site
stats

8 vaiheet valmistelun aloittelijoille ennen seuraavaa keto ruokavalio

Keto ruokavalio suunnitelma, joka vie elintarvikkeita runsaasti terveellisiä proteiinia ja rasvaa kuitenkin pienentynyt hiilihydraatteja on edelleen suosittu huolimatta runsaasti riita.

Paljon aloittelijoille, jotka aikovat seurata, koska useita lausumia sanoa voi pudottaa painoa nopeasti.

Jos aiot kokea, se on hienoa, koska ruokavalio, kuten ruokavalio kuuri, on henkilökohtaisesta valinnasta.

Jos kuitenkin epäröi rasvaisia ruokia tai eivät ole valmiita radikaalisti vähentää carb saanti, se voisi olla kova teitä kestämään on keto ruokavalio kuuri.

Lähtöpisteestä on tärkeää ymmärtää, mahdollisuutta muuttaa tapaa kuluttaa huomattavasti tapaa syöt nyt (yhteisiä Indonesian ruokaa, joka haluaa toteuttaa korkea hiilihydraatteja ja myös puhdistetut elintarvikkeet), voisi luoda ruokavalio jäävän puolivälissä .

Kuitenkin monet aloittelijat haluavat edelleen yrittää keto ruokavalio suunnitelma, joka asettaa vartaloasi ketoosi tilaan.

Se on vain mitä tapahtuu, kun kehon hiilihydraattien polttaminen kytkee rasvaa tappio, muutoksia, jotka voivat aiheuttaa nopeasti painon vähentäminen, ja on jopa “suosiota” tehokkaasti valvoa sellaista 1 ja 2 diabeetikoilla kysymyksiä.

Jos silti aio yrittää, se olisi varmasti käyttäytyvät, kuin aloittelija, noudattamaan 8 valmisteen vinkkejä ennen kiinni Keto ruokavalio suunnitelma niin et lakata toimimasta puoliväliin.

Noudattaa valmistelu- osoittimet seuraa Keto ruokavaliota aloittelijoille koostuu day-to-day terveyttä ja hyvinvointia editori, Jessica Migala;

1. Tiedä mitä syöt ja estetään.

tiedä-mitä-olet-eatTulet rajusti rajoittaa hiilihydraatteja tätä ruokavaliota. Aluksi välillä 20 ja 30 grammaa (g) hiilihydraatteja päivässä, toteaa New Yorkissa perustuva ravitsemusterapeutin Kristen Mancinelli RD laatija ketogeeninen ruokavalio: tieteellis Todistetusti strategia Quick, Terveet painonlasku.

Lisäksi huolehtia siitä ymmärrät mitä elintarvikkeita pääsääntöisesti olla hiilihydraatteja, rasvoja, ja terve proteiineja, joten voisi tehdä tarvittavat valinnat.

Esimerkiksi ei vain leipää, pastaa, sipsejä, kakkuja, makeita, ja myös Gelato ottaa hiilihydraatteja.

Pähkinät epäilemättä sisältävät terveellisiä proteiinin, mutta sinä tunnista joidenkin pähkinät sisältävät samoin korkea hiilihydraatteja. Kasvikset ja hedelmät on samoin hiilihydraatteja.

Ainoa elintarvikkeita, jotka eivät sisällä hiilihydraatteja ovat liha (terveitä proteiinia) ja puhtaat rasvat, kuten voita ja öljyä.

2. Analysoi, kuinka pitkälle haluat rasvaisia ruokia

analysoida-mitä-olet-eat“Yksilöt epäröi rasvaa johtuu siitä, että ne ovat tietoisia, että se poistaa ne” Mancinelli sanoi.

Valmistelemaan rasvaisen ruokavalion hoito (on keto ruokavalio kuuri), joka oli aluksi levoton, alkaa tehdä pieniä muutoksia mitä kuluttaa päivittäin.

Mancinelli suositukset laittaa hampurilaisen kohteet salaattia lehtiä salaattia. Tai sekoita sauteed parsakaali ranskanperunoita.

Sen sijaan että perunaa tai riisiä puolella ateriat, valitse paistetut vihannekset. Aloita ruoanvalmistus enemmän öljyä.

Tunnustavat, että vanhat ruokavalio suunnitelma rutiinit – kuten tekee savustettua siipikarjan rintojen ilman yksinkertainen iho – eivät ole käsitettä keto ruokavaliota, koska et varmasti ei saada riittävästi rasvaa.

“Hitaasti alkavat vapauttaa hiilihydraatteja, muuttaa sitä rasvaa. Jos pelkäät rasvaa, Ketogeenisella ruokavalio ei toimi tehokkaasti,” Mancinelli väitti.

3. parantaa ymmärrystä ja kykyä valmistaa keto ruokavalio kuuri.

parantaa your ruokavalioVilkaista eri keto sivustoja ja keittokirjoja reseptejä tehdä ruokia, jotka ovat yhdenmukaisia käsitteitä keto ruokavalio.

Mancinelli ehdottaa paikallistamiseen viisikymmentäkuusi yli neljä ruokalajien että haluat.

“Tällä tavoin voitaisiin nopeasti valmistaa ikioma ruokaa ilman tarvetta sekoittaa suhteen kyselemään ympäriinsä.

Sekaannus voi saada meidät siirtyä hiilihydraatteja.

4. Yritä kahvi “Hold nälkää”.

kahvi-ruokavalioValmistettu sekoittamalla kookosöljy ja voita suoraan kahvi, tämä juoma auttavat mielihaluja, sekä tarjoaa aika ylimääräisiä ruoanvalmistukseen, Mancinelli ehdottaa.

Huomaa, että kookosöljy on mahdollista lähettää LDL (negatiivinen rasva) ja myös nostaa kolesterolia astetta.

Jos sinulla on tai on suuri uhka sairastua sydämen ongelma, koska kotitalouden tai yksittäisiä wellness tausta, se on paljon parempi välttää. juoda. Ollakseen riskittömän, kysy lääkäri.

5. Puhu perheen kanssa.

Keskustelu sukulainen oman strategian mennä keto ruokavalio.

Tämä on tärkeää, koska se, että et voisi kuluttaa mitä he syövät kaikkialla perheenjäseniä ruokia.

Täten suhteellinen varmasti ole yllättynyt, jos et kuluta tai valmistaa ikioman ruokaa keittiössä.

Tämä ruokavalio pitäisi olla vain lyhyen aikavälin (kolme 6 kk), joten mahdollisuus kotitalouden tapaamistamme vievää toisin ei ole yllättävää.

Vaikka saat kommentin tai huolta, voit vastata niin Mancinelli suositteli, “Olen tutkinut ja myös prep työtä varmistaa, että olen jo ymmärtää, että tämä on turvallinen, ja en todellakaan halua kokeilla sitä.”

6. valmistelu ‘Keto Influenssa’

keto-flunssaJos aiot seurata keto ruokavalio, on tärkeää saada valmiiksi vaikutuksia tämän ruokavalion kutsutaan influenssa keto.

Keto flunssa on termi, joka kuvaa kesto kun aloitat ruokavalio kuuri kun elimistö tottuu irtoaminen rasvaa energianlähteenä.

“Jotkut ihmiset eivät huoli pitää, että myös muut kestää” Mancinelli totesi.

Aivan ensimmäisen viikon tai 10 päivää, saatat todella tuntuu äärimmäisen veltto käsivarteen tai jaloissa.

Kehon todella tuntuu heikko ja silmissä näyttää sumea. Mental Voit pudottaa tämän takia.

Siksi on suositeltavaa Mancinelli jäädä ja levätä kotona.

Vähennä intensiteetti workout ylös, kunnes tunnet voimakasta jälleen ja keho on sopeutunut irtoaminen enemmän rasvaa kuin hiilihydraatteja polttoaineena.

7. Boost elektrolyyttejä elimistössä.

Ketoosi, Mancinelli selitetty, munuaiset vapauttavat enemmän vettä ja myös elektrolyyttejä.

Tämä varmistaa suolan ja Kaliumin elin vaatii varmistaa, että munuaisten toiminta ei vaarannu.

Korottaa elektrolyyttejä, voit lisätä suolaa lautasen, juoma liemi ja myös syödä vieläkin ympäristöystävällisempiä kasvikset.

8. Valmista strategian jälkeen ruokavalio suunnitelma ohjelma on täynnä.

ruokavalio-strategiaKeto ruokavalio kuuri ei ole pitkäaikainen ohjelma ja on suunniteltu lyhyen aikavälin.

Vaikka Mancinelli sanoi, että jotkut yksilöt tapahtuvat keto ruokavalio kuuri useita kertoja vuodessa muuttamaan niiden syöminen käytäntöjä.

Kun päädyt ruokavalio suunnitelma, älä palata alkuperäiseen ruokavalioon (riisi plus lisäkkeet).

Saatat irtoa terveys ja hyvinvointi etuja ja myös palauttaa painoon.

“Päätavoitteena keto ruokavalio on kääntää oman ruokavalion terveellisempään malli, joka minimoi hiilihydraattien ja sokerin kulutus” kuvattu Mancinelli.

Niin ajattele mitä teette ohjeita ruokavaliosta hoito jälkeen keto ruokavalio on yhteensä.

Mancinelli ohjauksessa, pitävät tätä ohjelmaa (jota voisi vain ajaa lyhyellä aikavälillä), koska kaatopaikalle kivi parantaa pitkän aikavälin hyvinvointia.

Kiitos käynnistä keto ruokavalio. Toivottavasti sinulla on onnistunut ja ovat valmiit antamaan paljon terveellisempiä rutiineja.

Rebecca Milani

Rebecca Milani is a freelance author of fitness that aiding people to share knowledge on diet, training, and supplements for a much better life. With a life of writing and also years in the fitness occupation, She is an ideal combination of knowledge and the capacity to turn that expertise right into an interesting article for the reader's advantage.