site
stats

7 Stranski učinki kazeina beljakovin in kako se mu izogniti

Kazein je najbolj priljubljena vrsta beljakovin dodatek skupaj s sirotko. Ima trdne anti-katabolne stanovanjskih ali poslovnih objektov, ki ovirajo razčleniti mišične mase.

Pomembna prednost kazeina je njena dolga prebave hrane, ki sproži telo je treba opremiti z ustreznimi odmerki aminokislin za več ur, ki je potrebna za rast mišičnega tkiva.

Kazein je najbolj bistvena zdrava beljakovin v milk–, da je več kot 3/4 vseh aminokislin so sestavljeni iz v njej. Kazein s tem pridobila, je popolnoma vse naravno element.

Prednosti uporaben bi se v prvi vrsti izvaja telovadnici obiskovalcev, ki želijo dobavljati mišične mase z neprekinjeno oskrbo beljakovin, posebej ponoči in med vajami.

7 stranski učinki kazeina proteina

Kazein je vrhunsko mlečne beljakovine, ki se absorbira počasi in je običajno jemlje kot zdravo beljakovinskim dopolnilom.

To je popoln vir beljakovin, kot druge živalske beljakovine, kar pomeni, da nudi vse pomembne aminokisline vaše telo potrebuje za rast in servisnih storitvah.

Kot rezultat kazein da brez laktoze, veliko več posameznikov, imajo sposobnost, da ga jesti, kot so drugi mlečni izdelki beljakovinski viri.

Vendar pa je nekaj študija dejansko pokazala, da je ta vrsta beljakovin skritih nevarnosti. Tukaj je 7 stranski učinki kazeina zdrave beljakovine:

1. pogoje ledvic

Kazein je priznan za ustvarjanje poškodbe ledvic. Posamezniki z zdravih in uravnoteženih ledvic imajo zeleno luč, da bi jedli kazein, ampak ljudje z obstoječimi motnjami v delovanju ledvic ali bolezni bo zagotovo poslabšal beljakovin.

Čeprav ni kliničnih dokazov, ki bi utemeljevali trditev, malo skupina zdravstvenih strokovnjakov kažejo, da lahko jedo visoke zdravih beljakovin prehrana načrtov integrirane z zdravimi beljakovinskih dodatkov (kot so kazein beljakovine) škodljivo vplivajo na funkcijo ledvic.

škoda 2. jeter

Prej so mislili, da je visoko beljakovinska dieta režimi sproži jetrne poškodbe še to ni bilo potrjeno klinično.

Nekateri strokovnjaki kažejo, da bo gotovo jedo velike količine zdrave beljakovine za podaljšanim trajanjem (tj let) stranskih učinkov kazein na jetra a.

Ta temelji na še več stresa, ki se dajo na jetra, da absorbirajo velike količine beljakovin, ki obstajajo v dopolnilih, kot so kazein beljakovine.

Če je to, kar je trdil, kumulativni učinek po tem, bi bilo gotovo verjetno uporablja za kazein beljakovine, kot je bil uporabljen za veliko več v primerjavi s svojimi sirotke alternativ, ki temeljijo. Torej, še vedno ni dokončno dokaz poleg konceptov.

Ti pojmi so še vedno niso potrdili primere ljudi, v resnici, doživlja morebitnih težav.

To je zato, da je popolnoma varen in učinkovit tudi dopolniti z kazein zdravo beljakovin.

3. Alergije

Prehiteti v kazeina tudi sproži alergične reakcije včasih. Telo določa kazein kot nevarno telesu in tako sprošča histamin, da se znebite tega.

Oba sirotke in tudi kazein zdrave beljakovine odkrili v mleku lahko sprožijo alergije.

Kljub temu, to se ne sme zamenjati z laktozno intoleranco. Nekateri znaki alergije stranskih učinkov kazein so koprivnica, izpuščaji, sikanje, resno nelagodje, malabsorpcijo hrane, bruhanje in tudi dihalne težave.

4. dihal vprašanja

Kazein je debela, surovi in tudi pogosto uporabo, da se tvori najtežji lepilo znano samcem. Je tudi močan-sluzi tvori materiala.

Na voljo je 300 odstotkov več kazeina v kravjem mleku v primerjavi z mlekom. Zaradi tega veliko količino kazeina v režimu prehrane, lahko sistem človeško dihanje prišel, da bi zamašena in tudi vnetje.

5. Težave Acid prebavne

Vzdržljiva stanovanjske nepremičnine stranskih učinkov kazeina je tisto, kar bi lahko v nekaterih primerih je pomemben razlog za prebavne motnje. Dejavnik, ki traja dolgo v sistemu je, da ustvarja linij zdravih beljakovin, takoj ko gre v razpisu z trebuh kislin.

Ko je vaš trebuh prazna, je namesto majhen z majhno prostornino. Z napihnjenost v trebuhu, ki jih ustvarja še več želodčne sokove, ki so ključnega pomena za prebavo.

Daljša napihnjenost trebuha lahko povzročila napihnjenost, kislost, ali celo zgago. Intoleranca kazein lahko povzroči prebavne motnje in tudi agitacijo.

6. Acne

Študija je pokazala, da kazein beljakovine spodbuja IGF-1 Proizvodnja, namesto sirotke stimulira proizvodnjo insulina.

Inzulinu podoben rastni faktor 1 (IGF-1) je hormon, ki nastaja v jetrih. Odgovoren je za dvignjeno razvoj celic v telesu, vključno s kožnimi celicami.

Raziskave so dejansko pokazala, da je višje stopnje IGF-1 v krvi povezana z višjo por razsežnosti in večje proizvodnje nafte v koži.

7. Rak

Dr. T. Colin Campbell, je avtor študije Kitajske, pravi prek svojih študij je dejansko našel stranski učinek kazein, da je eden izmed najbolj primernih rakave celice marketingu kdajkoli prej najti.

Ker kazein absorbira tako počasi, vse naravne morfin podobnih snovi v kazeina znan kot casomorphins, posnemajo mamila v telesu, kot so dobili v krvni obtok. Preprosto minut po tem, ko porabijo ki temelji mlečna hrana, kazein zdrava beljakovin začne poškoduje navzdol.

Ta javnost je drog, kot casomorphins, ki se priključujejo na opiatne receptorje v možganih in tudi sproži skrajne odvisnosti mleko predmete (torej faktor pa vodijo ljudje, ki prihajajo nazaj za še bolj).

Casomorphins sproži takšno addicting odziv, ki ste bili v primerjavi s heroinom v smislu njihove žilavost, da sprožijo hrane odvisnosti in tudi stanje duševnih težav.

Ne zadržujte se preveč zamudno kazeina proteina

To je navedeno Verjamem močan položaj se lahko izvede, da bi lahko ljudje izkoristijo omejevanja zdrave beljakovine preprosto, kakšne so vaše potrebe telesa.

Če ste profesionalni športnik ali bodybuilder, ne potrebujete veliko več, pa jedo veliko beljakovin lahko maščevala, kot ste nabiranje fizične učinkovitosti nad dolgoročno dobro počutje in dolgo življenjsko dobo.

Skoraj primeren vnos beljakovin lahko približno polovico gram zdravega proteina na funt pusti telesni masi. Športniki, ki pričakujejo ženske, in tudi starejši ljudje potrebujejo približno 25 odstotkov več.

Jedo veliko več beljakovin kot vaše telo resnično potrebuje bi povečali ključno biokemijsko pot, imenovano tarča rapamicina pri sesalcih (mTOR). Ta pot ima pomembno dolžnost v številnih raka.

Ko zmanjšati beljakovine samo točno tisto, kar vaše potrebe telesa, mTOR še vedno oviran, ki pomaga zmanjšati možnosti za razvoj raka.

Priporočeni odmerek kazeina

Zaradi dolgotrajne absorpcijo kazeina, ki je prav tako v odstotkih, to hranil ne bi bilo treba uporabiti po treningu. Telo po tem potrebuje ogromne količine, ki je izenačen na priročnem zdrave beljakovine za hitro nadomestilo za izgube, ki jih intenzivno truda sprožijo.

Za ta namen, sirotka zdrava beljakovin je najboljši fit. Zato je priporočljivo, da jih porabijo kazein pred spanjem.

Če iščete za razvoj mišične mase, ali tanko navzdol lahko tudi vpliva na to. Vaša telesna teža in tudi mišična masa lahko vplivajo tudi, kot je lahko vaš seks.

Ponoči, ko telo nima hrane, mišice so pogosto opremljeni z zdravo beljakovin, ki preprečuje proces njihovega razpada. Drug možen čas za uporabo kazeina je čas med vajami, ko ne moremo porabijo celoten obrok.

So razpad kulture prav v 3 skupine:

  • Profesionalni športniki in tudi zelo energijski posameznikov (1,5-2,2 g / kg),
  • Osebe, ki poskušajo izgubijo težo ob ohranjanju mišičnega tkiva masa (1,0-1,5 g / kg), in tudi
  • Manj aktivni ljudje, ki se ne želijo preoblikovati telesne sestave (0,8 g / kg, in navzgor).

Zaključek

Kazein protein je odličen proteinski dodatek za ljudi, ki želijo razviti mišično tkivo, poveča žilavost, ohraniti mišice, ali pa izgubijo težo.

Kazein se ne sme jemati v oseba, ki ne mara mleka, tako kot v mnogih okoliščinah se lahko ta vrsta zdravih beljakovin povzroči alergijske reakcije. Varnostni ukrep mora biti prav tako na voljo ljudi, ki so občutljivi na mlečne izdelke, in da trpijo zaradi slabe prebave vztrajno kisline.

Pri zdravih ljudeh lahko prekomerno uživanje kazeina povzroči vrsto neželenih rezultatov, kot so prebavne motnje, napenjanje, bolečine v trebuhu, ohlapnosti črevesja, slabost ali bruhanje.

Kazein se ne sme pojedo posameznikov, ki so alergični na mleko, saj večino časa je ta vrsta beljakovine lahko sprožijo alergične reakcije. Treba je preventivni ukrep, da bo na voljo tudi za ljudi, ki so preobčutljivi za mlečne izdelke in tudi, ki trpijo zaradi kronične prebavne motnje.

Tudi pri zdravih in uravnoteženih posameznikov, lahko prekomerno uživanje kazeina sproži vrsto stranskih učinkov, kot so prebavne težave, napihnjenost, bolečine v trebuhu, zrahljani črevesja, bruhanje.

Pri priporočenih odmerkih, je grožnja stranski učinki kazeina beljakovin zmanjša.

Rebecca Milani

Rebecca Milani is a freelance author of fitness that aiding people to share knowledge on diet, training, and supplements for a much better life. With a life of writing and also years in the fitness occupation, She is an ideal combination of knowledge and the capacity to turn that expertise right into an interesting article for the reader's advantage.