site
stats

8 pași de pregătire pentru începători înainte de a urma dieta keto

Planul de dieta keto, care ia in alimente bogate in proteine si grasimi sanatoase, cu toate acestea, a redus in carbohidrati este încă popular în ciuda faptului că o mulțime de dispută.

O mulțime de începători care intenționează să urmeze, deoarece mai multe declaratii spun poate scadea in greutate cu promptitudine.

Dacă aveți de gând să experiență, este mare, deoarece dieta, inclusiv regim de dieta, este selectarea individuala a unei persoane.

Cu toate acestea, dacă eziți de alimente grase sau nu sunt pregătite pentru a minimiza drastic aportul de carbohidrati, ar putea fi greu pentru tine să îndure pe un regim de dieta keto.

De la demararea este important să se înțeleagă, posibilitatea de a schimba modul în care consumă în mod substanțial de la modul in care mananci acum (alimente indoneziană comună care îi place să ia în carbohidrati mari și alimente, de asemenea, rafinate), ar putea crea planul de dieta să scadă scurt, la jumătatea distanței .

Cu toate acestea multe newbies în continuare să încerce un plan de dieta keto, care pune corpul într-o stare de cetoza.

Asta e doar ceea ce se întâmplă atunci când corpul tău carbohidrați comutator de ardere trece la pierderea de grăsime, modificări care pot provoca reducerea rapidă în greutate, și chiar au fost „aplaudat“ in mod eficient de control tip 1 și 2 probleme cu diabet zaharat.

Dacă intenționați în continuare să încerce, s-ar comporta cu siguranță, ca un începător, să respecte cele 8 sfaturi de pregătire înainte de a adera la planul de dieta Keto, astfel încât să nu mai funcționeze la jumătatea drumului.

Conformitate cu indicii de pregătire urmați dieta Keto pentru incepatori compuse din zi cu zi de sănătate și editor de wellness, Jessica Migala;

1. să știi ce vei mânca și de a fi prevenite.

știu-ce-te-eatVei limita drastic carbohidrati la aceasta dieta. Începe cu între 20 și 30 de grame (g) de carbohidrati pe zi, afirmă dietetician New York pe baza de Kristen Mancinelli, RD, autor al Ketogenic Dieta: A dovedit științific strategie pentru Rapid, sanatoasa pierdere in greutate.

In plus, vezi să-l înțelegi ce alimente au în primul rând, carbohidrati, grasimi si proteine sanatoase, asa ca ai putea face alegerile potrivite.

De exemplu, nu numai pâine, paste, chips-uri, prăjituri, dulci, și, de asemenea, gelato cu carbohidrati.

Alunele conțin, fără îndoială, proteine sănătoase, dar te-am recunoscut unele tipuri de nuci contin de asemenea carbohidrati ridicat. Legumele și fructele au, de asemenea, hidrați de carbon.

Singurele alimente care nu contin carbohidrati sunt carne (proteine sănătoase) și grăsimi pure, cum ar fi untul și, de asemenea ulei.

2. Analizează cât de departe vă place alimente grase

analiza-ce-te-eat„Indivizii ezită de grăsime, datorită faptului că acestea sunt informați că le va elimina“, a spus Mancinelli.

Pentru a prepara un regim de dieta bogata in grasimi (pe un regim de dieta keto), care a fost la început neliniștită, începe să faceți mici ajustări la ceea ce consuma in fiecare zi.

recomandările Mancinelli punem elementele hamburger în salata salata de frunze. Sau se amestecă sote de broccoli pe cartofi prajiti.

Mai degrabă decât cartofi sau orez cu mese laterale, selectați prăjit se amestecă legumele. Începe pregătirea alimentelor cu mai mult ulei.

Recunoașteți că vechile rutine plan de dieta – cum ar fi de luare de sân păsări de curte afumat fără piele simplă – nu sunt conceptul de dieta keto, deoarece cu siguranță nu va obține suficient de grăsime.

„Încet, începe să elibereze carbohidrati, schimba-l cu grăsime. Dacă se tem de grăsime, dieta ketogenic nu va funcționa în mod eficient“, a afirmat Mancinelli.

3. Îmbunătățirea înțelegerii și a abilităților de a pregăti un regim de dieta keto.

îmbunătăți-ta-dietaAtunci o privire la diferite site-uri și cărți de bucate ceto pentru rețete care fac produsele alimentare care sunt în conformitate cu conceptele de dieta keto.

Mancinelli sugerează localizarea patru până la cinci feluri de mâncare alimentare pe care le plac.

„În acest fel, am putea pregăti rapid propria noastră alimente fără a fi nevoie de a se confunda în ceea ce privește cere în jur.

Confuzia ar putea face să ne trece la carbohidrati.

4. cafea Tentativa „Hold de foame“.

cafea dietaPrin amestecarea uleiului de nucă de cocos și, de asemenea, unt de drept în cafea, această băutură va ajuta cu pofte, împreună cu oferirea de timp pentru prepararea hranei suplimentare, Mancinelli sugerează.

Rețineți că uleiul de nucă de cocos are potențialul de a trimite LDL (grăsime negativ) și, de asemenea, ridica grade colesterol.

Dacă aveți sau sunt la risc crescut de a dezvolta probleme cu inima din cauza unei gospodării sau fond de wellness individuale, este mult mai bine pentru a evita acest lucru. băutură. Pentru a fi fără risc, întrebați personalul medical.

5. Vorbiți cu familia.

Discuție relativă a strategiei de a merge pe o dieta keto.

Acest lucru este esențial, datorită faptului că nu a putut consuma ceea ce mănâncă pe tot membrii familiei feluri de mâncare.

Astfel, o rudă cu siguranță nu va fi surprins daca nu consuma sau pregăti propria lor hrană în bucătărie.

Acest plan de dieta ar trebui să fie doar pe termen scurt (trei până la șase luni), astfel încât posibilitatea de a vedea casa pe care consuma în mod diferit, nu va fi surprinzător.

Chiar dacă aveți un comentariu sau îngrijorare, ai putea răspunde așa cum a recomandat Mancinelli „Am examinat și, de asemenea, a făcut de lucru Prep pentru a vă asigura că am înțeles deja că acest lucru este sigur, și chiar vreau să-l încercați.“

6. Pregătirea pentru „Keto Gripa“

ceto-gripăDacă intenționați să urmeze o dieta keto, este esențial să se pregătească pentru efectele acestei diete numit gripa keto.

Keto gripa este un termen care descrie durata după ce începe regimul dvs. dieta atunci cand corpul tau se obisnuieste cu purtatori de grăsime pentru energie.

„Unii oameni nu au griji că păstrarea și, de asemenea, alții îndure“, a declarat Mancinelli.

În prima săptămână sau 10 zile, s-ar putea simți într-adevăr extrem de letargic la brațul sau picioarelor.

Organismul se simte foarte slab, iar vederea pare neclară. Mental Puteți picătură din cauza asta.

De aceea, vă sfătuim Mancinelli să rămână și să se odihnească acasă.

Reducerea intensității antrenamentului până vă simțiți puternic, încă o dată, iar organismul sa adaptat la varsare mult mai multa grasime decat carbohidrati pentru combustibil.

7. Boost electroliti in organism.

In cetoza, Mancinelli discutat, rinichii elibera mai multa apa si electroliti.

Pentru a vă asigura că se obține sarea de potasiu și, de asemenea, organismul cere să se asigure că funcția renală nu este pusă în pericol.

Pentru a ridica electroliți, puteți adăuga sare la fel de mancare, supa ta de băuturi și să mănânce, de asemenea, mai multe legume prietenoase cu mediul.

8. Se prepară o strategie după programul plan de dieta este plin.

dieta strategieRegimul de dieta keto nu este un program de durată lungă și, de asemenea, este proiectat pe termen scurt.

In timp ce Mancinelli a spus ca unele persoane să aibă loc un regim de dieta keto de mai multe ori pe an pentru a modifica practicile lor alimentare.

Când termina planul de dieta, nu a reveni la dieta originală (orez, plus feluri de mâncare laterale).

S-ar putea pune beneficii de sănătate și wellness și de a restabili, de asemenea, în greutate.

„Obiectivul principal al unei diete ceto este de a devia dieta ta la un model mai sănătos, care minimizează consumul de carbohidrați și, de asemenea zahăr“, descris Mancinelli.

Deci, cred că de exact ceea ce va face cu privire la regimul de dieta dupa dieta keto este totală.

orientare Mancinelli, luați în considerare acest program (care ar putea fi doar rula pe termen scurt), ca o piatră de basculare pentru a îmbunătăți starea de bine pe termen lung.

Vă mulțumim pentru vizita dieta keto. Sper să aveți succes și, de asemenea, sunt gata de a avea rutine alimentare mult mai sănătoase.

Rebecca Milani

Rebecca Milani is a freelance author of fitness that aiding people to share knowledge on diet, training, and supplements for a much better life. With a life of writing and also years in the fitness occupation, She is an ideal combination of knowledge and the capacity to turn that expertise right into an interesting article for the reader's advantage.