site
stats

7 Bivirkninger av kasein protein og hvordan du kan unngå det

Kasein er den mest populære typen protein supplement sammen med whey. Den har solid anti-katabole bolig eller kommersielle egenskaper som hindrer nedbryting av muskelmasse.

En viktig fordel med casein er den lange fordøyelsen, som utløser legemet som skal forsynes med tilstrekkelige doser av aminosyrer i flere timer, som er nødvendig for muskelvev vekst.

Kasein er den mest avgjørende sunt protein i milk– det er over 3/4 av alle aminosyrer som består av i det. Kasein ervervet ved å gjøre dette er en helt naturlig element.

Fordelene med å bruke det kan først og fremst utøves av gym goers som ønsker å levere sin muskelmasse med kontinuerlig tilførsel av proteiner, spesielt i løpet av natten og mellom øvelsene.

7 bivirkninger av kaseinprotein

Kasein er en top-notch melkeprotein som absorberes langsomt og er vanligvis tatt som et sunt protein supplement.

Det er en komplett proteinkilde, som andre animalsk protein, noe som tyder på det tilbyr alle de viktige aminosyrene kroppen din trenger for vekst og reparasjon.

Som et resultat av kasein være fri for laktose, en god del flere personer har muligheten til å spise det enn de er andre protein ressurser meieriprodukter.

Imidlertid har noen studier faktisk vist at denne typen protein har skjult farer. Her de 7 bivirkninger av kasein sunt protein:

1. Nyre forhold

Kasein er anerkjent for å skape nyreskade. Personer med sunne nyrer har grønt lys til å spise kasein, men folk med eksisterende nyresykdommer eller sykdom vil sikkert bli forverret av proteinet.

Selv om det ikke er noen kliniske bevis for å underbygge påstanden, en liten gruppe av helseeksperter foreslår at å spise høye sunt protein diett planer integrert med sunne proteintilskudd (for eksempel kasein protein) kan ugunstig påvirke nyrefunksjonen.

2. Leverskade

Tidligere ble det antatt at høy protein diett regimer utløse leverskader men dette har ikke blitt bekreftet klinisk.

Noen fagfolk foreslår at å spise store mengder av sunne proteiner for lengre varighet (dvs. år) vil sikkert ha en bivirkning kasein på leveren.

Dette er basert på enda mer stress blir plassert på leveren til å absorbere store mengder protein som eksisterer i kosttilskudd som kaseinprotein.

Hvis dette er, som hevdet, en kumulativ effekt etter at det vil sikkert være nok til å gjelde kasein protein, som det har blitt brukt for mye lenger i forhold til sine mysebaserte alternativer. Derfor er det fortsatt ingen definitive bevis foruten konsepter.

Disse konseptene er fortsatt ikke godkjent av forekomster av mennesker, faktisk, opplever de potensielle problemene.

Det er følgelig å være helt sikker, og også hensiktsmessig å supplere med kasein sunne proteiner.

3. Allergi

Innhente i kasein setter også av allergiske reaksjoner noen ganger. Kroppen bestemmer kasein som et farlig legeme og også frigjør histamin for å kvitte seg med det.

Både myse og også kasein proteiner oppdaget i melk kan utløse en allergi.

Ikke desto mindre er dette ikke forveksles med laktoseintoleranse. Noen tegn på allergi mot bivirkninger kasein er elveblest, utslett, hvesende, alvorlig ubehag, mat malabsorpsjon, oppkast, og også pusteproblemer.

4. respiratoriske problemer

Kasein er tykk, råolje og også ofte gjort bruk av for å danne de tøffeste klebemiddel er kjent for å male. Det er likeledes en sterk slimdannende materiale.

Det er 300 prosent mer kasein i kumelk enn i morsmelk. På grunn av den høye mengde av kasein i diett diett, kan det humane pustesystemet kommer til å være tett opp og også betent.

5. syre dårlig problemer

Det holdbare bolig for bivirkninger av kasein er hva som kan i noen tilfeller være vesentlig årsak til dårlig fordøyelse. Den faktoren som det varer lenge i systemet er at det skaper perler av sunne proteiner så snart den kommer i samtale med magen syrer.

Når magen er ledig, er det i stedet liten med en liten kapasitet. Med distensjon av magen, skaper det enda mer mage juice som er avgjørende for fordøyelsen.

Langvarig distensjon av magen kan skape oppblåsthet, surhet, eller til og med halsbrann. Kasein intoleranse kan forårsake fordøyelsesbesvær og også agitasjon.

6. acne

En undersøkelse viser at kaseinprotein fremmer IGF-1-produksjon, i stedet for myse stimulerende insulin produksjon.

Insulin-lignende vekstfaktor-1 (IGF-1) er et hormon som produseres i leveren. Det er ansvarlig for hevet utvikling av celler i kroppen, inkludert hudceller.

Forskere har faktisk vist at høyere grader av IGF-1 i blodet er forbundet med høyere poredimensjon og høyere produksjon av olje i huden.

7. Cancer

Dr. T. Colin Campbell, forfatter av The China Study, sier via sine studier han faktisk har funnet bivirkning kasein å være en av de mest aktuelle kreftceller markedsførere noensinne funnet.

Siden kasein absorberer så sakte, helt naturlige morfinlignende stoffer i kasein kjent som casomorfiner, imitere narkotika i kroppen som de får i blodet. Bare minutter etter du spiser melkebasert mat, kasein sunne proteiner begynner å skade seg.

Dette frigjør stoffet lignende casomorfiner, som festes til opiat reseptorene i hjernen og også utløse ekstreme avhengig å melke elementer (og dermed den faktoren de holde folk kommer tilbake for enda mer).

Casomorfiner utløse en slik avhengighetsdannende reaksjon at de har blitt sammenlignet med heroin i form av deres seighet til å utløse mat avhengighet og også en tilstand av psykiske problemer.

Hold klar av over-forbruk av kasein protein

Som uttalte jeg tror en sterk situasjon kan gjøres at folk kunne dra nytte av å begrense sunn protein for å rett og slett hva kroppen din krav.

Hvis du er en profesjonell idrettsutøver eller bodybuilder, du krever mye mer, men å spise mye protein kan slå tilbake, som du plukker fysisk virkningsgrad over langsiktige velvære og lang levetid.

En nesten passende proteininntak kan være omkring halvparten gram av sunn protein per pund av lean body mass. Idrettsutøvere, venter damene, og også eldre mennesker trenger om lag 25 prosent ekstra.

Å spise mye mer protein enn kroppen din trenger virkelig kan øke en avgjørende biokjemiske sti kalles mammalian target of rapamycin (mTOR). Denne banen spiller en viktig tjeneste i mange kreftformer.

Når du reduserer protein å bare nøyaktig hva kroppen kravene, fortsetter mTOR å bli hindret, som bistår minske sjansene for kreftutvikling.

Den anbefalte dosen av kasein

På grunn av den langvarige absorpsjon av kasein, som likeledes i prosenter, bør dette næringsstoffet ikke benyttes etter trening. Kroppen etter som trenger store mengder praktisk assimilable sunt protein å raskt kunne kompensere for tap utløst av intensiv innsats.

For dette formålet, er whey sunt protein den fineste passform. Det anbefales at du bruker kasein før leggetid.

Hvis du er ute etter å utvikle muskelmasse, eller slanke seg kan også påvirke dette. Din kroppsvekt og også muskelmasse kan også ha en innvirkning, så kan din sex.

I løpet av natten, når kroppen ikke har mat, muskler er ofte utstyrt med sunne proteiner, som hindrer prosessen med sin oppløsning. En annen mulig tid til å bruke kasein er tiden mellom øvelsene når vi ikke kan konsumere et komplett måltid.

De bryter opp kulturen rett inn i 3 grupper:

  • Profesjonelle utøvere og også meget energisk individer (1,5 til 2,2 g / kg),
  • Mennesker forsøker å gå ned i vekt og samtidig opprettholde muskelmasse (1,0-1,5 g / kg), og også
  • Mindre aktive mennesker som ikke søker å forandre sin kroppssammensetning (0,8 g / kg og også opp).

Konklusjon

Kasein protein er en utmerket protein supplement for folk som ønsker å utvikle muskelvev, øke seighet, bevare muskel, eller gå ned i vekt.

Kasein bør ikke bli tatt på av en person som misliker melk, som i mange tilfeller denne type sunne proteiner kan forårsake allergiske reaksjoner. Sikkerhetstiltak må også bli tilbudt til personer som er utsatt for melkeprodukter, og som lider av vedvarende syre dårlig.

Hos friske mennesker, kan overdrevent inntak av kasein føre til en rekke uønskede resultater som gastrointestinale forstyrrelser, oppblåsthet, magesmerter, diaré, kvalme eller oppkast.

Kasein må ikke spises av personer som er allergiske mot melk, fordi de fleste av ganger denne type protein kan utløse allergiske reaksjoner. Den forebyggende tiltak må også bli tilbudt til personer som er overfølsomme for meieriprodukter og også som lider av kronisk fordøyelsesbesvær.

Selv i sunne individer, kan overdrevent inntak av kasein utløse en rekke bivirkninger som fordøyelsesproblemer, oppblåsthet, magesmerter, diaré, oppkast.

I anbefalte doser er faren for bivirkninger kaseinprotein redusert.

Rebecca Milani

Rebecca Milani is a freelance author of fitness that aiding people to share knowledge on diet, training, and supplements for a much better life. With a life of writing and also years in the fitness occupation, She is an ideal combination of knowledge and the capacity to turn that expertise right into an interesting article for the reader's advantage.