site
stats

Alt du trenger å vite om Dianabol (Methandrostenolone) for styrke muskler

I treningssentre rundt om i verden, Dianabol, formelt det heter Methandrostenolone, blir ofte brukt av kroppsbyggere som ønsker å forbedre sin styrke og muskelmasse utholdenhet. Den såkalte “Morning måltid of Champions” har blitt brukt av stjerner og utøvere, den mest foretrukne som er tidligere Golden State Guv Arnold Schwarzenegger.

Mange av de moderne ideer om dianabol bruk show rundt myter og unødvendige vitenskapelige studier; denne korte artikkelen forsøker å diskutere helt nye måter å tenke på dianabol bruk gjør bruk av vitenskapelig dokumentasjon, og også folks erfaringer.

Nøyaktig hva er Dianabol (Methandrostenolone)?

Dianabol (Methandrostenolone)Dianabol var den første tann steroidet noensinne utviklet. Dianabol (ofte forkortet til D-Bol eller dbol), var et varemerke navnet tilbudt til steroidforbindelse Methandrostenolone av det sveitsiske farmasøytisk og kjemisk firma Ciba.

Dianabol ble etablert av John Zeigler for Ciba medisin fast som en handling til amerikanske profesjonelle idrettsutøvere umiddelbart gjøre det dårlig i den globale konkurransen.

Via 1940 og også 50-Sovjetunionen hadde begynt å kontrollere OL, og også bruk av testosteron av de fleste av sine utøvere forlot resten av kloden forsinkelser langt bak.

Østeuropeiske profesjonelle idrettsutøvere ble utnytte testosteron, så han la ut for å matche muskelmasse og styrke struktur innflytelse av ren testosteron uten ekstreme bivirkninger.

Dianabol ble opprinnelig utviklet for å være en mye tryggere, mildere alternativ til testosteron. Det er ment å holde anabole bygninger av testosteron med mindre androgene i en hurtigvirkende, effektiv metode.

Steroidet ble en enorm suksess, og gir massevis av United State idrettsutøvere en unik fordel over sine sovjetiske konkurrenter.

Kort tid etter lanseringen, ville den amerikanske FDA faktisk begynne å plassere et stort press på Ciba å trykke virksomheten til detalj reelle kliniske fordelene av steroid.

Et par år senere, ville FDA trekke alle Methandrostenolone merkenavn fra sokkelen. På grunn av Dianabol kjemisk sammensetning og også dens høyt usunn velkjente bivirkninger på det menneskelige legeme.

Siden den gang Dianabol har ikke blitt lovlig produsert i USA, men er fortsatt generert massivt over hele verden.

methandrostenolone

Metandienone-strukturMethandienone eller Methandrostenolone og det er en modifisert form av testosteron. Det er gjennom en forbedring av en metylgruppe ved karbon 17a som hjelper til å feste hormonet når det inntas og raffinert av kroppen.

Det var også en innføring av et dobbelt bånd på mellom karboner 1 og 2 også, noe som minimerer det androgene.

Et interessant poeng for å notere er at annet enn c17 alfa metylgruppe, er det strukturelt det samme til Boldenone.

Methandrostenolone er et anabole androgene steroider posten knyttet til et stoff jeg tenker på å kategoriseres som en primær steroid.

Methandrostenolone benyttes av kroppsbyggere og også methandienone kontinuerlig bli gjort bruk av urettmessig til nå, vanligvis blir inkorporert (stablet) med injiserbare forbindelser, slik som testosteron propionat, enantat, cypionat i tillegg til forskjellige andre injiserbare medisiner som trenbolone ester.

Når tatt alene som en primær steroid, Methandrostenolone gjør, som et spørsmål om faktum, øker effektnivåer, libido, og din aggresjon under treningsøktene.

Dianabol er bare en av de mest potente steroider eller selv når tatt i bruk på egen hånd kan være en usedvanlig effektiv muskelvev byggmester.

Methandrostenolone tilpasses slik at steroidene androgene (hormon som skaper maskuline mannlige egenskaper) bygninger minimalisert mens den anabole (muskelmasse vev-struktur) egenskaper er lagret

Men i 1985 FDA trakk stoffet fra produksjonen i USA etter om bevissthet er det eneste målet ble brukt til idrett doping.

Fordelene med Dianabol (methandrostenolone)

Dianabol er både androgene og anabole. Det reiser mannlige attributter (skjønt litt mindre i forhold til testosteron) og øker nitrogenansamling (litt mer enn testosteron).

Flere konkurrerende kroppsbyggere gjøre bruk av Dianabol hele konkurransen forberedelse syklus, og også dette er gjort bruk av for å bevare muskel vev gevinster.

Spesielt når du er på en kalori mangelfullt kosthold og er et utmerket booster for å hjelpe utøveren pressen med trening.

Den største effekten av å bruke Dianabol er dens evne til å øke fettfri masse, og dette er grunnen til at noen kroppsbyggere har brukt det i flere tiår. Dbol øker både proteinsyntese og også glykogenolyse meget sterkt.

Akkurat her er topp 7 Dianabol fordeler:

1. Øker nitrogen oppbevaring

For dine muskler til å vokse, må du ta i enda mer sunt protein enn kroppen din bruker. Sunn protein er byggesteinen for muskelmasse. Dianabol hjelper kroppen din til å tjene mest mulig ut av sunne proteiner du spiser. Større nitrogen oppbevaring betyr at du vil sikkert ha mye mer sunn proteiner for å bygge enda mer muskelmasse.

2. Øker proteinsyntese

Muskelproteinsyntesen er prosedyren der kroppen reparasjon og også endrer ødelagte sunne proteiner. Det rett koblet til muskelvev utvikling og også recuperation når du plasserer stress på kroppen din fra å arbeide ut kroppen din trenger for å erstatte skaden sunne proteiner med helt nye og kraftigere seg. Ved å heve proteinsyntese, vil du utvikle mer og mer effektiv muskel vev masse. Du vil sikkert også komme raskere fra treningsøktene.

3. Øker fri testosteron

Testosteron er det mannlige hormonelle agenten ansvarlig for mange viktige punkter som påvirker oss hver dag. Høyere testosteron fører til ekstra muskelmasse vekst, økt libido, raskere restitusjon etter trening og også generelle trivsel. Det er den viktigste hormon middel for å konstruere muskelmasse og også seighet. Å ha høyere testosteron grader gjør prosedyren for å skape muskler både raskere og også lettere.

4. Boost i røde blodlegemer

Red celle bringer oksygen til kroppen. Dianabol forbedrer røde blodceller, som fører til at mer oksygen. Det kan hjelpe til med å forbedre effektivitet og utholdenhet under trening.

5. Forbedret Strength

En Dianabol fordel fleste kundene opplever når utnytte Dianabol er betydelige seighet gevinster. Kroppen din vil sikkert ha større testosteron og også gjenopprette mye raskere fra øvelser. Det vil sikkert hjelpe kroppen din til å utvikle enda mer seighet i en kortere periode.

6. Vekttap

Dianabol øker testosteronnivå. Utfallet av høyere testosteronnivå er en slankere kropp. Kroppen din vil sikkert brenne av mer fett samtidig bevare og også utvikle mer muskelmasse.

7. Reduksjoner Fatigue

Resultatene av Dianabol Minimer trøtthet. Fordi du vil sikkert ha høyere testosteron grader, vil du sikkert ha mer energi gjennom treningsøktene. Enkeltpersoner kan vanligvis løfte mer utfordrende for en lengre periode, men likevel hente inn raskere etter øvelser.

Hvordan kan du gjøre bruk av Dianabol (Methandrostenolone)?

Dianabol er vanligvis brukt til å starte en bulking syklus. Ten viser at det er gjort bruk av hele en innledende par uker av syklusen.

Årsaken bak dette er enkel. Dianabol effektene er så fort at en person vil ha muligheten til å oppleve en betydelig vekst i seighet og muskel utholdenhet.

Han vil ha kapasitet til å løfte flere vekter eller øke gjenta. Det ville sikkert hjelpe ham å bulk opp bare et par uker etter at den aller første gangs bruk av steroider.

Mens Dianabol er vanligvis ved starten av en bulking syklus, betyr det ikke at du ikke kan bruke den som en frittstående supplement. Men vil du måtte bruke den for en utrolig kort varighet, vanligvis fire til seks uker. Men ikke stress siden du ville fortsatt se sterke gevinster på tross av den korte syklusen.

Dianabol brukere dele dosen i 3. Det ble absorbert tidlig morgen, etter at før du trener, og til slutt før du trekker deg om natten.

Så hvis du er, til å begynne med, 30 milligram per dag, kan du ha 10 milligram i morgen måltid, tidligere trykket på treningssenteret, så før du skal sove.

Likevel, mange erfarne kroppsbyggere ta hele hverdagen dose før du trener. Troen er at tillegget vil resultere i en større effektivitet i helsestudioet.

Selv om det kan høres attraktivt, bør du aldri prøve det, spesielt hvis du er en nybegynner steroid individ. Husk at denne forvaltningsstrategien kan skape en bedre belastning på leveren, og øke faren for bivirkninger.

Dosering av en Dianabol (Methandrostenolone) syklus

For å opprette en syklus for dianabol som er basert rundt med det ekstra som et supplement enn et steroid, vi først må ta en titt på den nåværende trenden for sykling dianabol og også vurdere nøyaktig hva som er galt med den.

En vanlig syklus av Dianabol er strukturert som 25-40mg splittet i hele daglig i 4-6 uker, enten alene eller stablet med ulike andre steroider.

Til å begynne med en dosering på 25 mg eller mer typisk utløser vannretensjon. Det er populært at dianabol gjør aromatisere ganske raskt, og det meste av vann oppbevaring vanligvis tilskrevet en utvikling av overflødig østrogen.

Men det er hva selskapet mener at utgangspunktet vannretensjon er forårsaket av kroppen henger på vann som følge av virkningene av dianabol på kroppens mineral balanse, spesielt kalium / natrium likevekt.

Det kombinert med at dianabol forårsake estrogenic bivirkninger, bringer om mye vann bygge opp, og også som det er lite vi kan gjøre med endring i organer mineral balanse, det eneste andre ting vi kan gjøre er å ta sikte på å minimere aromatisering , vanligvis med cipro (tamoxifen) eller andre anti-østrogener.

Dianabol syklusen er ikke den eneste teknikken selv, ved å redusere dosen, mye mindre av medisin vil aromatize, noe som fører til mye mindre østrogen og også mer betydelig mye mindre vann oppbevaring. Reduser medisiner gjennom en syklus vil resultere i østrogen grader slippe sakte, så vi må begynne syklusen med en redusert dose av 10-20mg hver dag.

Å dele dosen når du gjør bruk av en liten dose er meningsløst, så vil du få en mye redusert toppen av medisin. Så, i denne situasjonen, er det best å ta det i en enkelt dose om morgenen (helst med grapefruktjuice).

Selv om dette vil sikkert ikke stoppe reduksjoner av naturlig testosteron, kan det redusere den til et bestemt nivå, som kroppen din vil fortsatt ha lang varighet senere på dagen når det er lite testosteron flyter, og så det kan fortsatt produsere noen.

Foreløpig, hvis vi ser på syklusvarighet, vises 4-6 uker også kort til å ha noen reell innvirkning på en lav dose, men akkurat hvordan kan vi utnytte dianabol lenger uten å sette enda mer, fare på leveren?

Tjenesten er helt nødvendig ved å ta helgefri fra medisin vil vi sikkert gi våre lever en pause fra behandlingen av medisinering.

På grunn av den korte halveringstiden, vil alle aktive forbindelser kjøre ut vårt system innen 24 timer etter siste dose. Foreløpig kan dette virke som det vil sikkert koste deg gevinster, men som et spørsmål om faktum, vil det koste deg lite eller ingen tap over tid som selv om det ikke er noe aktivt stoff i kroppen effektene er fortsatt eksisterende dvs. lagt intramuskulær vann og også en ekstra anabole mineralbalanse.

Disse effektene vanligvis avta over noen dager. Denne teknikken vil ikke, likevel, hjelpe din naturlige testosteron for å returnere fra sin hemmet tilstand, da denne prosedyren kan ta betydelig mye lenger.

Hvis vi tar helgeturer av og også gjøre bruk av en lavere dose, bør vi i teorien kunne utnytte dianabol i ti uker uten problemer.

En enkel liten bit av matematikk kan vise denne faktoren fineste:

 • 6 uker @ 25 mg daglig = 1050mg av Dianabol i generell
 • Ti uker med helgene off @ 15mg hver dag = 750 mg Dianabol totalt

Så som du kan se, bruker dette systemet, leveren vil avgrense mindre dianabol i forhold til i en nåværende syklus, legger dette til at du kan gjøre gevinster for ti uker i stedet for seks, og med færre bivirkninger, og du får en stabil syklus .

Måter å bulking med Dianabol (Methandrostenolone)?

Gevinst produsert fra bruk av Dbol skiller seg ikke mye mellom brukere. De fleste brukere vil faktisk vanligvis opplever de samme slags masse struktur gevinster fra dette stoffet.

Som tidligere påpekt, er det, for det meste, et anabolt steroid utnyttes best for formålet av muskelmasse, styrke og volumgivende anvendelser.

Den vanlige brukeren bør forvente betydelige mengder av vektøkning i veldig korte perioder av gangen, mye vanligvis to uker i samsvar med den innledende ledelse.

Ved doser på 20 mg daglig, gevinst på 10-15 pounds. I løpet av et par uker er ikke uvanlig, spesielt for nybegynnere.

Men som man burde forutse fra en substans, slik som dette, ikke alt av denne massen er typisk mager muskel.

Dianabol er kjent for sine østrogen resultater i reklame vann gevinst og mulig fett oppbevaring, som kan gjøre opp en stor del av ethvert tilbudt mengde masse gain.

Hvis det kjøres sammen med en aromatase Prevention, væskeansamlinger forårsaket av Østrogen kan effektivt bli kvitt.

Dette er da bedre og også realistiske lean masse gevinster kan oppleve, hvor enda mer rimelig lean masse gevinster som forventes kan være i rekken av 5-10 lbs. Innenfor den aller første par ukene.

Dianabol (metandrostenolon) bivirkninger

Dianabol er en potent anabole, med beskjeden til høye androgene topp kvaliteter. Som en av de sterkeste tann steroider tilbudt, må Dianabol bivirkninger holdes i bakhodet når du gjør en syklus.

Her par Dianabol (methandrostenolone) bivirkninger:

 • Gynekomasti (hann bust enhancement). Det oppstår når Dianabol aromatizes testosteron, omdanner den til østrogen, og øker i kroppen, mannlig bust følsomhet.
 • Generalisert kroppsorgan stress og angst (bestående av hjertet og forskjellige andre viktige organer). Den utløses av overskytende vann oppbevaring eller oppblåst, en annen negativ effekt av redusert testosteron og også økte østrogen grader.
 • Hypertensjon. Dianabol kan være alvorlig for de som allerede har høyt blodtrykk, og kan forårsake høyt blodtrykk hos de som ikke tidligere har vært erfart det.
 • Ineffektive kolesterol grader. Dianabol er en annen av de vanlige bivirkninger, som kan øke “dårlig” kolesterol i kroppen din.
 • Hepatisk (lever) dysfunksjon og svikt kan føre til permanent skade eller død. Dianabol er en oral anabole steroider som er en av de mer leveren-toksiske preparater på markedet.
 • Testosteronsuppresjon. Dianabol undertrykker testosteron etter nesten helt sikkert et behov for eksogene testosteron behandling ville virkelig være nødvendig, basert på typiske indikasjoner.

Dianabol skal ikke benyttes av kvinner som mandig særlige bivirkninger mer sannsynlig å være dyktige og også kan være irreversibel. Dianabol er en usikker steroid med bivirkninger å matche utholdenhet og også dimensjon gevinster.

Topp 3 (tre) trygge og også lovlig anabole Dianabol (methandrostenolone) steroider forskjellige i 2019

Det er derfor det er foreslått å gjøre bruk av lovlig Dianabol, som er en variant av anabole steroider som gir deg de samme fordelene som vanlig Dianabol (Methandrostenolone) gir, annet enn uten uønskede bivirkninger.

For godt til å være sant? Virkelig, nei. Legal Dianabol (Methandrostenolone) steroid alternative bruksområder 100% alle naturlige aktive ingredienser, i motsetning til de fabrikkerte de som utløser noen farlige bivirkninger fra vanlig Dianabol, som lever forgiftning og overskudd av østrogen.

Hvis du prøver å finne en juridisk Dianabol alternativ, da du kanskje har oppdaget D-Bal fra Crazy Bulk, DRILL MASTER fra Marine Muscle, Og også D-Bal Maks. Hvilket produkt bør du kjøpe for å oppnå de mest effektive resultater?

D-Bal (Dianabol) fra Crazy Bulk

D-Bal (Dianabol) from Crazy BulkD-Bal fra Crazy Bulk er en juridisk Dianabol (Methandrostenolone) anabole steroider alternativ, som har vært bare ett av en av de mest populære og pre-eide anabole steroider i det uendelige.

Realiteten er at Dianabol (Methandrostenolone) er forbudt, og også kan generere noen store bivirkninger som gynekomasti (Eren bryster), forhøyet kolesterol, høyt blodtrykk, og også vold på leveren kunne knyttes til å ta den.

(Les: D-Bal juridisk dianabol steroid alternativ gjennomgang for å bygge muskelmasse raskere)

Så, D-Bal er de rette Dianabol opsjons steroider som fremstilles fra naturlige aktive ingredienser og også risikofritt å bruke fordi uten negative Dianabol bivirkninger.

Dette produktet er 100 prosent basert på naturlige materialer og også urte fjerner. Som sådan, det er helt sikkert for bruk av hver sunn og balansert person.

D-Bal er nødvendig, og også gjort svært samme fordelene med Dianabol steroider uten usikre skadevirkninger at hvis du søker litt hardt muskel komme på treningssenteret i hele sitt bulking sykluser fordi den primære funksjon av tillegget er å utvikle muskelmasse.

Dette elementet går over fordi kundene ofte rapporterer signifikante resultater. Under et par D-Bal fordeler:

 • D-Bal er en risiko-gratis og lovlig Dianabol steroider alternativ
 • Kan gi rom for økt muskelutvikling
 • Rise sunn proteinsyntese som forårsaket massiv muskelvekst
 • Ingen ubehagelige Dianabol bivirkninger
 • Forbedre nitrogen retensjon
 • Kan forbedre fokus grad
 • Muligens øker utholdenhet og også utholdenhet
 • 100% alt naturlige ingredienser
 • Uten resept trengs
 • Lett å bruke, fordi den ble tatt av munnen

Buy D-Bal (Dianabol)

DRILL MASTER fra Marine Muscle

DRILL MASTER from Marine MuscleDRILL MASTER fra Marine Muscle formulert er en juridisk dianabol steroid valg som har en funksjon for å øke nitrogen oppbevaring og tenne en effektiv anabol tilstand i kroppen din for muskel vev vekst.

DRILL MASTER anbefales for folk i United State som ønsker rask muskelmasse gevinst og også eruptive seighet. DRILL MASTER er også ideell som en mer juridisk steroider for folk som ønsker å opprettholde sine gevinster i mellom trening eller trening syklus.

(Les: Marine Muscle Drill Master anmeldelse: en ny trygg og lovlig dbol dianabol laget i USA)

DRILL MASTER kunne massivt heve den sunne proteinsyntese prosess som gjør at kroppen for å øke mengden av nitrogen som vil sikkert beholde i muskelvev.

Forbedring av mengden av nitrogen kunne sette av en økning i frisk protein for muskelvev vekst til å være større. Bare et par korte uker, vil du sikkert se synlige gevinster, og også føle seg mer levende og kontroll.

DRILL MASTER også omfatter 10 mg DHEA som kan hjelpe kroppen til å øke grad av testosteron for eksplosive muskel gevinster.

Akkurat her fordelen av DRILL MASTER fra Marine Muscle:

 • Få muskel enklere og mye raskere
 • Øke utholdenhet og også utholdenhet
 • Fremme nitrogen retention i muscleEnhance vekt og kjøre under trening
 • Boost testosteronnivå for maksimal trening
 • Sikker og heller ingen dianabol bivirkninger
 • 100% lovlig dianabol steroid alternativ

Buy DRILL MASTER

D-Bal Max

D-Bal MaxD-Bal Maxer løsningen for enkeltpersoner eller kroppsbygger som er ute av alle fordelene med Dianabol, men ingen av de ugunstige bivirkninger. D-Bal MAX er en juridisk og også et trygt alternativ til Dianabol. Den er produsert og levert av avhengige og også ansett supplement sektor leaders– BAUER gruppe DMCC.

D-BAL Max vil sikkert gi deg den rå kraften og også latterlige gevinster du vil sikkert få fra Dianabol, en av en av de mektigste, foretrukne steroider gjennom tidene uten pause reguleringen fordi D-Bal Max er lovlig anabole steroider alternativ av Dianabol.

Denne juridiske anabole steroider annerledes supplement fungerer tilstrekkelig for å støtte muskel vev utvikling og også enda mer anstrengende øvelser. Dets aktive ingredienser forbedrer sunn proteinsyntese, tilbud muskel ernæring, og også øke metabolismen.

Den har også lavere forståelse av trøtthet, noe som gjør det slik at du kan sveive ut flere reps. Når du kan trene hardere, mindre sårhet, og også se resultater raskere, vil du være mye mer bestemt på å fortsette arbeidet for å målene dine.

D-Bal Max tilegner for å bli tatt av piker og også gents like, gjennom bulking sykluser like høy som i hele skjæring sykluser, noe som gjør de samme forbløffende resultater bart for trening entusiaster av begge kjønn.

Alle D-Bal Max juridiske dianabol alternative fordeler:

 • Få mest mulig ut av muskelvekst
 • Erstatte fett med muskelmasse
 • Hastighet opp muskelvev utvinning tillegg øke energi betydelig
 • Boost testosteron, ATP, og også IGF-1 nivåene for lengre treningsøkter
 • Alle naturlige komponenter formel make D-Bal Max har ingen bivirkninger
 • Raske resultater i løpet av noen uker

Buy D-Bal Max

Konklusjon

Dianabol (Methandrostenolone) is an outstanding efficiency and also muscle mass building contractor. Dianabol could be made use of “on and also off period.” It also could be utilized alone but should not.

Begin indicates the start of stacked cycle in the core. Body builders and also weight lifters utilize this for fast muscle build up and also improved efficiency.

The majority of Bodybuilders stack their steroid, based upon their objectives (Mass building vs. Cutting). Always take care and utilize the lowest possible dosage if you are even thinking about taking an androgenic compound, particularly high ones like Dianabol.

In the end buying dianabol online is suitable and also with no legal concerns. However, it might not be the most common route to purchase. You need to research your websites to make certain they are not underground labs.

Rebecca Milani

Rebecca Milani is a freelance author of fitness that aiding people to share knowledge on diet, training, and supplements for a much better life. With a life of writing and also years in the fitness occupation, She is an ideal combination of knowledge and the capacity to turn that expertise right into an interesting article for the reader's advantage.