site
stats

DHEA за преглед Културизъм: ниски DHEA симптоми, ползи и хранителни добавки

Дехидроепиандростерон (DHEA) допълнително наречен androstenolone или прастерон е ендогенен стероид хормонално средство, което се генерира в надбъбречните жлези, половите жлези и мозъка.

DHEA се трансформира в тялото на андростендион, което след това може да се промени направо в тестостерон или естрон (естрогенен хормонален агент) В културизъм добавки той обикновено се добавят като мускулен строител или мазнина нагревател.

DHEA е един от най-изобилен андрогенен хормон произведен от надбъбречните жлези, и също така е много важно за тялото строители и спортисти. В мъже и жени, на половите хормони естроген и тестостерон зависи DHEA.

Когато се използват в подходящи дози, DHEA е отличен за изграждане на тялото. С всякакъв вид или хормон или съединение, когато се възползва от неправилно тя може да създаде неприятности.

Какво е DHEA (дехидроепиандростерон)?

What is DHEA (dehydroepiandrosterone)?
DHEA (Dehydroepiandrosterone)

DHEA (дехидроепиандростерон), е хормонално стероид агент произведен от холестерол и също се произвежда от надбъбречните жлези. DHEA води до производството на андрогени и естрогени (мъж и женски пол хормонални средства).

DHEA е от съществено значение продукт, произведен използването на да създадете всичките си стероидни хормони в организма, включително тестостерон и естроген. DHEA е необходимо за вътрешна “поддръжка” аларма на тялото може да се нарече така.

Дехидроепиандростерон (DHEA) е направен в непрекъснати цикли от надбъбречните жлези. Той е направен от холестерол, под влиянието на адренокортикотрофин хормон от хипофизата.

Пациенти в напреднала възраст, момчета Guy във всички възрастови групи има много повече в сравнение с DHEA дами.

нива на DHEA повдигат нагоре, докато нашата средата до края на 20 след това постепенно започва да намалява.

DHEA добавки са се възползвали от от някои хора, които вярват, че може да увеличи сексуалното желание, изграждане на мускулна тъкан, борба с резултатите от стареенето, а също и насърчаване на някои уелнес проблеми.

DHEA дисбаланс: Как мога нива на DHEA се отразяват на тялото ви?

нива на DHEA естествено започват да намаляват след 30-годишна възраст, което е точно, когато няколко възрастни започват да изпитват наддаване на тегло, забавяне, намалено сексуално желание, а също и различни други признаци и симптоми, предизвикани от високи нива на подуването.

Степени намаляват по-бързо при жените.

Всяка година на живота след 30-годишна възраст, DHEA загуба ускорява. По времето, когато човек получава на възраст до 75 относно те произвеждат само около 10 до 20 на сто от първоначалната DHEA те разработен в младостта си.

Тъй като нивата на DHEA намаляват с възрастта, доказателство показва, че възрастни над 30-годишна възраст, придобили или произвеждащи повече DHEA удоволствие в далеч по-добре в сравнение с многобройните сигурност, свързани с възрастта заболявания, а също и загуба на физическите функции.

По-ниски нива на хормонални агенти, включително DHEA, също прогнозират смъртност рано при възрастните възрастните.

мнение Още един учен е посочено, че нивата на DHEA намаляват поради продължителното напрежение. Много хора в повече от двадесет години имат нива на DHEA, а също и някои хора в техните осемдесетте години са били разкрити, за да имат редовно производство DHEA.

Намалени нива на DHEA са свързани с процеса на стареене и някои заболявания, като анорексия невроза, сърдечни две диабетни проблеми, а също и ХИВ. В по-възрастни мъже, които имат нива на DHEA също са свързани с по-висока възможност за смърт.

Когато тялото ви не произвежда адекватно DHEA с напредване на възрастта, може да изпитате някои неприятни признаци:

1. Намаляване на имунната система

Имунната система е застрашена с повдигнат опасност от инфекции, специално рак клетки, алергии и автоимунни заболявания. използване захар и инсулин функция се променя с получените по-високи нива на кръвната захар.

Множество изследователи съобщават, че DHEA може да подобри имунната функция. Въпреки, че не е добре проучено при хора, на предлагания изследването отбелязва, че DHEA може да подобри имунната система, по-специално в напреднала възраст.

2. Загуба на мощност

Вашето ниво на енергия може да падне, ако имаш работа с недостиг на DHEA. Ниските нива на DHEA може да е причина да се хвърли и двете на костната плътност, а също и на мускулна маса, която може да ви накара да се почувствате слаба, изтощена, а също и допълнително податливи на наранявания, като костите пукнатини.

Националните институти по здравеопазване съобщава, че DHEA добавки понякога са използвали за битка мускулна слабост и за повишаване на имунитета.

3. състояние на ума, изменения или клинична депресия

Вариантите на хормони, а също и на изтощение, която изпитвате, когато вашите DHEA спадове биха могли да предизвикат състояние на съзнанието промени, заедно с промени в физическото си здраве. Безпокойство не е необичайно при жени, чиито нива на DHEA са.

Националните здравни институти пише, че изследване направено на DHEA добавки за лечение на клинична депресия, генерирани в реално клинично доказателство.

4. Свързани със секс признаци

интернет сайта на професионалистите от здравеопазването HCPLive посочва, че дамите, които правят не са в DHEA, повечето от които са в менопауза, показват някои, свързани със секс симптоми, включително липса на генитално смазване, а също и болка в целия полов акт, заедно с по-нисък- от-по-рано опит нужда от полови сношения.

ползи DHEA които трябва да знаете

DHEA не е всичко за хормоналните стероидни агенти. В DHEA, който се генерира от ума ти бе разкрито имат прави ефекти върху функцията на паметта и на централната нервна система, което може да доведе до по-рязко ум, подсилен настроение, а също и далеч по-добри нива на мощност.

DHEA също може да повиши нивото на инсулина на чувствителност, а също и да помогне на загуба на мазнини.

Доказателство подсказва, че DHEA може да помогне за лечение на депресия, прекомерно тегло, а също и остеопороза. Въпреки това, по-проучване е трябвало да подкрепи използването му за хормонални проблеми, свързани с пола, функция, а също и на лупус (автоимунно заболяване, което оказва влияние върху кожата, а също и органите на тялото).

Клинични проучвания препоръчват, че допълването му с DHEA може да помогне за намаляване на подуване и да се подобри нивото на инсулина на чувствителност, което позволява много по-добро прилагане на нива и състояния като диабет и сърдечни проблеми на кръвната захар.

Това е също така от полза за повишаване на здравословен синтеза на протеин и затова изграждането на костната плътност и чистата мускулна маса, подпомагане за повишаване на ефективността на тренировка, а също и за понижаване на ставни болки, а също и неудобства.

Според източника на Природен лекарствата изчерпателни данни, DHEA е посочен за потенциално полезна за тези проблеми:

 1. Стареене на кожата . Като DHEA устно, което подобрява възможностите епидермална плътност, производството на себум, хидратация на кожата, както и намаляване на лицето пигментацията на кожата при по-възрастни мъже и жени
 2. Импотентност . Като DHEA орално в продължение на 24 седмици, изглежда, да се подобри ЕД, оргазмен функция, сексуално желание, и като цяло секс, свързани с пълно удовлетворение в момчета с еректилна дисфункция втори до високо кръвно налягане. Това не може да бъде толкова полезно при пациенти с диабет проблеми или неврологични състояния.
 3. Остеопорозата . Като DHEA орално 50-100 мг появява всеки ден, за да се повиши костната минерална плътност (BMD) при по-възрастни жени и мъже с отслабването на кости или остеопения.
 4. Шизофрения . Като DHEA през устата се появява за стимулиране на двете отрицателни и положителни признаци при хора с шизофрения. Тя може да бъде много по-ефективен в сравнение с дамите при мъжете.
 5. Системен лупус еритематозус (SLE) . Като DHEA орално комбинира с традиционните лечение може да помогне за намаляване на SLE състояние активност, редовността на обостряния и кортикостероидни дози, необходими.

Още един DHEA предимства:

 • DHEA като антиоксидант
 • DHEA като хормонално средство регулаторен орган (то подпомага управление на щитовидната жлеза и хипофизата, и също така увеличава функция тимусната жлеза)
 • Намалява холестерола
 • Поддържа производството на човешко развитие хормонално средство
 • Подобрява устойчивостта чрез стимулиране активността клетките убийци
 • Увеличава чувствителността на клетки към инсулин
 • Съдейства за връщане на тялото да балансирано състояние, след като реакция на стрес и тревожност
 • Подобрява познавателните функции, развитие на костите, а също и на либидото
 • Повишава настроението чрез повишаване нивата на серотонин на ума

Колко DHEA работи в тялото?

Тялото прави DHEA по себе си и след това се превръща някои DHEA за тестостерон и естроген също, две мощен секс хормонални средства, необходими за няколко функции на тялото извън просто отдих.

Тези хормони са от съществено значение за поддържане на високо енергийни нива, здравословен метаболитни процеси, сърцето, мозъка и здравето на костите, поради което изцяло натурален спадове в нивата на тези хормонални средства, свързани със застаряването на населението могат да причинят множество нежелани признаци.

Въпреки, че тя все още е неясно как точно работи DHEA, учените смятат, че това е точно това, което се случва: Разпределяне чрез кръвния поток в неактивно форма нарича DHEA сулфат, този хормон е да бъде активен, когато тя влиза в контакт с отделна клетка или тъкан, която “искания” него.

Следователно сулфат се отстранява и е след това се превръща в андрогени и естрогени.

Сред най-DHEA се пренебрегва обаче основни функции могат да бъдат капацитета си за контра-баланс cortisol– когато DHEA е, нивата на кортизола са високи и обратното.

Кортизолът, един от малкото хормонални агенти, които увеличават с възрастта, причинява стрес. Когато протича при високи нива за продължителен количеството време на време, може да повлияе няколко телесни функции, състояща се от разрушително инсулинова резистентност и ендокринната система и хипоталамуса.

Запазването на здравословни нива на DHEA за стареене и подчертаха, хората биха могли да бъдат от съществено значение за свой дълг в резултат от нейната способност да намаляват нивата на кортизола.

DHEA доза е безопасна за вашето здраве и красотаDHEA доза е безопасна за вашето здраве и красота

DHEA добавки могат да бъдат изгодни обаче тя е силно препоръчва да се потърси съвет от лекар преди да допълват, и тя трябва да редовно да се проверява с лаборатория за работа.

При използването на високи дози DHEA може да не е в безопасност. Лица, които имат проблеми със сърцето, черния дроб, заболявания, диабет, висок холестерол, проблеми с щитовидната жлеза, синдром на поликистозните яйчници, както и история на кръвосъсирващи проблеми не трябва да използват DHEA.

Както можете да видите, DHEA предоставя множество предимства. И все пак, дори и повече, не винаги е далеч по-добре. Той е идеален да се DHEA добавки в малки дози в началото, за да дадете време на тялото да се коригира, а след това постепенно увеличаване на сумата над многобройните месеца.

Има множество различни сили DHEA от 2 мг, 5 мг, 10 мг, 25 мг, 50 мг и 100 Mg– винаги използват най-достъпен доза, подходяща за вас.

Ако сте по-стар в сравнение с 25 и също тренира интензивно, има добър шанс, че нивата на DHEA са под ал. Опитайте да приемате 50 до 100 милиграма на DHEA два пъти всеки ден, за да увеличите тестостерон и IGF-1 нива, повишаване на мускулната маса измерение, се стопи още повече телесни мазнини, а също така ще повиши основния си здраве, а също и благополучие.

Дали DHEA имат странични ефекти за мъже и жени?

Дали DHEA имат странични ефекти за мъже и жени?Тъй като нивата на DHEA въздействие на хормоните, тя може да се създадат и други знаци. Повечето нежелани реакции са леки, като мигрена, изтощение, нарушения на съня, както и задръстванията.

Висока доза от DHEA може да повиши риска от някои видове рак, които са повлияни от хормони, като рак клетки на бюст, яйчниците и простатата.

Човекът може да изпита възпаление на гърдата, пикочния система необходимост, агресивност или намален размер на тестисите. Противоположни резултати, които могат да се провеждат и в двата пола включват акне, съня проблеми, главоболие, гадене или повръщане, сърбеж на кожата, както и състоянието на промени ума.

Дами то може да е признаци като мазна кожа, повишена абнормен растеж на косата, дълбок глас, нередовен менструален цикъл, по-малък размер на гърдата, и увеличиха генитален размер.

Възможни странични ефекти се състоят от косопад, развитие косми по лицето (в дами), агресивност, нетърпение и повишени нива на естроген. блокери на калциевите канали биха могли да подобрят нивата на DHEA и добавки трябва да се избегне, като тези, които използват калциев мрежови блокери.

DHEA не трябва да се възползва от сякаш очакваше или медицински сестри, от тези под 18-годишна възраст или използвани от тези, които имат здравословни нива на DHEA.

Някой с опит от рак, свързани с хормоните трябва да стоят настрана от DHEA, тъй като на възможност за повишаване на нивата на естроген. Освен това, хората с чернодробни проблеми или състояние, трябва да се избегне DHEA добавки.

DHEA за боди билдинг

DHEA за боди билдингКакто най-вероятно вече разбират, повишаване нивата на анаболни хормонален агент е най-надеждният метод за подобряване на мускули, тъкани печалби съдържание, както и загуба на тегло.

Сред основните променливи, които определят колко мускулна маса един човек може да придобие е техните нива на тестостерон, а също и на нивата на тестостерон наистина винаги ще застраши преднината си до широк спектър от методи.

DHEA е точно това, което е известно като прохормонен; Това е така, защото той е отговорен за извършване на стероидни хормони.

До сега, има малко научна подкрепа за случая, че приемането на DHEA добавки могат да повишат нивата на тестостерон.

Многобройни кратки изследвания препоръчват, че DHEA може да помогне тласък на тестостерон производство и също така предоставя серия от предимства (въпреки сравним различни изследвания са докладвали обратното).

DHEA е от съществено значение, използвана за производството на вашите стероидни хормони в организма, включително тестостерон и естроген.

За да го поставя пряко, повишаване на нивата на DHEA може да помогне за подобряване на стероидни хормони като тестостерон или естроген се разчита на точно това, което се изисква от тялото.

На теория, ако сте имали нива на тестостерон и увеличава нивата на DHEA, на DHEA може да се обменя допълнителни количества тестостерон.

DHEA добавки подпомагат стимулира постно мускулна тъкан маса, а също така насърчава хормон равновесие. Той е взет под внимание безрисков, когато се абсорбира малки дози.

А изследване, публикувано в European Journal на Applied Physiology през 2013 г., в които осем момчета на средна възраст получиха DHEA допълнят нощта преди да завърши интервални тренировки програма тренировка с висока интензивност.

Резултатите разкриват, че използването на DHEA добавки се появиха за повишаване на нивата на тестостерон, а също и предотвратяване на тези нива, да се откаже по време на тренировка.

Разни друго изследване върху използването на DHEA добавки се състои от едно малко проучване, публикувано в списание урология през 1999.

За изследването, 40 клиенти от един еректилна дисфункция клиника условно са разделени в две групи: на първия отбор взе добавка DHEA ежедневно в продължение на шест месеца, докато втората група взе хапче захар за същия период.

Въпреки, че тези, лекувани с DHEA добавки регистрира значително обновяването на способността им да се постигне или поддържа ерекция, писатели на проучването отбелязват, че DHEA не повлиява нивата на тестостерона.

Ако си мислиш за използването на DHEA за подобряване на тестостерон, говорете с Вашия лекар преди да започнете режима си добавка. Самостоятелно лечение и престой ясно от или за отсрочване на обща грижа може да има значителни последствия.

добавки DHEA за боди билдинг

добавки DHEA за боди билдингDHEA културизъм добавки в момента са допълнителни предпочитан от всякога, тъй като специалисти са съвсем наскоро открих, просто точно колко полезна те наистина може да бъде.

DHEA добавки боди билдинг, в резултат на това са идеални, тъй като те насърчават загуба на мазнини, освен да се опре на растежа на мускулната тъкан, а също и ремонтни работи.

DHEA добавки са изключително подходящи за хора на възраст 30 и повече години, тъй като, когато достигнем тази възраст скоба, всички естествени DHEA градуса започват да намаляват все повече с всяка изминала година.

DHEA може допълнително да се приема като добавка; опит и недвижими DHEA е било предложено от лекарите, тъй като на 1980-те години. Фактът, че DHEA естествено е сменена силует на жена с отворени обятия по залез тестостерон го прохормонен го прави и виден добавка за спортисти направи, обаче, DHEA има благоприятни резултати също преди преобразуването. Има два вида на директния добавки DHEA, или стоматологична DHEA (капсули) или трансдермален DHEA, което би било по-лосион, че можете да се отнасят до кожата си (подобно на това колко мъже с ниско ниво на употреба на тестостерон Андрогенните петна вместо игли).

Има два начина за класифициране на предимствата на добавки с DHEA, има пряка полза (повишена продукт DHEA), и след това, има и косвените ползи от имащи повишена лосион DHEA.

Тъй като DHEA увеличава производството на тестостерон, може да се припише на всички предимства на повдигнат тестостерона в добавка DHEA.

Усилено тестостерон може да засили мускулната тъкан здрави синтеза на протеин, което води до по-голяма мускулна маса и също са се увеличили силата печалби.

A 2012 проучване на Nordstrom и др. намерено, че повишен тестостерон (от андрогенни стероиди) води до по-голяма маса мускулна тъкан и понижени нива на телесни мазнини в професионалните спортисти. Изследвания показват, че DHEA добавки могат да генерират превъзходни резултати при подходяща доза.

Повдигнат тестостерон може да допълнително да ви помогне да си почине далеч по-добре (което ще помогне да управлявате апетита, повишаване на настроението, по-ниско напрежение, както и повишаване на физическата ефективност), подобряване на настроението, а също и когнитивно ефективност (увеличаване на производството избор, кратък, а също и дългосрочна памет, а също решаване на проблеми) и стимулира сексуалното желание, а също и увеличаване на мобилността на сперматозоидите.

Топ 4 DHEA културизъм добавки 2019

DHEA работи като естествен анаболен стероид, защото това повишава производството на физическото развитие на хормонални средства, които подпомагат развиват чистата мускулна маса и да се борим и натрупването на мазнини. Ето защо тип добавка е известен сред спортистите, както и културисти.

Точно тук, най-добре 4 DHEA културизъм добавки 2019

1. DRILL MASTER

DRILL MASTER from Marine MuscleDRILL MASTER от морската Muscle създаден е юридическо Dianabol стероид алтернатива, която има функция за увеличаване на задържането на азот и разпалват ефективен анаболен състояние в рамките на тялото си за растеж на мускулна маса.

DRILL MASTER които не се препоръчват за лица в единна държава, които се търсят бърза мускулна тъкан печалба, а също и еруптивни сила. DRILL MASTER е подходящ освен за един по-законно стероиди за хора, които желаят да запазят ползите от тях между физически упражнения или обучение цикъл.

Прочетено:  Marine мускулна тренировка Магистър преглед: нов безопасен и законен Dbol Dianabol направени в САЩ

DRILL MASTER също така съдържа 10 мг на DHEA за бодибилдинг, което може да помогне на тялото да повишите градуса на тестостерона за експлозивни мускулни печалби.

DRILL MASTER може значително подобряване на процедурата за синтез на протеин, който позволява тялото да увеличи значително количеството на азот, която ще се запази в мускулните клетки.

Увеличаването на размера на азот може да доведе до увеличаване на здравословен протеин за развитие на мускулната тъкан, за да бъде по-голям. Само за няколко кратки седмици, със сигурност ще видите разпознаваеми печалби, а също и наистина се чувствам още по-жив и в контрола.

По-долу в полза на DRILL MASTER от морската Мускули:

 • Спечелете си мускулна маса по-малко сложни и по-бързо
 • Увеличаването на вашия издръжливост и издръжливост
 • Насърчаване на задържане на азота в мускулната
 • Подобряване на фокус, а също и по време на шофиране тренировка
 • Повишаване на нивото на тестостерон в продължение на максимум упражнение
 • Безопасно и не Dianabol отрицателни ефекти
 • 100% законно Dianabol избор стероид

Прочетете повече за DRILL MASTER

2. ENDURO

ENDURO е един от законно дека-Durabolin стероиди алтернатива, за да се неутрализира си слабост, изтощение и обосновка.

висока доза боди билдинг стероид, който подобрява вашето задържането на азот и ускорява процедурата по печалби.

ENDURO също така включва 100 мг DHEA културизма доза тестостерон производство, за да ви осигури еруптивни развитието на мускулите с ползи за якост.

ENDURO с подбрани компоненти помага на тялото да се помпа синтеза на протеин за изграждане на мускулната маса тъкан.

ENDURO допълнително засилва червено производството на кръв за носене дори повече кислород към мускулната маса. Тъй като с допълнително повече кислород, може да се получи обучават себе си по-дълго с по-бързо възстановяване в сравнение с преди да го консумират.

Разни друга функция на ЕНДУРО, то със сигурност ще се увеличи синтеза на колаген, който отговаря за повишаване на сухожилия на тялото, а също и сухожилия. Най-ENDURO ще помогне за успокояване и облекчаване на разширени болят ставите.

ENDURO специално създадена за американските частни лица и 100% без риск. Точно тук, на ползите отENDURO от морската Мускули:

 • Подобряване на издръжливостта с вулканичната издръжливост и сила
 • Придобийте голяма мускулна тъкан, а също и по-големите размери
 • Долна болки в ставите
 • Щит мускулна маса, докато топенето на мазнините
 • По-бързо възстановяване на следното упражнение
 • По-бързо резултат около 3 до 4 седмици
 • Не дека-Durabolin странични ефекти
 • 100% законно дека-Durabolin избор стероид

Прочетете повече за ENDURO

3. TROOPER

Trooper от морската MuscleТестостеронът е хормон обикновено се намират при мъжете тяло. Това е повлияло на мускулна маса тъкан.

Marine Muscle разработи законно Sustanon стероиди алтернатива по име е TROOPER , Това е хардкор вариант културизъм стероиди за увеличаване на нивото на тестостерон, мускулна маса, а също и вашата издръжливост.

Прочетено:  Marine Muscle Trooper Тестостеронът Booster Преглед: Списък Състав, ползи цена, и как работи

TROOPER е научно създаден, за да се подобри лутеинизиращ хормонално средство и тестостерон производство.

TROOPER , съдържаща 100% чист Tribulus Terrestris същност и стандартизирани до 45% сапонини, плюс  10 мг тестостерон-стимулиращ DHEA за изграждане на тялото . Това означава, стероидите ви дават формула Концентратът е два пъти от различни други имена на марки.

Сапонините ще увеличат лутеинизиращия хормонален агент в тялото си, за да увеличите производството на тестостерон.

В резултат на нарастващите разходи за живот Тестостеронът е да се чувстваш ще бъде по-силен, да стимулира мускулната тъкан значително и има кратко време за възстановяване за следващата тренировка.

По-долу предимството TROOPER което трябва да се получи:

 • Правна Sustanon стероиди алтернатива
 • Увеличаване на нивото на тестостерона в максимална
 • Помощ постигне мускулна печалба
 • Експлозивен власт, се повиши издръжливостта, а също и издръжливост
 • По-бързо изцеление време за следващата обучение
 • Усилете сексуалната активност
 • Не търсенето рецепта
 • Причина 2 седмици или по-малко
 • Безплатна Sustanon странични ефекти

Прочетете повече за TROOPER

4. WINGER (Законно Winstrol стероид опция)

Winstrol или Stanozolol е един от един от най-популярните и добре познати анаболни стероиди днес. Няколко културисти да се възползват от Winstrol за постигане на ефективност, а също и като представител рязане, докато загуба на тегло.

Въпреки това, след като се използва Winstrol в рамките на определен период от време, няколко открити нежелани реакции, наблюдавани при културист като повишаване на нивото на холестерола, много вредни за черния дроб, акне, косопад, а също така може да повреди feminineness на жените.

законосъобразно Winstrol Изборът на стероиди от морската Мускул WINGER , WINGER проектиран с цел да се помогне на тялото строител получи Winstrol предимство, без да вредят неблагоприятни ефекти, които са имали 500 mcg на прегненолонът, мощен предшественик на алдостерон, DHEA и тестостерон.

WINGER съвети за хора или културист, които се интересуват да постигнат стройна структура, докато в рязане период. WINGER ще се увеличи силата си за по-дълго упражнение в сравнение с по-рано.

Те със сигурност ще повиши вашата енергия, ефективност, издръжливост и да увеличите кръвоснабдяване за предоставяне на голяма загуба на тегло.

WINGER са по същество защитна мускулна маса тъкан и якост, както и това е изключителен характеристика време на калории диета режим.

WINGER предимства:

 • Сейф, а също и законосъобразно Winstrol стероиди избор в САЩ
 • Подобрява кръвоснабдяването, а също и мъжественост
 • Подобряване на издръжливостта, а също и мощност за по-дълго тренировка
 • Предоставя ви с разкъсана тяло
 • Shed мазнини без проливането на мускулна маса
 • Не Winstrol неблагоприятни ефекти

Прочетете повече за WINGER

Заключение относно DHEA за боди билдинг

DHEA е основно съединение, което се използва, за да всички стероидни хормони на организма.

DHEA е естествен хормонално средство и или да кандидатства за обезщетения от само себе си, или може да се преобразува в двете тестостерон или естроген в зависимост от необходимостта на организма.

For males, DHEA is most likely to exchange testosterone and is excellent for boosting muscle mass, enhancing confidence, boosting state of mind, improving blood flow to his “important” body organs to enhance sexual desire, performance, and also contentment.

In older females DHEA aids to balance age-related hormonal modifications by maintaining hormonal levels more feminine, which helps to improve and support state of mind, protect versus weight gain, warm flashes and bone decalcification, boost high quality of rest, increase energy levels, improve skin suppleness, and also keeping genital elasticity and also lubrication (securing versus agonizing sex and enhancing complete satisfaction).

DHEA за изграждане на тялото може да не е упълномощен материал за многобройните спортни организации, а също и организации, и в момента е на WADA забрани материали списък; моля консултирайте се с надеждна тялото на вашата организация, преди да се възползват от DHEA добавки.

Rebecca Milani

Rebecca Milani is a freelance author of fitness that aiding people to share knowledge on diet, training, and supplements for a much better life. With a life of writing and also years in the fitness occupation, She is an ideal combination of knowledge and the capacity to turn that expertise right into an interesting article for the reader's advantage.