site
stats

Beskytter mod Corona-virussen ved at styrke kroppens immunsystem

Corona-infektionen har forurenet adskillige hundreder af mennesker over hele verden.

At forbedre kroppens kropsimmunsystem er en måde, der kan gøres for at forhindre overførsel af denne infektion.

Ikke kun Corona-virus, et stærkt kropsimmunsystem kan ligeledes beskytte kroppen mod forskellige andre sygdomme.

Novel coronavirus 2019 (2019-nCoV) eller langt bedre kendt som Corona-virus er en virus, der kan udløse åndedrætssystembetingelser, lungebetændelse (lungeinfektioner), der er akutte samt nyresvigt.

WHO formelt tilbudte navnet COVID-19 (Coronavirus-tilstand 2019) til denne Corona-virus.

Indtil nu er der ingen let injektion, der kan undgå Corona-virusinfektion eller COVID-19.

Det er, der får internationale sundhedsorganisationer til at komme i kontakt med enkeltpersoner til altid at leve et rent liv (sanitær) samt altid bevare udholdenhed.

Lige hvordan man styrker immunsystemet for at undgå Corona-infektion

Grundlæggende har den menneskelige krop et immunsystem til bekæmpelse af vira og også mikroorganismer, der forårsager sygdom.

Der er dog ting, der kan skade kroppens immunsystem eller en persons immunsystem, der består af aldring, dårlig ernæring, sygdom såvel som særlige medicin.

Som et resultat skal funktionen i kroppens immunsystem opretholdes for at sikre, at kroppens immunsystem er solidt.

Lige her er naturlige metoder, du kan gøre for at holde kroppens immunsystem eller immunsystem:

1. Spis sunde fødevarer

Indtagelse af fødevarer rig på anti-oxidanter, såsom grøntsager og frugter, beholder hjælper kroppen med at bekæmpe gratis radikaler.

Hvis du har en masse gratis radikaler i din krop, kan dit immunsystem forstyrres, så du ender med at blive meget mere modtagelig for infektion med Corona-virus.

For at bevare kropsimmunitet er der desuden behov for passende næring.

Øg forbruget af magert kød, nødder og også frø for at sikre dig, at dit immunsystem er stærkt.

Løg og ingefær er også nyttige til brug, da de menes at hjælpe kroppen med at bekæmpe infektioner og berolige betændelse.

2. Træning regelmæssigt

Træning har faktisk også vist sig at øge udholdenheden såvel som lavere hævelse.

Du skal dog huske på, at regelmæssig træning har et langt bedre resultat på kroppens immunsystem end træning, der bare er periodisk.

Så tag dig tid til at træne i mindst tredive minutter hver dag.

3. Håndter stress godt

Langvarig stress og angst kan øge fremstillingen af det hormonelle middel cortisol.

Høje cortisolhormon grader kan forstyrre jobbet for kroppens immunsystem i bekæmpelse af infektion.

Af den grund skal du prøve at håndtere angst godt for at sikre dig, at dit kropsimmunsystem opretholdes og også er stærkt mod Corona-virusinfektion.

Stress kan reguleres med enkle ting, for eksempel ved at få nok søvn dagligt.

Du kan også gøre ting, der er underholdende for at sikre, at din krop og sind løsner sig, som et eksempel hænger ud med venner, sightseeing og tur, udfører dine hobbyer eller laver meditation.

4. Få tilstrækkelig resten

Selvom det lyder let, har mangel på hvile vist sig at have en negativ effekt på sundhed og velvære. En af dem er et fald i udholdenhed, så forskellige sygdomme kan meget lettere overfald.

Tilstrækkelig hvile kan gøre din krop stærkere end direkte eksponering af Corona-infektioner. Grownups har brug for 7-8 timer søvn om dagen, mens børnene har brug for 10 timer eller endnu mere søvn.

5. Tag kosttilskud, der understøtter immunforsvaret

For at stoppe Corona-virusinfektion kan du ligeledes overveje at tage kosttilskud, der kan styrke dit krops immunsystem.

Webindholdet i mineraler og vitaminer i kosttilskud, såsom vitamin C (natriumcorbat), vitamin B3 (nicotinamid), vitamin B5 (dexpanthenol), vitamin B6 (pyridoxin hcl), vitamin E (alfa tocopheryl), zinkpicolinat, og også natriumselenit, kan øge ydeevnen af immunsystemet til behandling af infektioner, der er bragt af vira eller mikroorganismer, bestående af Corona-virusinfektioner.

På den anden side kan vitaminer B3, B5 såvel som B6 fikse kropsceller, der er skadet af sundhedsmæssige problemer.

Ud over at forstærke immunforsvaret i en række metoder overstiger du også en anstrengelse for at forhindre overførsel af Corona-infektionen, især:

  1. Vask dine hænder ofte med sæbe og vand eller med en håndrenser
  2. Rør ikke ved ansigt, næse samt øjne med uren eller uvaskede hænder
  3. Undgå at gå til steder, der er kontamineret med Corona-infektion, eller som har potentiale til at blive et sted for spredning af infektioner

Hvis du har visse kliniske tilstande, der gør dig modtagelig for infektion, eller hvis du er nødt til at tage en tur til et sted, der er sårbart over for Corona-virusinfektioner, skal du ikke tænke to gange på at spørge din læge om ting, du skal gøre for at undgå dette infektion.

Kom nu, vi opretholder begge et stærkt immunsystem ved at træne regelmæssigt, håndtere spændinger, hvile samt indtage sunde fødevarer, ud over at opretholde kosttilskud til kroppen med en samling mineraler og vitaminer!

Rebecca Milani

Rebecca Milani is a freelance author of fitness that aiding people to share knowledge on diet, training, and supplements for a much better life. With a life of writing and also years in the fitness occupation, She is an ideal combination of knowledge and the capacity to turn that expertise right into an interesting article for the reader's advantage.