site
stats

8 korakov priprave za začetnike pred diete keto

Načrt keto diet, ki je v živilih z veliko zdravih beljakovin in maščob, pa zmanjšati z ogljikovimi hidrati, je še vedno priljubljen, čeprav imajo veliko spora.

Veliko novince, ki nameravajo slediti, saj je več izjav reči lahko spusti težo hitro.

Če nameravate izkušnje, to je super, ker prehrane, vključno z dieto režim, je individualna izbira osebe.

Vendar, če ste oklevajte maščobnih živil ali pa niso pripravljeni drastično zmanjšati vnos ogljikovih hidratov, bi bilo težko za vas, da prenašati na režimu keto diet.

Od začne, je pomembno razumeti, možnost spreminjanja način bistveno porabijo na način, ki jih zaužijete sedaj (skupna Indonezijski hrano, ki ima rad, da se v velikih ogljikovih hidratov in tudi rafiniranih živil), bi lahko ustvarili načrt prehrane za manjše na sredini .

Vendar mnogi newbies še vedno želijo, da bi poskušali načrt keto diet, ki postavlja svoje telo v stanje ketoze.

To je samo tisto, kar se zgodi, ko se vaše telo ogljikovih hidratov pereč stikalo preklopi na izgubo maščobe, spremembe, ki lahko povzroči hitro zmanjšanje telesne teže, in so celo bili “pozdravili” učinkovito kontrolo vrste 1 in 2 diabetičnih težav.

Če ste še vedno nameravajo poskus, bi bilo vsekakor se obnašajo, kot začetnik, v skladu z nasveti za pripravo 8 pred drži načrt prehrane Keto, da ne boste prenehali delovati na pol poti.

Skladu s pripravljalnimi kazalci sledijo keto dieto za začetnike, sestavljenih iz zdravja dan za dnem in wellness urednik, Jessica Migala;

1. Vedeti, kaj boste jedli in preprečiti.

veš-kaj-si-jemBoste drastično omejiti ogljikove hidrate na tej dieti. Začnite z med 20 in 30 gramov (g) ogljikovih hidratov na dan, navaja temelji Mesto New York dietetik Kristen Mancinelli, RD, avtor Ketogenic prehrane: A Scientific Dokazane strategije do Hitro, zdravega hujšanja.

Poleg tega, poskrbijo za to, boste razumeli, kaj hrana ima predvsem ogljikove hidrate, maščobe in zdravih beljakovin, tako da bi lahko uvedli ustrezne odločitve.

Na primer, ne samo kruh, testenine, čips, pecivo, sladke in tudi sladoled, ki imajo ogljikovih hidratov.

Oreški nedvomno vsebuje zdrave beljakovine, vendar ste prepoznali nekatere vrste oreškov prav tako vsebujejo veliko ogljikovih hidratov. Zelenjava in sadje imajo tudi ogljikove hidrate.

Edina hrana, ki ne vsebujejo ogljikove hidrate, so meso (zdrava beljakovin) in čiste maščobe, kot sta maslo in tudi nafte.

2. Analizirajte, kako daleč želite mastne hrane

analizirati-kaj-si-jem“Posamezniki oklevajte in maščobe, zaradi dejstva, da so bili obveščeni, da jih bo odpravila,” je dejal Mancinelli.

Za pripravo visoko vsebnostjo maščob prehrane režim je (na keto dieti režima), ki je bila sprva neprijetno, začeli majhnimi popravki, da tisto, kar porabijo vsak dan.

Priporočila Mancinelli je dal elemente hamburger v solato listov solate. Ali mix dušene brokoli na pomfrit.

Namesto krompirja ali riža s stranskimi obroki, izberite premešajte ocvrte zelenjave. Začetek priprave hrane z več olja.

Zavedajte se, da so stare prehrana načrta rutino – kot bi prekajeno perutninsko prsi brez preprostega kože – ne pojem keto dieti, ker si gotovo ne bodo pridobili dovolj maščobe.

“Počasi začnejo javnost ogljikovih hidratov, ga spremenite z maščobo. Če se bojite maščobe je ketogenic prehrana ne bo učinkovito,” je trdil Mancinelli.

3. Izboljšati razumevanje in sposobnosti za pripravo keto diete režim je.

izboljšajo-your-prehraneImajo pogled na različnih keto spletnih strani in kuharske knjige za recepte za izdelavo živila, ki so v skladu s koncepti prehrane keto.

Mancinelli predlaga lociranje štiri do pet hrane jedi, ki ti je všeč.

“Na ta način bomo lahko hitro pripravimo našo lastno hrano, brez potrebe, da bi zamenjali glede sprašuje okoli.

Zmeda bi nas prehod na ogljikovih hidratov.

4. Poskus kava “držite stradajo”.

kave, prehranaz mešanjem kokosovo olje in tudi maslo naravnost v kavo Made, ta pijača se bo pomoč z hrepenenja, skupaj s ponudbo časa za dodatno pripravo hrane, Mancinelli predlaga.

Upoštevajte, da je kokosovo olje potencial za pošiljanje LDL (negativna maščobe) in tudi dvig holesterola stopinj.

Če imate ali pa na visoko stopnjo ogroženosti za nastanek težave s srcem zaradi gospodinjstvu ali individualni wellness ozadju, da je veliko bolje, da bi se temu izognili. piti. Da bi brez tveganja, se posvetujte z zdravnikom.

5. Govorite z družino.

Pogovor glede na vašo strategijo, da gredo na dieti keto.

To je bistvenega pomena, zaradi dejstva, da ne bi porabijo kaj jedo po vsej družinskih članov jedi s.

Tako bo sorodnik zagotovo ne bodite presenečeni, če se ne porabijo ali pripraviti svojo zelo lastno hrano v kuhinji.

Ta načrt prehrane bi morala biti le kratkoročno (tri do 6 mesecev), tako da je možnost, da gospodinjstva vami porabijo drugače ne bo presenetljivo.

Tudi če dobiš komentar ali pripombo, bi lahko odgovorili, kot je priporočeno Mancinelli, “sem pregledal in tudi na prep dela, da se prepriča, da sem že razumem, da je to varno, in želim poskusiti.”

6. Priprava za “Keto gripi ‘

keto-gripiČe nameravate slediti dieti keto, je nujno, da se pripraviš za učinke te diete, imenovano keto gripe.

Keto gripa je izraz, ki opisuje trajanje, ko ste začeli vaše prehrane režim, ko se telo uporablja za prelivanje maščobe za energijo.

“Nekateri ljudje nimajo skrbi vodenje, ki pa tudi drugi prenašati,” je dejal Mancinelli.

V prvem tednu ali 10 dneh, lahko res počutim zelo otrpel na roke ali noge.

Telo zares šibka in pogled izgleda mehka. Duševno lahko pade zaradi tega.

Zato vam svetujemo, Mancinelli, da ostanejo in počitek doma.

Zmanjša intenzivnost vadbe, dokler se počutite močne enkrat in telo je prilagojeno za prelivanje veliko več maščob kot ogljikovih hidratov za gorivo.

7. polnilnega elektrolitov v telesu.

V ketoza, Mancinelli razpravljali, ledvice sprosti več vode in tudi elektrolite.

Da bi zagotovili dobite sol in tudi kalijevega telo potrebuje, da se prepričajte, da se delovanje ledvic ni ogrožena.

Za dvig elektrolite, lahko dodamo sol na svoj krožnik, juho pijač in tudi jesti še več okolju prijaznih zelenjavo.

8. pripraviti strategijo, ko je program prehrane načrt v celoti.

prehrana strategijarežim keto dieta ni dolgotrajen program, in tudi je namenjen za kratkoročno.

Medtem ko Mancinelli je dejal, da so nekateri posamezniki, ki potekajo keto dieto režima večkrat letno, da spremenijo svoje prehranjevalne prakse.

Ko končajo načrt prehrane, ne vrne v prvotno prehrano (riž plus stranske jedi).

Morda skladišče za zdravje in wellness koristi in tudi obnoviti težo.

“Glavni cilj diete keto je preusmeriti svojo prehrano v bolj zdrav vzorec, ki bo čim manj ogljikovih hidratov in tudi poraba sladkorja,” je opisano Mancinelli.

Torej pomislite, kaj boste storili, o svoji prehrani režima, ko je prehrana keto skupaj.

Navodila Mancinelli je, da je ta program (ki bi se lahko samo teče na kratek rok), kot odlaganje kamen za izboljšanje vaše dolgoročno dobro počutje.

Hvala za obisk prehrane keto. Upam, da ste uspešni in so tudi pripravljeni, da se veliko bolj zdrave prehranjevalne navade.

Rebecca Milani

Rebecca Milani is a freelance author of fitness that aiding people to share knowledge on diet, training, and supplements for a much better life. With a life of writing and also years in the fitness occupation, She is an ideal combination of knowledge and the capacity to turn that expertise right into an interesting article for the reader's advantage.