site
stats

7 dingen die zelden worden begrepen bij het maken van een six-pack buik

In aanvulling op de enorme biceps spiermassa en ook dikke borstspieren, een six-pack buik is het doel van individuen met betrekking tot het fitnesscentrum.

Afgezien van omdat het lichaam ziet er een stuk meer uitstekend, een six-pack is een symbool van het succes van uw harde werk.

Iedereen herkent het verkrijgen van een six-pack buik moet de juiste training en ook dieet plan.

Toch zijn er nog enkele punten die moeten worden nauwelijks door veel mensen over het ontwikkelen van een six-pack buik herkend verschijnen.

Hier zijn 7 punten die nauwelijks worden geleerd over het ontwikkelen van een six-pack buik.

1. Het ideale moment om de buikspieren te voeden

time-to-trainVelen zeggen dat een maag six-pack te krijgen, moet u uw buikspieren elke dag te voeden.

Natuurlijk, dit is onjuist.

Net als andere spiermassa teams, de buikspieren aanvullende eisen te stellen recuperatie na het ervaren van scheuren als gevolg van gewichtheffen.

Het trainen van het elke dag zal alleen herstel belemmeren en uiteindelijk ook, niet de buikspieren niet ontwikkelen.

Bovendien, de buikspieren zijn bovendien indirect betrokken zijn bij een aantal bewegingen dat verschillende andere spiergroepen, zoals deadlift bewegingen, bogen, en ook enkele andere evenwichtsoefeningen voeden.

Bij voorkeur worden de buikspieren straight getraind 2 keer per week.

Zorg ervoor dat de beweging slaat de spina erectus en ook serratus spieren, omdat de onderrug is eveneens een cruciale lichaamsdeel.

2. Maag trainingen zullen niet ontdoen van vet in de buik

cant-lose-belly-fatMensen hebben betrekking op de health club, evenals doen buik oefening met de hoop dat daarna buikvet zal zeker verdwijnen.

Natuurlijk, dit is niet waar, als gevolg van het feit dat wanneer je de oefening activiteit te doen, zal het lichaam werpen vet uit alle delen van het lichaam, niet alleen één lichaamsdeel.

Uitwerken van de buik is zeer geschikt voor praktische taaiheid van het lichaam en het verbeteren van pose. Maar dat betekent niet dat maag workouts kan je buik te verminderen.

3. Buikspieren kan worden gezien wanneer je lichaam vet deel is slechts 10%

Hoe hard en zo vaak je oefening, je zal zeker niet de resultaten van uw harde werk te zien of je buik nog is bedekt met visceraal vet, dat is vet als een gel die niet merkbaar en bewaard in je maag lichaamsorganen.

Hoe droog je lichaam is in staat zijn om de buikspieren te zien, afhankelijk van bepaalde niveaus evenals fysieke genen.

Circulatie van de moeder van het lichaam per persoon verschillend is. Als u en vetpercentage je vrienden is hetzelfde, is het niet suggereren dat je buikspieren zo lang als je vriendjes zullen zijn.

In het algemeen zal je six-pack zeker gezien worden als je lichaam vet percentage is slechts 10%.

4. maag Six-pack geeft praktische gezondheid en conditie van het lichaam

Het hebben van een slank lichaam en ook de maag six-pack is ongetwijfeld geassocieerd met wellness, omdat van de opleiding, is de persoon die echt gewijd aan het dieet plan en een fitnessruimte.

Maar er zijn ook mensen die een six-pack te verkrijgen met een combinatie van verminderde calorieën, alsmede te veel cardio.

Six-pack is een mix van 2 dingen, in het bijzonder sterke buikspieren en minder lichaamsvet. De wijzer is om een gezond evenwicht tussen beide te vinden.

Dus uw doelstelling in het creëren van een maag six-pack is een functioneel orgaan fitness, niet een gesneden maag.

Als u de allereerste een te krijgen, zult u zeker ook de tweede.

5. Iedereen kan een six-pack buik hebben

iedereen-kan-have-a-six-pack maagIedereen geboren met een platte buik. Maar door een ongewenste manier van leven en gebrek aan oefening, zeker, de buikspieren zeker bedekt met een laagje vet.

Echt, iedereen die voortdurend van plan is om te streven om zo goed te oefenen als netjes kan een six-pack buikspieren hebben verbruikt.

Maar sommige mensen hebben slechts vier-pack buikspieren, acht-packs, tien-packs. Wat is gemaakt op basis van de genetica.

6. Doen maagoefeningen niet je buik kleiner maken

Als uw taille is bedekt met vet, training van de buikspieren en het eten van netjes kunt uw buik kleinere maken (als gevolg van het vet brandwonden).

Maar als je op dit moment een beetje vet, zal uw buik niet krimpen, anders kan het zelfs de grootte van te verhogen.

Net als verschillende andere spiermassa teams, als getraind met het gewicht, zal de buikspieren komen naar grotere en ook krachtiger zijn.

Dit zal zeker uw buik verschijning dik (dik) door de betekenis van de spier die er is, vooral als je het opleiden van de buikzijde.

7. Het dragen van een lijfje niet je buik klein te maken

Als u denkt dat het aantrekken van een lijfje kan je buik kleinere te maken, natuurlijk, je bent verkeerd.

Lijfjes zijn gewoon accessoires, niet magische voorwerpen die direct je lichaam vorm te geven.

Mogelijk is tijdens het dragen zult u kijken slank, echter alleen bij het gebruik ervan. Daarvoor moet je nog steeds voeding en ook de praktijk.

Als u rekenen op een lijfje dat de maag vermindert, niet uit te werken om gewicht te laten vallen, krijgt u alleen zwakke spiermassa.

Rebecca Milani

Rebecca Milani is a freelance author of fitness that aiding people to share knowledge on diet, training, and supplements for a much better life. With a life of writing and also years in the fitness occupation, She is an ideal combination of knowledge and the capacity to turn that expertise right into an interesting article for the reader's advantage.