site
stats

7 točk, ki so le redko razumejo pri razvoju trebuh šest-pack

Poleg ogromnih orožja mišičnih tkiv in debel zgornji del telesa mišično maso, želodec šesterček je cilj ljudi, ki se nanašajo na fitnes.

Poleg tega, ker je telo videti ekstra primerno, šest-pack, je ikona za uspeh vašega truda.

Vsi vedo, da se trebuh šesterček potrebuje pravilno izvajanje, kakor tudi načrt prehrane.

Vendar še vedno obstajajo nekatere točke, ki se zdi, da se skoraj nikoli ne pozna veliko ljudi o ustvarjanju želodec šest-pack.

Tukaj so 7 stvari, ki so le redko razumejo o razvoju trebuh šest-pack.

1. pravi čas za izobraževanje trebušne mišice

Čas-vlakMnogi navajajo, da bi dobili želodec šest-pack, ki jih je treba izobraževati vaš želodec mišice na dnevni osnovi.

Seveda, to je narobe.

Tako kot druge ekipe mišičnih tkiv, so želodčne mišice prav tako zahteva vračilo po doživlja strga zaradi uteži.

ga trenirate vsak dan bo samo oviralo okrevanje in tudi na koncu, iz trebušne mišice ne tvorijo.

Na vrhu, da so želodčne mišice so tudi posredno povezana z več predlogi, ki trenirajo različne druge mišične mase skupine, kot so deadlift gibanja, loki in nekaterih drugih ravnotežnih vadbo.

Idealno bi bilo, so želodčne mišice izobražen naravnost 2-krat na teden.

Prepričajte se, da predlog zadene spina erectus in serratus mišične mase zaradi dejstva, da je spodnji del hrbta tudi bistveni del telesa.

2. trebuhu vaja ne bo odstraniti maščobo na trebuhu

cant izgubi trebuh maščobePosamezniki, ki pridejo v telovadnico in tudi ne v trebuhu vajo z upanjem, da bo kasneje trmast trebuh maščobe zagotovo šel stran.

Seveda, to ni pravi, ker če vam gibanje vaja, bo telo zagotovo gorijo maščobe iz vseh delov telesa, ne le ene komponente telesa.

Vadba na trebuh je zelo dobra za uporabne žilavost telesa, kot tudi povečanje poza. Toda to ne pomeni, trebušne vaje lahko zmanjša Sredinsko presek.

3. Trebušne mišice se lahko ugotovi, če je vaše telo maščobe odstotek le 10%

Točno to, kako težko pa tudi pogosto vadite, boste zagotovo ne videli rezultate svojega trdega dela, če je vaš trebuh še vedno prekrita z trebušne maščobe, ki je maščoba kot gel, ki ni opazna, kakor tudi vodi v vaših trebušnih organih telesa .

Točno, kako suha je vaše telo, da bi lahko videli trebušne mišice, odvisno od določenih stopinj, kot tudi fizičnih genetike.

Porazdelitev telesa mame za vsako osebo je drugačen. Če vas in tudi maščobe odstotne sovpada svoje prijatelje “, to ne pomeni, da bodo vaše trebušne mišice gotovo večja kot vaši dobri prijatelji.

Na splošno, bo šest-pack zagotovo videli, če vaše telo maščobe odstotkov je le 10%.

4. Six-pack trebuh pomeni telesno praktično fitnes

Ob vitko telo in je tudi šest-pack želodec nedvomno identificirati z zdravjem, ki so posledica usposabljanja, oseba, ki je izjemno namenjen prehrani terapije in fitnes center.

Vendar pa so poleg tistih, ki dobijo šesterček s kombinacijo nizkih kalorij in tako preveč kardio.

Six-pack je kombinacija 2 stvari, in sicer trdnih trebušnih mišic in tudi nizke telesne maščobe. Predlog, je najti zdravo ravnovesje med obema.

Torej je vaš cilj pri oblikovanju trebuh šest-pack je koristno telo telesno pripravljenost, ne vrezane želodec.

Če dobiš zelo prvo, boste zagotovo še dodatno pridobiti 2. enega.

5. Vsak posameznik ima lahko želodec šest-pack

kdo-lahko-have-a-šest-pack-želodecVsi se birthed z ravnim trebuhom. Vendar pa kot posledica nezdravega načina življenja in pomanjkanja treninga, seveda, trebuh mišice bodo prekrita s plastjo maščobe.

Res, vsak posameznik, ki namerava redno, da si prizadevajo za opravljanje poklica in tudi jesti urejeno lahko imajo šest-pack želodčne mišice.

Toda nekateri ljudje imajo le štiri-pack trebušne mišice, osem-pakete, deset-pakete. Vse, kar se oblikuje na podlagi genetike.

6. Narediti trebušne vaja ne bo vaš obseg pasu manjši velikosti

Če je vaš Sredinsko presek zajeti v maščobo, usposabljanje v želodcu in tudi jesti čisto lahko vaš Sredinsko presek manjši velikosti (zaradi maščobe opeklin).

Vendar, če imate trenutno malo maščobe, vaš pas ne bo krčila, sicer pa se lahko tudi poveča velikost.

Tako kot številne druge skupine mišičnih tkiv, če izobraženi s težo, bodo trebušne mišice na koncu pa večja in močnejša.

To bo zagotovo vaše Sredinsko presek videti debela (debela) po definiciji mišičnega tkiva, ki je tam, še posebej, če ste izobraževati stran želodca.

7. Nosi steznik ne pomeni, da vaš trebuh malo

Če menite, da uporabljate steznik lahko vaš trebuh manjši, seveda, se motite.

Bodices so le dodatki, ni čarobne predmete, ki lahko takoj oblikujejo svoje telo.

Morda, ko ga nosite, boste zagotovo videti vitek, ampak šele takrat, ko ga uporabljate. Za to, morate še vedno prehrani in načinu.

Če se zanašate na na steznik, ki zmanjšuje želodec, ni izšlo za zmanjšanje teže, boste pridobili samo šibkih mišičnih tkiv.

Rebecca Milani

Rebecca Milani is a freelance author of fitness that aiding people to share knowledge on diet, training, and supplements for a much better life. With a life of writing and also years in the fitness occupation, She is an ideal combination of knowledge and the capacity to turn that expertise right into an interesting article for the reader's advantage.