site
stats

Alt hvad du behøver at vide om Dianabol (methandrostenolone) for styrke muskel

I fitness-centre rundt om i verden, Dianabol, formelt det hedder methandrostenolone, der almindeligvis anvendes af bodybuildere, der ønsker at forbedre deres styrke og muskelmasse udholdenhed. Den såkaldte “Morning måltid of Champions” er blevet brugt af stjerner og sportsfolk, den mest foretrukne, som er tidligere Golden State Guv Arnold Schwarzenegger.

En masse af de moderne ideer om dianabol forbrug show omkring myter og unødvendige videnskabelige undersøgelser; denne korte artikel forsøger at diskutere helt nye måder at tænke på dianabol brug at gøre brug af videnskabelige beviser og også folks erfaringer.

Præcis hvad er dianabol (methandrostenolone)?

Dianabol (methandrostenolone)Dianabol var den første tand steroid nogensinde før udviklet. Dianabol (ofte forkortet til D-Bol eller dbol), var et varemærke navn tilbudt steroid forbindelse methandrostenolone af den schweiziske farmaceutiske og kemisk virksomhed Ciba.

Dianabol blev etableret af John kontaktinformation for Ciba medicin firmaet som en handling til amerikanske professionelle sportsfolk straks at gøre det dårligt i den globale konkurrence.

Via 1940’erne og også 50’erne Sovjetunionen var begyndt at styre de olympiske lege, og også brugen af testosteron ved de fleste af sine atleter forlod resten af kloden forsinkelser langt bagefter.

Østeuropæiske professionelle sportsfolk var at udnytte testosteron, så han lagde sig for at matche den muskelmasse og styrke struktur påvirkning af ren testosteron uden de ekstreme bivirkninger.

Dianabol blev oprindeligt udviklet til at være en meget sikrere, blidere alternativ til testosteron. Det har til formål at holde de anabolske bygninger af testosteron med mindre androgen i en hurtigtvirkende, effektiv metode.

Den steroid var en enorm succes, der giver masser af Forenede stat atleter en unik fordel i forhold til deres sovjetiske konkurrenter.

Kort efter lanceringen, ville den amerikanske FDA faktisk begynde at placere et stort pres på Ciba at presse virksomheden til detaljer reelle kliniske fordele af steroid.

Et par år senere, ville FDA trække alle methandrostenolone mærkenavne fra hylden. På grund af Dianabol kemiske make-up og også dens yderst usunde velkendte bivirkninger på den menneskelige krop.

Siden dengang Dianabol er ikke blevet lovligt fremstillet i USA og stadig genereres massivt over hele verden.

methandrostenolone

Metandienon-strukturMethandienone eller methandrostenolone, og det er en modificeret form for testosteron. Det er gennem en forøgelse af en methylgruppe ved carbon 17 alpha som hjælper sikre hormon, når det er indtaget og forfinet af kroppen.

Der var ligeledes en introduktion af en dual band i mellem carbonatomer 1 og også 2, hvilket minimerer det er androgen.

Et interessant punkt at notere er, at andre end C17 alpha methylgruppe, det er strukturelt det samme til boldenone.

Methandrostenolone, er et anabolsk androgen steroid rekord vedrørende et lægemiddel jeg tænker over at kategoriseret som en primær steroid.

Methandrostenolone udnyttet af bodybuildere og også methandienon kontinuerligt gøres brug af ulovligt til nu, sædvanligvis blive inkorporeret (stablet) med injicerbare forbindelser, såsom testosteronpropionat, enanthate, cypionate foruden forskellige andre injicerbare medicin som trenbolonacetat.

Når det tages alene som en primær steroid, methandrostenolone betyder, som en kendsgerning, øge effektniveauer, libido og din aggression under træning.

Dianabol er blot en af dine mest potente steroider eller selv når gjort brug af på egen hånd, kan være en overordentlig effektiv muskelvæv bygherre.

Methandrostenolone tilpasses, så steroiderne androgene (hormon, der skaber maskuline mandlige karakteristika) bygninger minimeres, medens anabolske (muskelmasse væv struktur) egenskaber gemmes

Men i 1985 FDA trak lægemidlet fra produktionen i USA efter om bevidsthed er det eneste formål blev anvendt til sport doping.

Fordelene ved dianabol (methandrostenolone)

Dianabol er både androgen og anabolske. Det rejser mandlige attributter (dog lidt mindre i forhold til testosteron) og øger kvælstofretention (lidt mere end testosteron).

Adskillige konkurrencedygtige bodybuildere gør brug af dianabol i hele konkurrencen forberedelse cyklus, og også dette er gjort brug af at bevare de muskuløse væv gevinster.

Især når på en kalorie mangelfuld kost og er en fremragende booster til at hjælpe atleten presse med træning.

Den største effekt af at udnytte Dianabol er dets evne til at øge fedtfri masse, og det er derfor nogle bodybuildere har brugt det i årtier. Dbol øger både proteinsyntese og også glycogenolyse meget kraftfuldt.

Her er de top 7 Dianabol Fordele:

1. Øger Nitrogen Retention

Til dine muskler til at vokse, er du nødt til at tage endnu mere sund protein end din krop bruger. Sund protein er byggesten for muskelmasse. Dianabol hjælper din krop til at tjene mest muligt ud af den sunde protein du spiser. Større kvælstofretention betyder, at du vil helt sikkert have langt mere sundt proteiner til at opbygge endnu mere muskelmasse.

2. Øger proteinsyntese

Muskel proteinsyntese er den procedure, hvor dine krop reparation og også ændrer brudte sunde proteiner. Det lige tilsluttet muskelvæv udvikling og også rekreation, når du placerer stress på din krop fra at arbejde ud din krop har brug for at erstatte skaden sunde proteiner med helt nye og mere magtfulde. Ved at hæve proteinsyntese, vil du udvikle mere og mere effektive muskelvæv masse. Du vil helt sikkert også komme sig hurtigere fra træning.

3. Øger fri testosteron

Testosteron er det mandlige hormonelle middel ansvarlig for mange afgørende punkter, der påvirker os hver dag. Højere testosteron medfører ekstra muskelmasse vækst, større libido, hurtigere rekreation efter træning og også generelle velbefindende. Det er det vigtigste hormonelle middel til at konstruere muskelmasse og også sejhed. Have højere testosteron grader gør proceduren med at skabe muskler både hurtigere og også lettere.

4. Boost i produktionen af røde blodlegemer

Røde blodlegemer bringer ilt med kroppen. Dianabol øger produktionen af røde blodlegemer, som forårsager mere ilt flow. Det kunne hjælpe med at forbedre effektiviteten og udholdenhed under træningen.

5. Forbedret Strength

En Dianabol fordel fleste kunder oplever, når man bruger Dianabol er betydelige sejhed gevinster. Din krop vil helt sikkert have større testosteron og også gendanne meget hurtigere fra øvelser. Det vil helt sikkert hjælpe din krop til at udvikle endnu mere sejhed i en kortere periode.

6. Vægttab

Dianabol øger testosteron niveauer. Resultatet af højere testosteronniveau er en slankere krop. Din krop vil helt sikkert forbrænde mere fedt og samtidig bevare og også udvikle mere muskelmasse.

7. Fald Træthed

Resultaterne af Dianabol Minimer Træthed. Fordi du helt sikkert vil have højere testosteron grader, vil du helt sikkert have mere energi i hele træning. Enkeltpersoner kan normalt løfte mere udfordrende for en længere periode, men stadig få dækket hurtigere efter øvelser.

Hvordan kan du gøre brug af dianabol (methandrostenolone)?

Dianabol er normalt gjort brug af for at starte en bulking cycle. Ti angiver, at det gjorde brug af hele en indledende par uger af cyklussen.

Grunden til dette er ligetil. Dianabol virkninger er så hurtigt, at en person vil have mulighed for at opleve en betydelig vækst i sejhed og muskel udholdenhed.

Han vil have kapacitet til at rejse flere vægte eller øge gentage. Det ville helt sikkert hjælpe ham til bulk op blot et par uger efter den allerførste brug af steroid.

Mens Dianabol er typisk i starten af en bulking cycle, betyder det ikke, at du ikke kan bruge det som en standalone supplement. Dog vil du nødt til at bruge det til en utrolig kort varighed, generelt fire til seks uger. Men ikke stress, da du? D stadig se stærke gevinster på trods af den korte cyklus.

Dianabol brugere opdele dosis i 3. Det blev absorberet de tidlige morgentimer, efter at før arbejder ud og til sidst før du går i seng.

Så hvis du er til at begynde med, 30 milligram om dagen, kan du få 10 milligram under morgen måltid, der tidligere ramme fitnesscentret, så før man skal sove.

Ikke desto mindre talrige erfarne bodybuildere tage det fulde daglige dosis før du arbejder ud. Troen er, at tillægget vil resultere i en større effektivitet i motionscenter.

Mens der kunne lyde attraktivt, bør du aldrig forsøge at især hvis du er en newbie steroid individ. Husk på, at denne strategi kan skabe en bedre stress på leveren, og øge dine farerne ved bivirkninger.

Dosering af en dianabol (methandrostenolone) cyklus

For at oprette en cyklus for dianabol der er baseret omkring at bruge det ekstra som et supplement end et steroid, vi oprindeligt nødt til at tage et kig på den nuværende tendens til cykling dianabol og også evaluere præcis hvad der er galt med det.

En regelmæssig cyklus af Dianabol er struktureret som 25-40mg opdelt i hele dagligt i 4-6 uger, enten alene eller stablet med forskellige andre steroider.

At starte med en dosis på 25 mg eller mere typisk udløser væskeophobning. Det er populært at dianabol er aromatisere ret hurtigt, og det meste af væskeophobning normalt tilskrives en udvikling af overskydende østrogen.

Men det er, hvad vores virksomhed mener, at begynde med væskeophobning er forårsaget af kroppen hænger på til vand som følge af virkningerne af dianabol på kroppens mineral balance, specielt kalium / natrium ligevægt.

Det kombineret med at dianabol forårsage østrogene bivirkninger, medfører en masse vand oprustning, og også da der er lidt, vi kunne gøre om ændringen i organer mineral balance, den eneste anden ting, vi kunne gøre, er at sigte mod at minimere aromatisering , generelt med Nolvadex (tamoxifen) eller andre anti-østrogener.

Dianabol cyklus er ikke den eneste teknik imidlertid ved at reducere dosis, meget mindre af lægemidlet vil aromatize, som forårsager meget mindre østrogen og også mere signifikant langt mindre væskeophobning. Reducer medicin gennem en cyklus ville resultere i østrogen grader slippe langsomt, så vi skal begynde cyklussen med en reduceret dosis 10-20mg hver dag.

Opdeling af dosis, når du gør brug af en lille dosis er meningsløs, da du vil få en meget reduceret toppen af medicin. Så i denne situation, er det bedst at tage det i en enkelt dosis om morgenen (helst med grapefrugtjuice).

Selv om dette vil bestemt ikke stoppe reduktioner på helt naturlig testosteron, kan det mindske den til et bestemt niveau, som din krop vil stadig have lange varigheder senere i dag, når der er lidt testosteron flyder, og så det kan stadig producere nogle.

I øjeblikket hvis vi ser på cyklus varighed, vises 4-6 uger også korte at have nogen reel indvirkning på en lav dosis, men bare hvordan kan vi udnytte dianabol i længere tid uden at sætte endnu mere, fare på vores lever?

Tjenesten er helt fald ved weekender væk fra medicin vil vi helt sikkert give vores lever en pause fra behandlingen af medicin.

På grund af den korte halveringstid, vil eventuelle aktive stoffer løbe ud vores system inden for 24 timer efter din sidste dosis. I øjeblikket kan det synes som det sikkert vil koste dig gevinster, men som en kendsgerning, vil det koste dig lidt eller ingen tab over tid, som selv om der ikke er noget aktivt stof i kroppen effekterne stadig eksisterende dvs. tilføjet intramuskulær vand og også en ekstra anabolsk mineral balance.

Disse effekter typisk mindskes med nogle dage. Denne teknik vil ikke desto mindre, støtte din helt naturlig testosteron til at vende tilbage fra sin hæmmede tilstand, da denne procedure kan tage betydeligt meget længere.

Hvis vi tager weekend pauser ud og også gøre brug af en lavere dosis, bør vi i teorien kunne udnytte dianabol i ti uger uden problemer.

En nem lille smule af matematik kan vise denne faktor fineste:

 • 6 uger @ 25 mg dagligt = 1050mg dianabol i den samlede
 • Ti uger med weekender off @ 15mg hver dag = 750 mg dianabol i alt

Så som du kan se, ved hjælp af dette system, din lever vil forfine mindre dianabol i forhold til i en nuværende cyklus, tilføje dette til, at du kan lave gevinster for ti uger i stedet for 6, og med færre bivirkninger, og du får en stabil cyklus .

Veje til bulking med Dianabol (methandrostenolone)?

Gevinster er fremstillet af brugen af Dbol ikke afviger en hel del mellem brugere. De fleste brugere vil faktisk normalt oplever de samme former for masse struktur gevinster fra dette stof.

Som tidligere påpeget, er det, for det meste, et anabolsk steroid bedst udnyttes til målet af muskelmasse, styrke og fyldegivende applikationer.

Den almindelige bruger bør foregribe betydelige mængder vægtøgning i virkelig korte perioder, en masse på typisk to uger opfylder den indledende ledelse.

I doser på 20 mg dagligt, gevinster på 10-15 pounds. I løbet af et par uger er ikke usædvanligt, især for begyndere.

Men som man burde forudse fra et stof som dette, ikke alle denne masse er typisk lean muskel.

Dianabol er kendt for sine Hormonforstyrrende resultater i reklamer vand gevinst og gennemførlige fastholdelse fedt, som kunne gøre en stor del af enhver tilbudt mængde masse gevinst.

Hvis dets kørsel sammen med en aromatase Forebyggelse, væskeophobning forårsaget af østrogen kan effektivt slippe af med.

Dette er, når de bedre og også realistiske lean masse gevinster kunne opleve, hvor selv mere rimeligt lean masse gevinster forventes kan være i serie på 5-10 lbs. Inden for de allerførste par uger.

Dianabol (methandrostenolone) bivirkninger

Dianabol er en potent anabolske, med beskeden til høje androgene top kvaliteter. Som en af de stærkeste dental steroider tilbydes, skal Dianabol bivirkninger skal holdes for øje, når du laver en cyklus.

Her par Dianabol (methandrostenolone) bivirkninger:

 • Gynækomasti (mandlig buste ekstraudstyr). Det skyldes, når Dianabol aromatizes testosteron, omdanne den til østrogen og rejser i kroppen, mandlig buste følsomhed.
 • Generaliseret krop orgel stress og angst (bestående af hjertet og forskellige andre vigtige organer). Det udløst af overskydende væskeophobning eller bloat, en anden negativ effekt af det reducerede testosteron og også øgede østrogen grader.
 • Forhøjet blodtryk. Dianabol kan være alvorlig for dem, der allerede har forhøjet blodtryk og kan medføre forhøjet blodtryk i dem, der ikke tidligere har oplevet det.
 • Ineffektive kolesterol grader. Dianabol er en anden af de sædvanlige bivirkninger, som kunne øge “ringe” kolesterol i kroppen.
 • Hepatisk (lever) dysfunktion og svigt kan resultere i permanent skade eller død. Dianabol er en oral anabolske steroid, som er en af de meget mere leveren-toksiske formuleringer på markedet.
 • Testosteron undertrykkelse. Dianabol undertrykker testosteron efter næsten helt sikkert ville faktisk være nødvendigt behov for udefrakommende testosteron behandling, baseret på de typiske indikationer.

Dianabol må ikke blive udnyttet af damer de mandige særlige bivirkninger er mere sandsynligt at være dygtige og også kan være irreversibel. Dianabol er et usikkert steroid med bivirkninger at matche udholdenhed og også dimension gevinster.

Top 3 (tre) sikre og også lovlige anabolske Dianabol (methandrostenolone) steroider forskellige i 2019

Derfor foreslås det at gøre brug af juridisk dianabol, som er en variation af anabolske steroider, som tilbyder dig de samme fordele som den normale Dianabol (methandrostenolone) giver, ud over uden de negative bivirkninger.

For godt til at være sandt? Virkelig, nej. Juridisk Dianabol (methandrostenolone) steroid alternative kutymer 100% alle naturlige aktive ingredienser, i modsætning til de fremstillede dem der udløser nogle farlige bivirkninger fra regelmæssig dianabol, ligesom liver forgiftning og overskydende østrogen.

Hvis du forsøger at finde en juridisk dianabol mulighed, så skal du måske have opdaget D-Bal fra Crazy Bulk, DRILL MASTER fra Marine MuscleOg også D-Bal Max. Hvilket produkt skal du købe for at opnå de mest effektive resultater?

D-Bal (Dianabol) fra Crazy Bulk

D-Bal (Dianabol) from Crazy BulkD-Bal fra Crazy Bulk er en juridisk dianabol (methandrostenolone) anabolske steroid alternativ, som har været blot en af en af de mest populære og præ-ejede anabolske steroider i al evighed.

Virkeligheden er, at Dianabol (methandrostenolone) er forbudt, og også kunne generere nogle store bivirkninger, såsom gynækomasti (fyr bryster), forhøjet kolesterol, forhøjet blodtryk, og også vold på leveren kunne være forbundet til at tage det.

(Læs: D-Bal juridisk dianabol steroid alternativ gennemgang at opbygge muskelmasse hurtigere)

Så, D-Bal er de rigtige Dianabol option steroider, der er fremstillet af naturlige aktive ingredienser og også risikofrie at bruge, fordi uden negative Dianabol bivirkninger.

Dette produkt er 100 procent baseret på naturlige materialer og også naturlægemidler fjerner. Som sådan, det er helt sikkert til brug ved enhver sund og afbalanceret person.

D-Bal Der er behov for, og også gjort meget samme fordele med Dianabol steroid uden usikre bivirkninger, at hvis du søger nogle hårde muskler at komme i fitnesscentret hele deres bulking cykler, fordi den primære funktion af tillægget er at udvikle lean muskelmasse.

Dette punkt går over, fordi kunderne ofte indberetter væsentlige resultater. Nedenfor et par D-Bal fordele:

 • D-Bal er en risikofri og juridisk dianabol steroid valgmulighed
 • Kan give mulighed for forbedret muskelfylde
 • Rise sund proteinsyntese, der forårsager massiv muskelvækst
 • Ingen ubehagelige Dianabol bivirkninger
 • Forbedre kvælstofretention
 • Kan forbedre dit fokus grad
 • Eventuelt øger udholdenhed og også udholdenhed
 • 100% alle naturlige ingredienser
 • Ingen recept er nødvendig
 • Let at bruge, fordi det blev taget af munden

Buy D-Bal (Dianabol)

DRILL MASTER fra Marine Muscle

DRILL MASTER from Marine MuscleDRILL MASTER fra Marine Muscle formuleret er en juridisk dianabol steroid valg, som har en funktion til at øge kvælstof fastholdelse og antænde en effektiv anabolske tilstand i din krop til muskuløs væv vækst.

DRILL MASTER anbefales til folk i de Forenede Stater, der søger hurtigt muskelmasse gevinst og også eruptive sejhed. DRILL MASTER er også ideel som en mere juridisk steroid for folk, der ønsker at bevare deres gevinster i mellem træning eller uddannelse cyklus.

(Læs: Marine Muskel Drill Master gennemgang: en ny sikker og lovlig dbol dianabol lavet i USA)

DRILL MASTER kunne massivt hæve sunde proteinsyntese proces, der gør det muligt for kroppen at øge mængden af nitrogen, som helt sikkert fastholde i muskelvæv.

Forøgelse af mængden af nitrogen kunne udløse et løft i sund protein for muskulære vævsvækst at være større. Bare et par korte uger, vil du helt sikkert se synlige gevinster, og også føle sig mere i live og i kontrol.

DRILL MASTER ligeledes omfatter 10 mg af DHEA som kan hjælpe kroppen til at øge din grader af testosteron til eksplosive muskel gevinster.

Lige her den fordel, at DRILL MASTER fra Marine Muskel:

 • Opnå din muskel nemmere og meget hurtigere
 • At øge din udholdenhed og også udholdenhed
 • Fremme kvælstof tilbageholdelse i din muscleEnhance vægt og køre i løbet af træning
 • Boost testosteron niveau for maksimal motion
 • Sikker og også nogen dianabol bivirkninger
 • 100% lovlig dianabol steroid option

Buy DRILL MASTER

D-Bal Max

D-Bal MaxD-Bal Maxer løsningen for enkeltpersoner eller bodybuilder, der søger alle fordelene ved dianabol, men ingen af de ugunstige bivirkninger. D-Bal MAX er en juridisk og også et sikkert valg til Dianabol. Det er produceret og leveret af påberåbt sig, og også overvejet supplement sektor leaders– BAUER Group DMCC.

D-BAL Max vil helt sikkert give dig den rå magt og også latterlige gevinster, du vil helt sikkert modtage fra Dianabol, en af en af de mest magtfulde, foretrukne steroider af hele tiden uden pause forordningen, fordi D-Bal Max er lovligt anabolske steroider alternativ dianabol.

Denne juridiske anabolske steroider anderledes supplement fungerer tilstrækkeligt til at understøtte muskelvæv udvikling og også endnu mere anstrengende øvelser. De aktive bestanddele deraf forbedre sund proteinsyntese, tilbyde muskel ernæring, og også øge stofskiftet.

Det også sænke din forståelse af Træthed, hvilket gør det så du kunne krank ud flere reps. Når du kan træne hårdere, mindre ømhed, og også se resultater hurtigere, vil du være meget mere fast besluttet på at holde arbejder på dine mål.

D-Bal Max tilegner for at blive taget af piger og også herretoilettet ens, hele bulking cykler lige så højt som i hele opskæring cykler, hvilket gør de samme fantastiske resultater muligt for workout entusiaster af begge køn.

Alle D-Bal Max juridiske dianabol alternative fordele:

 • Få mest muligt ud af den muskelvækst
 • Erstat fedt med lean muskelmasse
 • Fremskynde muskelvæv opsving desuden forbedre i energi betydeligt
 • Boost testosteron, ATP, og også IGF-1-niveauer i længere træning
 • Alle naturlige komponenter formel make D-Bal Max har ingen bivirkninger
 • Hurtige resultater i løbet af få uger

Buy D-Bal Max

Konklusion

Dianabol (methandrostenolone) er en enestående effektivitet og også muskelmasse byggeentreprenør. Dianabol kunne gøres brug af “på og også off periode.” Det også kunne udnyttes alene, men bør ikke.

Begynd angiver starten på stablet cyklus i kernen. Bodybuildere og også vægtløftere udnytte dette til hurtig muskel opbygge og også forbedret effektivitet.

De fleste af Bodybuildere stak deres steroid, baseret på deres mål (Masse bygning vs. Skæring). Altid passe på og udnytte den lavest mulige dosis, hvis du selv tænker på at tage en androgen forbindelse, især høje dem ligesom Dianabol.

I sidste ende køber dianabol online er egnet og også med nogen juridiske problemer. Det kan dog ikke være den mest almindelige vej til at købe. Du er nødt til forskning dine hjemmesider for at foretage visse de ikke er underjordiske laboratorier.

Sharing is caring!