site
stats

DHEA για επισκόπηση Bodybuilding: χαμηλή συμπτώματα DHEA, τα οφέλη και τα συμπληρώματα

Η δεϋδροεπιανδροστερόνη (DHEA) επιπροσθέτως ονομάζεται androstenolone, ή Πραστερόνη είναι ένα ενδογενές στεροειδές ορμονικό παράγοντα, ότι παράγεται στα επινεφρίδια, γονάδων, και τον εγκέφαλο.

DHEA μετασχηματίζεται στο σώμα σε ανδροστενοδιόνη, τα οποία μετά από αυτό θα μπορούσε να αλλάξει το δικαίωμα σε είτε τεστοστερόνη ή οιστρόνη (οιστρογονική ορμονική μεσίτη) Σε συμπληρώματα bodybuilding συνήθως προστίθεται ως οικοδόμος μυών ή θερμάστρα λίπος.

DHEA είναι ένα από τα πιο άφθονα ανδρογόνο ορμόνη που παράγεται από τα επινεφρίδια, και επίσης είναι πολύ σημαντικό για τους κατασκευαστές σώμα και αθλητές. Και στις δύο άνδρες και γυναίκες, το φύλο ορμονών οιστρογόνων και τεστοστερόνης εξαρτάται από DHEA.

Όταν χρησιμοποιούνται στις σωστές δόσεις, DHEA είναι εξαιρετική για την κατασκευή του σώματος. Με κάθε είδους ή ορμόνη ή ένωση, όταν γίνεται χρήση λάθος θα μπορούσε να δημιουργήσει προβλήματα.

Τι είναι η DHEA (δεϋδροεπιανδροστερόνη);

What is DHEA (dehydroepiandrosterone)?
DHEA (Dehydroepiandrosterone)

DHEA (δεϋδροεπιανδροστερόνη), είναι μία ορμονική στεροειδής παράγοντας που κατασκευάζονται από χοληστερόλη και επίσης παράγονται από τα επινεφρίδια. DHEA οδηγεί στην παραγωγή των ανδρογόνων και, επίσης, οιστρογόνα (άνδρας και γυναικείο φύλο ορμονικούς παράγοντες).

DHEA είναι το βασικό προϊόν που γίνεται χρήση της για να δημιουργήσει όλες τις στεροειδείς ορμόνες σας στο σώμα συμπεριλαμβανομένης της τεστοστερόνης και των οιστρογόνων. DHEA είναι απαραίτητη για την εσωτερική «συντήρηση» συναγερμού του σώματος μπορείτε να καλέσετε έτσι.

Η δεϋδροεπιανδροστερόνη (DHEA) γίνεται σε συνεχείς κύκλους από τα επινεφρίδια. Είναι κατασκευασμένο από τη χοληστερόλη, υπό την επίδραση των αδρενοκορτικοτροφική ορμόνη από την υπόφυση.

Ηλικιωμένοι άντρες Guy σε όλες τις ηλικίες έχει πολύ περισσότερο DHEA σε σύγκριση με κυρίες.

τα επίπεδα DHEA σηκώσει μέχρι τα μέσα μας έως τα τέλη του 20, στη συνέχεια, σταδιακά αρχίζει να μειώνεται.

Τα συμπληρώματα DHEA κάνει χρήση της από κάποιους ανθρώπους που πιστεύουν ότι θα μπορούσε να ενισχύσει την κίνηση φύλων, την κατασκευή μυϊκού ιστού, την καταπολέμηση των αποτελεσμάτων της γήρανσης του πληθυσμού, αλλά και να προωθήσει κάποια προβλήματα ευεξίας.

DHEA ανισορροπία: Πώς μπορούν τα επίπεδα της DHEA επηρεάζει το σώμα σας;

τα επίπεδα DHEA φυσικά να αρχίσει να μειώνεται μετά την ηλικία των 30, η οποία είναι ακριβώς όταν αρκετοί ενήλικες αρχίζουν να βιώνουν αύξηση του σωματικού βάρους, η βραδύτητα, μειωμένη σεξουαλική ορμή, αλλά και διάφορα άλλα σημεία και συμπτώματα που προκαλούνται από υψηλότερα επίπεδα οίδημα.

Πτυχία μειώσει πιο γρήγορα στις γυναίκες.

Κάθε χρόνο ζωής μετά την ηλικία των 30 ετών, η απώλεια DHEA επιταχύνει. Μέχρι τη στιγμή που ένα άτομο φτάνει στην ηλικία των 75 που αφορούν, παράγουν μόνο περίπου 10 έως 20 τοις εκατό του αρχικού DHEA που αναπτύχθηκε στα νιάτα τους.

Δεδομένου ότι τα επίπεδα DHEA μειώνεται με την ηλικία, η απόδειξη δείχνει ότι οι ενήλικες άνω των 30 ετών να αποκτήσουν ή να παράγουν περισσότερα DHEA πάρουν την ευχαρίστηση σε πολύ καλύτερη ασφάλεια έναντι πολλών ασθενειών που σχετίζονται με την ηλικία, αλλά και την απώλεια σωματικών λειτουργιών.

Χαμηλότερα επίπεδα των ορμονικών παραγόντων, συμπεριλαμβανομένης της DHEA, προβλέπουν επίσης θνησιμότητας στο παρελθόν σε παλαιότερες μεγάλους.

γνωμοδότηση Ένα ακόμα επιστήμονα που ορίζεται ότι τα επίπεδα DHEA μειώνεται λόγω της παρατεταμένης έντασης. Πολλοί άνθρωποι στα είκοσί τους έχουν επίπεδα DHEA, και επίσης έχουν ορισμένα άτομα στα ογδόντα τους έχουν αποκαλυφθεί ότι έχουν κανονική παραγωγή DHEA.

Μειωμένα επίπεδα DHEA συνδέονται με τη γήρανση και κάποια ασθένεια, όπως η νευρική ανορεξία, το είδος δύο διαβητική θέματα, και επίσης του HIV. Σε ηλικιωμένους άνδρες, με τα επίπεδα της DHEA συνδέεται επίσης με μεγαλύτερη πιθανότητα θνησιμότητας.

Όταν το σώμα σας δεν παράγει επαρκή DHEA, όπως σας ηλικία, θα μπορούσατε να αντιμετωπίσετε κάποια δυσάρεστα συμπτώματα:

1. Μείωσε το ανοσοποιητικό σύστημα

Το ανοσοποιητικό σύστημα είναι σε κίνδυνο με υψωμένα απειλή των μολύνσεων, ιδιαίτερα των καρκίνων κύτταρα, αλλεργίες και τα αυτοάνοσα νοσήματα. χρήση Ζάχαρη και λειτουργία της ινσουλίνης αλλάζονται με προκύπτουσα μεγαλύτερα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα.

Πολυάριθμες οι ερευνητές αναφέρουν ότι η DHEA μπορεί να ενισχύσει το ανοσοποιητικό χαρακτηριστικό. Αν και δεν έχει καλά εξεταστεί σε ανθρώπους, το προσφερόμενο έρευνα επισημαίνει ότι η DHEA μπορεί να βελτιώσει το ανοσοποιητικό σύστημα, ειδικά σε μεγάλη ηλικία.

2. Η απώλεια της εξουσίας

επίπεδο ενέργειας σας μπορεί να μειωθεί αν έχουμε να κάνουμε με έλλειψη DHEA. Τα χαμηλά επίπεδα DHEA θα μπορούσε να σας αναγκάσει να ρίξει τόσο το πάχος των οστών και της μυϊκής μάζας, η οποία μπορεί να σας αφήσει αίσθημα αδυναμίας, εξαντλημένος, αλλά και επιπλέον επιρρεπείς σε τραυματισμούς, όπως ρωγμές των οστών.

Τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας αναφέρει ότι τα συμπληρώματα DHEA κατά καιρούς κάνει χρήση της στη μάχη των μυών αδύνατο σημείο και να αυξήσει την ασυλία.

3. Κατάσταση των τροποποιήσεων νου ή κλινική κατάθλιψη

Οι διακυμάνσεις των ορμονών, αλλά και την εξάντληση που αντιμετωπίζετε όταν μειώνεται η DHEA σας θα μπορούσε να δημιουργήσει μια κατάσταση μεταβολών νου, μαζί με τις αλλαγές στη σωματική ευεξία σας. Το άγχος δεν είναι ασυνήθιστο στις γυναίκες των οποίων τα επίπεδα DHEA είναι.

Η ΝΙΗ καταγράφει η μελέτη έρευνες που έχουν γίνει σχετικά με τα συμπληρώματα DHEA για τη θεραπεία της κλινικής κατάθλιψης που δημιουργείται μια πραγματική κλινική απόδειξη.

4. σημάδια σεξ που σχετίζονται με

ιστοσελίδα επαγγελματίες υγείας HCPLive αναφέρει ότι οι κυρίες που κάνουν δεν έχουν DHEA, τα περισσότερα από τα οποία βρίσκονται μετά την εμμηνόπαυση, παρουσιάζουν κάποια συμπτώματα σχετίζεται με το φύλο, όπως η έλλειψη γεννητικών οργάνων λίπανση και τον πόνο σε όλη τη σεξουαλική επαφή, μαζί με ένα χαμηλότερης από ό, τι στο παρελθόν, με εμπειρία ανάγκη για σεξουαλική συνευρέσεις.

τα οφέλη της DHEA που πρέπει να ξέρετε

DHEA δεν είναι πάντα σχετικά με τις ορμονικές στεροειδείς παράγοντες. Η DHEA που παράγεται από το μυαλό έχει αποκαλυφθεί ότι έχουν ευθεία επιπτώσεις στην λειτουργία της μνήμης και του κεντρικού νευρικού συστήματος, το οποίο θα μπορούσε να προκαλέσει μια πιο έντονη μυαλό, ενίσχυσε τη διάθεση και πολύ καλύτερα επίπεδα ισχύος.

DHEA επίσης θα μπορούσε να ενισχύσει το επίπεδο της ινσουλίνης ευαισθησίας και επίσης να βοηθήσει την απώλεια λίπους.

Η απόδειξη δείχνει ότι η DHEA θα μπορούσε να βοηθήσει τη θεραπεία της κατάθλιψης, το υπερβολικό βάρος, καθώς επίσης και την οστεοπόρωση. Παρ ‘όλα αυτά, πιο μελέτη έπρεπε να υποστηρίξει τη χρήση του για ορμονικά προβλήματα, η λειτουργία σχετίζεται με το φύλο, και επίσης λύκο (μια αυτοάνοση ασθένεια που επηρεάζει το δέρμα και επίσης όργανα του σώματος).

Κλινικές δοκιμές προτείνουμε ότι η συμπλήρωση με DHEA θα μπορούσε να βοηθήσει να μειώσει τη διόγκωση και βελτίωση του επιπέδου της ινσουλίνης της ευαισθησίας, επιτρέποντας πολύ καλύτερη χορήγηση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα και παθήσεις όπως ο διαβήτης και πρόβλημα με την καρδιά.

Είναι επίσης επωφελής για την τόνωση της σύνθεσης υγιή πρωτεΐνης και ως εκ τούτου την οικοδόμηση οστική πυκνότητα και τη μυϊκή μάζα, βοηθώντας την ενίσχυση της απόδοσης προπόνηση και επίσης να μειώσει ενοχλήσεις και επίσης ταλαιπωρίες.

Σύμφωνα με την πηγή Φυσικών Φαρμάκων ολοκληρωμένα στοιχεία, DHEA έχει καθοριστεί να είναι ενδεχομένως χρήσιμες για αυτά τα προβλήματα:

 1. Η γήρανση του δέρματος . Λαμβάνοντας DHEA στόματος φαίνεται να ενισχύει επιδερμική πυκνότητα, την παραγωγή σμήγματος, ενυδάτωση του δέρματος, και να μειώσει τη χρώση του δέρματος του προσώπου σε ηλικιωμένους άνδρες και γυναίκες
 2. Ανικανότητα . Λαμβάνοντας DHEA στόματος για 24 εβδομάδες φαίνεται να ενισχύσουν ΕΔ, οργασμική λειτουργία, σεξουαλική επιθυμία, και η συνολική σχετίζεται με το φύλο πλήρη ικανοποίηση σε παιδιά με στυτική δυσλειτουργία δεύτερο σε υψηλή αρτηριακή πίεση. Μπορεί να μην είναι τόσο χρήσιμο σε άτομα με διαβητικό προβλήματα ή νευρολογικές παθήσεις.
 3. Η οστεοπόρωση . Λαμβάνοντας DHEA στόματος 50-100 mg κάθε ημέρα εμφανίζεται να ενισχύει την οστική πυκνότητα (BMD) σε ηλικιωμένους θηλυκά και αρσενικά με την εξασθένηση των οστών ή οστεοπενίας.
 4. Η σχιζοφρένεια . Λαμβάνοντας DHEA από το στόμα φαίνεται να ενισχύσει τόσο αρνητικά και θετικά σημάδια σε άτομα με σχιζοφρένεια. Θα μπορούσε να είναι πολύ πιο αποτελεσματική σε κυρίες σε σύγκριση με τους άνδρες.
 5. Συστηματικός Ερυθηματώδης Λύκος (SLE) . Λαμβάνοντας DHEA συνδυασμένα στοματικά με παραδοσιακή θεραπεία μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της δράσεως κατάσταση SLE, της κανονικότητας των ξεσπασμάτων, και κορτικοστεροειδές δοσολογίες που απαιτούνται.

Ένας περισσότερα οφέλη DHEA:

 • DHEA ως αντιοξειδωτικό
 • DHEA ως ορμονικός παράγοντας ρυθμιστική αρχή (βοηθά διαχειριστεί τις θυρεοειδή & υποφύσεις, και ενισχύει επίσης τη λειτουργία του θύμου αδένα)
 • μειώνει τη χοληστερόλη
 • Προωθεί την κατασκευή της ανθρώπινης ανάπτυξης ορμονικό παράγοντα
 • Ενισχύει την αντίσταση παρακινώντας τη δραστηριότητα κυττάρου φονέα
 • Αυξάνει την ευαισθησία των κυττάρων στην ινσουλίνη
 • Βοηθά στην επιστροφή του σώματος σε μια ισορροπημένη κατάσταση μετά από μια αντίδραση στρες και το άγχος
 • Βελτιώνει τη γνωστική λειτουργία, την ανάπτυξη των οστών, και επίσης λίμπιντο
 • Ενισχύει τη διάθεση από την αύξηση των επιπέδων σεροτονίνης του μυαλού

Ακριβώς πώς λειτουργεί η DHEA στο σώμα;

Το σώμα κάνει DHEA από μόνη της και μετά από αυτό μετατρέπει κάποια DHEA με την τεστοστερόνη και τα οιστρογόνα, τα δύο ισχυρά σεξ ορμονικών παραγόντων που απαιτείται για πολλές λειτουργίες του σώματος πέρα από την απλή ψυχαγωγία.

Οι ορμόνες αυτές είναι απαραίτητες για τη διατήρηση υψηλών επιπέδων ενέργειας, μια υγιή διαδικασία του μεταβολισμού, την καρδιά, τον εγκέφαλο και την υγεία των οστών, η οποία είναι ο λόγος για όλα-τα φυσικά μειώσεις στα επίπεδα των εν λόγω ορμονικών παραγόντων που σχετίζονται με τη γήρανση μπορεί να προκαλέσει πολλά ανεπιθύμητα συμπτώματα.

Αν και είναι ακόμα ασαφές πώς ακριβώς λειτουργεί DHEA, οι επιστήμονες πιστεύουν ότι αυτό είναι ακριβώς ό, τι συμβαίνει: Διανομή μέσω της κυκλοφορίας του αίματος σε μη ενεργή μορφή που ονομάζεται DHEA θειικό, αυτή η ορμόνη έρχεται να είναι ενεργή όταν έρχεται σε επαφή με ένα άτομο κύτταρο ή ιστό που «απαιτήσεις» του.

Κατά συνέπεια, η θειική αφαιρείται και επίσης είναι μετά από αυτό μετατρέπεται σε ανδρογόνα και οιστρογόνα.

Μεταξύ DHEA πιο παραβλέπεται, όμως βασικές λειτουργίες θα μπορούσε να είναι η ικανότητά της να cortisol– αντίβαρο όταν DHEA είναι, τα επίπεδα κορτιζόλης είναι υψηλά και το αντίστροφο.

Η κορτιζόλη, μια από τις λίγες ορμονικών παραγόντων που ωθούν με την ηλικία, προκαλεί άγχος. Όταν ρέει σε υψηλά επίπεδα για την εκτεταμένη ποσό των φορές του χρόνου, αυτό μπορεί να επηρεάσει διάφορες σωματικές λειτουργίες, που αποτελείται από καταστροφικές αντίσταση στην ινσουλίνη και επίσης το ενδοκρινικό σύστημα, και τον υποθάλαμο.

Η διατήρηση υγιών επιπέδων της DHEA για τη γήρανση και τόνισε άνθρωποι μπορεί να είναι απαραίτητο καθήκον της, ως αποτέλεσμα της ικανότητάς της να μειώνονται τα επίπεδα της κορτιζόλης.

δόση DHEA είναι ασφαλές για την υγεία και την ευεξία σαςδόση DHEA είναι ασφαλές για την υγεία και την ευεξία σας

συμπληρωμάτων DHEA θα μπορούσε να είναι επωφελής, ωστόσο είναι ιδιαίτερα συνιστάται να ζητούν συμβουλές από έναν επαγγελματία υγείας πριν από τη συμπλήρωση, και πρέπει να τακτικά να ελέγχονται με τη δουλειά του εργαστηρίου.

Κάνοντας χρήση υψηλών δόσεων της DHEA μπορεί να μην είναι ασφαλές. Τα άτομα που έχουν προβλήματα καρδιάς, ήπατος ασθένειες, διαβήτη, υψηλή χοληστερόλη, προβλήματα του θυρεοειδούς, το σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών, και η ιστορία της πήξης προβλήματα δεν πρέπει να χρησιμοποιούν DHEA.

Όπως μπορείτε να δείτε, DHEA προσφέρει μια σειρά από οφέλη. Παρόλα αυτά, ακόμη περισσότερο, δεν είναι πάντα πολύ καλύτερα. Είναι ιδανικό για να λαμβάνουν συμπληρώματα DHEA σε λίγο δόσεις με την πρώτη να δώσει χρόνο στο σώμα σας να προσαρμοστεί, τότε σταδιακά ενισχύουν το ποσό πάνω από τα πολυάριθμα μήνες.

Υπάρχουν πολλές διαφορετικές δυνάμεις της DHEA από 2 mg, 5 mg, 10 mg, 25 mg, 50 mg και 100 Mg– πάντα χρησιμοποιούν την πιο προσιτή δόση κατάλληλη για εσάς.

Αν είστε μεγαλύτερα σε σύγκριση με το 25, αλλά και την εκπαίδευση έντονα, υπάρχει μια καλή πιθανότητα ότι τα επίπεδα DHEA σας είναι υπο par. Προσπάθεια λαμβάνοντας 50 έως 100 χιλιοστόγραμμα της DHEA δύο φορές κάθε μέρα για την αύξηση της τεστοστερόνης σας και IGF-1 επίπεδα, να αυξήσει τη μυϊκή μάζα διάσταση, λιώσει ακόμη περισσότερο σωματικό λίπος, και επίσης να ενισχύσει τη βασική υγεία σας και επίσης ευεξία.

Μήπως DHEA έχει παρενέργειες για τους άνδρες και τις γυναίκες;

Μήπως DHEA έχει παρενέργειες για τους άνδρες και τις γυναίκες;Επειδή τα επίπεδα επιπτώσεις DHEA ορμονών, μπορεί να δημιουργήσει άλλα σημεία. Οι περισσότερες παρενέργειες είναι το φως, όπως ένα ημικρανία, εξάντληση, διαταραχές του ύπνου, καθώς επίσης και της συμφόρησης.

Υψηλή δοσολογία της DHEA μπορεί να ενισχύσει τον κίνδυνο ορισμένων μορφών καρκίνου που επηρεάζονται από τις ορμόνες, όπως οι καρκίνοι κύτταρα του στήθους, των ωοθηκών, και του προστάτη.

Ο τύπος μπορεί να εμφανίσουν φλεγμονή του μαστού, του ουροποιητικού συστήματος αναγκαιότητα, επιθετικότητα, ή μειωμένη διάσταση των όρχεων. Απέναντι από τα αποτελέσματα που θα μπορούσε να λάβει χώρα σε δύο φύλων περιλαμβάνουν την ακμή, προβλήματα ύπνου, πονοκέφαλος, ναυτία ή εμετό, κνησμό του δέρματος, και την κατάσταση των αλλαγών νου.

Κυρίες μπορεί να εμφανίσουν συμπτώματα όπως λιπαρό δέρμα, αυξημένη ανάπτυξη ανώμαλη των μαλλιών, μια βαθιά φωνή, τις ανώμαλες περιόδους, μικρότερη διάσταση του στήθους, και ενίσχυσε μέγεθος των γεννητικών οργάνων.

Πιθανές παρενέργειες περιλαμβάνουν απώλεια μαλλιών, την ανάπτυξη των τριχών στο πρόσωπο (σε κυρίες), επιθετικότητα, ανυπομονησία και αυξημένα επίπεδα των οιστρογόνων. αναστολείς διαύλου ασβεστίου θα μπορούσε να ενισχύσει τα επίπεδα DHEA, και συμπληρώματα θα πρέπει να αποφεύγεται από αυτούς που χρησιμοποιούν αναστολείς του δικτύου ασβεστίου.

DHEA δεν πρέπει να γίνεται χρήση της, αν περιμένει ή θηλάζετε, από εκείνους κάτω από την ηλικία των 18 ή που χρησιμοποιούνται από άτομα με υγιή επίπεδα της DHEA.

Ο καθένας με φόντο τον καρκίνο των ορμονών που σχετίζονται πρέπει να μείνετε μακριά από DHEA, λόγω της δυνατότητας των αυξημένων επιπέδων οιστρογόνων. Επιπλέον, τα άτομα με προβλήματα στο ήπαρ ή κατάσταση πρέπει να αποφύγετε τα συμπληρώματα DHEA.

DHEA για την κατασκευή του σώματος

DHEA για την κατασκευή του σώματοςΩς το πιο πιθανό είναι ήδη καταλάβει, ενισχύοντας τα αναβολικά επίπεδα ορμονικός παράγοντας είναι η πιο αξιόπιστη μέθοδος για τη βελτίωση της μυϊκής κέρδη ιστού, αύξηση της αντοχής, και την απώλεια βάρους.

Μεταξύ των βασικών μεταβλητών που διαμορφώνουν το πόσο μυϊκή μάζα ένα άτομο μπορεί να αποκτήσει είναι τα επίπεδα τεστοστερόνης τους, καθώς επίσης και τα επίπεδα τεστοστερόνης θα θέσει σε κίνδυνο πράγματι πάντα το παράδειγμά σας σε μια ευρεία ποικιλία μεθόδων.

DHEA είναι ακριβώς αυτό που είναι γνωστό ως προ-ορμόνη? Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι είναι υπεύθυνη για την παραγωγή στεροειδών ορμονών.

Μέχρι τώρα, δεν υπάρχει λίγη επιστημονική υποστήριξη για την περίπτωση που η λήψη συμπληρωμάτων DHEA μπορεί να αυξήσει τα επίπεδα τεστοστερόνης.

Πολυάριθμες σύντομη έρευνα μελέτες συνιστούν ότι η DHEA μπορεί να βοηθήσει την κατασκευή ώθηση τεστοστερόνης και παρέχει επίσης μια σειρά από οφέλη (αν και μια συγκρίσιμη ποικιλία από ερευνητικές μελέτες έχουν αναφέρει το αντίθετο).

DHEA είναι το βασικό υλικό που χρησιμοποιείται για την παραγωγή όλων των στεροειδών ορμονών σας στο σώμα συμπεριλαμβανομένης της τεστοστερόνης και των οιστρογόνων.

Για να το θέτει άμεσα, αυξάνοντας τα επίπεδα DHEA μπορεί να σας βοηθήσει να βελτιώσετε στεροειδείς ορμόνες όπως η τεστοστερόνη ή οιστρογόνο βασίζονται σε αυτό ακριβώς που χρειάζεται το σώμα.

Θεωρητικά, αν είχαν επίπεδα τεστοστερόνης και αυξημένα επίπεδα DHEA σας, η DHEA μπορεί να ανταλλαχθεί επιπλέον ποσότητες τεστοστερόνης.

συμπληρώματα DHEA βοηθήσει ενισχύσει άπαχο μυϊκό μάζα ιστού και επίσης προωθεί την ισορροπία ορμόνης. Λαμβάνεται υπόψη ακίνδυνη όταν απορροφάται ελάχιστα δόσεις.

Μια μελέτη έρευνα που δημοσιεύεται στο περιοδικό European Journal of Applied Physiology το 2013, με την οποία δόθηκαν οκτώ μεσήλικες άντρες μια DHEA συμπληρώσει το βράδυ πριν από το φινίρισμα υψηλής έντασης πρόγραμμα άσκησης διάστημα κατάρτισης.

Τα αποτελέσματα αποκάλυψαν ότι τα συμπληρώματα χρήση DHEA φάνηκε να αυξήσει τα επίπεδα τεστοστερόνης και επίσης να αποτρέψει αυτά τα επίπεδα, από μείωση κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

Διάφορα άλλη ερευνητική μελέτη σχετικά με τη χρήση συμπληρωμάτων DHEA αποτελείται από μια μικρή μελέτη που δημοσιεύεται στο περιοδικό Ουρολογία το 1999.

Για τη μελέτη, 40 πελάτες από την στυτική δυσλειτουργία κλινική αυθαίρετα χωρίζονται σε δύο ομάδες: η πρώτη ομάδα πήρε ένα συμπλήρωμα DHEA σε καθημερινή βάση για έξι μήνες, ενώ η δεύτερη ομάδα πήρε ένα χάπι ζάχαρης για την ίδια περίοδο.

Αν και εκείνους που έλαβαν συμπληρώματα DHEA παρουσίασαν σημαντική ανακαίνιση στην ικανότητά τους να επιτύχουν ή να διατηρήσουν στύση, οι συγγραφείς της μελέτης σημειώνουν ότι η DHEA δεν επηρεάζει την τεστοστερόνη επίπεδα.

Αν σκέφτεστε σχετικά με τη χρήση της DHEA για την ενίσχυση της τεστοστερόνης, μιλήστε με το γιατρό σας πριν ξεκινήσετε σχήμα συμπλήρωμα σας. Αυτο-θεραπεία και την παραμονή σαφείς ή αναβολή κοινή φροντίδα μπορεί να έχει σημαντικές επιπτώσεις.

συμπλήρωμα DHEA για την κατασκευή του σώματος

συμπλήρωμα DHEA για την κατασκευή του σώματοςDHEA συμπληρώματα bodybuilding είναι προς το παρόν επιπλέον προτιμώμενη από ποτέ, καθώς οι ειδικοί ανακάλυψαν μόλις πρόσφατα ακριβώς ακριβώς πόσο χρήσιμο πραγματικά θα μπορούσε να είναι.

DHEA συμπληρώματα κτίριο σώμα, σαν αποτέλεσμα, είναι ιδανικά δεδομένου ότι προωθούν την απώλεια λίπους, εκτός από άπαχο μυϊκή ανάπτυξη των ιστών και επίσης εργασίες επισκευής.

συμπληρωμάτων DHEA είναι ιδιαίτερα επωφελής για τα άτομα ηλικίας 30 ετών και άνω, όπως όταν φτάνουν την ηλικία αυτή τιράντες, όλα-τα φυσικά βαθμούς DHEA αρχίσει να μειώνεται έναν αυξανόμενο αριθμό με κάθε χρόνο που περνάει.

DHEA μπορεί επιπροσθέτως να ληφθεί ως συμπλήρωμα? προσπάθησε και πραγματική DHEA έχει προταθεί από τους γιατρούς, λόγω της δεκαετίας του 1980. Το γεγονός ότι η DHEA είναι φυσικά ανταλλάσσονται τη σιλουέτα μιας γυναίκας με ανοιχτές αγκάλες στο ηλιοβασίλεμα τεστοστερόνη είναι μια προορμόνη έκανε και το έκανε ένας εξέχων συμπλήρωμα για τους αθλητές, όμως, η DHEA έχει ευνοϊκά αποτελέσματα και πριν από τη μετατροπή. Υπάρχουν δύο είδη άμεσης συμπλήρωμα DHEA, είτε οδοντιατρική DHEA (κάψουλες) ή διαδερμική DHEA, η οποία θα είναι μια λοσιόν που μπορείτε να σχετίζονται με το δέρμα σας (παρόμοιο με το πόσο άνδρες με χαμηλή τεστοστερόνη χρήσης ανδρογόνα μπαλώματα αντί για βελόνες).

Υπάρχουν δύο μέσα για να ταξινομήσει τα πλεονεκτήματα των συμπληρωμάτων με DHEA, υπάρχει το άμεσο όφελος (αυξημένη προϊόν DHEA), και μετά από αυτό, υπάρχουν και τα έμμεσα οφέλη από την αύξηση της DHEA λοσιόν.

Επειδή η DHEA αυξάνει την παραγωγή τεστοστερόνης, θα μπορούσε να αποδώσει όλα τα πλεονεκτήματα των αντληθέντων τεστοστερόνης για τη συμπλήρωση DHEA.

Ενισχυμένος τεστοστερόνη θα μπορούσε να ενισχύσει τη μυϊκή πρωτεϊνική σύνθεση ιστού υγιή, η οποία οδηγεί σε μεγαλύτερες μυϊκή μάζα και επίσης αυξημένη αύξηση της αντοχής.

Μια έρευνα του 2012 από Nordstrom et al. βρέθηκε ότι η αυξημένη τεστοστερόνη (από ανδρογόνο στεροειδές) οδήγησε σε μεγαλύτερη μυϊκή μάζα ιστού, και μειωμένα επίπεδα λίπους του σώματος σε επαγγελματίες αθλητές. Οι ερευνητικές μελέτες δείχνουν ότι τα συμπληρώματα DHEA μπορεί να δημιουργήσει εξαιρετική αποτελέσματα στην κατάλληλη δόση.

Αυξημένος τεστοστερόνης θα μπορούσε επιπλέον να σας βοηθήσει να ξεκουραστούν πολύ καλύτερα (η οποία θα βοηθήσει τη διαχείριση πόθους, ενίσχυση της διάθεσης, χαμηλότερη ένταση, και την αύξηση της σωματικής απόδοσης), βελτιώνουν τη διάθεση, αλλά και τη γνωστική απόδοση (αύξηση της παραγωγής επιλογή, σύντομη και μακροπρόθεσμη μνήμη, καθώς επίσης και επίλυση προβλημάτων), και την ενίσχυση της σεξουαλικής επιθυμίας, αλλά και να ενισχύσει την κινητικότητα του σπέρματος.

Top 4 συμπληρωμάτων DHEA bodybuilding 2020

DHEA λειτουργεί σαν ένα φυσικό αναβολικό στεροειδές, επειδή ενισχύει την παραγωγή της σωματικής ανάπτυξης ορμονικοί παράγοντες που βοηθούν την ανάπτυξη της μυϊκής μάζας, καθώς και την καταπολέμηση της συσσώρευσης του λίπους. Γι ‘αυτό το είδος συμπληρώματος είναι εμφανή μεταξύ των αθλητών και bodybuilders.

Εδώ συμπληρώματα bodybuilding κορυφή 4 DHEA 2020

1. DRILL MASTER

DRILL MASTER from Marine MuscleDRILL MASTER από Marine Μύες που δημιουργείται είναι νομικό Dianabol στεροειδή εναλλακτική λύση που έχει τη δυνατότητα να αυξήσει την κατακράτηση αζώτου και επίσης το έναυσμα για μια αποτελεσματική αναβολική κατάσταση μέσα στο σώμα σας για μυϊκή ανάπτυξη μάζας.

DRILL MASTER συνιστάται για τα άτομα στο Ηνωμένο κράτος που ψάχνουν γρήγορη αύξηση του μυϊκού ιστού, καθώς και εκρηκτικές δύναμη. DRILL MASTER Είναι επιπλέον κατάλληλο ως ένα ακόμη νόμιμη στεροειδών για τους ανθρώπους που επιθυμούν να διατηρήσουν τα οφέλη τους στο μεταξύ την άσκηση ή κύκλο εκπαίδευσης.

Διαβάστε:  Θαλάσσια επανεξέταση Δάσκαλος Μυϊκή ΑΣΚΗΣΗ: ένα νέο ασφαλές και νομικά Dianabol dbol γίνονται στις ΗΠΑ

DRILL MASTER επίσης περιέχει 10mg της DHEA για bodybuilding που μπορεί να βοηθήσει το σώμα να αυξήσει βαθμούς σας της τεστοστερόνης για την εκρηκτική αύξηση των μυών.

DRILL MASTER θα μπορούσε να μαζικά να ενισχύσει την διαδικασία της πρωτεϊνικής σύνθεσης που επιτρέπει το σώμα σας να αυξήσει σημαντικά την ποσότητα αζώτου που θα συγκρατήσουν σε μυϊκά κύτταρα.

Η αύξηση της ποσότητας του αζώτου θα μπορούσε να προκαλέσει μια αύξηση σε υγιείς πρωτεΐνης για την ανάπτυξη μυϊκού ιστού να είναι μεγαλύτερα. Απλά μερικές σύντομες εβδομάδες, θα δείτε σίγουρα αναγνωρίσιμα κέρδη, αλλά και πραγματικά αισθάνομαι ακόμα πιο ζωντανή και ελέγχου.

Κάτω από το όφελος της DRILL MASTER από Marine Μύες:

 • Κερδίσει μυϊκή μάζα σας λιγότερο περίπλοκη και πιο γρήγορα
 • Η αύξηση σκληρότητα και την αντοχή σας
 • Προώθηση κατακράτηση αζώτου στους μυς σας
 • Βελτιώστε την εστίαση και το αυτοκίνητο κατά τη διάρκεια της προπόνησης
 • Αυξήστε το επίπεδο τεστοστερόνης για μέγιστη άσκηση
 • Ασφαλής και δεν Dianabol αρνητικές επιπτώσεις
 • 100% νόμιμη Dianabol επιλογή στεροειδές

Διαβάστε περισσότερα για το DRILL MASTER

2. ENDURO

ENDURO είναι η μία από τις νόμιμες Deca-Durabolin στεροειδές εναλλακτική λύση για να εξουδετερώσει την αδυναμία σας, εξάντληση, και δικαιολογίες.

Η υψηλή δόση κτίριο σώμα στεροειδές που ενισχύει την κατακράτηση αζώτου και επιταχύνει τη διαδικασία κέρδη.

ENDURO Περιλαμβάνει επίσης 100 mg DHEA δοσολογίας bodybuilding κατασκευής τεστοστερόνη για να σας παρέχει εκρηκτικές μυϊκή ανάπτυξη με οφέλη σκληρότητα.

ENDURO με πήρε συστατικά βοηθά το σώμα να ανεβάσουν την πρωτεϊνική σύνθεση για να χτίσει μυϊκή μάζα ιστού σας.

ENDURO επιπλέον ενισχύει το κόκκινο κατασκευής του αίματος να μεταφέρει ακόμα περισσότερο οξυγόνο για να μυϊκή σας μάζα. Επειδή με έξτρα περισσότερο οξυγόνο, θα μπορούσε να αποκτήσει εκπαιδεύσει τον εαυτό σας περισσότερο με την ταχύτερη ανάρρωση σε σύγκριση με πριν το καταναλώσουν.

Διάφορες άλλες λειτουργία των ENDURO, θα αυξήσει βεβαίως την σύνθεση κολλαγόνου το οποίο ευθύνεται για την ενίσχυση τένοντες του σώματος και επίσης τένοντες. οENDURO Θα βοηθήσει να απαλύνει και να ανακουφίσει εκτεταμένη πληγώνει αρθρώσεις.

ENDURO που δημιουργήθηκε ειδικά για την αμερικανική άτομα και 100% ακίνδυνη. Εδώ τα οφέλη τηςENDURO από Marine Μύες:

 • Η βελτίωση της αντοχής σας με εκρηκτικές αντοχή και δύναμη
 • Αποκτήστε μεγάλο μυϊκό ιστό, αλλά και μεγαλύτερη διάσταση
 • Κάτω πόνος στις αρθρώσεις
 • Ασπίδα κέρδος μυών σας, ενώ λιώνει το λίπος σας
 • Ταχύτερη ανάρρωση για την επόμενη άσκηση
 • Ταχύτερη αποτέλεσμα περίπου 3 έως 4 εβδομάδες
 • Δεν δεκα-Durabolin παρενέργειες
 • 100% νόμιμη δεκα-Durabolin επιλογή στεροειδές

Διαβάστε περισσότερα για το ENDURO

3. TROOPER

TROOPER από Marine ΜύεςΗ τεστοστερόνη είναι μια ορμόνη που βρίσκεται φυσιολογικά στους άνδρες του σώματος. Έχει επηρεαστεί σε μυϊκή μάζα ιστού.

Marine Μυϊκή αναπτύξει μια νόμιμη sustanon στεροειδές εναλλακτική λύση με βάση το όνομα είναι TROOPER . Είναι ένα hardcore επιλογή bodybuilding στεροειδών για να ενισχύσει το επίπεδο της τεστοστερόνης, της μυϊκής μάζας, καθώς και αντοχή σας.

Διαβάστε:  Θαλάσσια Μυϊκή Trooper τεστοστερόνη Booster Αναθεώρηση: Συστατικά Λίστα, παροχές, τιμή, και πώς λειτουργεί

TROOPER Είναι επιστημονικά δημιουργήθηκε για να ενισχύσει ωχρινοτρόπου ορμονικό παράγοντα, αλλά και την κατασκευή τεστοστερόνης.

TROOPER περιείχαν 100% καθαρή ουσία Τριβολίου και επίσης τυποποιηθεί ως 45% σαπωνίνες, συν  10 mg τεστοστερόνης-διέγερσης DHEA για την κατασκευή του σώματος . Συνεπάγεται τα στεροειδή σας δώσει το συμπύκνωμα τύπος είναι δύο φορές από διάφορες άλλες εμπορικές ονομασίες.

Οι σαπωνίνες θα αυξήσει την ωχρινοτρόπου ορμονικό παράγοντα στο σώμα σας να αυξήσει την παραγωγή τεστοστερόνης σας.

Το αποτέλεσμα της αύξησης του κόστους ζωής τεστοστερόνη είναι να νιώσετε θα είναι πιο ισχυρό, να ενισχύσει μυϊκό ιστό πάρα πολύ, και έχει ένα σύντομο χρονικό διάστημα για την ανάκαμψη της επόμενης περιόδου άσκησης.

Κάτω από το πλεονέκτημα TROOPER θα πρέπει να αποκτήσετε:

 • Νομική sustanon στεροειδές εναλλακτική λύση
 • Αυξήστε το επίπεδο της τεστοστερόνης στο μέγιστο
 • Βοήθεια επιτευχθεί κέρδος μυών
 • Εκρηκτική δύναμη, την αντοχή αυξάνεται και η αντοχή
 • Ταχύτερη χρόνος επούλωσης για την επόμενη προπόνηση
 • Ενισχύστε τη σεξουαλική απόδοσή σας
 • Δεν ζήτησης συνταγή
 • Αιτία 2 εβδομάδες ή λιγότερο
 • Δωρεάν sustanon παρενέργειες

Διαβάστε περισσότερα για το TROOPER

4. WINGER (Νόμιμη Winstrol στεροειδές επιλογή)

Winstrol Stanozolol ή είναι ένα από ένα από τα πιο δημοφιλή και γνωστά αναβολικά στεροειδή σήμερα. Αρκετοί bodybuilders κάνουν χρήση Winstrol για την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας, αλλά και ως εκπρόσωπος κοπής, ενώ η απώλεια βάρους.

Ωστόσο, μετά τη χρήση Winstrol μέσα σε ένα ορισμένο χρονικό διάστημα, αρκετές ανακάλυψε αρνητικές επιπτώσεις που βιώνουν οι bodybuilder, όπως αύξηση του επιπέδου της χοληστερόλης, είναι πολύ επιβλαβής για το ήπαρ, η ακμή, απώλεια μαλλιών, και επίσης θα μπορούσε να βλάψει θηλυκότητα Μια θηλυκά.

Η νόμιμη Winstrol επιλογή στεροειδών από Marine μυς είναι WINGER . WINGER σχεδιαστεί για να βοηθήσει το σώμα οικοδόμος αποκτήσει Winstrol πλεονέκτημα χωρίς να καταστραφεί δυσμενείς επιπτώσεις που είχε 500mcg της Pregnenolone, ένα ισχυρό πρόδρομος της αλδοστερόνης, DHEA, και η τεστοστερόνη.

WINGER συμβουλεύει για τους ανθρώπους ή bodybuilder που ενδιαφέρονται για την επίτευξη αδύνατο σώμα, ενώ στην κοπή περίοδο. WINGER θα αυξήσει τη δύναμή σας για μεγαλύτερη άσκηση σε σύγκριση με το παρελθόν.

Θα ενισχύσει σίγουρα την ενέργειά σας, την αποτελεσματικότητα, την αντοχή, και να αυξήσει την αγγείωση σας για την παροχή μεγάλη απώλεια βάρους.

WINGER Οι προστατευτικές ουσιαστικά τη μυϊκή μάζα ιστού και σκληρότητα, καθώς επίσης και αυτή είναι μια εξαιρετική χαρακτηριστικό, ενώ σε ένα περιορισμένο θερμίδων δίαιτα σχήμα.

WINGER πλεονεκτήματα:

 • Ασφαλείς και νόμιμες Winstrol στεροειδών επιλογή στις ΗΠΑ
 • Βελτιώνει την αγγείωση και maleness
 • Ενισχύστε την αντοχή και δύναμη για μεγαλύτερα προπόνηση
 • Σας παρέχει ένα σχισμένο σώμα
 • Σπιτάκι λίπος χωρίς να χυθεί μυϊκή μάζα
 • Δεν Winstrol δυσμενείς επιπτώσεις

Διαβάστε περισσότερα για το WINGER

Συμπέρασμα σχετικά με DHEA για την κατασκευή του σώματος

DHEA είναι το βασικό συστατικό που γίνεται χρήση της να προβεί σε όλες τις στεροειδείς ορμόνες του σώματος.

DHEA είναι μια φυσική ορμονικό παράγοντα και είτε να υποβάλει αίτηση για παροχές από τον ίδιο ή θα μπορούσε να μετατραπεί σε δύο τεστοστερόνη ή οιστρογόνο ανάλογα με τις ανάγκες του σώματος.

For males, DHEA is most likely to exchange testosterone and is excellent for boosting muscle mass, enhancing confidence, boosting state of mind, improving blood flow to his “important” body organs to enhance sexual desire, performance, and also contentment.

In older females DHEA aids to balance age-related hormonal modifications by maintaining hormonal levels more feminine, which helps to improve and support state of mind, protect versus weight gain, warm flashes and bone decalcification, boost high quality of rest, increase energy levels, improve skin suppleness, and also keeping genital elasticity and also lubrication (securing versus agonizing sex and enhancing complete satisfaction).

DHEA για την κατασκευή του σώματος δεν μπορεί να είναι εξουσιοδοτημένος υλικό για πολλές αθλητικές οργανώσεις αλλά και οργανώσεις, και είναι αυτήν την περίοδο η WADA απαγόρευσε λίστα ελέγχου υλικών? επικοινωνήστε με έναν αξιόπιστο οργανισμό του οργανισμού σας πριν από τη χρήση των συμπληρωμάτων DHEA.

Rebecca Milani

Rebecca Milani is a freelance author of fitness that aiding people to share knowledge on diet, training, and supplements for a much better life. With a life of writing and also years in the fitness occupation, She is an ideal combination of knowledge and the capacity to turn that expertise right into an interesting article for the reader's advantage.