site
stats

Alt om testosteron booster for bodybuilding: fakta, fordele, ingredienser og kosttilskud valg

Testosteron er en komponent, der har været forbundet med store, svulmende muskelmasse i flere år og også dybest set om det er præcis, hvad du leder efter, skal du være der ønsker at maksimere mængden af den hormonelle middel i kroppen.

Testosteron produktion typisk sænker med alderen. Ifølge den amerikanske Urologiske Association, med hensyn til to fra 10 fyre ældre sammenlignet med 60 år har lavt testosteron. Det forbedrer noget til 3 ud af 10 mænd i deres 70’erne og også 80’erne.

Ethvert individ forstår, at han kræver gode grader af testosteron at drage fuld fordel af masse muskel vækst fra hans hårde initiativer i fitnesscentret.

De har to naturlige måder at øge testosteron med kosttilskud. Først tage kosttilskud, der er gratis eksisterende testosteron, der er bundet og også ikke-aktiv og den anden, vil de tage kosttilskud, der forbedrer kroppens produktion af testosteron niveau udnytte testosteron booster.

Det grundlæggende af testosteron

Det grundlæggende af testosteronTestosteron er et hormon der findes i mennesker, ud over i forskellige andre kæledyr. Testiklerne gøre primært testosteron i fyre. Kvinders æggestokke desuden skabe testosteron, men i meget mindre størrelse mængder. Testosteron produktion begynder at forbedre betydeligt i pubertetsalderen og begynder at dyppes efter alder 30 tilnærmelsesvis.

Testosteron er en type androgen hovedsagelig produceres af testikler / testiklerne i celler, der kaldes Leydig-celler. Uden passende testosteron, mænd er ufrugtbar. Fordi processen med spermatogenese (udvikling af modne spermatozoer) behov testosteron.

Testosteron er involveret i udvikling af mandlige kønsorganer før fødslen, og udviklingen af sekundære sex kvaliteter på ungdomsårene, såsom voice styrkelse, forbedret penis og også testikler dimension, og væksten i ansigtet og også kropsbehåring.

Hos mænd er testosteron menes at regulere visse funktioner sammen med sædproduktionen:

 • libido
 • knoglemasse
 • fordeling fedt
 • Muskel dimension og også sejhed til muskelopbygning
 • Røde blodlegemer fremstilling

Nedenfor er nogle vigtige punkter vedrørende testosteron:

 • Testosteron regulerer mange processer i den mandlige krop
 • Niveauer af testosteron tendens til at gå ned som mænd alder
 • Der er lidt, om nogen, at bevis viser, at prohormone kosttilskud har nogen indflydelse på testosteron grad

Lav testosteron bekymring

Lav testosteron bekymring

Under puberteten, testosteron hjælper konstruere en mands muskler, styrker hans stemme, og også øger dimension af hans penis og også testikler. I de voksne år, det holder en mandens muskler og knogler sunde og afbalancerede og fastholder sin rente i sex. Det er, hvad der gør en mandlig en mandlig (i det mindste fysisk).

Efter 30 år, mange mænd begynder at opleve et progressivt fald i testosteron. Et fald i libido tider kommer med faldet i testosteron, hvilket mange mennesker til fejlagtigt at tro, at deres tab af interesse for sex er mere som et resultat af at blive ældre.

I hvilken grad testosteron grader fald spænder fyre, men en hævning forskellige individer oplever konsekvenserne af sænkede testosteronniveauet som endnu flere mænd nu lever efter en alder af 60.

Efter en alder af 40, er koncentrationen af strømmende testosteron falder med ca. 1,6 procent årligt i mange mænd. I en alder af 60, ville de reducerede grader af testosteron sikkert skabe en medicinsk diagnose af hypogonadisme hos yngre fyre.

Lave niveauer af testosteron kunne producere en række symptomer hos mænd, der består af:

 • Nedsat lyst til sex (sexlyst)
 • Reduceret erektil høj kvalitet, især for natlig erektioner
 • Justeringer i sindstilstand
 • Reduceret intellektuelle og også kognitiv funktion
 • Udmattelse, depression og vrede
 • Fald i muskelvævet masse og styrke
 • Reduceret kropsbehåring
 • Hud modifikationer
 • Sænket knoglemasse / mineral tykkelse
 • Stigning i abdominal fedtmasse

Testosteron booster til at forbedre naturligt faldende testosteron niveauer

Som en option til receptpligtig testosteron kosttilskud, nogle mennesker ty til ikke-receptpligtige valg. Disse produkter garanterer at forbedre naturligt reducere testosteron niveauer. De er normalt kaldes “testosteron boostere”, og som regel også været tilgængelige i pulveriseret form.

Disse tillæg ikke består af faktiske testosteron eller forskellige andre hormonelle agenter. I stedet er de omfatter naturlige urter og også forskellige andre forbindelser, som formodes at øge din helt naturlig produktion af testosteron.

Som anbefalet af navn, testosteron boostere forbedre dine niveauer af testosteron naturligt. Selvom at nogle boostere er ekstra pålidelige i forhold til andre, de er alle lavet til at øge effektiviteten af din krop til at skabe endnu mere testosteron i forhold til i øjeblikket at blive produceret.

De boostere er ikke skabt som en erstatning for din naturlige testosteron. De er bare beregnet til at forstørre din evne til at producere endnu mere af denne afgørende hormonal agent.

Må testosteron boostere arbejde?

Må testosteron boostere arbejde?Testosteron er det vigtigste hormon relateret til hævet muskelvæv masse, styrke gevinster, og også libido. Så det kommer som ikke en overraskelse, at kigge efter midler til at øge kroppens helt naturlige produktion af T er, og også vil altid være en løbende én.

Mange fyre er skeptiske over for testosteron boostere tilskud og deres evne til at give positive resultater. Nogle personer spørgsmålstegn ved præcis hvad testosteron kosttilskud gør. De er tøvende med at investere deres penge i produkter, der erklærer at arbejde, men undlader at levere.

Heldigvis er de fleste naturlige testosteron kosttilskud gør det arbejde. Et punkt, som mange fyre, der vælger kosttilskud i løbet af recept testosteron præcist værdi er det faktum, at kosttilskud fungere uden behovet for at styre potentielt usikre bivirkninger.

Testosteron boostere er en klasse af naturlægemidler kosttilskud rettet mod naturligt forbedre dine testosteron niveauer. De kan arbejde med lige stigende testosteron, eller ved at hindre hormoner er ansvarlige for at konvertere testosteron til østrogen.

I det lange løb, er disse kosttilskud beregnet til at hjælpe dig med at komme sig hurtigere og udvikle større, stærkere muskler.

Til din information, er der midler til at øge testosteron naturligt.

Undersøgelser viser, at når du arbejder ud kan gøre en forskel også, da testosteron grader varierer i løbet af dagen (de er højest mulig om morgenen, laveste i eftermiddag). Resistance-øvelser, specifikt har større indflydelse på testosteron når det står færdigt om aftenen

9 All-naturlige testosteron booster ingredienser til at støtte muskelvækst

Du har højst sandsynligt opdaget at der er en bred vifte af ingredienser, når det vedrører stillede test-support poster. Hvis du ønsker at opnå de mest effektive resultater muligt, er det vigtigt at forstå, hvilke komponenter arbejder, og også hvilke der leverer mindre i forhold til perfekte resultater.

Lige her opførelse af 9 alle naturlige testosteron booster ingredienser, der kan gøre en stor forskel i dit testosteronniveau.

1. Tribulus terrestris

Tribulus Terrestris
Tribulus Terrestris

Tribulus, mens kaldet en testosteron-styrke naturlig urt, ikke leverer de fordele, der er forbundet med udholdenhed, muskel, eller nyttiggørelse. Det kan hjælpe din sexlyst, men det betyder ikke, det gør noget for dine testosteron niveauer.

Tribulus beregnet til at løfte luteiniserende hormonalt middel (LH), som efterfølgende sender retninger til testiklerne forårsager dem gør testosteron.

Tribulus ligeledes overskud andre sundhedsmæssige og wellness problemer, der består af minimering cholesterolniveauer, sænker triglycerider, har antioxidant hjem, sænker produkt glucose grader, hjælper behandling af forhøjet blodtryk

2. DHEA

DHEA (Dehydroepiandrosterone)
DHEA (Dehydroepiandrosterone)

DHEA står for dehydroepiandrosteron. Det er en hormonel agent, at din krop gør naturligt. Det er tilgængelig som et supplement og er en sædvanlig aktiv ingrediens i testosteron boostere.

DHEA har en lignende effekt til den anabolske steroid. DHEA tilskud kunne øge testosteron grader temmelig væsentligt hos midaldrende og også ældre fyre, og også i overgangsalderen damer.

Læs:  DHEA til Bodybuilding overblik: lav DHEA symptomer, fordele, og kosttilskud

En forskningsundersøgelse rapporteret i European Journal of Applied Physiology placeret, at DHEA tilskud kunne øge niveauet af helt frit testosteron hos midaldrende fyre.

3. Kreatin

Ifølge Mayo center, er der betydelig dokumentation for, at det kan øge muskelmasse og også udholdenhed. Ikke desto mindre viser den ikke op til forbedre aerob udholdenhed betydeligt.

Kreatin er almindeligt bestod af i testosteron boostere, fordi reduceret muskelmasse er en bivirkning af naturligt faldende testosteron grader.

4. L-arginin

L-arginin er en aminosyre, som kroppen gør naturligt. Det fungerer som en vasodilatator, når de anvendes som et supplement. Til udtrykker det bare, det hjælper at udvide blodkarrene. Det er blevet gjort brug af at behandle kardiovaskulær sygdom, hypertension og erektil dysfunktion (ED).

5. Bukkehorn

Fenugreek
Fenugreek

Bukkehorn er en plante dyrkes hvert år til brug i fødevarer; frøene gjort brug af som et krydderi i indisk madlavning. Disse tillæg lover enorme muskuløse væv gevinster med ingen af de bivirkninger relateret til anabolske steroider.

I øjeblikket er Bukkehorn essenser vinder appel som en testosteron forbedring supplement. Som en testosteron styrke supplement, bukkehorn garantier enorme muskel gevinster med ingen af de bivirkninger, der er forbundet med anabolske steroider.

6. D-asparaginsyre

D-asparaginsyre har den fordel, at stigninger helt naturlig testosteron produktion og resultat ved at gøre bedst mulig brug af frigivelsen af luteiniserende og også gonadotropin hormoner uden at forårsage skadelige virkninger. Ud fra resultaterne viste også, at mænd anvender D-asparaginsyre sikkert ville se en væsentlig forbedring af sperm stof og motilitet.

7. Ginseng-ekstrakt

Ginseng extract
Ginseng extract

Ginseng ekstrakt har været et afgørende aktiv ingrediens inden for konventionelle økologiske systemer til utallige år som gamle naturlige testosteron booster. En forskningsundersøgelse har beskrevet, at komponenter af ginseng ekstrakt kunne støtte testosteron grader og også mandlige kønshormon balance.

Ginseng forårsager naturligvis din krop til at skabe mere testosteron. Fremkomsten af testosteron vil helt sikkert annoncere muskelvæv masse, og også det vil hjælpe dig til at oprette og danne dine muskler hurtigere.

8. Selen

Selen er en ernæringsmæssig mineral krævet af din krop til forskellige kropslige funktioner. Forskningsundersøgelse videnskabelige undersøgelser af selen for testosteron styrke viser, at selen har vist en evne til at øge testosteronniveauet hos mænd over en alder af 30, at den alder, hvor testosteron niveauer begynder falde.

9. Zinkgluconat

Zink er et mineral, der længe havde været kendt for sin evne til at fremme produktionen af testosteron. Zink er nødvendig for regelmæssig testosteron produktion. Zink er en testosteron booster, hvilket hindrer aromatase enzym, derfor reducerer omdannelsen af testosteron til østrogen.

12 fordele af testosteron booster for Muskeltræning

Din krop gør testosteron for muskelmasse vækst, udholdenhed gevinster, og øger også i træning ydeevne. Det er derfor et supplement, der hjælper øge testosteron i den typiske array kan være værdifulde.

Testosteron leverer en væsentlig bestanddel, der vises i et menneske klinisk forskning for at forstærke kroppens helt naturlige testosteron produktion inden for den almindelige sort. Det giver også en blanding af ingredienser, der er vist at øge sportslige præstationer.

Fordele ved Optimal Testosteron

Du skal blot tage et kig på forskningsresultater, der er anført nedenfor!

1. Sund hjerte og blod

En sund og afbalanceret hjertet pumper blod til resten af kroppen, giver muskelmasse og kroppens organer med oxygen, der kræves for maksimal effektivitet. Testosteron hjælper produktionen af røde blodlegemer gennem knoglemarven. Lavt testosteron niveauer er forbundet med en række kardiovaskulære risici.

Små forskningsundersøgelser i begyndelsen af 2000’erne fandt, at fyre med hjertesygdomme, som gennemgik testosteron terapi oplevede kun mindre forbedringer. Nogle var i stand til at øge deres gåafstand med 33 procent. En yderligere forskning undersøgelse viste, at hormonbehandling bare udvidet sunde og afbalancerede arterier, dog ikke påvirkede angina ubehag.

2. Forbedret din styrke

Testosteron er det afgørende hormon, der er ansvarlig for at udvikle muskulær udholdenhed i kroppen. Forbedret muskelvæv styrke er blandt de første justeringer vil du opdage, så snart du begynder at tage testosteron skud.

Ved at integrere testosteron, styrketræning, og en ordentlig kost, kan du udvikle din muskuløse udholdenhed meget hurtigere, end det ville være tilfældet uden at tage boosteren.

3. øget muskelmasse

En af de væsentlige fordele ved testosteron skud er, at det bulks op din muskelmasse. Testosteron stimulerer fremstillingen af muskelmasse celler i en langsomme og også stabil dog langt mere sikker og også varig måde end steroider gør.

4. Mindre fedt, øge mere muskelmasse

Testosteron er ansvarlig for hævet muskelvæv masse. Slankere kropsmasse hjælper kontrollere vægten og øge energien.

Testosteron er ikke bare pålidelige på at konstruere muskelmasse endnu er meget effektiv til at forbrænde fedt i kroppen også.

For fyre med lavt testosteron, undersøgelser viser, at behandling kan nedsætte fedtmasse og stige muskelmasse størrelse og sejhed. Nogle fyre rapporteret en justering i muskelmassen, men ingen vækst i styrke.

Det er mest sandsynligt, du vil se en af de fleste fordele, når du kombinerer testosteron behandling med styrketræning og træning.

5. Stædig mave Fat Mindsk

Mave fedt er en af de hårdeste fedt at målrette i kroppen. Testosteron boostere hjælpe med at bryde ned, at fedt. Uanset hvad koster det? Motion og også kostplan du deltager i, er din mave fedt ikke forsvinder på grund af lavt testosteron.

Med de rigtige testosteron boostere, vil du have mulighed for at slippe af med det uønskede fedt og i sidste ende få den krop, du ønsker.

6. Stærkere knogler

Testosteron spiller en væsentlig forpligtelse i knoglemineraltætheden. Bone tykkelse sænker som mænd alder og testosteron niveauer gå ned. Dette øger truslen om svage knogler og også osteoporose. Solid knogler hjælpe med at bevare din muskelmasse og også interne kroppens organer, der kan øge sport effektivitet.

Forskning viser, at knogletætheden øger med testosteron behandling så længe dosen er høj nok. Medicinske forsøg med resultatet af testosteron på knogletæthed beliggende stiger i spinal og hofte knogletæthed.

En yderligere forskning af damer overgår lige ind hanner opdagede, at testosteron øget knoglemineralindhold tykkelse. Men det er uvist, om testosteron kunne hjælpe med at minimere knæk risiko.

7. Forstærker libido, forbedrer erektioner og også sexlyst

Testosteron niveauer normalt klatre i respons på kønsrelateret ophidselse og også opgaven. Den fyr med højere grader af testosteron har bedre seksuel aktivitet. Ældre mænd kræver mere testosteron for libido og erektil funktion.

Det er nødvendigt at huske på, at erektil dysfunktion er typisk på grund af forskellige andre tilstande eller medicin i stedet for lavt testosteron grader.

Undersøgelser viser, at testosteron terapi kunne drage din sex-relaterede wellness og effektivitet. Det viser også, at der er en maksimal grad af testosteron før der er ingen boostet reaktion.

For fyre, der ikke har hypogonadisme, øge din testosteron kunne ikke gavne din sexlyst.

8. Bedre talt hukommelse, rumlige evner, eller matematisk tankegang

Undersøgelsen afslører, at mænd med højere forhold mellem total testosteron har en reduceret forekomst af Alzheimers tilstand. Der er yderligere bevis for en betydelig sammenhæng mellem testosteron og under forudsætning af kapaciteter såsom verbal hukommelse og hurtigere håndtering hastighed.

Testosteron terapi for mænd 34 til 70 år gamle har afsløret en forbedring i rumlig hukommelse.

9. vækst af hår

Når puberteten strejker, har du hårvækst på din kønsbehåring placering og også dit ansigt. Nu, hvor du er meget ældre, kunne du også have chancen for at få mere hår igen med testosteron boostere.

10. Forbedret humør

Lavere testosteron grader er forbundet med dårligere livsstil. Nogle af symptomerne på lavt testosteronniveau omfatter klinisk depression, udmattelse, og irritabilitet. Men nogle undersøgelse viser, at dette kun kan være for mænd med hypogonadisme.

Mænd, hvis lig følge den gennemsnitlige nedgang i testosteron med tiden viste ikke en stigning i angst.

Virkningerne af testosteron substitutionsterapi på stemningen kan variere. Mænd med hypogonadisme rapporterede boostet sindstilstand og også wellness og reduceret træthed og også irritation. Undersøgelsen anbefaler, at denne behandling også kunne være en pålidelig antidepressiv behandling.

11. Sænk dine muligheder for Alzheimers sygdom

Forskere ved University of Southern California har rapporteret, at stigende testosteron niveauer i mus med Alzheimers forsinker udviklingen af sygdommen. Denne overvågning har fået forskerne til at antage, at bevare optimale Testosteron-niveauet i aldring kan hjælpe undgå Alzheimers hos mennesker.

12. Optimal Cardiovascular Health og velvære

Den sundere og også stærkere dit hjerte er, den sunde resten af jer er fordi hjertet er ansvarlig for at pumpe blod rundt i kroppen, hvilket igen transporter ilt og også næringsstoffer til muskler og vigtige organer i hele kroppen.

Forskning undersøgelser har placeret, at mennesker med nedsat testosteron grader er langt mere tilbøjelige til at beskæftige sig med cardio betingelser i forhold til mennesker med gennemsnitlige / høje testosteron niveauer.

Seks alle naturlige måder, hvordan man forbedre dine testosteron niveauer

For at få det bedste ud af testosteron niveauer, herunder vedhængende til træning teknikker.

1. Spis masser af sund protein

Du har allerede erkende, at du har brug for protein til at opbygge muskelmasse. Men du måske ukendt, at drikke sundt protein ligeledes hjælper forbedre testosteron grader.

Supplerende former for sund protein såsom valle eller æg hydrolysater er forbundet med større grader af testosteron.

De kost højt proteinindhold sammenlignet med kulhydrater har en værdifuld effekt på lever og nyrer, og de samlede niveauer af testosteron. Ud over at spise kosttilskud, derudover understrege hel-food former for protein, der består af mælk, æg og også kød slags såsom magert oksekød, fjerkræ og svinekød.

2. Spis korsblomstrede grøntsager

Forskningen undersøgelse har afsløret, at tage i en kost regime rig på korsblomstrede grøntsager som broccoli, kål, rosenkål, grønkål, brøndkarse, grønkål, kålrabi, sennep miljø-venskabskampe og bok choy kan bidrage til at øge testosteron niveauer.

3. Spis masser af fedtstoffer

Fedtstoffer såsom omega-3 fedtsyrer er afgørende for en all-around, sund og afbalanceret kost regime, men mættede fedtstoffer, som er tænkt på “uønskede” af nogle, der stadig har fordele, især for bodybuildere, der søger at øge testosteronniveauet og muskelmasse.

4. Tog smart med vægte.

Vægttræning fremmer muskelvækst ved at rive ned muskelmasse væv, behøver din krop til at reparere den. Vægtløftning ligeledes øger testosteron niveauer i varigheden lige efter du forlader fitnesscentret

Forskning har vist, at stoffet (multi-joint) flytninger med store vægte for færre reps forbedre testosteron mere end andre vægt-og-rep ordninger.

5. Undgå alkohol

Procent af alkohol (1– 2 genstande om dagen) kunne forbedre hjerte sundhed, kan store mængder af alkohol, der forbruges i binges eller på regelmæssig basis reducere testosteron niveauer. Dette er da overdreven alkohol kan fremme hævelse og også testosteron nedbrydning.

6. Stigning Testosteron med kosttilskud

nogle har mere end et dusin forskellige konkrete supplementer, der bistår boost testosteron via talrige systemer.

Det er vigtigt at vælge det bedste supplement til at opnå de ønskede fordele. At vælge den ideelle testosteron supplement med mange på markedet kunne være truende.

Udskille den mest effektive position blandt flere kunne være vanskeligt. Men der er en metode til at gøre det. En ting, der skal huskes er, at produktet bør omfatte naturlige ingredienser.

Naturlig testosteron booster

Her top 3 af testosteron boostere kosttilskud 2019 med alle naturlige ingredienser, og også uden bivirkninger på markedet i dag!

Testo-Max fra Crazy Bulk

Testo-Max fra Crazy BulkTesto-Max fra Crazy Bulk er de allerbedste helt naturlig testosteron booster kosttilskud til pre-workout supplement, der hjælper dig med at forbedre muskelvækst, øge udholdenhed og også styrke, hjælper dig med at smelte fedt og også øge din libido.

Testo-Max ligeledes anvendes som en helt naturlig testosteron booster supplement for professionelle atleter og bodybuildere, der ønsker at øge deres effektivitet og deres fysiske udseende.

Testo-Max er en sikker og også lovlig Sustanon mulighed, som indeholder 100% ren Tribulus terrestris fjernet standardiseret til 45% saponiner som moderne og også vist sig at forbedre testosteron produktion i kroppen naturligt.

Testo-Max giver en måde for kunder eller organ builder til at forbedre testosteron grad og også hjælpe dem med at øge deres bodybuilding vækstrate.

Det er blevet erklæret for at være en all round sikre og pålidelige helt naturlig testosteron booster kosttilskud, der kan hjælpe dig med at vedligeholde dine testosteron niveauer.

Forskellige andre fordele ved Testo-Max, du skal erkende, er, den beskæftiger sig med din krop ved at øge din metaboliske proces, som derefter øger din interne kropstemperatur niveau og begynder at smelte holdes fedt.

Den utrolige fordele ved Testo-Max består af følgende:

 • En lovlig og sikker løsning til steroid Sustanon.
 • Perfekt til ekstreme muskel gevinster, maksimal sejhed og også udholdenhed, hurtig krop rekreation.
 • Ingen recept er nødvendig for at foretage et køb af Testo-Max
 • Testo-Max er lavet af CrazyBulk, et selskab, der er kommet på markedet i flere år
 • Kliniske forskere bekræfter, at Testo-Max har naturlige testosteron booster aktive ingredienser
 • Bortset fra at forbedre muskuløs væv gevinster, Testo-Max bringer sex-relaterede fordele at eje dit køn
 • Gratis forsendelse og få særlig rabat sats, hvis du erhverver Testo-Max mere end én flaske

Buy Testo Max from Crazy Bulk

TROOPER fra Marine Muskel

TROOPER fra Marine MuskelMarine Muskel udviklet en juridisk sustanon steroid mulighed ved navn er TROOPER. Det er en hardcore muscle bygning steroid valg at forbedre testosteron niveau, muskelmasse, og din udholdenhed.

Læs:  Marine Muskel Trooper Testosteron anmeldelse (Ingredienser, fordele, pris, og hvordan det virker)

TROOPER indeholdt 100% rene Tribulus terrestris ekstrakt og standardiseret til 45% saponiner. Det indikerer steroiderne give dig formlen koncentratet er to gange i forhold til andre mærker.

TROOPER er klinisk formuleret til at forbedre luteiniserende hormon og også testosteron produktion. De saponiner vil øge luteiniserende hormonelle middel i kroppen for at forbedre din testosteron produktion.

Og også i modsætning til alle andre punkt på markedet, indeholder TROOPER testosteron booster kosttilskud 10 mg testosteron-stimulerende DHEA. Resultatet er, at du vil føle sig mere kraftfuld, være i stand til at ødelægge med træning, massivt øge muskelmassen, og også få dækket fra hver træning hurtigere.

Resultatet af inflationen Testosteron er du føler vil være stærkere, forbedre muskel massivt, og har også en kort tid til helbredelse for næste træningspas.

Desværre, TROOPER tilbydes kun i USA. Lige her den fordele TROOPER, du har brug for at få:

 • Juridisk sustanon steroid valg
 • Boost niveau af testosteron til optimal
 • Hjælp udrette muskelmasse gevinst
 • Eksplosiv magt, øge sejhed og også udholdenhed
 • Hurtigere restitutionstid for følgende uddannelse
 • Gør din sex-relaterede effektivitet
 • Ingen efterspørgsel recept
 • Resultat i 2 uger eller meget mindre
 • Gratis Sustanon bivirkninger

Buy TROOPER from Marine Muscle

TESTOGEN

TESTOGEN fra BAUER NutritionTestogen er naturligt testosteron booster kosttilskud, som klinisk dokumenteret øge din testosteron hormon. På grund af det faktum, at Testogen er fremstillet af naturlige energiske ingredienser og heller ikke nogen form for fare kunstige aktive ingredienser.

TestoGen er skabt til at øge din testosteron hormon uden trusler og trusler om eventuelle bivirkninger. TestoGen er normalt gjort brug af af folk, der har en interesse i vægttab og også bodybuilding.

Testogen alle naturlige testosteron booster kosttilskud har rene, alle naturlige ingredienser, som de er D-asparaginsyre, Ginseng-ekstrakt, Tribulus terrestris, bukkehorn, zinkgluconat, selen, vitamin B og vitamin D.

Testogen bekræftes, grim og også ukompliceret. Naturligvis rene naturlige ingredienser i den bedste kombination til at arbejde med succes. Lige her er nogle fordele og godtgørelser i forhold til forskellige andre lignende testosteron booster kosttilskud elementer:

 • Hjælpe dig med at forbedre din koncentration og fokus, reducere følelser af utålmodighed og depression.
 • Assist din krop brænde overskydende fedt og medvirke til opbygningen af stærke, lange, magert muskelvæv masse.
 • Forøg din libido og også tilbyde dig den udholdenhed, du har brug for at holde længere og også klare sig bedre.
 • Testogen hjælper med at reducere kolesterol hjælper dig med at forbedre dit hjerte-kar sundhed og wellness.
 • Testogen vil faktisk genoplive din energiske bevægelser og også udholdenhed for længere varigheder af øvelser
 • Hjælpe dig til at fokusere bedre og bekæmpe udmattelse

Buy TESTOGEN

Resumé

Testosteron er det, der ejer os til fjendtlighed og også viljen til at fuldføre. Det ligeledes er lige, hvad hjælpemidler i udførelsen af disse mål, ved at hæve muskelvæv masse. Testosteron burde ikke blive glemt, når vægttræning, som vore gevinster, vil væsentligt øge simpelthen ved at øge vores testosteron grad.

Testosteron boostere er kosttilskud, der øger testosteron fokus i blodet. Denne side har alle kosttilskud er angivet til at øge testosteron, selv om nogle er utilstrækkelige. søges Større testosteron i hele perioder med muskuløs væv vækst.

Hvis du begynder at have det sjovt med pulver og også piller, sørge for, din læge forbliver i løkken. De vil være i stand til at give dig mulighed for at genkende, hvis og når du tager nogen unødvendige sundhed og wellness risici.

henvisning :

 • http://www.healthline.com/health/what-is-testosterone
 • https://www.livescience.com/38963-testosterone.html
 • http://www.healthline.com/health/benefits-testosterone#overview1

Rebecca Milani

Rebecca Milani is a freelance author of fitness that aiding people to share knowledge on diet, training, and supplements for a much better life. With a life of writing and also years in the fitness occupation, She is an ideal combination of knowledge and the capacity to turn that expertise right into an interesting article for the reader's advantage.