site
stats

8 trin af forberedelse for begyndere, før du følger keto diæt

Den keto kost plan, der tager i fødevarer med højt sunde protein og fedt, dog reduceret i kulhydrater er stadig populær trods masser af tvisten.

Masser af nybegyndere, der agter at følge, fordi flere udsagn sige kan slippe vægt hurtigt.

Hvis du planlægger at opleve, det er fantastisk, da kost, herunder kost regime, er en persons individuelle valg.

Men hvis du tøver med fedtholdige fødevarer eller ikke er parat til drastisk minimere carb indtag, kan det være svært for dig at udholde på en keto diæt regime.

Fra start er det vigtigt at forstå, at muligheden for at ændre den måde, du spiser væsentligt fra den måde, du spiser nu (fælles indonesisk mad, der kan lide at tage i høje kulhydrater og også raffinerede fødevarer), kunne skabe den kost plan for at falde kort midtvejs .

Men mange nybegyndere stadig ønsker at forsøge en keto kost plan, der sætter din krop i en ketosis tilstand.

Det er netop, hvad der sker, når kroppens kulhydrat brændende kontakten skifter til fedt tab, ændringer, der kan forårsage hurtig vægttab, og har endda været “klappede” effektivt at kontrollere slags 1 og 2 diabetes.

Hvis du stadig har til hensigt at forsøge, ville det helt sikkert opføre sig, som en nybegynder, er i overensstemmelse med de 8 forberedelse tips, før tilslutte sig Keto kostplan, så du ikke stoppe med at arbejde halvvejs.

Den overholder forberedende pointere følger Keto diæt for begyndere bestående af dag-til-dag sundhed og wellness redaktør, Jessica Migala;

1. Vide, hvad du vil spise og blive forhindret.

know-hvad-du-spiserDu vil drastisk begrænse kulhydrater til denne diæt. Begynd med mellem 20 og 30 gram (g) af kulhydrater dagligt, siger New York-baserede diætist Kristen Mancinelli, RD, forfatter til The ketogen diæt: En videnskabelig bevist strategi til Hurtig, Sund Vægttab.

Derudover, sørge for, at du forstår, hvad fødevarer primært have kulhydrater, fedtstoffer og sunde proteiner, så man kunne foretage de nødvendige valg.

For eksempel ikke kun brød, pasta, chips, kager, søde, og også gelato har kulhydrater.

Nødder utvivlsomt indeholder sunde protein, men har du genkende nogle typer af nødder ligeledes indeholde høje kulhydrater. Grøntsager og frugt ligeledes har kulhydrater.

De eneste fødevarer, der ikke indeholder kulhydrater er kød (sunde protein) og rene fedtstoffer, såsom smør og også olie.

2. Analyse, hvor langt du kan lide fed mad

analysere-hvad-du-spiser“Enkeltpersoner tøve fedt på grund af det faktum, at de er informeret om, at det vil fjerne dem,” Mancinelli sagde.

For at forberede en fedtrig kost regime (på en keto diæt regime), som var først urolig, begynde at lave små justeringer til, hvad du spiser hver dag.

Mancinelli anbefalinger sætte hamburger poster i salat blad salat. Eller bland sauteed broccoli på pommes frites.

Snarere end kartofler eller ris med side måltider, skal du vælge stir-fried grøntsager. Start tilberedningen med mere olie.

Erkend at gamle kostplan rutiner – som at lave røget fjerkræ bryst uden simpel hud – er ikke begrebet keto kost, fordi du vil bestemt ikke opnå tilstrækkelig fedt.

“Start langsomt at frigive kulhydrater, ændre det med fedt. Hvis du er bange for fedt, vil det ketogen diæt ikke fungere effektivt,” Mancinelli hævdede.

3. Forbedre forståelse og evner til at forberede en keto kost regime.

forbedre-din-kostTag et kig på forskellige keto hjemmesider og kogebøger for opskrifter gør fødevarer, der er i overensstemmelse med begreberne keto kost.

Mancinelli foreslår at lokalisere fire til fem mad retter, som du kan lide.

“På den måde kunne vi hurtigt forberede vores helt egen mad uden at skulle blive forvirret med hensyn til at spørge rundt.

Forvirring kunne gøre os skifte til kulhydrater.

4. Forsøg kaffe “hold sulter”.

kaffe-kostLavet ved at blande kokosolie og også smør lige ind kaffe, denne drik vil hjælpe med trang, sammen med at tilbyde tid til yderligere tilberedning af mad, foreslår Mancinelli.

Bemærk, at kokosolie har potentialet til at sende LDL (negativ fedt) og også hæve kolesterol grader.

Hvis du har eller er i høj trussel for at udvikle hjerte problem på grund af en husstand eller individuel wellness baggrund, er det meget bedre at undgå dette. drikke. At være risikofri, spørg sundhedsmedarbejder.

5. Tal med familien.

Diskussion slægtning til din strategi for at gå på en keto diæt.

Dette er afgørende på grund af det faktum, at du ikke kunne forbruge, hvad de spiser hele familiemedlemmer retter.

Således vil en relativ bestemt ikke blive overrasket, hvis du ikke spiser eller forberede deres helt egen mad i køkkenet.

Denne kostplan bør kun være kortvarig (tre til seks måneder), så muligheden for husstanden se dig forbrugende anderledes, vil ikke være overraskende.

Selv hvis du får en kommentar eller bekymring, kan du svare så Mancinelli anbefales: “Jeg har undersøgt og også gjort denne arbejde for at sikre, at jeg allerede forstår, at dette er sikkert, og jeg virkelig ønsker at prøve det.”

6. Forberedelse til ‘Keto Influenza’

keto-influenzaHvis du ønsker at følge en keto diæt, er det vigtigt at blive klar til virkningerne af denne diæt kaldet influenza keto.

Keto influenza er et begreb, der beskriver varigheden, efter at du begynder din kost regime, når din krop vænner sig til at kaste fedt til energi.

“Nogle mennesker har ingen bekymring at holde det og også andre udholde,” Mancinelli angivet.

I den første uge eller 10 dage, kan du virkelig føler ekstremt sløv til armen eller ben.

Kroppen føles virkelig svage og synet ser fuzzy. Mental Du kan slippe på grund af dette.

Derfor rådes du Mancinelli til ophold og hvile hjemme.

Reducer intensiteten af træningen op, indtil du føler dig stærk igen og kroppen har vænnet sig til at kaste meget mere fedt end kulhydrater for brændstof.

7. Boost elektrolytter i kroppen.

I ketose, Mancinelli diskuterede, frigiver nyrerne mere vand og også elektrolytter.

For at sikre, at du får den salt og også kalium kroppen kræver for at sikre, at nyrefunktionen ikke bringes i fare.

For at hæve elektrolytter, kan du tilføje salt til din parabol, drik bouillon og også spise selv mere miljøvenlige grøntsager.

8. Forbered en strategi efter program kosten planen er fuld.

kost-strategiDen keto kost regime er ikke en langvarig program, og også er designet til på kort sigt.

Mens Mancinelli sagde, at nogle individer tager placere en keto diæt regime talrige gange årligt til at ændre deres spisevaner.

Når du ender kosten planen, ikke vender tilbage til den oprindelige kost (ris plus side retter).

Du kan kaste sundhed og wellness fordele og også genoprette vægt.

“Hovedformålet med en keto kost er at aflede din kost til en sundere mønster, der minimerer kulhydrat og også sukker forbrug,” beskrevet Mancinelli.

Så tænk på præcis, hvad du vil gøre ved din kost regime efter keto kost er total.

Mancinelli vejledning, overveje dette program (som bare kunne køres på kort sigt), som en deponering sten for at forbedre din langsigtede wellness.

Tak for dit besøg keto kost. Håber du blive en succes, og også er klar til at have meget sundere spise rutiner.

Rebecca Milani

Rebecca Milani is a freelance author of fitness that aiding people to share knowledge on diet, training, and supplements for a much better life. With a life of writing and also years in the fitness occupation, She is an ideal combination of knowledge and the capacity to turn that expertise right into an interesting article for the reader's advantage.