site
stats

DHEA for Bodybuilding oversikt: lave DHEA symptomer, fordeler og kosttilskudd

Dehydroepiandrosteron (DHEA) kalles også androstenolone, eller prasterone er en endogen steroid hormonmiddel, som er generert i binyrene, gonadene, og hjernen.

DHEA omdannes i kroppen til androstendion, som etter at kunne endres rett inn i enten testosteron eller østron (østrogent hormon middel) I Kroppsbygging tillegg er det vanligvis tilsatt i form av muskelbygger eller fett varmeapparat.

DHEA er en av de mest rikelig androgene hormon som produseres av binyrene, og også det er ganske viktig for kroppsbyggere og idrettsutøvere. I både menn og kvinner, hormoner sex østrogen og testosteron avhenger DHEA.

Når de anvendes i de riktige doseringer er DHEA utmerket for kroppsbygging. Med en hvilken som helst form eller hormon eller en forbindelse, når den er gjort bruk av feil det kan skape problemer.

Hva er DHEA (Dehydroepiandrosteron)?

What is DHEA (dehydroepiandrosterone)?
DHEA (Dehydroepiandrosterone)

DHEA (Dehydroepiandrosteron), er et steroidhormon middel fremstilt fra kolesterol og også produsert av binyrene. DHEA fører til dannelse av androgener og østrogener også (menneske og kvinnelige kjønnshormonelle midler).

DHEA er det viktig produkt brukt til å lage alle dine steroidhormoner i kroppen, inkludert testosteron og østrogen. DHEA er nødvendig for kroppens indre “vedlikehold” alarm du kan kalle det det.

Dehydroepiandrosteron (DHEA) er fremstilt i kontinuerlige sykluser fra binyrene. Den er laget av kolesterol, under påvirkning av adrenokortikotropt hormon fra hypofysen.

Eldre gutter Guy i alle aldre har mye mer DHEA i forhold til damer.

DHEA nivåer reise opp til vår midten til slutten av 20 deretter gradvis begynner å avta.

DHEA kosttilskudd er gjort bruk av av noen mennesker som tror de kan øke sexlysten, bygge muskelvev, bekjempe resultatene av aldring, og også fremme noen helseproblemer.

DHEA ubalanse: Hvordan kan nivåer av DHEA påvirker kroppen din?

DHEA nivåer naturligvis begynne å avta etter en alder av 30, som er nettopp når flere voksne begynner å oppleve vektøkning, treghet, nedsatt seksualdrift og også forskjellige andre tegn og symptomer som utløses av større grad av hevelse.

Grader redusere raskere hos kvinner.

Hvert år av livet etter fylte 30, akselererer DHEA tap. Etter den tid en person får til en alder av om 75, de produserer bare ca 10 til 20 prosent av den opprinnelige DHEA de utviklet i sin ungdom.

Siden DHEA nivåer reduseres med alderen, viser bevis på at voksne over 30 år anskaffe eller produsere mer DHEA ta glede i langt bedre sikkerhet i forhold til en rekke aldersrelaterte sykdommer og også et tap i fysiske funksjoner.

Lavere nivåer av hormonelle midler, inkludert DHEA, spår også dødsfall tidligere i eldre voksne.

En forsker mener spesifisert at DHEA nivåer avta på grunn av langvarig spenning. Masse folk i tjueårene har DHEA nivåer, og også noen enkeltpersoner i deres åttiårene har blitt avslørt for å ha jevnlig DHEA produksjon.

Reduserte DHEA nivåer er forbundet med aldring og noen sykdom, slik som anorexia nervosa, type to diabetes, og også HIV. I eldre menn, er å ha nivåene av DHEA også assosiert med en høyere muligheten for en dødsulykke.

Når kroppen ikke produserer tilstrekkelig DHEA som du blir eldre, kan du oppleve noen ubehagelige tegn:

1. senket immunsystemet

Immunsystemet settes i fare med hevet fare for infeksjoner, spesielt kreftceller, allergier og autoimmunsykdommer. Sukker bruk og insulin funksjon endres med resulterende høyere blodglukosenivåer.

Tallrike forskere rapporterer at DHEA kan styrke immunfunksjon. Selv om det ikke har vært godt undersøkt hos mennesker, bemerker tilbudt forskning at DHEA kan forbedre immunforsvaret, spesielt i alderdommen.

2. Tap av makt

Din energi nivå kan slippe hvis du arbeider med en DHEA mangel. Lave DHEA nivåer kan føre deg til å kaste både bein tykkelse og også muskelmasse, noe som kan la deg følelsen svak, utmattet og også ekstra utsatt for skader som bein sprekker.

National Institutes of Health rapporterer at DHEA kosttilskudd er tidvis benyttet til kamp muskel svakhet og for å øke immunitet.

3. sinnstilstand endringer eller klinisk depresjon

Hormonvariasjoner og også utmattelse som du opplever når DHEA synker kan skape en tilstand av tankene endringer sammen med endringer i din fysiske velvære. Angst er ikke uvanlig hos kvinner som DHEA nivåer er.

NIH registrerer at forskning studie gjort på DHEA kosttilskudd for behandling av klinisk depresjon generert en reell klinisk bevis.

4. Sex-relaterte tegn

Helsepersonell internettside HCPLive sier at damer som driver med ikke ha DHEA, hvorav de fleste er menopausen, vise noen sex-relaterte symptomer, inkludert en mangel på genital smøring og også smerter hele samleiet, sammen med en nederste enn tidligere opplevd behov for seksuelle samleier.

DHEA fordelene du trenger å vite

DHEA er ikke alt om de hormonelle steroid agenter. DHEA som er generert av tankene har blitt åpenbart at det har rette effekter på hukommelse funksjon, og det sentrale nervesystem, noe som kan føre til en skarpere sinn, forsterket stemning og også langt bedre effektnivåer.

DHEA likeledes kan forbedre insulinsensitivitetsnivå og også hjelpe fett tap.

Bevis tyder på at DHEA kan bidra behandle depresjon, overdreven vekt, og også osteoporose. Likevel er mer studie måtte støtte dens anvendelse for hormonelle problemer, sex-relaterte funksjoner, og også lupus (en autoimmun sykdom som påvirker hud og også kroppsorganer).

Kliniske studier anbefale at supplere med DHEA kunne bidra til å redusere svelling og forbedre insulinfølsomhetsnivået, slik at langt bedre forvaltning av blodsukkernivået og tilstander som diabetes og hjertelidelse.

Det er likeledes fordelaktig for å øke sunne proteinsyntese og derfor bygge bentetthet og muskelmasse, hjelpe til å øke treningsytelse og også for å senke leddverk og også fjerner.

Ifølge Natural Medicines Comprehensive Datakilde, er DHEA spesifisert til å være potensielt nyttig for disse problemene:

 1. Aldrende hud . Tar DHEA muntlig ser ut til å forbedre epidermal tetthet, talgproduksjon, huden fuktighet, og redusere ansikt hud pigmentering hos eldre menn og kvinner
 2. Impotens . Tar DHEA oralt i 24 uker synes å forbedre ED, orgasmisk funksjon, seksuell lyst, og samlet kjønnsrelatert tilfredshet hos menn med erektil dysfunksjon uten høyt blodtrykk. Det kan ikke være så nyttige i de med diabetes eller neurologiske tilstander.
 3. Osteoporose . Tar DHEA oralt 50-100 mg hver dag ser ut til å øke beinmineraltetthet (BMD) i eldre kvinner og menn med svekking av knoklene eller osteopeni.
 4. Schizofreni . Tar DHEA gjennom munnen ser ut til å øke både negative og positive tegn hos personer med schizofreni. Det kan være mye mer effektiv i damer enn menn.
 5. Systemisk lupus erythematosus (SLE) . Tar DHEA oralt i kombinasjon med tradisjonell behandling kan bidra til å redusere SLE tilstand aktivitet, regulariteten av stikkflammer og kortikosteroid doser som trengs.

One more DHEA fordeler:

 • DHEA som en antioksidant
 • DHEA som et hormonmiddel regulerende myndighet (det hjelper leder skjoldbrusk og hypofysen, og også øker thymus kjertelfunksjon)
 • reduserer kolesterol
 • Fremmer produksjonen av menneskelig utvikling hormonmiddel
 • Øker motstanden ved å stimulere drepercelleaktivitet
 • Øker sensitiviteten av celler til insulin
 • Hjelper med å dreie kroppen til en balansert tilstand etter en stress og angst reaksjon
 • Forbedrer kognitiv funksjon, benutvikling, og også libido
 • Øker humøret ved å øke sinnets serotonin

Akkurat hvordan fungerer DHEA i kroppen?

Kroppen gjør DHEA på egen hånd, og etter som forvandler noen DHEA til testosteron og også østrogen, to kraftige sex hormonelle midler nødvendig for flere av kroppens funksjoner utover ren rekreasjon.

Disse hormoner er avgjørende for å holde høyt energinivå, en sunn metabolske prosess, hjerte, hjerne og benhelse, noe som er grunnen til at alle naturlige nedgang i nivået av disse hormonelle midler relatert til aldring kan føre til en rekke uønskede tegn.

Selv om det er fortsatt uklart nøyaktig hvordan det fungerer DHEA, forskere mener dette er akkurat hva som skjer: Distribuere via blodet i en ikke-aktiv form som kalles DHEA sulfat, kommer dette hormonet å være aktive når det kommer i kontakt med en enkelt celle eller vev som “krav” den.

Følgelig er sulfatet fjernes, og også det er etter det omdannet til androgener og østrogener.

Blant DHEA mest oversett, men viktige funksjoner kan være dens kapasitet til å motvekt cortisol– når DHEA er, kortisol nivåene er høye og vice-versa.

Kortisol, en av de få hormonelle midler som øker med alderen, forårsaker stress. Når det flyter på et høyt nivå for den utvidede antall ganger av gangen, men det kan påvirke en rekke kroppsfunksjoner, som består av destruktiv insulinresistens, og også det endocrine system, og hypothalamus.

Bevare sunne nivåer av DHEA for aldring og stressede mennesker kan være sin avgjørende plikt som et resultat av sin kapasitet til reduserte kortisolnivå.

DHEA dosering er trygt for din helse og velværeDHEA dosering er trygt for din helse og velvære

DHEA kosttilskudd kan være en fordel, men det er sterkt anbefalt å søke råd fra helsepersonell før utfylling, og det må regelmessig kontrolleres med lab jobb.

Å gjøre bruk av høye doser av DHEA kan ikke være trygg. Individer som har hjerteproblemer, lever sykdom, diabetes, høyt kolesterol, skjoldbruskkjertelen, polycystisk eggstokk-syndrom, og en historie med koagulerende problemer bør ikke bruke DHEA.

Som du kan se, gir DHEA en rekke fordeler. Likevel, enda mer, er ikke alltid bedre. Det er ideelt å ta DHEA tilskudd i små doser til å begynne å gi kroppen din tid til å justere, deretter gradvis øke beløpet over flere måneder.

Det er mange forskjellige styrker av DHEA fra 2 mg, 5 mg, 10 mg, 25 mg, 50 mg og 100 Mg– alltid utnytte den rimeligste dose som passer for deg.

Hvis du er eldre enn 25, og også trene intenst, er det en god sjanse for at dine DHEA nivåene er under pari. Forsøk å ta 50 til 100 milligram av DHEA to ganger hver dag for å øke testosteron og IGF-1 nivåene, øke muskelmasse dimensjon, smelte enda mer kroppsfett, og også øke din grunnleggende helse og også velvære.

Har DHEA har bivirkninger for menn og kvinner?

Har DHEA har bivirkninger for menn og kvinner?Fordi DHEA påvirker hormonnivåer, kan det skape andre tegn. De fleste bivirkningene er lys, som en migrene, utmattelse, søvnforstyrrelser, og også lunger.

Høy dosering av DHEA kan øke risikoen for enkelte krefttyper som er påvirket av hormoner, slik som kreftceller av bust, eggstokkene, prostata og.

Fyren kan oppleve bryst inflammasjon, urinveiene nødvendighet, aggressivitet, eller redusert dimensjon av testiklene. Motsatte resultater som kan skje i begge kjønn har akne, søvnproblemer, hodepine, kvalme eller oppkast, hud kløe, og sinnstilstand endringer.

Ladies kan oppleve symptomer som fet hud, økt unormal hårvekst, en dyp stemme, uregelmessig menstruasjon, mindre bryst dimensjon, og økt genital størrelse.

Mulige bivirkninger bestå av hårtap, hårvekst i ansiktet (i damer), aggressivitet, utålmodighet og økte nivåer av østrogen. Kalsiumkanalblokkere kunne forbedre DHEA nivåer, og tilskudd bør unngås av de ved hjelp av kalsiumblokkere nettverk.

DHEA må ikke gjøres bruk av hvis venter eller sykepleier, av de under 18 år eller benyttes av de med sunne nivåer av DHEA.

Noen med en bakgrunn av hormon-relatert kreft trenger å bli klar over DHEA på grunn av muligheten for hevet østrogennivå. I tillegg personer med leverproblemer eller tilstand må unngå DHEA kosttilskudd.

DHEA for kroppsbygging

DHEA for kroppsbyggingSom du sannsynligvis allerede forstå, styrke anabole hormonmiddel nivåer er den mest pålitelige metoden for å forbedre muskel vev gevinster, styrke gevinster, og vekttap.

Blant de viktigste variablene som etablerer hvor mye muskelmasse en person kan erverve er deres testosteronnivå, og også testosteronnivå vil faktisk alltid true føre til et bredt spekter av metoder.

DHEA er akkurat det som er kjent som en prohormone; Dette er fordi det er ansvarlig for å lage steroidhormoner.

Til nå er det liten vitenskapelig støtte for saken som tar DHEA tilskudd kan øke testosteron nivåer.

Mange korte undersøkelser anbefaler at DHEA kan hjelpe boost testosteron produksjon og også gi en rekke fordeler (selv om en tilsvarende rekke forskningsstudier har rapportert det motsatte).

DHEA er det viktig materiale som brukes til å produsere alle steroidhormoner i kroppen, inkludert testosteron og også østrogen.

Å sier det direkte, øke dine DHEA nivåer kan bidra til å forbedre steroidhormoner som testosteron eller østrogen avhengig av hva kroppen trenger.

I teorien, hvis du hadde testosteronnivå, og du øker dine DHEA nivåer, DHEA kan byttes ekstra mengder testosteron.

DHEA kosttilskudd hjelpe øke lean muskel vev masse og også fremmer hormon likevekt. Det er tatt hensyn til risikofrie når absorbert små doser.

En undersøkelse publisert i European Journal of Applied Physiology i 2013, der åtte middelaldrende gutta fikk en DHEA supplement natten før etterbehandling en høyintensiv intervalltrening treningsprogram.

Resultatene avslørte at bruk DHEA kosttilskudd syntes å heve testosteronnivå og også hindre disse nivåene fra fallende under treningen.

Diverse annen forskningsstudie om bruk av DHEA kosttilskudd består av en liten studie publisert i tidsskriftet Urology i 1999.

For studien ble 40 klienter fra en erektil dysfunksjon klinikk vilkårlig delt inn i to lag: det første laget tok en DHEA supplement til daglig i seks måneder, mens den andre gruppen tok en sukkerpille for den samme perioden.

Selv om de som ble behandlet med DHEA kosttilskudd opplevd en betydelig renovering i deres evne til å oppnå eller opprettholde en ereksjon, studiens forfattere oppmerksom på at DHEA ikke påvirke testosteronnivå.

Hvis du har planer om bruk av DHEA å forbedre testosteron, snakke med legen din før du starter din supplement diett. Self-behandling og bor klar av eller utsetter felles omsorg kan ha betydelige konsekvenser.

DHEA tilskudd for kroppsbygging

DHEA tilskudd for kroppsbyggingDHEA bodybuilding kosttilskudd er for tiden ekstra foretrukket enn noensinne, som spesialister har nettopp oppdaget akkurat nøyaktig hvor nyttig de virkelig kan være.

DHEA body building kosttilskudd, som et resultat, er ideelle som de fremmer fett tap, i tillegg til muskelmasse vekst og også reparere arbeid.

DHEA kosttilskudd er spesielt fordelaktig for personer i alderen 30 eller høyere, så når vi nå denne alderen brace, all-naturlige DHEA grader begynner å avta et økende antall med hvert år som går.

DHEA kan i tillegg tas som et supplement; forsøkt og real DHEA har blitt foreslått av leger på grunn av 1980-tallet. Det faktum at DHEA er naturlig utvekslet silhuetten av en kvinne med åpne armer ved solnedgang testosteron gjort det en prohormone og gjorde det en fremtredende supplement for idrettsutøvere, men har DHEA gode resultater også før konvertering. Det finnes to typer direkte DHEA tilskudd, enten dental DHEA (kapsler) eller transdermal DHEA, som ville være en fuktighetskrem som du kan forholde seg til huden din (ligner på akkurat hvor menn med lavt testosteronbruk Androgene flekker i stedet for nåler).

Det er to metoder for å klassifisere fordelene ved tilskudd av DHEA, er den direkte fordel (økt produkt DHEA), og etter at det er de indirekte fordelene ved å ha øket lotion DHEA.

Fordi DHEA øker testosteron produksjonen, kan du tilskrive alle fordelene med hevet testosteron til DHEA tilskudd.

Økte testosteron kan forbedre muskelvev sunt proteinsyntesen, noe som resulterer i større muskelmasse og også økt styrke gevinster.

En 2012 forskning ved Nordstrom et al. funnet at økt testosteron (fra androgene steroider) resulterte i større muskelvev masse, og redusert kroppsfett nivåer i profesjonelle utøvere. Forskningsstudier viser at DHEA tilskudd kan generere superb utfall på riktig dose.

Hevet testosteron kan i tillegg hjelpe deg å hvile langt bedre (som vil hjelpe administrere cravings, øke humør, lavere spenning, og øke fysisk effektivitet), forbedre humøret, og også kognitiv effektivitet (økende valg produksjon, kort og også langtidsminnet, og også problemløsning), og øke sexlysten og også øke sperm mobilitet.

Topp 4 DHEA bodybuilding kosttilskudd 2019

DHEA fungerer som en naturlig anabole steroid fordi det øker produksjonen av fysisk utviklingshormonelle midler som hjelper utvikle muskelmasse og også kjempe fett opphopning. Det er derfor supplement typen er fremtredende blant idrettsutøvere og også kroppsbyggere.

Akkurat her topp fire DHEA bodybuilding kosttilskudd 2019

1. DRILL MASTER

DRILL MASTER from Marine MuscleDRILL MASTER fra Marine Muskel laget er en lovlig dianabol steroid alternativ som har en funksjon for å øke retensjon og nitrogen også gnist en effektiv anabol tilstand i kroppen for muskelmasse vekst.

DRILL MASTER rådet for enkeltpersoner i United State som ønsker rask muskel vev gevinst og også eruptive styrke. DRILL MASTER er i tillegg egnet som en mer lovlig steroid for folk som ønsker å opprettholde sine fordeler i mellom mosjon eller trening syklus.

Les:  Marine Muscle Drill Master anmeldelse: en ny trygg og lovlig dbol dianabol laget i USA

DRILL MASTER Likeledes inneholder 10 mg DHEA for kroppsbygging som kan hjelpe kroppen til å øke grad av testosteron for eksplosive muskel gevinster.

DRILL MASTER kunne massivt forbedre proteinsynteseprosedyren som tillater kroppen å vesentlig øke mengden av nitrogen som vil bevare i muskelceller.

Økning av mengden av nitrogen kan forårsake en økning i frisk protein for muskelvev utvikling å være større. Bare et par korte uker, vil du sikkert se gjenkjennelige gevinster, og også virkelig føle seg enda mer levende og kontroll.

Nedenfor fordel for DRILL MASTER fra Marine Muscle:

 • Få din muskelmasse mindre komplisert og raskere
 • Øke seighet og utholdenhet
 • Fremme nitrogen retensjon i muskel
 • Forbedre fokus og også kjøre under treningen
 • Heve testosteronnivå for maksimal trening
 • Sikker og ingen dianabol negative effekter
 • 100% lovlig dianabol steroid valg

Les mer om DRILL MASTER

2. ENDURO

ENDURO er en av lovlig deca-durabolin steroid alternativ til å nøytralisere din svakhet, utmattelse, og begrunnelser.

Den høye dosen kroppen bygningen steroid som forbedrer din nitrogen oppbevaring og raskere gevinst prosedyren.

ENDURO inkluderer også 100mg av DHEA bodybuilding dosering for testosteron produksjonen for å gi deg eruptive muskelutvikling med seighet fordeler.

ENDURO med plukket komponenter hjelper kroppen til å pumpe opp proteinsyntese å bygge muskelmasse vev.

ENDURO i tillegg øker antall røde blod produksjon til å bære enda mer oksygen til muskelmasse. Fordi med ekstra mer oksygen, kan du få trene deg lenger med raskere restitusjon enn før du spiser den.

Diverse annen funksjon av ENDURO, vil det sikkert øke kollagensyntesen som er ansvarlig for å øke kroppens sener og også sener. DeENDURO vil hjelpe berolige og lindre lengre vondt ledd.

ENDURO spesielt opprettet for amerikanske enkeltpersoner og 100% risikofritt. Akkurat her fordelene medENDURO fra Marine Muscle:

 • Forbedre utholdenhet med eruptive utholdenhet og kraft
 • Få stor muskelvevet og også større dimensjon
 • Lavere leddsmerter
 • Skjerme muskel gevinst mens smelter fett
 • Raskere recuperation for følgende øvelse
 • Raskere resultat ca 3 til 4 uker
 • Ingen Deca Durabolin bivirkninger
 • 100% lovlig deca-durabolin steroid valg

Les mer om ENDURO

3. TROOPER

TROOPER fra Marine MuscleTestosteron er et hormon som normalt finnes i menn kropp. Det har påvirket til muskel vev masse.

Marine Muscle utviklet en lovlig sustanon steroid alternativ ved navn er TROOPER . Det er en hardcore bodybuilding steroid muligheten til å øke testosteronnivå, muskelmasse, og også din seighet.

Les:  Marine Muscle Trooper Testosteron Booster gjennomgang: ingredienslisten, fordeler pris, og hvordan det fungerer

TROOPER er vitenskapelig opprettet for å forbedre luteiniserende hormonmiddel og også testosteron produksjon.

TROOPER inneholdt 100% ren Tribulus terrestris essens, og også standardisert til 45% saponiner, samt  10 mg testosteron-stimulerende DHEA for kroppsbygging . Det innebærer steroider gi deg formelen konsentrat er to ganger enn flere andre merkenavn.

De saponiner vil øke luteiniserende hormon agent i kroppen til å øke testosteron produksjonen.

Resultatet av økende levekostnadene Testosteron er du føler vil være kraftigere, øke muskelvevet enormt, og har en kort tid til bedring for neste treningsøkt.

Nedenfor fordelen TROOPER du trenger for å oppnå:

 • Juridisk sustanon steroid alternativ
 • Øke nivået av testosteron til maksimum
 • Bidra til å oppnå muskel gevinst
 • Eksplosiv kraft, stige utholdenhet og også utholdenhet
 • Raskere tilheling tid for neste trening
 • Øke seksuell ytelse
 • Ingen resept etterspørsel
 • Årsak 2 uker eller mindre
 • Gratis Sustanon bivirkninger

Les mer om TROOPER

4. WINGER (Lawful Winstrol steroid opsjon)

Winstrol eller stanozolol er en av en av de mest populære og også kjente anabole steroider i dag. Flere kroppsbyggere gjøre bruk av Winstrol for å øke effektiviteten, og også som et skjære representativ mens vekttap.

Men etter å ha brukt winstrol innen en viss tid, flere oppdaget skadevirkninger oppleves av bodybuilder som heve kolesterolnivå, svært skadelig for leveren, kviser, hårtap, og også kunne skade noen kvinner feminine.

Lovlig winstrol steroid valg fra Marine Muscle er WINGER . WINGER utformet for å hjelpe kroppen byggmester få Winstrol fordel uten å skade skadevirkninger som hadde 500mcg av Pregnenolone, en kraftig forløperen til aldosteron, DHEA og testosteron.

WINGER råder for mennesker eller kroppsbygger så interessert oppnå lean body mens kutte periode. WINGER vil øke din makt for en lengre øvelse i forhold til tidligere.

De vil sikkert forbedre energi, effektivitet, utholdenhet, og øke vascularity for å levere store vekttap.

WINGER er i det vesentlige å beskytte muskelmasse vev og seighet, og også dette er en enestående egenskap under en kalorifattig diett diett.

WINGER fordeler:

 • Sikker og også lovlig Winstrol steroid valget i USA
 • Forbedrer vascularity og også mannlighet
 • Forøke motstandskraften og også kraft for lengre trening
 • Gir deg en rippet kropp
 • Kaste fett uten å miste muskelmasse
 • Ingen Winstrol skadevirkninger

Les mer om WINGER

Konklusjon om DHEA for kroppsbygging

DHEA er den basiske forbindelse som er benyttet for å gjøre alle kroppens steroidhormoner.

DHEA er et naturlig forekommende hormon agent og heller søke om fordelene av seg selv eller kan konvertere til både testosteron eller østrogen avhengig av kroppens behov.

For menn, er DHEA mest sannsynlig å utveksle testosteron og er utmerket for å øke muskelmasse, styrke tillit, øke sinnstilstand, bedre blodtilførselen til sine “viktige” kroppens organer for å forbedre seksuell lyst, ytelse, og også tilfredshet.

I eldre kvinner DHEA hjelpemidler for å balansere aldersrelaterte hormonelle endringer ved å opprettholde hormonnivåene mer feminin, noe som bidrar til å forbedre og støtte sinnstilstand, beskytte mot vektøkning, varme blinker og bein avkalking, øke høy kvalitet med hvile, øke energinivået, forbedre hudens smidighet, og også holde genital elastisitet og også smøring (sikring versus pinefull kjønn og styrke fullstendig tilfredsstillelse).

DHEA for kroppen bygningen er kanskje ikke en autorisert materiale for en rekke idrettsorganisasjoner og også organisasjoner, og er for tiden på WADA forbød materialer sjekkliste; vennligst ta kontakt med en pålitelig kroppen av organisasjonen før å gjøre bruk av DHEA kosttilskudd.

Rebecca Milani

Rebecca Milani is a freelance author of fitness that aiding people to share knowledge on diet, training, and supplements for a much better life. With a life of writing and also years in the fitness occupation, She is an ideal combination of knowledge and the capacity to turn that expertise right into an interesting article for the reader's advantage.