site
stats

8 stappen van de voorbereiding voor beginners voordat naar aanleiding van de keto dieet

De keto dieet plan dat neemt in voedingsmiddelen rijk aan gezonde eiwitten en vet, echter gereduceerd in koolhydraten is nog steeds populair ondanks het feit dat tal van geschil.

Veel nieuwelingen die van plan zijn te volgen omdat een aantal uitspraken zeggen kan snel gewicht te laten vallen.

Als u van plan bent om te ervaren, het is geweldig, omdat dieet, met inbegrip van dieet regime, is een persoon de individuele selectie.

Echter, als je aarzelt van vet voedsel of niet bereid zijn om drastisch te beperken inname van koolhydraten, het zou moeilijk zijn voor u te verduren op een keto dieet regime.

Vanuit de start is het belangrijk om te begrijpen, de mogelijkheid van het veranderen van de manier waarop je wezenlijk consumeren van de manier waarop je eet nu (gemeenschappelijk Indonesisch eten die graag te nemen in hoge koolhydraten en ook geraffineerde voedingsmiddelen), kan het dieet plan om op korte halverwege vallen creëren .

Echter, veel newbies willen nog een keto dieet plan, dat je lichaam zet in een ketose toestand proberen.

Dat is precies wat er gebeurt wanneer je lichaam koolhydraten verbranden van deze schakelaar om vetverlies, veranderingen die een snelle gewichtsafname kan veroorzaken, en zijn zelfs “toegejuicht” effectief beheersen van soort 1 en 2 diabetes kwesties.

Als u nog steeds van plan om te proberen, zou het zeker gedragen, als een beginner, in overeenstemming zijn met de 8 tips voor de voorbereiding voor het naleven van de Keto dieet plan, zodat je niet halverwege stoppen met werken.

De naleving van voorbereidende pointers volg de keto dieet voor beginners samengesteld van de dag-tot-dag de gezondheid en wellness-editor, Jessica Migala;

1. Weet wat je zult eten en worden voorkomen.

know-what-you-etenJe zal drastisch koolhydraten beperken tot dit dieet. Begin met tussen de 20 en 30 gram (g) van koolhydraten per dag, staten New York City op basis van diëtist Kristen Mancinelli, RD, auteur van The ketogeen dieet: Een Wetenschappelijk bewezen strategie om Quick, Gezond Gewicht-loss.

Daarnaast is er voor zorgen dat je begrijpt wat voedingsmiddelen hebben voornamelijk koolhydraten, vetten en gezonde eiwitten, zodat u de juiste keuzes te kunnen maken.

Bijvoorbeeld, niet alleen brood, pasta, chips, cakes, zoet, en ook ijs met koolhydraten.

Noten ongetwijfeld bevatten gezonde eiwitten, maar toch heb je begrijpen dat sommige soorten noten bevatten ook hoge koolhydraten. Groenten en fruit hebben eveneens koolhydraten.

Het enige voedsel dat niet koolhydraten bevatten zijn vlees (gezonde eiwitten) en zuivere vetten zoals boter en ook olie.

2. Analyseer hoe ver je wilt vet voedsel

analyseren-what-you-eten“Mensen aarzelen vet te wijten aan het feit dat ze op de hoogte zijn dat het hen een einde zal maken,” zei Mancinelli.

Om een vetrijk dieet regime (op een keto dieet regime), die op het eerste ongemakkelijk te bereiden, beginnen met het maken kleine aanpassingen aan wat u elke dag verbruikt.

aanbevelingen Mancinelli we de hamburger items in salade leaf salade. Of mix gebakken broccoli op frietjes.

In plaats van aardappelen of rijst met kant maaltijden, selecteert roergebakken groenten. Begin voedselbereiding met meer olie.

Erken dat oude dieet plan routines – zoals het maken van gerookte gevogelte borst zonder eenvoudige huid – zijn niet het concept van de keto dieet, omdat je zeker niet voldoende vet te verkrijgen.

“Langzaam beginnen te koolhydraten vrij te geven, verandert het met vet. Als je bang van vet zijn, zal het ketogeen dieet niet effectief functioneren,” Mancinelli geclaimd.

3. Verbeteren van de kennis en vaardigheden om een keto dieet regime voor te bereiden.

verbeteren-your-dieetNeem een kijkje bij verschillende keto websites en kookboeken voor recepten maken van voedingsmiddelen die in overeenstemming zijn met de concepten van de keto dieet.

Mancinelli suggereert lokaliseren 4-5 voedsel gerechten die je leuk vindt.

“Op deze manier kunnen we snel onze eigen eten te bereiden zonder de noodzaak om te verwarren met betrekking tot rond te vragen.

Verwarring kon maken ons over te schakelen naar koolhydraten.

4. Poging koffie “hold honger”.

coffee-dieetGemaakt door het mengen van kokosolie en ook boter recht in koffie, deze drank zal helpen met onbedwingbare trek, samen met het aanbieden van tijd voor extra voedsel voorbereiding, Mancinelli suggereert.

Merk op dat kokosolie heeft het potentieel om LDL (negatieve vet) te sturen en ook cholesterol graden te verhogen.

Als u hebt of een hoog risico op het ontwikkelen van hart probleem te wijten aan een huishouden of individuele wellness-achtergrond, het is veel beter om dit te voorkomen. drinken. Om het risico-vrij zijn, vraag de medische professional.

5. Praat met de familie.

Talk familielid van uw strategie te gaan op een keto dieet.

Dit is essentieel te wijten aan het feit dat je niet zou kunnen consumeren wat ze eten de hele familie gerechten.

Zo kan een relatieve zal zeker niet verbaasd zijn als je niet consumeren of het bereiden van hun eigen voedsel in de keuken.

Dit dieet plan moet alleen op korte termijn (drie tot 6 maanden), dus de mogelijkheid van het huishouden je te zien anders consumeren zal niet verrassend zijn.

Zelfs als je een opmerking of een punt van zorg, kan je beantwoorden als Mancinelli aanbevolen, “Ik heb onderzocht en maakte ook voorbereidend werk om ervoor te zorgen dat ik al begrepen dat dit veilig is, en ik wil echt om het te proberen.”

6. Voorbereiding voor ‘Keto Influenza’

keto-griepAls u van plan bent om een keto dieet te volgen, is het essentieel klaar voor de effecten van dit dieet genoemd influenza keto te krijgen.

Keto griep is een term die de duur nadat u begint met uw dieet regime wanneer je lichaam went aan het afstoten van vet voor energie beschrijft.

“Sommige mensen hebben geen zorgen te houden dat ook andere verdragen”, aldus Mancinelli.

In de eerste week of 10 dagen, zou je echt het gevoel erg lusteloos om de arm of benen.

Het lichaam voelt echt zwak en de aanblik ziet wazig. Mentale U kunt laten vallen als gevolg van dit.

Daarom wordt u geadviseerd Mancinelli te verblijven en te rusten thuis.

Verminder de intensiteit van de training tot je sterk voelt weer en het lichaam zich heeft aangepast aan het afstoten van veel meer vet dan koolhydraten als brandstof.

7. Boost elektrolyten in het lichaam.

In ketose, Mancinelli besproken, de nieren los meer water en elektrolyten ook.

Om te zorgen dat u het zout te verkrijgen en ook kalium het lichaam nodig heeft om ervoor te zorgen dat de nierfunctie niet in gevaar komt.

Elektrolyten te verhogen, kun je zout toe te voegen aan je gerecht, drank bouillon en eten ook nog milieuvriendelijker groenten.

8. Opstelling van een strategie na het dieet plan programma is vol.

dieet-strategieDe keto dieet regime is niet een langdurige programma en ook is ontworpen voor de korte termijn.

Terwijl Mancinelli zei dat sommige mensen nemen plaats een keto dieet regime vele malen per jaar om hun eten praktijken te veranderen.

Wanneer je uiteindelijk het dieet plan, niet terug te keren naar de oorspronkelijke voeding (rijst plus bijgerechten).

Je zou kunnen werpen gezondheid en wellness voordelen en ook het gewicht te herstellen.

“Het belangrijkste doel van een keto dieet is om uw dieet te leiden naar een gezonder patroon dat koolhydraten en ook suikerconsumptie minimaliseert,” beschreven Mancinelli.

Dus denk van precies wat u gaat doen over uw dieet regime na de keto dieet is totaal.

Mancinelli leiding, van mening dat dit programma (dat kon gewoon worden uitgevoerd in de korte termijn), als een kantelen steen naar uw lange-termijn welzijn te verbeteren.

Bedankt voor het bezoeken van de keto dieet. Ik hoop dat je succesvol zijn en ook bereid zijn om veel gezonder eten routines hebben.

Rebecca Milani

Rebecca Milani is a freelance author of fitness that aiding people to share knowledge on diet, training, and supplements for a much better life. With a life of writing and also years in the fitness occupation, She is an ideal combination of knowledge and the capacity to turn that expertise right into an interesting article for the reader's advantage.