site
stats

8 steg av förberedelser för nybörjare innan du följer keto diet

Keto diet plan som tar i livsmedel som innehåller mycket hälsosamt protein och fett, men minskat på kolhydrater är fortfarande populär trots att de har gott om tvisten.

Massor av nybörjare som har för avsikt att följa eftersom flera uttalanden säger kan släppa vikt snabbt.

Om du planerar att uppleva, det är bra, eftersom kost, inklusive kost regim, är en persons individuella val.

Men om du tvekar om fet mat eller inte är beredda att drastiskt minska carb intag, kan det vara svårt för dig att uthärda en keto diet regim.

Från start är det viktigt att förstå, möjligheten att förändra sättet du förbrukar väsentligt från det sätt du äta nu (vanligt indonesisk mat som gillar att ta i höga kolhydrater och även raffinerade livsmedel), skulle kunna skapa diet plan att misslyckas halvvägs .

Men många nybörjare vill fortfarande att försöka en keto diet plan, som sätter din kropp i en ketos tillstånd.

Det är precis vad som händer när kroppens kolhydrater bränna switch växlar till fettförbränning, förändringar som kan orsaka snabb viktminskning, och har även varit “applåderade” effektivt kontrollera typ 1 och 2 diabetes frågor.

Om du fortfarande har för avsikt att försöka skulle det verkligen beter sig, som en nybörjare, överensstämmer med de 8 förberedelse tips innan ansluter sig till Keto diet plan så att du inte sluta arbeta halvvägs.

Det överensstämmer med förberedande pekare följer Keto diet för nybörjare består av dag till dag hälsa och välbefinnande redaktör, Jessica Migala;

1. Vet du vad du ska äta och förhindras.

vet-vad-du-ätaDu kommer att drastiskt begränsa kolhydrater till denna diet. Börja med mellan 20 och 30 gram (g) av kolhydrater dagligen, påstår New York-baserade dietist Kristen Mancinelli, RD, författare till The Ketogenic Diet: En vetenskaplig beprövad strategi till Quick, Friska Viktminskning.

Dessutom se till att du förstår vad livsmedel har i första hand kolhydrater, fett och friska proteiner, så att du kan göra lämpliga val.

Till exempel, inte bara bröd, pasta, chips, kakor, söt och även gelato har kolhydrater.

Nötter innehåller otvivelaktigt friska protein, men har du igen vissa typer av nötter innehåller likaledes höga kolhydrater. Grönsaker och frukt har likaså kolhydrater.

De enda livsmedel som inte innehåller kolhydrater är kött (friska protein) och rena fetter, såsom smör och även olja.

2. Analysera hur långt du fet mat

analysera-vad-du-äta“Individer tvekar fett på grund av det faktum att de är informerade om att det kommer att eliminera dem,” sade Mancinelli.

För att förbereda en fettrik kost regim (på en keto diet regim), som var först orolig, börja göra små justeringar vad du förbrukar varje dag.

Mancinelli rekommendationer sätta hamburgare objekt i sallad blad sallad. Eller blanda sauteed broccoli på pommes frites.

I stället för potatis eller ris med sido måltider väljer wokade grönsaker. Starta matlagning med mer olja.

Inse att gamla diet plan rutiner – som att göra rökt fjäderfäbröst utan enkel huden – inte begreppet keto diet eftersom du kommer säkert inte få tillräckligt fett.

“Sakta börjar släppa kolhydrater, ändra det med fett. Om du är rädd för fett, kommer ketogen diet inte fungera effektivt,” hävdade Mancinelli.

3. Förbättra förståelse och förmåga att förbereda en keto diet regim.

förbättra-din-dietTa en titt på olika keto webbplatser och kokböcker för recept gör livsmedel som är förenliga med begreppen keto diet.

Mancinelli föreslår att lokalisera fyra till fem maträtter som du gillar.

“På detta sätt kan vi snabbt förbereda vår egen mat utan att behöva bli förvirrad när det gäller fråga runt.

Förvirring kan göra oss byta till kolhydrater.

4. Försök kaffe “Hold svälter”.

kaffe dietGenom att blanda kokosolja och även smör rakt in kaffe, föreslår denna dryck kommer att hjälpa med sug, tillsammans med att erbjuda tid för ytterligare matlagning Mancinelli.

Observera att kokosolja har potential att skicka LDL (negativ fett) och även höja kolesterol grader.

Om du har eller har hög risk att utveckla hjärtproblem på grund av ett hushåll eller enskilda wellness bakgrund är det mycket bättre att undvika detta. dryck. Att vara riskfri, be läkare eller sjuksköterska.

5. Prata med familjen.

Diskussion släkting till din strategi för att gå på en keto diet.

Detta är nödvändigt på grund av det faktum att du inte kunde konsumera vad de äter hela familjemedlemmar rätter.

Således kommer en relativ absolut inte bli förvånad om du inte konsumera eller laga sin egen mat i köket.

Denna diet plan bör endast vara kortvarig (tre till sex månader), så att risken för hushållet ser du konsumerar annorlunda kommer inte vara förvånande.

Även om du får en kommentar eller oro, kan du svara så Mancinelli rekommenderas, “Jag har granskat och också gjort förberedande arbete för att se till att jag förstår redan att det är säkert, och jag vill verkligen prova det.”

6. Förberedelser för ‘Keto influensa’

keto-influensaOm du tänker följa en keto diet, är det viktigt att göra sig redo för effekterna av denna diet kallas influensa keto.

Keto influensa är en term som beskriver hur länge efter att du börjar din kost regim när kroppen vänjer sig kasta fett som energi.

“Vissa människor har inga bekymmer att hålla det och även andra uthärda”, sade Mancinelli.

I den allra första veckan eller 10 dagar, kan du verkligen känner väldigt slö på armen eller ben.

Kroppen känns svag och synen ser suddig. Mental Du kan släppa på grund av detta.

Därför rekommenderar vi er Mancinelli att stanna och vila hemma.

Minska intensiteten i träningen fram tills du känner stark igen och kroppen har anpassat sig till att kasta mycket mer fett än kolhydrater för bränsle.

7. Boost elektrolyter i kroppen.

I ketos, Mancinelli diskuteras njurarna frigöra mer vatten och även elektrolyter.

För att du få salt och även kalium kroppen behöver för att vara säker på att njurfunktionen inte äventyras.

För att höja elektrolyter, kan du lägga till salt till din maträtt, dryck buljong och också äta ännu mer miljövänliga grönsaker.

8. Förbered en strategi efter diet plan program är full.

kost-strategiKeto kost regim är inte ett långvarigt program och även är avsedd för kort sikt.

Medan Mancinelli sade att vissa individer sker en keto diet regimen flera gånger per år för att ändra sina kostmetoder.

När du hamnar på diet plan, inte återgå till den ursprungliga diet (ris plus sidorätter).

Du kan kasta hälsa och välbefinnande förmåner samt även återställa vikt.

“Huvudsyftet med en keto diet är att avleda din kost till en hälsosammare mönster som minimerar kolhydrater och även sockerkonsumtion,” som beskrivs Mancinelli.

Så tänk på exakt vad du ska göra om din kost regim efter keto kost är total.

Mancinelli vägledning, anser att detta program (som bara kunde köras på kort sikt), som tippar sten för att förbättra din långsiktiga välbefinnande.

Tack för att besöka keto diet. Hoppas du bli framgångsrik och är också redo att ha mycket friskare äta rutiner.

Rebecca Milani

Rebecca Milani is a freelance author of fitness that aiding people to share knowledge on diet, training, and supplements for a much better life. With a life of writing and also years in the fitness occupation, She is an ideal combination of knowledge and the capacity to turn that expertise right into an interesting article for the reader's advantage.