site
stats

8 στάδια της παρασκευής για αρχάριους πριν από τη δίαιτα κετο

Το σχέδιο κετο διατροφή που λαμβάνει σε τρόφιμα πλούσια σε υγιή πρωτεΐνες και λίπος, ωστόσο, μειώνεται σε υδατάνθρακες εξακολουθεί να είναι δημοφιλής, παρά την αφθονία των διαφορών.

Πολλά αρχάριους που προτίθεται να ακολουθήσει, καθώς πολλές δηλώσεις πει να ρίξει το βάρος αμέσως.

Αν σκοπεύετε να αντιμετωπίσετε, είναι μεγάλη δεδομένου ότι η διατροφή, συμπεριλαμβανομένων δίαιτα, είναι ατομική επιλογή ενός ατόμου.

Ωστόσο, εάν διστάσετε των λιπαρών τροφών ή δεν είναι διατεθειμένοι να ελαχιστοποιηθεί δραστικά την πρόσληψη υδατανθράκων, μπορεί να είναι δύσκολο για σας να αντέξει σε ένα σχήμα κετο διατροφή.

Από το αρχικό, είναι σημαντικό να κατανοήσουμε, η δυνατότητα αλλάζει τον τρόπο που καταναλώνουν σημαντικά από τον τρόπο που τρώτε τώρα (κοινή Ινδονησίας τρόφιμα που επιθυμεί να λάβει υψηλή υδατάνθρακες και εξευγενισμένα τρόφιμα), θα μπορούσε να δημιουργήσει το σχέδιο διατροφής για να υπολείπονται στη μέση .

Ωστόσο, πολλοί newbies εξακολουθούν να θέλουν να επιχειρήσει ένα σχέδιο κετο διατροφή, η οποία βάζει το σώμα σας σε μια κατάσταση κέτωση.

Αυτό είναι ακριβώς ό, τι συμβαίνει όταν υδατάνθρακες το σώμα σας καίει διακόπτη αλλάζει για την απώλεια λίπους, αλλαγές που μπορεί να προκαλέσει ταχεία μείωση του βάρους, και μάλιστα ήταν «χειροκρότησαν» τον αποτελεσματικό έλεγχο του είδους 1 και 2 διαβητικούς ζητήματα.

Αν ακόμα σκοπεύετε να προσπαθήσει, θα ήταν σίγουρα συμπεριφέρεται, ως αρχάριος, να συμμορφώνονται με τις 8 συμβουλές για την προετοιμασία πριν από την τήρηση του σχεδίου διατροφής κετο, ώστε να μην σταματήσει να λειτουργεί στα μισά του δρόμου.

Η συμμόρφωση με τις προπαρασκευαστικές δείκτες ακολουθούν τη δίαιτα Keto για αρχάριους αποτελείται από μέρα σε μέρα την υγεία και εκδότης ευεξίας, Τζέσικα Migala?

1. Ξέρετε τι θα φάτε και να προληφθούν.

know-τι-μπορείτε να φάτεΘα περιορίσει δραστικά τους υδατάνθρακες σε αυτή τη δίαιτα. Ξεκινήστε με 20 έως 30 γραμμάρια (g) των υδατανθράκων καθημερινά, αναφέρει Νέα Υόρκη με βάση το διαιτολόγο Kristen Mancinelli, RD, συγγραφέας του The δίαιτα: μια επιστημονική αποδεδειγμένη στρατηγική για την γρήγορη, υγιεινή απώλεια βάρους.

Επιπλέον, για να το δείτε καταλαβαίνετε τι τρόφιμα έχουν κατά κύριο λόγο υδατάνθρακες, τα λίπη και οι πρωτεΐνες υγιή, ώστε να μπορείτε να κάνετε τις κατάλληλες επιλογές.

Για παράδειγμα, δεν είναι μόνο το ψωμί, τα ζυμαρικά, τα τσιπ, κέικ, γλυκά, αλλά και παγωτό με υδατάνθρακες.

Ξηροί καρποί αναμφισβήτητα περιέχουν υγιή πρωτεΐνες, αλλά δεν θα αναγνωρίσει ορισμένα είδη ξηροί καρποί περιέχουν επίσης υψηλά υδατάνθρακες. Λαχανικά και φρούτα έχουν επίσης υδατάνθρακες.

Οι μόνες τροφές που δεν περιέχουν υδατάνθρακες είναι το κρέας (υγιείς πρωτεΐνης) και καθαρά λίπη, όπως το βούτυρο και, επίσης, το πετρέλαιο.

2. Αναλύστε πόσο μακριά θέλετε λιπαρά τρόφιμα

αναλύσει-τι-μπορείτε να φάτε«Τα άτομα διστάσετε λίπους οφείλεται στο γεγονός ότι ενημέρωσε ότι θα την εξάλειψή τους», δήλωσε ο Mancinelli.

Για να προετοιμάσει μια δίαιτα υψηλή σε λιπαρά (σε σχήμα κετο δίαιτα), η οποία ήταν αρχικά δύσκολη, αρχίσετε να κάνετε μικρές προσαρμογές σε ό, τι καταναλώνετε κάθε μέρα.

συστάσεις Mancinelli βάλουμε τα στοιχεία χάμπουργκερ σε σαλάτα φύλλα σαλάτας. Ή ανακατέψτε σοταρισμένα μπρόκολο για τηγανιτές πατάτες.

Αντί πατάτες ή ρύζι με την πλευρά των γευμάτων, επιλέξτε ανακατεύετε-τηγανισμένα λαχανικά. Ξεκινήστε την παρασκευή τροφίμων με περισσότερο πετρέλαιο.

Αναγνωρίστε ότι οι παλιές συνήθειες πρόγραμμα διατροφής – όπως κάνουν καπνιστό στήθος πουλερικά χωρίς δέρμα απλό – δεν είναι η έννοια της κετο δίαιτα, γιατί σίγουρα δεν θα λάβει επαρκή λίπος.

«Σιγά-σιγά αρχίζουν να απελευθερώσει υδατάνθρακες, αλλάξτε το με το λίπος. Αν φοβάστε το λίπος, η δίαιτα αυτή δεν θα λειτουργήσει αποτελεσματικά,» Mancinelli υποστήριξε.

3. Βελτίωση της κατανόησης και τις ικανότητες για να προετοιμάσει ένα σχήμα κετο δίαιτα.

βελτίωση-σας-διατροφήΡίξτε μια ματιά σε διάφορες ιστοσελίδες κετο και βιβλία μαγειρικής για συνταγές κάνουν τα τρόφιμα που είναι σύμφωνες με τις έννοιες της διατροφής κετο.

Mancinelli προτείνει τον εντοπισμό πέντε παρα τέσσερα πιάτα που σας αρέσει.

«Με αυτό τον τρόπο, θα μπορούσαμε να προετοιμαστούν γρήγορα το δικό μας φαγητό, χωρίς την ανάγκη να συγχέεται σχετικά ζητώντας γύρω.

Σύγχυση θα μπορούσε να μας κάνει να στραφούν σε υδατάνθρακες.

4. Προσπάθεια για καφέ «Hold λιμοκτονούν».

καφέ-διατροφήΚατασκευασμένη από την ανάμειξη λάδι καρύδας και το βούτυρο δικαίωμα σε καφέ, το ποτό αυτό θα βοηθήσει με τους πόθους, μαζί με την προσφορά χρόνος για επιπλέον προετοιμασία του φαγητού, Mancinelli προτείνει.

Σημειώστε ότι το λάδι καρύδας έχει τη δυνατότητα να στείλει LDL (αρνητική λίπους) και επίσης να αυξήσει βαθμούς χοληστερόλης.

Εάν έχετε ή βρίσκονται σε υψηλό κίνδυνο εκδήλωσης καρδιακής πρόβλημα οφείλεται σε ένα νοικοκυριό ή άτομο φόντο ευεξίας, είναι πολύ καλύτερο να αποφευχθεί αυτό. ποτό. Για να είναι χωρίς κίνδυνο, να ζητήσει από τον γιατρό.

5. Μιλήστε με την οικογένεια.

Συζήτηση σε σχέση με τη στρατηγική σας για να πάει σε μια διατροφή κετο.

Αυτό είναι απαραίτητο λόγω του γεγονότος ότι δεν μπορούσε να καταναλώσει ό, τι τρώνε όλα αυτά τα φαγητά τα μέλη της οικογένειας.

Έτσι, μια σχετική σίγουρα δεν θα είναι έκπληξη αν δεν καταναλώσουν ή να προετοιμάσουν το δικό τους φαγητό στην κουζίνα.

Αυτό το πρόγραμμα διατροφής θα πρέπει να είναι μόνο μικρής διάρκειας (τριών έως 6 μήνες), έτσι ώστε η πιθανότητα του νοικοκυριού σας δούμε καταναλώνουν διαφορετικά δεν θα είναι έκπληξη.

Ακόμα κι αν έχετε κάποιο σχόλιο ή ανησυχία, θα μπορούσε να απαντήσει όπως συνιστάται Mancinelli, «έχω εξεταστεί και επίσης εργασίες προετοιμασίας για να βεβαιωθείτε ότι ήδη καταλάβει ότι αυτό είναι ασφαλές, και θέλω πραγματικά να το δοκιμάσω.»

6. Προετοιμασία για «κετο γρίπης»

κετο-γρίπηΑν σκοπεύετε να ακολουθήσετε μια δίαιτα κετο, είναι απαραίτητο να ετοιμαστείτε για τις συνέπειες αυτής της διατροφής που ονομάζεται κετο γρίπης.

γρίπη κετο είναι ένας όρος που περιγράφει τη διάρκεια αφού ξεκινήσετε δίαιτα σας όταν το σώμα σας συνηθίζει να ρίχνει το λίπος για ενέργεια.

«Μερικοί άνθρωποι δεν έχουν καμία ανησυχία διατηρώντας ότι και άλλοι υπομένουν,» Mancinelli δήλωσε.

Κατά την πρώτη εβδομάδα ή 10 ημέρες, ίσως πραγματικά να αισθάνονται εξαιρετικά ληθαργικό στο χέρι ή τα πόδια.

Το σώμα αισθάνεται πολύ αδύναμο και το θέαμα φαίνεται ασαφής. Ψυχική Μπορείτε να πέσει εξαιτίας αυτού του γεγονότος.

Ως εκ τούτου, σας συμβουλεύουμε Mancinelli να μείνει και να ξεκουραστεί στο σπίτι.

Μειώστε την ένταση της προπόνησης μέχρι να αισθανθείτε ισχυρό και πάλι και το σώμα έχει προσαρμοστεί για να ρίχνει πολύ περισσότερο λίπος από υδατάνθρακες για τα καύσιμα.

7. Ενίσχυση ηλεκτρολυτών στο σώμα.

Σε κέτωση, Mancinelli συζητήθηκε, τα νεφρά απελευθερώνουν περισσότερο νερό και επίσης ηλεκτρολύτες.

Για να διασφαλίσετε ότι θα αποκτήσετε το αλάτι και κάλιο το σώμα χρειάζεται για να βεβαιωθείτε ότι η νεφρική λειτουργία δεν τίθεται σε κίνδυνο.

Για να αυξήσετε ηλεκτρολύτες, μπορείτε να προσθέσετε αλάτι στο πιάτο, ζωμό ποτό σας, αλλά και να φάει ακόμα πιο φιλικό προς το περιβάλλον λαχανικά.

8. Ετοιμάστε μια στρατηγική που μετά από το πρόγραμμα σχέδιο διατροφής είναι πλήρης.

διατροφή-στρατηγικήςΗ αγωγή κετο δίαιτα δεν είναι ένα μακράς διαρκείας πρόγραμμα και επίσης έχει σχεδιαστεί για τη βραχυπρόθεσμη.

Ενώ Mancinelli είπε ότι ορισμένα άτομα να τοποθετήσετε ένα σχήμα κετο διατροφής πολλές φορές το χρόνο για να αλλάξει τις διατροφικές πρακτικές τους.

Όταν καταλήξετε το σχέδιο διατροφής, δεν επιστρέφουν στην αρχική διατροφής (ρύζι καθώς και πιάτα πλευρά).

Μπορεί να ρίξει οφέλη για την υγεία και την ευεξία, καθώς και την αποκατάσταση του βάρους.

«Ο κύριος στόχος μιας δίαιτας κετο είναι να εκτρέψει τη διατροφή σας σε ένα πιο υγιεινό μοντέλο που ελαχιστοποιεί υδατανθράκων και η κατανάλωση ζάχαρης,» περιγράφεται Mancinelli.

Έτσι, σκεφτείτε τι ακριβώς θα κάνει για δίαιτα σας μετά τη δίαιτα κετο είναι συνολική.

καθοδήγηση Mancinelli του, να εξετάσει αυτό το πρόγραμμα (το οποίο θα μπορούσε απλά να τρέξει σε σύντομο χρονικό διάστημα), ως ανατροπή πέτρα για να βελτιώσει τη μακροπρόθεσμη ευεξίας σας.

Ευχαριστίες για την επίσκεψη της δίαιτας κετο. Ελπίζω να είναι επιτυχής και είναι έτοιμοι να έχουν πολύ πιο υγιεινό φαγητό ρουτίνες.

Rebecca Milani

Rebecca Milani is a freelance author of fitness that aiding people to share knowledge on diet, training, and supplements for a much better life. With a life of writing and also years in the fitness occupation, She is an ideal combination of knowledge and the capacity to turn that expertise right into an interesting article for the reader's advantage.