site
stats

Alegeți o dietă corectă și adecvată se pregătească pentru tine

Planul de program de dieta este un mijloc eficient de a forma corpului cuiva. Nu este nimic altceva decât un cuvânt un plan de dieta, dacă vă este foame pentru un Sixpack ascuțit.

Deoarece multe state sfaturi musculare, 6 pack sunt realizate în zona de gătit, de 70%, plan de dieta este de 30% antrenament. Pentru acest plan de dieta joacă un rol esențial în dezvoltarea Sixpack dumneavoastră.

Astăzi există multe modele nutriționale care apar cu principiile corespunzătoare acestora. Pentru aceasta, aveți nevoie pentru a descoperi ce plan de dieta este ideal pentru a fi folosit în fiecare zi, ca un mod de viață sănătos.

Lista de mai jos tipuri de dieta planuri pe care le puteți face referire la planurile de consum.

Planul Keto Dieta

Beneficii-Keto-dieta

plan de dieta Keto (ketogenica) este o configurare nutrițional cu principiul scăderea aportului de carbohidrați și, de asemenea, schimbându-l cu grăsime.

Prin aplicarea unui plan de dieta keto organismul va experimenta o stare metabolică numită cetoza. Atunci când are loc cetoza, organismul este într-adevăr eficient la vărsare de grăsime (chiar în cetone) și, de asemenea, făcându-l energie pentru sarcina.

Planul keto dieta poate provoca o scădere foarte mare a nivelului de zahăr din sânge și nivelul de insulină.

Deși este recomandat să consume grăsimi, alegerea surselor de alimentare ar trebui să rămână atenți.

Grăsimea în cauză este grăsimi sănătoase și echilibrate, cum ar fi carnea rosie, oua, ulei de măsline, ulei de pește, grăsime brânză, lapte și cereale integrale.

Planul de Mayo Dieta

Planul Mayo Dieta este un plan de dieta care decurge din Clinica Mayo America. Acest plan de dieta se face cu un amestec de alimente echilibrate nutritiv timp de 13 zile.

Conceptul este de a consuma alimente bogate in proteine, reduse in calorii si redus in carbohidrati.

În acest plan de dieta, există o listă de alimente pe care trebuie să le respecte pentru 13 de zile, iar mâncarea medie este rafinat de abur și de coacere. Planul de dieta mayo este procesat fără a utiliza sare.

Prin minimizarea aportului de sare din greutatea va scadea rapid datorită naturii sării care leagă apa.

Când consumul de sare este minimizat, corpul nu se va lega de apă și conținutul web de apă în organism va scădea. Impactul este că greutatea este obtinerea jos.

Planul Mayo Dieta este foarte bun pentru a face înainte de concurs, în cazul în care, de asemenea, grăsime și apă grade trebuie să fie diminuată.

Postul recurente

post intermitent este o metodă de plan de dieta de post recurente. Această abordare vine de la profesori Wing Chun în Hong Kong.

În acest plan de dieta, puteți mânca orice tip de produse alimentare la momentul selectat. Cu toate acestea, atunci când a cerut să rapid, puteți consuma doar apa obișnuită și ceai.

Următoarele este faza de timp, în condiții de repaus alimentar intermitent;

  • Mănâncă 8 ore, 16 ore de repaus alimentar.
  • Consumati 6 ore, nu mănâncă 18 ore.
  • Mănâncă 4 ore, rapid 20 de ore.
  • Postul în 24 de ore (atunci când consumă, restul rapid).

plan de dieta cu post recurente este cu siguranță eficient pentru pierderea in greutate, dar nu este sigur să o facă în viitor.

Calorii în surplus de calorii si deficienta

Calorii în surplus de calorii si deficienta

calorii surplus de calorii => in calorii out

Deficit de calorii = calorii acces <  calorii out

În planul de dieta, sunt de zi cu zi termeni de calorii, care trebuie să fie îndeplinite. deficit caloric este de a reduce / limita de zi cu zi aportul caloric cu scopul de a reduce greutatea.

Dacă aveți nevoie, în general, 1800-2000 de calorii pe zi, ai nevoie doar de aproximativ 1300-1600 de calorii.

Făcând deficiențe de calorii, organismul va afecta în mod indirect în jos de grăsime pentru a deveni putere și, de asemenea, se întâmplă pierderea de grăsime.

În cazul în care lipsa de calorii este pentru pierderea de grăsime, este diferit de calorii in exces.

Spre deosebire de deficit de calorii, calorii în exces sunt destinate pentru cei care doresc să câștige în greutate.

In mod normal, calorii de zi cu zi sunt incluse în jurul valorii de 200-500 de calorii. Cu toate acestea, în utilizarea în exces de calorii, ar trebui să fie bun la păstrarea tipul de alimente mâncate, astfel încât țesutului adipos din organism nu crește.

Aportul de o mulțime de proteine și, de asemenea, de formare în greutate este mare în calorii excedentare pentru a se asigura ca se ridica masei musculare.

plan de dieta Adaptabil

Planul de dieta flexibil

Ultimul este un plan de dieta flexibil sau ceea ce este cunoscut sub numele de IIFYM (dacă se potrivește macrocomenzi).

regimuri de dieta Versatile poate menține greutatea în sus, din cauza aportului adecvat de calorii de zi cu zi.

Acest plan de dieta vă permite să luați în orice produs alimentar, dar cu probleme care îndeplinesc cerințele macronutrienți necesare organismului, nu mult mai puțin și, de asemenea, spune la revedere.

Macronutrienți necesită constau din carbohidrati, proteine și grăsimi.

Punctele simple, pe care aveți nevoie pentru a înțelege în acest plan de dieta sunt;

  • Știu ce zi cu zi cererile de calorii sunt
  • Consumați 10-20% mai puțin decât necesarul zilnic de calorii
  • Separarea de grăsime, proteine, carbohidrati si (cu destul de multe cereri de apă și fibre)

Poate că acest plan de dieta este un pic mai greu, in plus, deoarece trebuie să calculeze fiecare calorii din alimentele pe care le consuma.

Pentru a calcula calorii pe zi, puteți descărca și instala aplicația calculator de pe site-ul web IIFYM principal.

În prezent, unul care este cel mai bun pentru tine?

Ce esteAi nevoie de a înțelege, de asemenea, arderea grasimilor si pierderea in greutate sunt două lucruri diferite.

În pierdere în greutate, vei pierde numai în greutate, în timp ce pierderea de grăsime, nivelul de grăsime în corpul dumneavoastră, de asemenea, reduce, declanșând pierderea în greutate.

Ca rezultat, în cazul în care obiectivul dvs. este de numai pentru a reduce greutatea, puteți face uz de un regim de TOC dieta, care este considerat a fi în măsură să scadă în greutate rapid.

Cu toate acestea, în cazul în care obiectivul dvs. este de a elimina de grăsime depuse în componente ale corpului, inclusiv burta să se uite Sixpack, puteți adopta un plan de dieta keto.

Pentru aceia dintre voi care intenționați să hamei pe faza de concurenți, regimuri de maioneză dieta care vă pot ajuta să renunțe la greutate, cu retenție de apă, ca urmare a nu manca sare.

Se poate face, de asemenea, țesuturile musculare deshidrator optimului la poziționarea.

În ciclul de construcție musculare, puteți utiliza deficiente de calorii si, de asemenea, excesul de calorii.

În creșterea bulking utilizați un calcul surplus de calorii, în cazul în care mai multe calorii decât vin în calorii afară.

Cu toate acestea, cu o notă de faptul că hrana ingerata conține proteine mai sănătoase, nu de grăsime, astfel încât masa musculară nu îmbunătățește grăsime corporală.

În timp ce pentru a obține chiar mai mult de masă slabă (tăiere) musculare, puteți utiliza deficiențe de calorii. Acest lucru este, evident, de a veni cu haltere.

Ultima este un plan de dieta adaptabil. Acest plan de dieta este de obicei luată de către femei care doresc greutatea corpului lor să fie adecvată.

Prin menținerea unui plan de dieta bun, acest plan de dieta este, de asemenea, capabil să țină un corp sănătos și pe termen lung, de asemenea, extrem de bine făcut.

Rebecca Milani

Rebecca Milani is a freelance author of fitness that aiding people to share knowledge on diet, training, and supplements for a much better life. With a life of writing and also years in the fitness occupation, She is an ideal combination of knowledge and the capacity to turn that expertise right into an interesting article for the reader's advantage.