site
stats

7. Mellékhatások kazein fehérje, és hogyan lehet elkerülni, hogy

A kazein a legnépszerűbb fajta fehérje kiegészítés együtt savó. Azt szilárd anti-katabolikus lakó- vagy kereskedelmi tulajdonságokkal, amelyek akadályozzák a lebontják az izomtömeg.

Fontos előnye a kazein hosszú emésztésével, amely beindítja a test kell ellátni dózisú aminosavak több órán, amely szükséges az izmok szövetek növekedését.

A kazein a legfontosabb az egészséges fehérje milk– ez több mint 3/4 az összes aminosavat tartalmazó benne. A kazein által megszerzett csinál ez egy teljesen teljesen természetes elem.

Az előnyök kihasználásával lehetett elsősorban gyakorolja tornaterem járók, akik szeretnék, hogy a kínálat az izomtömeg folyamatos fehérje ellátás, különösen az éjszaka folyamán, és a gyakorlatok között.

7 mellékhatást kazein fehérje

A kazein egy remek tejfehérje, hogy lassan szívódik fel, és általában vett, mint egy egészséges fehérje kiegészítő.

Ez egy komplett fehérjeforrás, mint a többi állati fehérje, ami arra utal kínál az összes fontos aminosavat a szervezetnek szüksége van a növekedésre és szerviz.

Ennek eredményeként a kazein mentes laktózt, sokkal többet egyének képesek megenni, mint azok más tejtermékek fehérje források.

Azonban néhány tanulmány valóban kimutatta, hogy ez a fajta fehérje rejtett veszélyeket. Itt a 7 mellékhatást kazein egészséges fehérje:

1. Vese feltételek

A kazein elismert létrehozni vesekárosodás. Egyének egészséges és kiegyensúlyozott vesék a zöld fény enni kazein, de az emberek már meglévő vese rendellenességek vagy betegség minden bizonnyal rontja a fehérje.

Bár nincs klinikai bizonyíték támasztja alá a követelés, egy kis csoport az egészségügyi szakemberek arra utal, hogy eszik a magas fehérje egészséges diétákat integrálható egészséges fehérje kiegészítő (például kazein fehérje) hátrányosan befolyásolhatja a vese funkciót.

2. A májkárosodás

Korábban azt gondolták, hogy a magas fehérjetartalmú étrend rendek kiváltó májkárosodásokban de ez még nem erősítették meg klinikailag.

Egyes szakemberek azt sugallják, hogy eszik nagy mennyiségű egészséges fehérje elhúzódó időtartama (azaz éves) minden bizonnyal a mellékhatás kazein a májra.

Ennek alapja a még nagyobb hangsúlyt fektetve a májat, hogy felszívja a nagy mennyiségű fehérje létező kiegészítők, mint a kazein fehérje.

Ha ez, mint ahogy azt egy kumulatív hatása azt követően, hogy minden bizonnyal valószínűleg alkalmazni kazeinfehérje, hiszen már használják nagy hosszabb, mint a saját savóalapú alternatívák. Ezért még mindig nincs határozott bizonyíték mellett fogalmak.

Ezek a fogalmak még nem hitelesítette az esetekben az emberek, sőt, tapasztal az esetleges problémákat.

Ez következésképpen, hogy teljesen biztonságos, és hatásos is kiegészíteni kazein egészséges fehérje.

3. Allergia

Előzni kazein is indul az allergiás reakciók néha. A testület megállapítja, kazein, mint egy veszélyes szervezet, valamint hisztamint szabadít fel, hogy megszabaduljon tőle.

Mindkét tejsavó és a kazein is egészséges fehérjéket fedeztek fel a tej válthatna allergia.

Mindazonáltal, ez nem tévesztendő össze a laktóz-intolerancia. Egyes jelek allergia mellékhatások kazein csalánkiütés, kiütések, sziszegő, komoly kellemetlenséget, élelmiszer felszívódási zavarok, hányás, valamint a légzési problémák.

4. Légzőszervi problémák

Kazein vastag, nyers és szintén gyakran élt alkotnak a legkeményebb ragasztó ismert férfi. Ez is egy erős nyálka-képző anyag.

Van 300 százalékkal több a kazein a tehéntejben, mint a humán anyatejbe. Emiatt nagy mennyiségű kazein diétáknak, az emberi légzőrendszer jöhet, hogy bedugult és gyulladt.

5. Acid emésztési problémák

A tartós lakóingatlan mellékhatások kazein, amit lehetett néhány esetben jelentős oka gyomorrontás. Az a tényező, hogy sokáig tart a rendszerben az, hogy létrehoz gyöngyök egészséges fehérje, amint jön a hívás hasa savak.

Amikor a hasa betöltetlen, ezért ehelyett apró egy pici kapacitással. A puffadás has termel, még a gyomornedvek, amelyek alapvető fontosságúak az emésztést.

Elhúzódó puffadás has okozhat puffadást, savasság, vagy akár a gyomorégés. A kazein intolerancia is okozhat emésztési és izgatottság.

6. Akne

Egy tanulmány azt mutatja, hogy a kazein protein elősegíti IGF-1 termelés, ahelyett, tejsavó stimuláló inzulin gyártás.

Az inzulin-szerű növekedési faktor-1 (IGF-1) egy hormon, a májban. Ez felelős a felvetett fejlődését sejtek a szervezetben, beleértve a bőrsejteket.

Kutatások ténylegesen kimutatta, hogy a magasabb fokú IGF-1 a vérben van csatlakoztatva nagyobb pórusméretet és magasabb termelési olaj a bőrt.

7. Rák

Dr. T. Colin Campbell, az író The China Study, mondja keresztül Tanulmányai ténylegesen talált mellékhatás kazein, hogy az egyik legmegfelelőbb rákos sejtek marketingesek valaha talált.

Mivel a kazein elnyeli, így lassan, teljesen természetes morfin-szerű anyagok kazein néven casomorphins, utánozni narkotikumok a szervezetben, mint kapnak a véráramban. Egyszerűen perc után elfogyasztott tejalapú élelmiszerek, a kazein egészséges fehérje kezd kárt le.

Ez a gyógyszert hasonló casomorphins, amely csatolja opiát receptorokhoz az agyban és indítja be az extrém függőséget a tej termékek (így a faktor tartják az emberek jönnek vissza még több).

Casomorphins ki ilyen egy függés válasz, hogy már képest heroin tekintve a szívósság kiváltó élelmiszer szenvedélybetegségek, valamint az állam a mentális problémák.

Legyen egyértelmű a túlzott fogyasztása kazein proteint

Ez megállapította, úgy vélem, egy erős helyzetben lehet, hogy az emberek kihasználják a korlátozó egészséges fehérje egyszerűen az, amit a szervezet igényei szerint.

Ha egy profi sportoló vagy testépítő, akkor nem igényel sokkal több, de eszik sok fehérjét is visszaüthet, mint te szedés fizikai hatékonyság hosszú távú wellness és a hosszú élettartam.

Egy majdnem megfelelő fehérjebevitelt körül lehet egy-másfél gramm egészséges fehérje fontonként sovány testtömeg. Sportolók, arra számítva, hölgyek, valamint az idősek igényelnek mintegy 25 százaléka extra.

Evés sokkal több fehérjét, mint a test valóban szüksége növelhetné döntő biokémiai útvonal nevezett emlős rapamicin célpont (mTOR). Ez az út játszik lényeges adó ráktípusok.

Ha csökkenti fehérje csak pontosan mi a szervezet követelményeinek, mTOR továbbra is gátolt, mely segíti csökkenti az esélyét, hogy a rák kialakulásához.

Az ajánlott adag kazein

Mivel a hosszú távú felszívódását kazein, ami szintén a százalékok, a tápanyag nem megfelelő gyakorlás után. A test után, hogy szüksége van a hatalmas mennyiségű kényelmesen emészthető egészséges fehérje azonnal veszteségek ellentételezésére által kiváltott intenzív erőfeszítéseket.

Erre a célra, tejsavó fehérje egészséges a legfinomabb illik. Azt javasoljuk, hogy az elfogyasztott kazein lefekvés előtt.

Ha keres, hogy dolgozzon izomtömeget, vagy karcsúsítását is lehetett befolyásolni. A testtömeg és izomtömeg is hatással épp úgy, mint a szex.

Az éjszaka folyamán, amikor a szervezet nem rendelkezik az élelmiszer, az izmok gyakran ellátva egészséges protein, amely megakadályozza, hogy a folyamat a szétesés. Egy másik lehetséges alkalommal használja a kazein az idő a gyakorlatok között, ha nem tudjuk fogyasztani a teljes étkezés.

Törnek fel a kultúra jobb 3 csoportba:

  • Szakmai sportolók és rendkívül energikus egyének (1,5-2,2 g / kg),
  • Az emberek próbál fogyni, miközben izomszövet tömege (1,0-1,5 g / kg), valamint a
  • Kevesebb aktív emberek, hogy nem törekedtek arra, hogy a testösszetétel (0,8 g / kg, és még fel).

Következtetés

Kazeinfehérje kiváló fehérje kiegészítés az emberek szeretnének fejleszteni izomszövetet, növeli a szívósság megőrzése izom, vagy fogyni.

A kazein nem lehet venni a személy, aki azt szereti tej, sok esetben ez a fajta egészséges fehérje allergiás reakciókat okozhat. Biztonsági intézkedés is el kell ajánlanak az embereknek, amelyek érzékenyek a tejtermékek és szenvednek tartós savas emésztési zavar.

Az egészséges emberek a túlzott bevitel kazein okozhat számos nem kívánt eredményeket, mint a gyomor-bél rendellenességek, puffadás, hasi diszkomfort, lazasága a belek, hányinger vagy hányás.

A kazein nem lehet enni allergiás személyek tej, mert a legtöbb alkalommal az ilyen típusú fehérje válthat ki allergiás reakciókat. A megelőző intézkedésre van szükség annak is fel kell ajánlani az embereknek, hogy túlérzékeny a tejtermékek és akik szenvednek a krónikus emésztési zavarok.

Még az egészséges és kiegyensúlyozott egyének túlzott fogyasztása kazein járhat számos mellékhatása, például emésztési problémák, puffadás, hasi fájdalom, lazasága a belek, hányás.

A javasolt adagokban, a fenyegető mellékhatások kazein fehérje csökken.

Rebecca Milani

Rebecca Milani is a freelance author of fitness that aiding people to share knowledge on diet, training, and supplements for a much better life. With a life of writing and also years in the fitness occupation, She is an ideal combination of knowledge and the capacity to turn that expertise right into an interesting article for the reader's advantage.