site
stats

8 стъпки за подготовка за начинаещи преди след диета кето

Планът за кето диета, която се в храни с високо съдържание здравословен белтъчини и мазнини, обаче, намалява съдържание на въглехидрати все още е популярен, въпреки че много спорове.

Много от новаците, които възнамеряват да следват, защото няколко изявления казват да отслабнете бързо.

Ако имате намерение да преживее, че е страхотно, тъй като диета, включително диета режим, е индивидуален избор на човека.

Въпреки това, ако се колебаете на мазни храни, или не са готови да се намали драстично приема на въглехидрати, тя може да бъде трудно за вас да издържат на режим кето диета.

От изходните, че е важно да се разбере, възможността за промяна на начина, по който консумираме съществено от начина, по който се хранят в момента (общ индонезийски храна, която обича да се вземат в големи въглехидрати, а също и рафинирани храни), би могло да се създаде план за диета да не отговаря по средата ,

Въпреки това много новаците все още желаят да се опита план кето диета, която поставя тялото си в състояние на кетоза.

Това е точно това, което се случва, когато на въглехидрати тялото ви изгаря ключ превключва на мазнини загуба, промяна, която може да доведе до намаляване бързо на тегло, и дори са били “аплодира” ефективно контролиране вид 1 и 2 диабет въпроси.

Ако все още възнамерява да се опита, то със сигурност ще се държат, както за начинаещи, спазват съветите за подготовка на 8-те, преди да се придържат към диета план Keto, така че не спре да работи наполовина.

В съответствие с подготвителни указатели следват диета Keto за начинаещи съставени от ден за ден, здраве и благосъстояние редактор, Джесика Migala;

1. Знайте какво ще ядете и да бъде предотвратено.

ноу-какво-ли-ямВие драстично ще ограничи въглехидратите в тази диета. Започнете с между 20 и 30 грама (ж) на въглехидрати дневно, се посочва в Ню Йорк базирани диетолог Кристен Mancinelli, RD, автор на Ketogenic Диета: Научно доказан стратегия за Бързо, здравословно отслабване.

Освен това, за да го видите да разберете кои храни предимно имат въглехидрати, мазнини и протеини, здрави, така че бихте могли да направите най-подходящия избор.

Така например, не само хляб, тестени изделия, чипс, торти, сладки, а също и сладолед с въглехидрати.

Ядки безспорно съдържат здравословен протеин, но те познах някои видове ядки също съдържат високи въглехидрати. Зеленчуците и плодовете също са въглехидрати.

Единствените храни, които не съдържат въглехидрати са месо (здравословен протеин) и чисти мазнини, като масло и също масло.

2. Анализирайте колко далеч искате мазни храни

анализира-какво-ли-ям“Граждани се колебаят на мазнините се дължи на факта, че те са информирани, че ще ги отстранят”, каза Mancinelli.

За да се подготви богата на мазнини диета режим (на кето диета режим а), която е била на първо неловко, започнете да печелите малки корекции на това, което консумират всеки ден.

препоръки Mancinelli изведе елементите на хамбургери в салата салата листа. Или се смесват соте броколи на пържени картофи.

Вместо картофи или ориз със странични ястия, избрани Разбъркайте пържени зеленчуци. Започнете приготвяне на храна с повече масло.

Признават, че старите съчетания диета план – както направи пушени гърди домашни птици без кожа проста – не е концепцията за кето диета, защото със сигурност няма да се получат достатъчни и мазнини.

“Бавно започнете да освободи въглехидрати, това се промени с мазнини. Ако се страхувате от мазнини, а кетогенна диета няма да работи ефективно”, твърди Mancinelli.

3. Подобряване на разбирането и възможностите да се подготви схема кето диета.

подобряване-ви-диетаДа погледнем в различни уебсайтове кето и готварски книги за рецепти правят храни, които са в съответствие с концепциите за диетата кето.

Mancinelli предполага намирането на четири до пет хранителни ястия, които ви харесват.

“По този начин бихме могли бързо да се подготви нашия собствен храна без да е необходимо да се бърка във връзка с молба наоколо.

Объркване може да ни накара да преминат към въглехидрати.

4. Опит кафе “Hold глад”.

кафе-диетаИзработен чрез смесване на кокосово масло и масло също право в кафе, тази напитка ще помогне с глад, заедно с предлагането на време за допълнителна подготовка на храна, Mancinelli подсказва.

Имайте предвид, че кокосовото масло има потенциал да изпрати LDL (отрицателно на мазнини), както и повишаване на холестерола градуса.

Ако имате или са изложени на висок заплаха от развитие на сърдечно проблем се дължи на едно домакинство или лице уелнес фон, тя е много по-добре, за да се избегне това. пие. За да бъде безрисков, да поиска от медицински специалист.

5. Говорете със семейството.

Беседа роднина на стратегията си да отидете на диета кето.

Това е от съществено значение поради факта, че не може да се консумира това, което ядат през целия ястия членове на семейството.

По този начин, с относителна сигурност няма да се изненадате, ако не се консумира или подготви своя собствена храна в кухнята.

Тази диета план трябва да бъде само в краткосрочен план (от три до шест месеца), така че възможността за домакинството Ви видим отнема различно няма да е изненадващо.

Дори и да получите коментар или тревога, можете да отговорите като Mancinelli препоръчва: “Аз направих преглед и също така направи подготовка за работа, за да се уверите, че аз вече се разбере, че това е безопасно, и аз наистина искам да го пробвам.”

6. Подготовка за “Кето грип”

кето-грипАко имате намерение да следвате кето диета, това е от съществено значение, за да се подготвят за последиците от тази диета, наречена грип кето.

Кето грип е термин, който описва продължителността, след като започнете вашата диета режим, когато тялото ви ще свикне с проливането на мазнини за енергия.

“Някои хора трябва да има притеснения, че поддържането, а също и други търпят”, заяви Mancinelli.

В първата седмица или 10 дни, може би наистина се чувствам изключително апатичен към ръката или крака.

Тялото наистина се чувства слаб и гледката изглежда неясна. Психично Можете да падне заради това.

Ето защо, се препоръчва Mancinelli да остане и почивка у дома.

Намаляване на интензивността на тренировка, докато не се почувства силна отново и тялото се е приспособил към проливането много повече мазнини, отколкото въглехидрати за гориво.

7. Boost електролити в организма.

В кетоза, Mancinelli обсъдено, бъбреците освобождават повече вода и електролити.

За да сте сигурни получи сол, а също и това калиев тялото изисква да се уверите, че бъбречната функция не е застрашено.

За да се повиши електролити, можете да добавите сол, за да ви ястие, бульон напитки, а също и да яде, дори по-екологосъобразни зеленчуци.

8. Изготвяне на стратегия след програмата за диета план е пълна.

диета-стратегияРежимът на кето диета не е дълготрайна програма, а също така е предназначен за краткосрочен план.

Докато Mancinelli каза, че някои хора се проведе режим кето диета няколко пъти годишно, за да променят хранителните си практики.

Когато в крайна сметка планът за диета, не се върнете към оригиналния диета (ориз плюс странични ястия).

Може да се хвърли за здравето и физическото ползи, както и възстановяване на теглото.

“Основната цел на диета, кето е да се отклони вашата диета за по-здравословен модел, който свежда до минимум въглехидрати, а също и консумацията на захар”, описан Mancinelli.

Така че мисля, че точно това, което ще направите за вашата диета режим след диетата кето е общо.

насоки Mancinelli помислете дали тази програма (която просто може да бъде изпълнена в краткосрочен план), като преобръщане камък за подобряване на дългосрочната уелнес.

Благодарим за посещение диетата кето. Надявам се да бъде успешна и да са готови да имат много по-здравословни хранителни съчетания.

Rebecca Milani

Rebecca Milani is a freelance author of fitness that aiding people to share knowledge on diet, training, and supplements for a much better life. With a life of writing and also years in the fitness occupation, She is an ideal combination of knowledge and the capacity to turn that expertise right into an interesting article for the reader's advantage.