și femei?Deoarece nivelurile de hormoni impact DHEA, poate crea alte semne. Cele mai multe reacții adverse sunt ușoare, cum ar fi o migrenă, epuizare, tulburări de somn, și, de asemenea, congestie.

doza mare de DHEA poate stimula riscul unor forme de cancer care sunt influențate de hormoni, cum ar fi celulele de cancer de bust, ovare, si de prostata.

Tipul poate experimenta inflamatie de san, necesitatea sistemului urinar, agresivitate, sau scaderea dimensiunii testiculelor. rezultate opuse, care ar putea avea loc în orice sex includ acnee, probleme de somn, dureri de cap, greață sau vărsături, mâncărime a pielii, și starea de răzgândește.

Doamnelor ar putea experiență semne, cum ar fi tenul gras, a crescut de creștere anormală a părului, o voce profundă, cicluri menstruale neregulate, dimensiuni mai mici de san, si stimulat dimensiunea genitale.

Reacții adverse posibile constau în pierderea parului, dezvoltarea parului pe fata (la femei), agresivitate, nerăbdare și nivelurile crescute de estrogen. blocante ale canalelor de calciu ar putea spori nivelul de DHEA, si suplimente ar trebui să fie evitate de către cei care utilizează blocante de rețea de calciu.

DHEA nu trebuie să se facă uz de asistență medicală în cazul în care așteaptă sau, de către cei cu vârsta sub 18 ani sau utilizate de cei cu niveluri sănătoase de DHEA.

Oricine cu un fundal de cancer legate de hormon trebuie să rămână clar de DHEA din cauza posibilității de nivelurile de estrogen ridicate. In plus, persoanele cu probleme hepatice sau condiție nevoie pentru a evita suplimente de DHEA.

DHEA pentru construirea corpului

DHEA pentru construirea corpuluiDupă cum cel mai probabil, ați înțeles deja, creșterea nivelului anabolici agent hormonal este cea mai sigura metoda de a îmbunătăți câștigurile musculare ale țesuturilor, cresterea fortei, si pierderea in greutate.

Printre variabilele primare care stabilesc cât de mult a masei musculare o persoană poate dobândi este nivelul lor de testosteron, si, de asemenea, nivelul de testosteron va pune în pericol într-adevăr, întotdeauna duce la o mare varietate de metode.

DHEA este exact ceea ce este cunoscut ca un prohormon; acest lucru se datorează faptului că este responsabil pentru a face hormoni steroizi.

Până în prezent, există puține sprijin științific pentru cazul în care iau suplimente de DHEA poate ridica nivelul de testosteron.

Numeroase studii de cercetare scurte recomanda ca DHEA poate ajuta de fabricație impuls de testosteron și de a oferi, de asemenea, o serie de beneficii (deși o varietate comparabilă de studii de cercetare au raportat contrariul).

DHEA este materialul esențial utilizat pentru producerea tuturor hormonilor steroizi în organism, inclusiv testosteron si estrogen, de asemenea.

Pentru a-l pune în mod direct, ridicarea nivelului de DHEA poate ajuta pentru a spori hormonilor steroizi, cum ar fi testosteron sau de estrogeni bazându-se pe exact ceea ce corpul.

În teorie, dacă ați avut un nivel de testosteron si a crescut nivelul DHEA, DHEA pot fi schimbate cantități suplimentare de testosteron.

Suplimentele DHEA ajuta stimula masa musculara țesut muscular și promovează, de asemenea, echilibrul hormonal. Este luată în considerare fără risc atunci când este absorbit doze mici.

Un studiu de cercetare publicat in European Journal of Applied Physiology în 2013, în care opt tipi de varsta mijlocie au primit un supliment DHEA noapte inainte de a termina un program de antrenament interval de formare de mare intensitate.

Rezultatele a dezvăluit faptul că suplimentele de utilizare DHEA aparut pentru a creste nivelul de testosteron și, de asemenea, preveni aceste niveluri de declin în timpul antrenamentului.

studiu de cercetare Diverse alta cu privire la utilizarea suplimente de DHEA este format dintr-un mic studiu publicat in revista Urologie in 1999.

Pentru acest studiu, 40 de clienti de la o clinica de disfunctie erectila au fost arbitrar împărțit în două echipe: prima echipa a luat un supliment DHEA pe o bază de zi cu zi timp de șase luni, în timp ce al doilea grup a luat o pastila de zahar pentru aceeași perioadă.

Deși cei tratați cu suplimente de DHEA a cunoscut o renovare semnificativa in capacitatea lor de a atinge sau de a menține o erecție, autorii studiului nota ca DHEA nu a afectat nivelul de testosteron.

Dacă vă gândiți la utilizarea DHEA pentru a spori testosteron, discutați cu medicul dumneavoastră înainte de a începe regimul dvs. supliment. îngrijire comună și ședere clară sau amânarea-tratarea auto-ar putea avea repercusiuni semnificative.

Suplimentarea cu DHEA pentru construirea corpului

Suplimentarea cu DHEA pentru construirea corpuluiSuplimentele DHEA culturism sunt în prezent în plus preferat ca niciodată, așa cum specialiștii au descoperit recent doar exact cat de ajutor chiar ar putea fi.

DHEA suplimentelor alimentare pentru organism, ca urmare, sunt ideale, deoarece promovează pierderea de grăsime, în plus față de creșterea țesutului muscular se aplece și să repare, de asemenea, locul de muncă.

Suplimentele DHEA sunt deosebit de avantajoase pentru persoanele în vârstă de 30 sau de mai sus, ca atunci când vom ajunge la această vârstă bretele, grade DHEA toate-naturale, începe să scadă un număr tot mai mare de cu fiecare an care trece.

DHEA poate fi în plus luate ca un supliment; a încercat și DHEA reale a fost sugerat de către medici, din cauza anilor 1980. Faptul că DHEA este schimbat in mod natural silueta unei femei cu brațele deschise la apus de soare testosteronul un prohormon făcut și a făcut un supliment important pentru sportivi, cu toate acestea, DHEA are rezultate favorabile, de asemenea, înainte de conversie. Există două tipuri de suplimentarea cu DHEA directă, fie DHEA dentare (capsule) sau DHEA transdermic, care ar fi o loțiune care se poate referi la pielea (similar cu modul în care doar masculii cu consum redus de testosteron androgenice patch-uri în loc de ace).

Există două mijloace de a clasifica avantajele suplimentarea cu DHEA, există un beneficiu direct (produs a crescut DHEA), și după aceea, există beneficii indirecte de a avea crescut DHEA lotiune.

Deoarece DHEA creste productia de testosteron, ai putea atribui toate avantajele de testosteron ridicat la suplimentarea cu DHEA.

testosteron Amplificat ar putea spori sinteza musculare tesut sanatos de proteine, ceea ce duce la masa musculara mai mare si, de asemenea, a crescut câștigurile de rezistență.

Un 2012 de cercetare de Nordstrom et al. a constatat ca testosteronul crescut (de la steroid androgen) a condus la masa mai mare de țesut muscular și a scăzut nivelul de grasime ale corpului la sportivii profesioniști. Studiile de cercetare arata ca suplimente de DHEA ar putea genera rezultate superbe la doza corespunzătoare.

testosteron ridicat ai putea ajuta în plus, să se odihnească mult mai bine (care va ajuta gestiona pofte, starea de spirit impuls, tensiune mai mici, și de a crește eficiența fizică), a spori starea de spirit, și, de asemenea, eficiența cognitivă (creșterea producției alegere, scurt și, de asemenea, memoria pe termen lung, și, de asemenea de rezolvare a problemelor), și creșterea apetitului sexual și de a stimula, de asemenea, mobilitatea spermatozoizilor.

Top 4 suplimente de DHEA culturism 2019

DHEA functioneaza ca un steroid anabolizant naturală, deoarece îmbunătățește procesul de fabricație a agenților de dezvoltare fizică hormonale care ajuta dezvolta masa musculara si lupta, de asemenea, acumularea de grăsime. De aceea, tipul de supliment este proeminent în rândul sportivilor și, de asemenea culturisti.

Chiar aici top 4 DHEA suplimente culturism 2019

1. DRILL MASTER

DRILL MASTER from Marine MuscleDRILL MASTER Mușchi de la Marine a creat este o alternativă legală Dianabol steroizi, care are o caracteristică de a crește retenția de azot și, de asemenea, declanșa o stare anabolică eficient in corpul tau pentru cresterea masei musculare.

DRILL MASTER recomandat pentru persoanele fizice în UNITED de stat, care sunt în căutarea câștig rapid țesutul muscular și, de asemenea, puterea eruptive. DRILL MASTER În plus, este potrivit ca un steroid mai legal pentru persoanele care doresc să mențină beneficiile lor între exercitarea sau ciclu de formare.

Citeste:  recenzie Marine Maestrul Muscle Drill: un nou Dianabol dbol sigur si legal făcute în SUA

DRILL MASTER de asemenea, conține 10 mg de DHEA pentru culturism, care poate ajuta organismul pentru a ridica grade dvs. de testosteron pentru câștiguri musculare explozive.

DRILL MASTER ar putea spori masiv procedura de sinteză de proteine, care permite organismul dumneavoastră să crească în mod semnificativ cantitatea de azot, care se va păstra în celulele musculare.

Creșterea cantității de azot ar putea determina o creștere de proteine sanatoase pentru dezvoltarea tesutului muscular sa fie mai mare. Doar câteva săptămâni scurte, veți vedea cu siguranță câștiguri de recunoscut, de asemenea, și într-adevăr se simt chiar mai mult în viață și în control.

Sub beneficiul DRILL MASTER de la Marine musculare:

 • Câștig masa musculara mai puțin complicate și mai rapid
 • Creșterea durității și vitalitatea
 • Promovarea retenție a azotului în mușchi
 • Consolidarea se concentreze și, de asemenea, conduce în timpul antrenamentului
 • Ridica nivelul de testosteron pentru exercitarea maxim
 • În condiții de siguranță și fără efecte negative Dianabol
 • 100% alegere steroid dianabol legală

Cititi mai multe despre DRILL MASTER

2. ENDURO

ENDURO este cea a legală alternativă steroizi-deca-Durabolinul pentru a ajuta la neutralizarea slăbiciunea ta, epuizare, și justificări.

Doze mari de steroizi culturism, care îmbunătățește retenția dvs. de azot și accelerează procedura de câștiguri.

ENDURO include, de asemenea, 100 mg de dozare culturism DHEA pentru producerea de testosteron pentru a vă oferi dezvoltarea musculaturii eruptiv cu beneficii tenacitate.

ENDURO cu componente alese ajută organismul pentru a pompa sinteza de proteine pentru a construi tesutul muscular masa.

ENDURO îmbunătățește în plus, fabricarea roșii din sânge pentru a transporta chiar mai mult oxigen pentru masa musculara. Deoarece cu mai mult oxigen suplimentar, ați putea obține te antrenezi mai mult, cu recuperare mai rapidă în comparație cu înainte de ao consuma.

Diverse alte funcții de ENDURO, aceasta va crește cu siguranță sinteza de colagen, care responsabil pentru creșterea tendoane corpului și de asemenea tendoanele. ENDURO va ajuta calma si a atenua articulațiilor ranirea extinse.

ENDURO create special pentru persoanele fizice americane și 100% fără risc. Chiar aici beneficiileENDURO de la Marine musculare:

 • Imbunatatirea rezistenta cu rezistenta eruptiv si putere
 • Câștig țesut muscular mare și dimensiuni mai mari, de asemenea,
 • dureri articulare inferior
 • Inveliti câștigul dvs. musculare în timp ce topirea grasimilor
 • recuperare mai rapidă pentru următorul exercițiu
 • Rezultatul Quicker aproximativ 3 până la 4 săptămâni
 • Nu există efecte secundare-Deca Durabolin
 • 100% alegere steroid legală deca-durabolinul

Cititi mai multe despre ENDURO

3. TROOPER

TROOPER de la musculare MarineTestosteronul este un hormon găsit în mod normal în corpul oamenilor. Aceasta a afectat la masa țesutului muscular.

Mușchi Marine a dezvoltat o alternativa Sustanon steroizi legal de nume este TROOPER . Este o opțiune de hardcore culturism steroizi pentru a stimula nivelul de testosteron, masa musculara, si, de asemenea, tenacitatea ta.

Citește:  Mușchi Marine Trooper Testosteron Booster opinie: Ingrediente Lista, beneficii, preț, și cum funcționează

TROOPER este creat stiintific pentru a spori agent hormonal luteinizant și, de asemenea, de fabricație testosteron.

TROOPER a conținut 100% pur esență Tribulus terrestris și , de asemenea , standardizat la 45% saponine, plus  10 mg de testosteron stimularea DHEA pentru culturism . Aceasta implică steroizi vă dau formula concentratul este de două ori decât diferite alte nume de marcă.

Saponinele va crește agentul hormonal luteinizant în corpul dumneavoastră pentru a stimula productia testosteronului.

Rezultatul creșterea costurilor de testosteron trai este sa te simti va fi mai puternic, creșterea țesutului muscular enorm, și are un timp scurt de recuperare pentru sesiuni de antrenament următoare.

Sub avantajul TROOPER aveți nevoie pentru a obține:

 • Sustanon juridice alternative de steroizi
 • Creșterea nivelului de testosteron la maxim
 • Ajuta realiza creșterea masei musculare
 • putere de explozie, crește rezistența și, de asemenea rezistenta
 • timp de vindecare mai rapidă pentru următoarea sesiune de instruire
 • Sporirea performanței sexuale
 • Nici o cerere bază de rețetă
 • Cauza 2 săptămâni sau mai puțin
 • efecte secundare Sustanon gratuit

Cititi mai multe despre TROOPER

4. WINGER (Opțiune steroid Lawful Winstrol)

Winstrol sau stanozolol este una dintre una dintre cele mai populare și, de asemenea, bine-cunoscut steroizi anabolizanți astăzi. Mai multe culturisti folosesc Winstrol pentru a crește eficiența, și, de asemenea, ca reprezentant de tăiere în timp ce pierderea in greutate.

Cu toate acestea, după utilizarea Winstrol într-un anumit interval de timp, mai multe efecte adverse descoperite experimentat de culturism cum ar fi creșterea nivelului de colesterol, foarte dăunătoare pentru ficat, acnee, căderea părului, și, de asemenea, ar putea deteriora o feminitate femele.

Legală Winstrol steroizi alegere de la musculare Marine este WINGER . WINGER proiectat pentru a ajuta culturist obține un avantaj Winstrol fără a deteriora efecte adverse care au avut 500mcg de pregnenolone, un precursor puternic pentru aldosteron, DHEA si testosteron.

WINGER recomandă pentru oameni sau culturist care ating interesat de organism macră în timp ce în perioada de tăiere. WINGER va crește puterea ta pentru un exercițiu mai, comparativ cu anterior.

Ei vor spori cu siguranță energia, eficiența, rezistență, și de a crește vascularizație pentru livrarea de pierdere în greutate mare.

WINGER protejează în mod substanțial țesut masei musculare și tenacitate, și, de asemenea, aceasta este o caracteristică remarcabilă în timp ce pe un regim de dieta caloriilor restrictionat.

WINGER avantaje:

 • alegerea steroizi în condiții de siguranță și, de asemenea legală Winstrol în SUA
 • Îmbunătățește vascularizării și, de asemenea masculinitatea
 • Consolidarea rezistenta si, de asemenea, puterea de antrenament mai mult
 • Vă oferă un corp rupt
 • Shed grăsime fără vărsare masei musculare
 • Nu Winstrol efecte adverse

Cititi mai multe despre WINGER

Concluzie privind DHEA pentru construirea corpului

DHEA este compusul de bază care se face uz de a face toate hormonilor steroizi organismului.

DHEA este un agent hormonal apare în mod natural și fie se aplică pentru beneficii de la sine sau ar putea transforma într-atât de testosteron sau de estrogeni, în funcție de nevoile organismului.

Pentru barbati, DHEA este cel mai probabil de a face schimb de testosteron si este excelent pentru stimularea masei musculare, creșterea încrederii, starea de spirit stimularea, imbunatatirea fluxului de sange la sale „importante“ organe ale corpului pentru a spori dorinta sexuala, performanta, si, de asemenea mulțumire.

In varsta SIDA femei DHEA pentru a echilibra modificarile hormonale legate de îmbătrânirea populației prin menținerea nivelurilor hormonale mai feminine, care ajută la îmbunătățirea și să sprijine starea de spirit, de a proteja față de creșterea în greutate, flash-uri calde si decalcifierea oaselor, creșterea de înaltă calitate de odihnă, creșterea nivelului de energie, imbunatatirea calitatii pielii, de asemenea, și menținerea elasticității genitale și, de asemenea, de lubrifiere (asigurarea față de sex agonizantă și sporirea satisfacție completă).

DHEA pentru construirea corpului s-ar putea să nu fie un material autorizat pentru numeroase organizații sportive și, de asemenea, organizații, și este în prezent pe WADA a interzis materiale lista de verificare; vă rugăm să verificați cu un corp de încredere al organizației dumneavoastră înainte de a face uz de suplimente de DHEA.

Sharing is caring!