site
stats

7 Efectele secundare ale caseină și cum să-l evite

Cazeina este cel mai popular fel de supliment de proteine, împreună cu zer. Are proprietăți rezidențiale sau comerciale anti-catabolice solide care împiedică descompunerea masei musculare.

Un beneficiu important al cazeinei este digestia alimentară lung, care declanșează corpul să fie prevăzute cu doze adecvate de aminoacizi pentru mai multe ore, care este necesară pentru creșterea țesutului muscular.

Cazeina este proteina sănătos cel mai esențial în milk– este de peste 3/4 din toți aminoacizii constând din în ea. Cazeină dobândite de a face acest lucru este un element complet toate naturale.

Beneficiile de a utiliza aceasta ar putea fi în primul rând exercitat de tate dintre sala de sport care doresc să furnizeze masa lor musculară cu sursa de proteine continuă, în special în timpul nopții și între exerciții.

7 efecte secundare ale proteinei cazeină

Cazeina este o proteină din lapte de top-notch, care este absorbit lent și este, de obicei, luate ca un supliment de proteine sanatoase.

Este o sursă de proteină completă, ca și alte proteine animale, ceea ce înseamnă că oferă toate Aminoacizi organismul are nevoie pentru creștere și servicii de reparații.

Ca rezultat al cazeinei fiind liber de lactoză, mult mai multe persoane au capacitatea de a mânca decât alte produse lactate resurse de proteine.

Cu toate acestea, unele de studiu a arătat de fapt că acest tip de proteine a ascuns pericole. Aici cele 7 efectele secundare ale proteinei sanatoase caseină:

1. Condiții de rinichi

Cazeina este recunoscut pentru a crea leziuni renale. Persoanele cu rinichii sanatoase si echilibrate au lumina verde pentru a mânca cazeina, dar persoanele cu tulburări renale existente sau boala va fi cu siguranță agravată de proteine.

Deși nu există dovezi clinice pentru a susține afirmația, un mic grup de experti de sanatate sugereaza ca o alimentatie sanatoasa planuri de dieta bogata de proteine integrate cu suplimente de proteine sanatoase (cum ar fi proteina cazeină) poate afecta negativ funcția renală.

2. Ficat daune

Anterior se credea că ridicat de proteine regimuri de dieta declansa daune de ficat dar acest lucru nu a fost confirmat clinic.

Unii specialiști sugerează că consumul de cantități mari de proteine sanatoase pentru durate prelungite (de exemplu ani) va avea cu siguranță un efect secundar de cazeină asupra ficatului.

Aceasta se bazează pe chiar mai mult stres fiind plasat pe ficat pentru a absorbi cantitățile ridicate de proteine existente în suplimente, cum ar fi proteinele din cazeină.

În cazul în care acest lucru este, după cum a susținut, un impact cumulativ, după care ar fi cu siguranță, probabil, să se aplice de proteine cazeină, așa cum a fost folosit pentru o mai mare în comparație cu alternativele sale pe bază de zer. Prin urmare, nu există încă nici o dovadă definitivă în afară de concepte.

Aceste concepte nu sunt încă validate de cazuri de oameni, de fapt, se confruntă cu problemele potențiale.

Este, în consecință, să fie complet sigur și, de asemenea, eficiente pentru a suplimenta cu proteine sănătoase cazeină.

3. Alergii

Devanseze în cazeinei, de asemenea, declanseaza reactii alergice, uneori. Organismul determină cazeina ca un organism periculos și, de asemenea, eliberează histamină pentru a scăpa de ea.

Atât din zer și, de asemenea, proteine cazeina sănătoase descoperite în lapte ar putea declanșa o alergie.

Cu toate acestea, acest lucru nu trebuie confundat cu intoleranță la lactoză. Unele semne de alergii la efecte secundare caseină sunt urticarie, erupții cutanate, un șuierat disconfort grave, sindrom de malabsorbție alimentară, vărsături, și de asemenea probleme de respirație.

4. probleme respiratorii

Cazeina este gros, brut și utilizarea, de asemenea, în mod frecvent, pentru a forma cel mai dur adeziv cunoscut la mascul. Este, de asemenea, un material puternic formatoare de mucus.

Există 300 de procente mai mult de cazeină din lapte de vacă, comparativ cu în laptele matern. Din cauza acestei cantități mari de cazeină în regimul de dieta, sistemul de respiratie uman poate veni să fie colmatate și, de asemenea, inflamate.

5. Probleme de indigestie Acid

Proprietatea rezidențială durabilă a efectelor secundare ale cazeinei este ceea ce ar putea, în unele cazuri, să fie semnificativ motivul pentru indigestie. Factorul care dureaza mult timp în sistem este că se creează mărgele de proteine sanatoase, de îndată ce vine în apel cu acizi burta.

Când burta este vacant, acesta este, în schimb, cu o mică capacitate mică. Cu distensia burta, se genereaza chiar sucuri gastrice mai multe, care sunt cruciale pentru digestie.

distensia prelungită a burtă s-ar putea crea balonare, aciditate, sau chiar arsuri la stomac. intoleranța Cazeină poate provoca indigestie și, de asemenea agitație.

6. acnee

Un studiu arata ca proteina cazeina promovează producerea de IGF-1, în loc de zer de stimulare de fabricație a insulinei.

Insulina-like growth factor 1 (IGF-1) este un hormon produs în ficat. Este responsabil pentru dezvoltarea ridicată a celulelor din organism, inclusiv celulele pielii.

Cercetările au arătat că, de fapt grade mai mari de IGF-1 în sânge este conectat cu o dimensiune a porilor mai mare și o producție mai mare de ulei din piele.

7. Rac

Dr. T. Colin Campbell, autorul Studiul China, spune ca prin studiile sale, el de fapt, și-a găsit un efect secundar de cazeină să fie una dintre cele mai potrivite celulele canceroase de marketing vreodată înainte de găsit.

Deoarece cazeina absoarbe atât de încet, substanțele naturale, toate similare morfinei în cazeină cunoscut sub numele de casomorphins, imita narcotice în organism, deoarece acestea intra in fluxul sanguin. Pur și simplu minute după ce ați consuma un aliment pe bază de lactate, proteine sănătoase caseină începe să se deterioreze în jos.

Aceasta eliberează casomorphins-drog, care se ataseaza la receptorii de opiacee din creier și, de asemenea, să declanșeze dependențe extreme laptelui produs (astfel, factorul care ține oamenii intorc chiar mai mult).

Casomorphins declanșa un astfel de răspuns captivant pe care le-am fost comparat cu heroină în ceea ce privește duritatea lor de a provoca dependența de alimentare și, de asemenea, o stare de probleme mentale.

Staționați de proteine cazeină peste consumatoare

Asta a declarat cred că o situație puternic se poate face ca oamenii ar putea să profite de restrângerea proteine sanatoase pentru a pur și simplu ceea ce cerințele corpului uman.

Dacă sunteți un atlet profesionist sau culturist, aveți nevoie de mult mai mult, cu toate acestea consumul de multe proteine pot intoarce impotriva, pe măsură ce detectăm eficiența fizică peste wellness pe termen lung și de durată lungă de viață.

Un aport de proteine aproape potrivite ar putea fi în jur de o jumătate de gram de proteine sanatoase per livră de masă corporală slabă. Sportivii, doamnelor și așteaptă, de asemenea, persoanele în vârstă necesită aproximativ 25 la suta in plus.

Consumul de mult mai multe proteine decat corpul tau are nevoie într-adevăr ar putea stimula o cale biochimice cruciala numit tinta rapamicinei la mamifere (mTOR). Această cale joacă un drept esential in multe forme de cancer.

Când reduce proteine la doar exact ceea ce cerințele corpului uman, mTOR continuă să fie împiedicată, ceea ce ajută reduce șansele de dezvoltare a cancerului.

Doza recomandată de cazeină

Datorită absorbției pe termen lung a caseina, care este de asemenea în procente, acest nutrient nu trebuie utilizat după antrenament. Organismul după care are nevoie de cantități mari de proteine sanatoase asimilabil convenabil pentru a compensa prompt pentru pierderile declanșate de efort intensiv.

În acest scop, proteine din zer sănătos este cea mai bună formă. Este recomandat să consume cazeină, înainte de culcare.

Dacă sunteți în căutarea de a dezvolta masa musculara, sau în jos subțire ar putea influența, de asemenea, acest lucru. greutatea corporală și, de asemenea, masa musculara ar putea avea, de asemenea, un impact, cum ar putea sexul.

În timpul nopții, atunci când organismul nu are hrană, mușchii sunt frecvent prevăzute cu proteine sănătoase, care împiedică procesul de dezintegrare a acestora. Altă dată posibilă utilizarea cazeinei este timpul între exerciții atunci când nu pot consuma o masă completă.

Ei rupe cultura dreapta în 3 grupe:

  • sportivii profesioniști și de asemenea persoane fizice extrem energetice (1,5-2,2 g / kg),
  • Oamenii care încearcă să piardă în greutate menținând în același timp masei de țesut muscular (1,0-1,5 g / kg), și, de asemenea
  • oameni mai puțin active, care nu caută să transforme compoziția lor corporală (0,8 g / kg și, de asemenea, în sus).

Concluzie

caseină este un excelent supliment de proteine pentru persoanele care doresc să dezvolte țesutul muscular, crește duritatea, conservarea musculare, sau pierde in greutate.

Cazeină nu ar trebui să fie luate de către o persoană care displace lapte, la fel ca în multe circumstanțe acest tip de proteine sanatoase poate provoca reacții alergice. măsură de siguranță trebuie să fie, de asemenea, oferite persoanelor care sunt sensibile la produsele lactate și care suferă de indigestie acidă persistentă.

La persoanele sanatoase, consumul excesiv de cazeină ar putea provoca o serie de rezultate nedorite, cum ar fi tulburări gastro-intestinale, balonare, disconfort gastric, slăbirii intestinelor, greață sau vărsături.

Cazeină nu trebuie să fie consumate de către persoanele alergice la lapte, deoarece cele mai multe ori acest tip de proteină ar putea declanșa reacții alergice. Măsura preventivă trebuie să fie, de asemenea, oferite persoanelor care sunt hipersensibile la produsele lactate și, de asemenea, care suferă de indigestie cronică.

Chiar si la persoanele sanatoase si echilibrate, consumul excesiv de cazeină ar putea declanșa o serie de efecte secundare, cum ar fi probleme digestive, balonare, dureri abdominale, Lejeritatea intestinelor, vărsături.

La dozele recomandate, amenințarea proteinelor efectelor cazeina laterale este redusă.

Rebecca Milani

Rebecca Milani is a freelance author of fitness that aiding people to share knowledge on diet, training, and supplements for a much better life. With a life of writing and also years in the fitness occupation, She is an ideal combination of knowledge and the capacity to turn that expertise right into an interesting article for the reader's advantage.