site
stats

DHEA Kehonrakennus yleiskatsaus: alhainen DHEA oireita, hyödyt, ja lisäravinteet

Dehydroepiandrosteroni (DHEA) lisäksi kutsutaan androstenolone, tai Prasterone on endogeeninen steroidi hormonaalista aine, joka on tuotettu lisämunuaiset, sukurauhasten, ja aivot.

DHEA muuttuu elimistössä androsteenidionin, jonka jälkeen voidaan muuttaa suoraan joko testosteronin tai estronin (estrogeeninen hormonaalista agentti) Vuonna kehonrakennus täydentää se on yleensä lisätään lihas rakentaja tai rasvaa lämmitin.

DHEA on yksi runsas androgeeni hormoni, jota lisämunuaiset, ja myös se on hyvin tärkeää kehon rakentajia ja urheilijoita. Sekä miehillä että naisilla, sukupuolihormonien estrogeenin ja testosteronin riippuu DHEA.

Kun käytetään asianmukaisen annoksina, DHEA on erinomainen laitoksen rakentaminen. Kaikenlaista tai hormoni tai yhdistettä, kun käytti väärin se voi aiheuttaa ongelmia.

Mikä on DHEA (dehydroepiandrosterone)?

What is DHEA (dehydroepiandrosterone)?
DHEA (Dehydroepiandrosterone)

DHEA (Dehydroepiandrosterone), on hormonaalinen steroidi aine valmistetaan kolesteroli ja tuottaa myös lisämunuaisten. DHEA johtaa tuotannon androgeenien ja estrogeenien (mies ja naissukupuoli hormonaaliset aineet).

DHEA on keskeinen tuote käyttäneet luoda kaikkien steroidihormonien elimistöön myös testosteroni ja estrogeeni. DHEA on välttämätöntä elimistön sisäinen “ylläpito” hälytys voit kutsua sitä niin.

Dehydroepiandrosteroni (DHEA) on tehty jatkuva sykliä lisämunuaisten. Se on tehty kolesteroli, vaikutuksen alaisena adrenokortikotro- aivolisäkkeestä.

Iäkkäät guys Guy kaikenikäisille on paljon enemmän DHEA kuin naiset.

DHEA herättävä kunnes meidän puolivälissä tai loppupuolella 20 sitten vähitellen alkaa vähentyä.

DHEA lisäravinteet ovat käyttäneet joitakin ihmisiä, jotka uskovat he voisivat lisätä sukupuoli ajaa, rakentaa lihaskudosta, torjua tulokset ikääntyminen ja myös edistää joitakin hyvinvointi ongelmia.

DHEA epätasapaino: Miten DHEA vaikuttaa elimistössä?

DHEA luonnollisesti alkaa laskea ikävuoden jälkeen 30, mikä on juuri kun useat aikuiset alkavat kokea painonnousua, hitaus, sukupuolivietin heikkeneminen ja myös useita muita oireita laukaisi suurempaan turvotusta.

Astetta vähentää nopeammin naisilla.

Joka elinvuoden ikävuoden jälkeen 30, DHEA menetys kiihtyy. Mennessä henkilö saa ikään koskevat 75, ne tuottavat vain noin 10 prosentista 20 prosenttiin alkuperäisestä DHEA he kehittivät nuoruudessaan.

Koska DHEA vähenee iän myötä, todiste osoittaa, että aikuiset yli 30-vuotiaita hankkia tai tuottavat enemmän DHEA nauttia paljon parempi turvallisuus vs. lukuisia ikääntymiseen liittyvien sairauksien ja myös menetys fyysistä toimintoja.

Alhaisempi hormonaaliset aineet, kuten DHEA, myös ennustaa kuolemantapaus aiemmin vanhemmissa aikuisia.

Vielä yksi tutkija mielestä tarkennettava, että DHEA vähentää johtuu pitkäaikaisesta jännitteitä. Paljon parikymppisiä on DHEA, ja myös jotkut yksilöt heidän kahdeksankymmentäluvulla on paljastettu säännöllisesti DHEA tuotantoa.

Alennettu DHEA liittyvät ikääntymiseen ja joidenkin sairauksien, kuten anorexia nervosa, samaa Kaksi diabeetikko kysymyksiä, ja myös HIV. Vanhemmilla miehillä, joilla on DHEA liittyy myös korkeampi mahdollisuus kuoleman.

Kun elimistö ei tuota riittävästi DHEA kuten ikä, voit kokea joitakin epämiellyttäviä oireita:

1. laskenut immuunijärjestelmä

Immuunijärjestelmä on vaarantunut kohollaan uhka infektioiden, erityisesti syöpien soluja, allergiat ja autoimmuunitaudit. Sokerin käyttö ja insuliinin toiminta vaihdetaan seuranneella suurempi verensokeria.

Lukuisat tutkijat raportoivat, että DHEA voi parantaa immuunijärjestelmän ominaisuus. Vaikka se ei ole hyvin tutkittu ihmisillä, tarjottu tutkimus toteaa, että DHEA voi parantaa immuunijärjestelmää, erityisesti vanhuudessa.

2. Jos virta

Energiatasoa saattaa pudota, jos olet tekemisissä DHEA pulaa. Matala DHEA voi aiheuttaa voit irtoa molemmat luuntiheyden ja myös lihasmassaa, mikä voi jättää olo heikko, käytetty ja myös ylimääräisiä altis vammoja, kuten luun murtumia.

National Institutes of Health raportoi, että DHEA täydentää satunnaisesti käyttäneet sotaan lihasten heikkous ja lisätä vastustuskykyä.

3. Mielentila muutoksia tai kliininen depressio

Hormoni vaihtelut ja myös uupumus, että koet kun DHEA laskee voisi luoda mielentila muuttuu yhdessä muutoksia fyysisessä hyvinvointi. Ahdistus ei ole harvinaista naisilla, joiden DHEA tasot ovat.

NIH kirjoittaa, että tutkimus tehty tutkimus DHEA täydentää hoitoon kliininen masennus syntyy todellista kliinistä näyttöä.

4. Sukupuoli liittyviä merkkejä

Terveydenhuollon ammattilaiset Internet-sivuston HCPLive todetaan naisille, jotka tekevät sille ole DHEA, joista useimmat ovat postmenopausaalisia, näkyä sukupuoleen liittyviä oireita, kuten puute sukuelinten voitelu sekä kipua koko yhdynnän ajan, yhdessä alemman kuin-aikaisemmin kokenut tarvetta yhdyntää.

DHEA hyödyt sinun täytyy tietää

DHEA ei Kaikkea tietoa hormonaalisen steroidin tekijöille. DHEA, joka syntyy mieli on paljastunut olevan suoria vaikutuksia muistia -ominaisuuden ja keskushermostoon, mikä voi aiheuttaa terävämpi mieli vauhdittamana mielialaa ja myös paljon parempi tehotasoja.

DHEA samoin saattaa parantaa insuliinin herkkyydellä ja myös auttaa rasvaa tappio.

Todiste ehdottaa, että DHEA voi auttaa masennuksen hoidossa, ylipainon ja myös osteoporoosi. Kuitenkin enemmän tutkimus on joutunut tukemaan sen käyttöä hormonaaliset ongelmat, sukupuoleen liittyvä toiminto, ja myös lupus (autoimmuunisairaus, joka vaikuttaa ihon ja myös elimissä).

Kliinisissä tutkimuksissa suositeltavaa täydentämällä DHEA voisi auttaa vähentämään turvotusta ja parantaa insuliinin herkkyydellä, joka mahdollistaa paljon parempi hallinto verensokeri ja, kuten diabetes ja sydänsairaus.

Se on niin ikään hyödyllistä lisäämiseen terveellisen proteiinisynteesiä ja siksi rakentamalla luun tiheyden ja lihasmassaa, auttaen parantamaan harjoitus suorituskykyä ja alentaa nivelsärkyä ja vaiva.

Mukaan Natural Medicines Kattava Tietolähde, DHEA määritelty olemaan suotuisia näihin ongelmiin:

 1. Ikääntyminen Iho . DHEA suullisesti näyttää parantavan orvaskeden tiheys, talin tuotantoa, ihon nesteytyksestä, ja vähentää kasvojen ihon pigmentti iäkkäillä miehillä ja naisilla
 2. Impotenssi . DHEA suullisesti 24 viikkoa tuntuu parantaa ED, orgasmic toiminto, seksuaalinen halu ja yleistä sukupuoleen liittyviä täysin tyytyväisiä miehillä erektiohäiriöiden toinen korkea verenpaine. Se ei voi olla yhtä hyödyllinen niille, joilla diabeetikko kysymyksiä tai neurologinen sairaus.
 3. Osteoporoosi . DHEA suullisesti 50-100 mg vuorokaudessa näyttää parantavan luun mineraalitiheys (BMD) vanhemmissa naisilla ja miehillä heikkenemisen luita tai osteopenia.
 4. Skitsofrenia . DHEA suun näyttää lisätä sekä negatiivisia että positiivisia merkkejä ihmiset skitsofrenia. Se voisi olla paljon tehokkaampi naiset verrattuna miehillä.
 5. Punahukka (SLE) . DHEA suun yhdistettynä perinteiseen hoito voi auttaa vähentämään SLE kunnossa toiminnan säännöllisyys leimahduksia ja kortikosteroideja annoksia tarvitaan.

Vielä yksi DHEA etuja:

 • DHEA antioksidanttina
 • DHEA kuin hormonaalista agentti sääntelyviranomaisten (se auttaa hallitsemaan kilpirauhanen ja aivolisäke, ja myös lisää kateenkorva toiminto)
 • vähentää kolesterolin
 • Edistää valmistus inhimillisen kehityksen hormonaalisen aineen
 • Parantaa vastustuskykyä stimuloiva tappajasoluaktiivisuutta
 • Lisää herkkyyttä solujen insuliinin
 • Auttaa palaamassa kehon tasapainoiseen tilaan, kun stressiä ja ahdistusta reaktion
 • Parantaa kognitiivisten toimintojen, luuston kehitykseen, ja myös libido
 • Tehostaa mieliala lisäämällä mielen serotoniinin

Kuinka DHEA toimii elimistössä?

Elin tekee DHEA omasta ja sen jälkeen joka muuttaa joidenkin DHEA testosteronia ja estrogeenin, kaksi tehokasta sukupuoli hormoniyhdisteiden tarvitaan moniin elimistön toimintoihin kuin pelkkä virkistys.

Nämä hormonit ovat välttämättömiä pitämään paljon energiaa, terve aineenvaihduntaa, sydämen, aivojen ja luuston terveyteen, minkä vuoksi kaikki luonnollisen laskun määriä näitä hormonaaliset aineet liittyvät ikääntyminen saattaa aiheuttaa lukuisia ei-toivottuja oireita.

Vaikka se on vielä epämääräinen täsmällisesti, miten DHEA toimii, tutkijat uskovat juuri näin tapahtuu: tuotto kautta verenkiertoon ei-aktiiviseen muotoon kutsutaan DHEA sulfaatti, tämä hormoni tulee olla aktiivinen, kun se tulee kosketuksiin yksittäisen solun tai kudoksen, joka “vaatii” sitä.

Näin ollen sulfaatti poistetaan ja myös se on sen jälkeen muunnettu androgeenien ja estrogeenien.

Keskuudessa DHEA unohdetaan, mutta olennaisia toimintoja voisi olla sen kyky tasapainottaa cortisol– kun DHEA on kortisolin tasot ovat korkeat ja päinvastoin.

Kortisoli, yksi harvoista hormonaaliset aineet, jotka lisäävät iän, aiheuttaa stressiä. Kun se virtaa korkeilla tasoilla laajennetun määrä kertoja aikaa, se voi vaikuttaa useita elintoimintojen, joka koostuu tuhoisa insuliiniresistenssiä ja myös umpieritysjärjestelmän ja hypotalamuksessa.

Säilyttäen terveen DHEA ikääntyvien ja korosti ihmiset saattavat olla sen keskeinen velvollisuus seurauksena sen kyky vähenee kortisolin tasot.

DHEA annostus on turvallinen terveyttä ja hyvinvointiaDHEA annostus on turvallinen terveyttä ja hyvinvointia

DHEA täydentää voisi olla edullinen, mutta se on erittäin suositeltavaa pyytää neuvoja terveydenhuollon ammattihenkilö ennen täydentämällä, ja se tarvitsee säännöllisesti tarkistettava lab työtä.

Hyödyntämällä suuria annoksia DHEA ehkä ole turvallinen. Yksilöt, jotka ovat sydämen ongelmia, maksasairaus, diabetes, korkea kolesteroli, kilpirauhasen ongelmia, munasarjojen oireyhtymä ja historia hyytymisen ongelmia ei pitäisi käyttää DHEA.

Kuten näette, DHEA tarjoaa lukuisia etuja. Silti vieläkin, ei ole aina paljon parempi. Se on ihanteellinen ottaa DHEA täydentää pienissä annoksissa aluksi antaa kehon aikaa sopeutua, sitten vähitellen parantaa määrän yli lukuisia kuukausia.

On olemassa lukuisia erilaisia vahvuuksia DHEA 2 mg, 5 mg, 10 mg, 25 mg, 50 Mg ja 100 Mg– aina hyödyntää edullisin annos sopii sinulle.

Jos olet vanhempi kuin 25 ja myös kouluttaa intensiivisesti, siellä on hyvä mahdollisuus, että DHEA tasot ovat sub par. Yritä ottaa 50-100 milligrammaa DHEA kaksi kertaa päivässä lisätä testosteronin ja IGF-1 tasot, nostaa lihasmassaa ulottuvuus, sulaa vielä enemmän rasvaa, ja myös parantaa perusterveydenhuollon ja hyvinvointiin.

Onko DHEA olla haittavaikutuksia miehille ja naisille?

Onko DHEA olla haittavaikutuksia miehille ja naisille?Koska DHEA vaikuttaa hormonitasot, se voi luoda muita merkkejä. Useimmat haittavaikutukset ovat kevyitä, kuten migreeni, uupumus, unihäiriöt, ja myös ruuhkia.

Suuri annos DHEA voi lisätä riskiä joidenkin syöpien, joihin vaikuttaa hormonien, kuten syövät solujen rinnan, munasarjojen, ja eturauhasen.

Miehen voivat kokea rintojen tulehdus, virtsan järjestelmä välttämättömyys, aggressiivisuus, tai vähentynyt ulottuvuus kivekset. Päinvastaisiin tuloksiin, jotka voivat tapahtua joko sukupuoleen kuuluvat akne, nukkua ongelmia, päänsärkyä, pahoinvointia tai oksentelua, ihon kutinaa, ja mielentila muuttuu.

Hyvät saattaa oireita, kuten rasvainen iho, lisääntynyt epänormaali karvankasvu, syvä ääni, epäsäännölliset kuukautiset, pienempiä rintojen ulottuvuus, ja kasvatti sukuelinten koon.

Mahdollisia haittavaikutuksia koostuvat hiustenlähtö, hiukset kehitys kasvoissa (Ladies), aggressiivisuus, kärsimättömyyden ja kohonneeseen estrogeenia. Kalsiumkanavan salpaajat voivat parantaa DHEA, ja lisäykset olisi vältettävä, joissa käytetään kalsium-verkon salpaajia.

DHEA ei saa käyttänyt jos odottavat tai imettävät, ne alle 18 tai käyttää niitä, joilla on terve DHEA.

Kuka tahansa, jolla on taustalla hormonaalisia syövän tarvitsee pysyäkseen erossa DHEA koska mahdollisuus nostaa estrogeenitaso. Lisäksi ihmiset maksan kysymyksiä tai tila on vältettävä DHEA täydentää.

DHEA laitoksen rakentaminen

DHEA laitoksen rakentaminenKuten olet todennäköisesti jo ymmärtää, parantaa anaboliset hormonaalista agentti tasoilla on luotettavin tapa parantaa lihaskudoksen kasvua, voimaa voittoja, ja laihtuminen.

Niistä päämuuttujia että määritellä, missä määrin lihasmassaa ihminen voi saada on heidän testosteronitasoja, ja myös testosteronitasot tosiaan aina vaarantaa johtavat monenlaisia menetelmiä.

DHEA on mitä kutsutaan prohormone; Tämä johtuu siitä, että se on vastuussa siitä steroidihormonien.

Tähän asti siellä on vähän tieteellistä tukea siinä tapauksessa, että DHEA täydentää voi nostaa testosteronitasoja.

Lukuisat lyhyet tutkimukset suosittelevat, että DHEA voi tukea lisätä testosteronin valmistus ja myös tarjota useita etuja (joskin vertailukelpoinen eri tutkimuksissa on raportoitu päinvastainen).

DHEA on välttämätöntä valmistukseen käytetty kaikki steroidihormonien elimistöön myös testosteronin ja estrogeenin.

Voit laittaa sen suoraan, nostamalla DHEA voi auttaa parantamaan steroidihormonien, kuten testosteronin tai estrogeeni vetoamalla mitä keho tarvitsee.

Teoriassa jos testosteronitasot etkä lisännyt DHEA, DHEA voidaan vaihtaa ylimääräisiä määriä testosteronia.

DHEA täydentää auttaa parantamaan vähärasvaisen lihaskudosta massa ja edistää myös hormoni tasapaino. Se huomioidaan riskitön kun imeytyy pikku annoksia.

Tutkimukseen julkaistu Journal of Applied Physiology vuonna 2013, johon osallistuu kahdeksan keski-ikäiset pojat saivat DHEA täydentää iltana viimeistely korkean intensiteetin välin koulutuksesta harjoitusohjelman.

Tulokset paljastaa, että käyttö DHEA täydentää ilmestyi nostaa testosteronitasoja ja myös estää näiden tasojen alenemisesta harjoittelun aikana.

Eri toinen tutkimukseen käytöstä DHEA täydentää koostuu pienestä tutkimuksesta julkaistiin lehdessä urologian vuonna 1999.

Tutkimusta varten 40 asiakkaita erektiohäiriöitä klinikan mielivaltaisesti jaetaan kahtia: ensimmäinen joukkue otti DHEA täydentää päivittäin kuusi kuukautta, kun taas toinen ryhmä otti sokeria pilleri aivan samalla ajanjaksolla.

Vaikka nämä hoidettiin DHEA täydentää kokenut merkittävän kunnostus kyvyssään saavuttaa tai ylläpitää erektio, tutkimuksen kirjoittajat huomata, että DHEA ei vaikuttanut testosteronitasoja.

Jos olet ajatellut käyttää DHEA lisäämiseksi testosteronia, puhua lääkärin kanssa ennen kuin aloitat täydentää kuuri. Self-hoitoon ja pysyä erossa tai siirtäminen yhteisen hoito voi olla merkittäviä vaikutuksia.

DHEA ravintolisistä laitoksen rakentaminen

DHEA ravintolisistä laitoksen rakentaminenDHEA kehonrakennus täydentää hetkellä ylimääräisiä edullisia kuin koskaan, sillä asiantuntijat ovat juuri huomanneet, miten hyödyllistä ne todella voisivat olla.

DHEA laitoksen rakentaminen täydentää, minkä seurauksena ovat ihanteellisia, koska ne edistävät rasvan menetys, lisäksi lihasmassaa kudosten kasvua ja korjausta.

DHEA lisäravinteet ovat erityisen edullisia vuotiaille 30 tai yli, kuin silloin, kun pääsemme tässä iässä ahdin, kaikki luonnolliset DHEA astetta kääntyvän laskuun yhä enemmän vuosi vuodelta.

DHEA voidaan lisäksi pitää täydentää; yrittäneet ja todellisen DHEA on ehdotettu lääkärit, koska 1980-luvun. Se, että DHEA luonnostaan vaihtaneet siluetti naisen avosylin auringonlaskun testosteroni teki prohormone ja teki sen näkyvä täydennys urheilijoille, mutta DHEA on suotuisia tuloksia myös ennen muuntamista. On olemassa kahdenlaisia suoraa DHEA ravintolisistä, joko hampaiden DHEA (kapselit) tai ihon DHEA, mikä olisi voide, joka voi liittyä ihon (samanlainen kuinka miehillä, joilla on alhainen testosteroni käyttö Androgeeni laikkuja sijasta neuloja).

On kaksi keinoja luokitella etuja lisäravinteen DHEA, on suoraa hyötyä (lisääntynyt tuote DHEA), ja sen jälkeen, on olemassa epäsuora hyötyä on kasvanut Lotion DHEA.

Koska DHEA lisää testosteronin tuotantoa, voit katsoa kaikkien edut nostetaan testosteronia DHEA ravintolisistä.

Kasvatti testosteroni voisi lisätä lihaskudoksen terve proteiinisynteesiä, joka johtaa suurempien lihasmassaa ja myös lisääntynyt vahvuus voittoja.

2012 tutkimuksen Nordström, et ai. havaittu, että lisääntynyt testosteronin (androgeenisistä steroidi) johti suurempaan lihaskudoksen massaa, ja vähentynyt kehon rasva-ammattiurheilijoita. Tutkimukset osoittavat, että DHEA täydentää voisi tuottaa erinomaisen hoitotulos sopiva annos.

Raised testosteroni voidaan lisäksi tukea sinua levätä paljon parempi (joka auttaa hallitsemaan mielihaluja, lisätä mieliala, alempi jännitystä ja lisätä fyysisen tehokkuuden), parantaa mielialaa, ja myös kognitiivinen suorituskyky (enemmän valinnanmahdollisuuksia tuotantoa, lyhyt ja myös pitkän aikavälin muistia, ja myös ongelmanratkaisu), ja lisätä sukupuoli ajaa ja myös edistää siittiöiden liikkuvuutta.

Top 4 DHEA kehonrakennus täydentää 2019

DHEA toimii kuten luonnollinen anabolinen steroidi, koska se parantaa valmistukseen fyysisen kehityksen hormonaaliset aineet, jotka auttavat kehittämään lihasmassaa ja myös taistella rasvan kertymistä. Siksi täydennys tyyppi on merkittävä urheilijoiden keskuudessa ja myös kehonrakentajat.

Täällä top 4 DHEA kehonrakennus täydentää 2019

1. DRILL MASTER

DRILL MASTER from Marine MuscleDRILL MASTER Marine Muscle luotu on laillinen dianabol steroidi vaihtoehto, joka on ominaisuus lisätä Typpiretentiota ja myös kipinän tehokas anabolisia valtion kehosta lihasmassan kasvua.

DRILL MASTER suositeltavaa yksilöiden United State, jotka etsivät nopeita lihaskudosta voitto ja myös tulivuoren voima. DRILL MASTER on lisäksi sopiva yhden laillista steroidi ihmisille, jotka haluavat säilyttää etuja liikunnan tai koulutuksen aikana.

Lue:  Marine Lihas Drill Master arvostelu: uusi turvallisesti ja laillisesti dbol dianabol made in the USA

DRILL MASTER Myös sisältää 10 mg DHEA kehonrakennus, jotka voivat tukea laitoksen nostaa astetta testosteronin räjähtävien lihasten kasvua.

DRILL MASTER voisi massiivisesti tehostaa proteiinisynteesiä menettelyä, joka sallii kehon lisäämään merkittävästi typen määrä, jolla säilytetään lihassoluissa.

Lisääntyvä typen määrä voi aiheuttaa kasvua terveitä proteiinia lihaskudoksen kehityksen olevan suurempi. Vain pari lyhyttä viikkoa, olet varmasti nähdä tunnistettavissa voittoja, ja myös todella tuntuu vieläkin elossa ja hallinnassa.

Alla eduksi DRILL MASTER Marine Muscle:

 • Gain lihasmassaa vähemmän monimutkaista ja nopeampaa
 • Lisääntyvä sitkeys ja kestävyys
 • Edistämällä typen kertyminen lihakseen
 • Paranna keskittyä ja myös ajaa harjoituksen aikana
 • Korottaa testosteronin taso maksimilukemat
 • Turvallista eikä Dianabol kielteisiä vaikutuksia
 • 100% laillinen dianabol steroidi valinta

Lue lisää DRILL MASTER

2. ENDURO

ENDURO on yksi laillisen deka-Durabolin steroidi vaihtoehto auttaa neutraloimaan oman heikkous, uupumus, ja perustelut.

Suuren annoksen laitoksen rakentaminen steroidi, joka parantaa typen hyväksikäyttöä ja nopeuttaa voittoja menettely.

ENDURO myös 100 mg DHEA kehonrakennus annos testosteronia valmistus tarjota sinulle tulivuoren lihasten kehitystä sitkeys hyötyjä.

ENDURO jossa poimitaan komponenttien auttaa elimistöä pumppaamaan proteiinisynteesiä rakentaa lihasmassaa kudosta.

ENDURO Lisäksi parantaa punasolujen valmistus kuljettamaan vieläkin enemmän happea lihasmassaa. Koska ylimääräisiä enemmän happea, voisit saada kouluttaa itse pitempi nopeampi toipuminen verrattuna ennen kuluttaa sitä.

Erilaisia muita funktio ENDURO, se varmasti lisää kollageenisynteesiä joka vastaa parantaa kehon jänteet ja jänteitä. ENDURO auttavat rauhoittaa ja lievittää laajennettu vahingoittaa nivelet.

ENDURO erityisesti luotu American yksilöille ja 100% riskitöntä. Täällä hyödytENDURO Marine Muscle:

 • Parantaminen sitkeys tulivuoren kestävyyttä ja voimaa
 • Saada suuri lihaskudosta ja myös isompi ulottuvuus
 • Alempi nivelkipu
 • Suojata lihasten voitto sulatettaessa rasvaa
 • Nopeampi toipuminen seuraavien harjoituksen
 • Nopeammin tulos noin 3-4 viikkoa
 • No deka-Durabolin sivuvaikutuksia
 • 100% laillinen deka-durabolin steroidi valinta

Lue lisää ENDURO

3. TROOPER

TROOPER Marine MuscleTestosteroni on hormoni yleensä löytyy miehillä kehon. Se on vaikuttanut lihasten kudoksen massan.

Marine Lihas kehittänyt laillista sustanon steroidi vaihtoehto nimen on TROOPER . Se on hardcore kehonrakennus steroidi vaihtoehto lisätä testosteronin tasoa, lihasmassaa, ja myös oman sitkeys.

Lue:  Marine Lihas Trooper Testosteroni Booster Review: List Ainekset, hyödyt, hinta, ja miten se toimii

TROOPER on tieteellisesti tarkoituksena on parantaa luteinisoivan hormonaalista aine ja myös testosteronin valmistus.

TROOPER sisälsivät 100% puhdasta Tribulus olemus ja myös standardoitu 45% saponiineja, ja lisäksi  10 mg testosteronia stimuloivan DHEA laitoksen rakentaminen . Se merkitsee steroideja antaa sinulle kaava rikaste on kaksi kertaa enemmän kuin monien muiden tuotenimiä.

Saponiinit lisää luteinisoivan hormonaalista agentti elimistössä tehostaa testosteronin tuotantoa.

Seurausta nousevien elinkustannusten Testosteroni on mielestäsi tehokkaampi, lisätä lihaskudosta valtavasti, ja on lyhyt palautumisaika seuraavan harjoituksen.

Alla etu TROOPER sinun täytyy saada:

 • Oikeudellinen Sustanon steroidi vaihtoehto
 • Lisätä testosteronitaso maksimiin
 • Auttaa saavuttamaan lihas voitto
 • Räjähtävää voimaa, nousee kestävyys ja kestävyyttä
 • Nopeampaa paranemista aikaa ensi koulutukseen
 • Paranna seksuaalista suorituskykyä
 • Ilman reseptiä kysyntä
 • Syy 2 viikkoa tai vähemmän
 • Vapaa sustanon sivuvaikutuksia

Lue lisää TROOPER

4. WINGER (Laillinen Winstrol steroidi vaihtoehto)

Winstrol tai Stanozolol on yksi yksi suosituimmista ja myös tunnettu anabolisia steroideja tänään. Useat kehonrakentajat käyttää Winstrol lisätä tehokkuutta, ja myös leikkaus edustajana taas laihtuminen.

Kuitenkin käytön jälkeen Winstrol tietyssä ajassa, useita löysi haittavaikutuksia kokenut kehonrakentaja kuten nostamalla kolesterolitasoa, erittäin haitallista maksalle, akne, hiustenlähtö, ja myös voisi vahingoittaa naaraita feminineness.

Laillista winstrol steroidi valintansa Marine Muscle on WINGER . WINGER suunniteltu siten, että auttaa kehon rakentaja saada Winstrol etu vahingoittamatta haittavaikutuksilta oli 500mcg of Pregnenoloni, voimakas edelläkävijä aldosteroniksi, DHEA ja testosteroni.

WINGER neuvoo ihmisille tai korin että kiinnostuneet saavuttamaan laiha kun leikkaus ajan. WINGER lisäävät tehoa pidemmän harjoituksen kuin aikaisemmin.

He varmasti parantaa energian, tehokkuutta, kestävyyttä ja lisätä verisuonitus toimittamisesta suurten laihtuminen.

WINGER ovat olennaisesti suojaava lihasmassaa kudosten ja sitkeys, ja myös tämä on erinomainen ominaisuus, kun kalori rajoitettu ruokavalio kuuri.

WINGER etuja:

 • Turvallinen ja lainmukaisia Winstrol steroidi valinta Yhdysvalloissa
 • Parantaa verisuonitus ja myös maleness
 • Paranna kestävyyttä ja myös valta pidempään harjoitus
 • Tarjoaa repäisi elin
 • Irtoa rasvaa ilman verenvuodatusta lihasmassaa
 • Ei Winstrol haittavaikutuksia

Lue lisää WINGER

Johtopäätöksenä DHEA laitoksen rakentaminen

DHEA on emäksinen yhdiste, joka on käyttänyt, jotta kaikki kehon steroidihormonien.

DHEA on luonnossa esiintyvä hormonaalinen aine ja joko hakea hyötyä itselleen tai voisi muuntaa molempiin testosteronin tai estrogeenin riippuen kehon tarve.

Miehillä DHEA todennäköisimmin vaihtaa testosteroni ja on erinomainen kohentamiseksi lihasmassaa, parantaa luottamusta, lisäämällä mielentila, parantaa verenkiertoa hänen “tärkeä” elimissä parantaa seksuaalinen halu, suorituskyky, ja myös tyytyväisyyttä.

Vanhemmilla naisilla DHEA apuvälineet tasapainossa ikääntymiseen liittyvien hormonaaliset muutokset ylläpitämällä hormonitasojen enemmän naisellinen, joka auttaa parantamaan ja tukemaan mielentila, suojata vastaan painonnousu, lämmin vilkkuu ja luuston kalkin, parantaa laadukasta lepoa, lisätä energian tasoilla, parantaa ihon kimmoisuutta, ja myös pitää sukuelinten elastisuus ja myös voitelun (turvaaminen vs. tuskallinen sukupuoleen ja parantaa täysin tyytyväinen).

DHEA laitoksen rakentaminen ei välttämättä ole valtuutettu materiaalia useille urheilujärjestöjen ja myös organisaatioita, ja on tällä hetkellä WADA kielsi materiaalit tarkistuslista; tarkista luotettava kehon organisaatiosi ennen hyödyntäen DHEA täydentää.

Rebecca Milani

Rebecca Milani is a freelance author of fitness that aiding people to share knowledge on diet, training, and supplements for a much better life. With a life of writing and also years in the fitness occupation, She is an ideal combination of knowledge and the capacity to turn that expertise right into an interesting article for the reader's advantage.