site
stats

7 Haittavaikutuksia kaseiiniproteiinin ja kuinka välttää sitä

Kaseiini on suosituin eräänlainen proteiini täydentää yhdessä heraa. Se on vankka antikatabolinen asuin- tai liikekiinteistöjä, jotka vaikeuttavat hajottaa lihasmassaa.

Tärkeä etu kaseiini on sen pitkä ruoansulatukseen, joka laukaisee kehon oltava riittävät annokset aminohappojen useita tuntia, joka vaaditaan lihas- kudoksen kasvua.

Kaseiini on tärkein terveellistä proteiinia milk– se on yli 3/4 kaikista aminohapoista, joka koostuu siinä. Kaseiini hankkinut tekemällä tämä on täysin luonnollinen tuote.

Edut hyödyntäminen voisi ensisijaisesti hoitaa kuntosalilla kävijät, jotka haluavat toimittaa lihasmassan jatkuva proteiinihuolto, erityisesti yöllä ja välillä harjoituksia.

7 sivuvaikutuksia kaseiiniproteiinin

Kaseiini on huippuluokkaa maitoproteiini joka imeytyy hitaasti ja otetaan yleensä terve proteiinintarpeeseen.

Se on täydellinen proteiininlähteen kuten muutkin eläinproteiinia, mikä se tarjoaa kaikki tärkeät aminohapot elimistö tarvitsee kasvaakseen ja korjauspalvelu.

Seurauksena kaseiini on laktoositon, paljon enemmän yksilöitä on kyky syödä sitä kuin ne ovat muita maitotuotteita proteiinia resursseja.

Kuitenkin jotkut tutkimus on itse asiassa osoittanut, että tällainen proteiini on piilotettu vaaroja. Tässä 7 sivuvaikutuksia kaseiini terveellisiä proteiinin:

1. Munuainen olosuhteet

Kaseiini on tunnustettu luoda munuaisvaurioita. Yksilöiden terveellisen ja tasapainoisen munuaiset ovat vihreää valoa syödä kaseiini, mutta ihmiset nykyisten munuaisvaivoja tai sairauden varmasti pahentaa proteiini.

Vaikka ei ole kliinistä näyttöä perustellakseen väitettä, pieni ryhmä terveysalan asiantuntijoiden ymmärtää, että syömisen terveellistä proteiinia ruokavalion integroitu terveen proteiini täydentää (kuten kaseiiniproteiini) voi vaikuttaa haitallisesti munuaisten ominaisuus.

2. Maksavaurio

Aiemmin ajateltiin, että proteiinipitoista ravintoa hoito aiheuttaa maksavaurioita mutta tämä ei ole vahvistettu kliinisesti.

Jotkut asiantuntijat ehdottavat, että syö suuria määriä terveellisiä proteiinin pitkittynyt kestoja (eli vuotta) on varmasti sivuvaikutus kaseiini maksaan.

Tämä perustuu vieläkin stressiä saattaminen maksassa imeä suuria määriä proteiinia olemassa täydentää kuten kaseiini proteiinia.

Jos tämä on, koska väitti, kumulatiivinen vaikutus sen jälkeen se olisi varmasti todennäköisesti soveltaa kaseiiniproteiini-, koska sitä on käytetty paljon kauemmin kuin sen Herapohjaiset vaihtoehtoja. Siksi ei ole vielä lopullista näyttöä lisäksi käsitteitä.

Nämä käsitteet eivät vieläkään vahvistanut tapauksia ihmisiä, itse asiassa kokee mahdollisia ongelmia.

Se on näin ollen olevan täysin turvallisia ja tehokkaita täydentää kaseiini terveellisiä proteiinin.

3. Allergiat

Ohitukset kaseiini myös lähtee allergisia reaktioita joskus. Kehon määrittää kaseiini vaarallisena kehon ja myös vapauttaa histamiinia päästä eroon siitä.

Sekä heran ja myös kaseiini terveellisiä proteiineja löydettiin maito voisi laukaista allergiaa.

Kuitenkin tämä ei pidä sekoittaa laktoosi-intoleranssi. Joitakin merkkejä allergioita sivuvaikutuksia kaseiini ovat nokkosihottuma, ihottuma, sihinää vakavia epämukavuutta, ruoka imeytymishäiriö, oksentelu, ja myös hengitysvaikeuksia.

4. Hengitysteiden kysymykset

Kaseiini on paksu, raaka ja myös usein käyttää muodostamiseksi vaikein liima tiedetään mies. Se on myös voimakas limaa muodostavaa materiaalia.

On 300 prosenttia enemmän kaseiini lehmänmaidosta verrattuna äidinmaitoon. Tämän vuoksi suuri määrä kaseiini ruokavalio hoito, ihmisen hengitys järjestelmä voi tulla olla tukossa ja tulehtunut.

5. Acid ruoansulatushäiriöt ongelmia

Kestävä asuinkiinteistöjen sivuvaikutuksia kaseiini on mitä voisi joissakin tapauksissa olla merkittävä syy ruoansulatushäiriöt. Kerroin, että se kestää kauan järjestelmässä on se, että se luo helmiä terveiden proteiinin heti tulee puhelu vatsa hapot.

Kun vatsa on vapaa, se on sen sijaan pieni ja vain pieni kapasiteetti. Kanssa turvotus vatsa, se tuottaa entistä mahalaukun mehut, jotka ovat ratkaisevia ruoansulatusta.

Pitkäaikainen turvotus ja vatsan saattaa aiheuttaa turvotusta, happamuus, tai jopa närästystä. Kaseiini-intoleranssi voi aiheuttaa ruoansulatushäiriöt ja levottomuus.

6. Akne

Tutkimus osoittaa, että kaseiini proteiini edistää IGF-1: n tuotantoa, sen sijaan, että heran stimuloimalla insuliinin valmistus.

Insuliinin kaltainen kasvutekijä 1 (IGF-1) on hormoni, maksassa. Se vastaa nosti kehittämistä kehon solut, mukaan lukien ihosoluja.

Tutkimukset ovat itse asiassa ilmi, että korkeamman asteen IGF-1 veressä on yhdistetty suurempi huokoskoko ja suurempi öljyn iholle.

7. Syöpä

Dr. T. Colin Campbellin, kirjailija Kiinan Study, sanoo kautta Opiskeluaikanaan hän on itse löytänyt sivuvaikutus kaseiini on yksi sopivin syöpäsolut markkinoijat koskaan löydetty.

Koska kaseiini imeytyy niin hitaasti, kaikki luonnolliset morfiinin kaltaiset aineet kaseiini tunnetaan kasomorfiinit, jäljitellä huumausaineiden kehossa, koska ne saavat verenkierrossa. Yksinkertaisesti min jälkeen kuluttaa maitopohjaiset elintarvikkeet, kaseiini terve proteiini alkaa vahingoittaa alas.

Tämä vapauttaa lääkeaineen kaltainen kasomorfiinit, jotka pitävät opiaattireseptorit aivoissa ja myös laukaista äärimmäisiä riippuvuuksia lypsää eriä (siis kerroin ne pitää ihmiset tulevat takaisin jopa enemmän).

Kasomorfiinit laukaisevat himo vastauksen, että he ovat verrattuna heroiinin mitattuna niiden sitkeys käynnistää elintarvikkeiden riippuvuuksiin ja valtion mielenterveyden ongelmia.

Pysyä erossa yli vievä kaseiiniproteiini

Esitettyjen Uskon vahvasti tilannetta voidaan todeta, että ihmiset voisivat käyttää rajoittamaan terveellisiä proteiinin yksinkertaisesti mitä kehosi vaatimuksia.

Jos olet ammattimainen urheilija tai kehonrakentaja, et vaadi paljon, mutta syövät paljon proteiinia voi epäonnistua, kun olet poiminta fyysisen tehokkuuden pitkäaikaisessa hyvinvointi ja pitkää ikää.

Lähes sopiva proteiinin saanti voi olla noin yksi puoli grammaa terveiden proteiinia per kiloa kehon rasvattomaan massaan. Urheilijat, odottavat naiset sekä vanhukset tarvitsevat noin 25 prosenttia ylimääräistä.

Syövät paljon enemmän proteiinia kuin elimistö todella tarvitsee voisi lisätä ratkaiseva biokemiallinen reitti nimeltään nisäkkään rapamysiinin kohde (mTOR). Tämä tie on keskeinen velvollisuus monissa syövissä.

Kun vähentää proteiinin tarkalleen mitä kehosi vaatimuksia, mTOR haittaavat edelleen, joka auttaa vähentää mahdollisuuksiasi syövän kehittymisen.

Suositellun annoksen kaseiini

Koska pitkän aikavälin imeytymistä kaseiini, joka on samoin prosentteina, tätä ravintoainetta ei tulisi käyttää koulutuksen jälkeen. Ruumiin, joka tarvitsee valtavia määriä sopivasti assimiloituvan terveellisiä proteiinin nopeasti menetysten korvaamiseksi laukaisi intensiivistä työtä.

Tätä varten hera terve proteiini on hienoin kunnossa. On suositeltavaa, että te kuluttaa kaseiini ennen nukkumaanmenoa.

Jos etsit kehittää lihasmassaa tai laihdutuskuurilla saattoi myös vaikuttaa tähän. Painostasi ja myös lihasmassaa voisi myös vaikuttaa, koska siitä voi sukupuoleen.

Yöllä, kun elimistö ei ole ruokaa, lihakset ovat usein varustettu terveellisiä proteiinin, joka estää prosessin niiden hajoamista. Toinen mahdollinen aika käyttää kaseiini on välinen aika harjoitukset kun voi kuluttaa koko aterian.

Ne hajoavat kulttuuri oikealle 3 ryhmään:

  • Ammattiurheilijoita ja myös erittäin energinen yksilöitä (1,5-2,2 g / kg),
  • Ihmiset yrittävät laihduttaa säilyttäen lihaskudoksen massaa (1,0-1,5 g / kg), ja myös
  • Vähemmän aktiivisia ihmisiä, jotka eivät pyri uudistamaan kehon koostumus (0,8 g / kg ja ylös).

johtopäätös

Kaseiiniproteiini on erinomainen proteiinintarpeeseen ihmiset haluavat kehittää lihaskudoksen, lisäävät sitkeys, säilyttää lihas tai laihtua.

Kaseiini ei pitäisi ottaa sisään henkilö, joka inhoaa maitoa, kuten monissa tilanteissa tällainen terveen proteiini voi aiheuttaa allergisia reaktioita. Turvatoimena Samoin on tarjotaan ihmisille, jotka ovat alttiita maitotuotteita ja jotka kärsivät pysyvistä happo ruoansulatushäiriöt.

Terveillä ihmisillä, liiallinen saanti kaseiini voi aiheuttaa useita toivottuja tuloksia kuin ruoansulatuskanavan häiriöt, turvotus, vatsavaivat, löysyyttä suoliston, pahoinvointia tai oksentelua.

Kaseiini ei saa syödä henkilöt allerginen maidolle, koska suurin osa kertaa tällainen proteiini voi aiheuttaa allergisia reaktioita. Ennaltaehkäisevä toimenpide on myös tarjottava ihmisille, jotka ovat yliherkkiä maitotuotteet ja jotka kärsivät kroonisesta ruoansulatushäiriöt.

Jopa terveillä ja tasapainoisiksi yksilöiksi, liiallinen kulutus kaseiini voisi laukaista useita sivuvaikutuksia kuten ruoansulatuskanavan ongelmia, turvotus, vatsakipu, löysyyttä suoliston, oksentelu.

Suositeltuja annoksia uhka sivuvaikutuksia kaseiiniproteiinin vähenee.

Rebecca Milani

Rebecca Milani is a freelance author of fitness that aiding people to share knowledge on diet, training, and supplements for a much better life. With a life of writing and also years in the fitness occupation, She is an ideal combination of knowledge and the capacity to turn that expertise right into an interesting article for the reader's advantage.