site
stats

8 trinn for forberedelse for nybegynnere før følge keto diett

Keto diett plan som tar i mat med høyt sunt protein og fett, men redusert i karbohydrater er fortsatt populær til tross for at mange tvister.

Mange nybegynnere som ønsker å følge fordi flere uttalelser sier kan slippe vekt raskt.

Hvis du planlegger å oppleve, det er flott, siden diett, inkludert diett diett, er en persons individuelle valg.

Men hvis du nøler av fet mat eller ikke er forberedt på å drastisk redusere karbohydratinntaket, kan det være vanskelig for deg å holde ut på en keto diett diett.

Fra start er det viktig å forstå, muligheten for å endre måten du spiser vesentlig fra måten du spiser nå (vanlig indonesisk mat som liker å ta i høye karbohydrater og også raffinert mat), kan skape diett plan for å bommer midtveis .

Men mange newbies ønsker fortsatt å forsøke en keto diett plan, som setter kroppen i en ketose tilstand.

Det er akkurat hva som skjer når kroppens karbohydrat brenning bryteren bytter til fett tap, endringer som kan føre til rask vektreduksjon, og har selv vært “applaudert” effektivt kontrollere type 1 og 2 diabetes.

Hvis du fortsatt har tenkt å prøve, ville det sikkert oppføre seg, som en nybegynner, følge de 8 forberedelse tips før man følger til Keto diett plan slik at du ikke slutter å virke halvveis.

Den etterkomme forberedende pekere følge Keto diett for nybegynnere bestående av dag-til-dag helse og velvære redaktør, Jessica Migala;

1. Vit hva du skal spise og forebygges.

vet-hva-du-spiseDu vil drastisk begrense karbohydrater til denne dietten. Begynn med mellom 20 og 30 gram (g) av karbohydrater daglig, sier New York-baserte kostholdsekspert Kristen Mancinelli, RD, forfatter av ketogen diett: En vitenskapelig bevist strategi for å Rask, sunn vekt-tap.

I tillegg se til at du forstår hva slags mat primært ha karbohydrater, fett og proteiner, slik at du kan gjøre de riktige valgene.

For eksempel, ikke bare brød, pasta, chips, kaker, søt, og også gelato med karbohydrater.

Nøtter utvilsomt inneholder sunne proteiner, men visste du gjenkjenne noen typer nøtter også inneholde høye karbohydrater. Grønnsaker og frukt på samme måte ha karbohydrater.

De eneste mat som ikke inneholder karbohydrater er kjøtt (sunt protein) og rene fett, som smør og også olje.

2. Analysere hvor langt du liker fet mat

analysere-hva-du-spise“Enkeltpersoner nøl av fett på grunn av det faktum at de er informert om at det vil eliminere dem,” Mancinelli sa.

For å forberede en fettrik diett diett (på en keto diett diett), som var først urolig, begynner å gjøre små justeringer til hva du spiser hver dag.

Mancinelli anbefalinger sette hamburger elementene i salat blad salat. Eller bland sauteed brokkoli på pommes frites.

Snarere enn poteter eller ris med side måltider, velg wokkede grønnsaker. Begynn matlaging med mer olje.

Erkjenne at gamle diett plan rutiner – som å lage røkt fjærfe bryst uten enkle hud – ikke begrepet keto dietten fordi du vil sikkert ikke få tilstrekkelig fett.

“Sakte begynner å slippe karbohydrater, endre det med fett. Hvis du er redd for fett, vil ketogen diett ikke fungere effektivt,” Mancinelli hevdet.

3. Forbedre forståelse og ferdigheter for å forberede en keto diett diett.

forbedre-your-diettTa en titt på forskjellige keto nettsteder og kokebøker for oppskrifter som gjør matvarer som er i samsvar med begrepene keto diett.

Mancinelli antyder finne fire-fem mat retter som du liker.

“På denne måten kan vi raskt lage vår egen mat uten å måtte bli forvirret om å spørre rundt.

Forvirring kan gjøre oss bytte til karbohydrater.

4. Forsøk kaffe “holder sulter”.

kaffe-diettLaget ved å blande kokosolje og også smør rett inn kaffe, denne drinken vil hjelpe med cravings, sammen med å tilby tid for ekstra matlaging, antyder Mancinelli.

Merk at kokosolje har potensial til å sende LDL (negativ fett) og også øke kolesterol grader.

Hvis du har eller har høy fare for å utvikle hjerte problem på grunn av en husholdning eller individuell velvære bakgrunn, er det mye bedre å unngå dette. drikke. For å være risikofrie, spør legen.

5. Snakk med familien.

Talk slektning av din strategi for å gå på en keto diett.

Dette er viktig på grunn av det faktum at du ikke kan konsumere hva de spiser gjennom familiemedlemmer retter.

Dermed vil en relativ absolutt ikke bli overrasket om du ikke spiser eller tilberede sin egen mat på kjøkkenet.

Denne dietten plan bør bare være kortvarig (tre til seks måneder), så muligheten for husholdningen ser du forbruker annerledes vil ikke være overraskende.

Selv om du får en kommentar eller bekymring, kan du svare så Mancinelli anbefalt, “Jeg har undersøkt og også gjort prep arbeid for å sørge for at jeg allerede forstår at dette er trygt, og jeg virkelig ønsker å prøve det.”

6. Klar for ‘Keto Influensa’

keto-influensaHvis du har tenkt å følge en keto diett, er det viktig å bli klar for virkningene av denne dietten kalles influensa keto.

Keto influensa er et begrep som beskriver varigheten etter at du begynner på diett diett når kroppen blir vant til å kaste fett til energi.

“Noen mennesker har ingen bekymring å holde det og også andre tåle,” Mancinelli oppgitt.

I den aller første uke eller 10 dager, kan du virkelig føler meg utrolig sløv til armen eller bena.

Kroppen føles svak og synet ser uklar. Mental Du kan slippe på grunn av dette.

Derfor blir du bedt Mancinelli å bo og hvile hjemme.

Redusere intensiteten av treningen opp til du føler deg sterk nok en gang, og kroppen har tilpasset til å kaste mye mer fett enn karbohydrater for drivstoff.

7. Boost elektrolytter i kroppen.

I ketose, Mancinelli diskutert, nyrene slippe mer vann og også elektrolytter.

For å sikre at du får salt og også kalium kroppen trenger for å være sikker på at nyrefunksjonen ikke er truet.

For å heve elektrolytter, kan du legge til salt til maten din, drikke buljong og også spise enda mer miljøvennlige grønnsaker.

8. Utarbeide en strategi etter at dietten plan programmet er full.

diett-strategiKeto diett diett er ikke en langvarig program og også er utviklet for den kortsiktige.

Mens Mancinelli sa at noen individer skje en keto diett diett mange ganger årlig for å endre sine spise praksis.

Når du ende opp dietten plan, ikke tilbake til den opprinnelige diett (ris pluss siden retter).

Du kan kaste helse og velvære og også gjenopprette vekt.

“Hovedmålet med en keto diett er å avlede kostholdet til en sunnere mønster som reduserer karbohydrater og også sukkerinntak,” beskrev Mancinelli.

Så tenk på hva du vil gjøre om din diett diett etter keto dietten er total.

Mancinelli veiledning, bør du vurdere dette programmet (som bare kan kjøres på kort sikt), som tipper stein for å forbedre din langsiktige velvære.

Takk for at du besøker keto diett. Håper du lykkes og er også klar til å ha mye sunnere matvaner.

Rebecca Milani

Rebecca Milani is a freelance author of fitness that aiding people to share knowledge on diet, training, and supplements for a much better life. With a life of writing and also years in the fitness occupation, She is an ideal combination of knowledge and the capacity to turn that expertise right into an interesting article for the reader's advantage.