site
stats

7 Bivirkninger af kasein protein og hvordan man kan undgå det

Kasein er den mest populære form for proteintilskud sammen med valle. Det har solid antikatabole bolig- eller erhvervsejendomme, der hindrer nedbrydningen af muskelmasse.

En vigtig fordel af kasein er dens lange fordøjelse, hvilket udløser kroppen til at være forsynet med tilstrækkelige doser af aminosyrer i flere timer, som er nødvendig for muskulær vævsvækst.

Kasein er den mest afgørende sunde protein i milk– det er over 3/4 af alle aminosyrerne, der består af i det. Casein erhverves ved at gøre dette er en helt helt naturlige element.

Fordelene ved at udnytte det kunne primært udøves af gym fest, der ønsker at levere deres muskelmasse med kontinuerlig proteinforsyning, specielt i løbet af natten og mellem øvelserne.

7 bivirkninger af kaseinprotein

Kasein er en top-notch mælkeprotein, der absorberes langsomt og er normalt tages som et sundt proteintilskud.

Det er en komplet proteinkilde, ligesom andre animalsk protein, hvilket indebærer det giver alle de vigtige aminosyrer din krop har brug for vækst og reparation.

Som et resultat af kasein er fri for laktose, en hel del flere mennesker har mulighed for at spise det, end de er andre protein ressourcer mejeriprodukter.

Imidlertid har nogle undersøgelse faktisk vist, at denne form for protein har skjult farer. Her de 7 bivirkninger af kasein sund protein:

1. Nyre betingelser

Kasein er anerkendt for at skabe nyreskader. Personer med sunde og afbalancerede nyrer har grønt lys til at spise kasein, men folk med eksisterende nyrelidelser eller sygdom vil helt sikkert blive forværret af proteinet.

Selvom der ikke er noget klinisk bevis for at underbygge påstanden, en lille gruppe af sundhedseksperter tyder på, at spise høje sunde protein kost planer integreret med sunde protein kosttilskud (såsom kasein protein) skadeligt kan påvirke nyre funktion.

skade 2. Lever

Tidligere mente man, at højt proteinindhold kost regimer udløse leverskader endnu dette er ikke blevet bekræftet klinisk.

Nogle fagfolk tyder på, at spise store mængder af sunde protein i længere varigheder (dvs. år) vil helt sikkert have en bivirkning kasein på leveren.

Dette er baseret på endnu mere stress anbringes på leveren til at absorbere de høje mængder protein findes i kosttilskud såsom kaseinprotein.

Hvis dette er, som argumenterede, en kumulativ effekt, efter at det sikkert ville være nok til at gælde for kasein protein, som det har været brugt til en hel del længere i forhold til sine valle baserede alternativer. Derfor er der stadig ingen endelig bevis udover begreber.

Disse begreber er stadig ikke valideret af forekomster af mennesker, i virkeligheden, oplever de potentielle problemer.

Det er derfor for at være helt sikker og også effektive til at supplere med casein sund protein.

3. allergier

Overhale i kasein også sætter ud allergiske reaktioner undertiden. Kroppen bestemmer kasein som en farlig krop og også frigiver histamin at slippe af med det.

Både valle og også kasein sunde proteiner opdaget i mælk kan udløse en allergi.

Ikke desto mindre, dette er ikke at forveksle med laktoseintolerans. Nogle tegn på allergi over for bivirkninger kasein er nældefeber, udslæt, hvæsende, alvorlig ubehag, mad malabsorption, opkastning, og også vejrtrækningsproblemer.

4. Respiratoriske problemer

Casein er tyk, rå og også ofte gjort brug af for at danne den hårdeste klæbemiddel kendt til mandlige. Det er ligeledes en stærk slim-dannende materiale.

Der er 300 procent mere kasein i komælk i forhold til i modermælk. På grund af denne store mængde af kasein i kosten regime, kan det menneskelige vejrtrækning systemet kommer til at blive tilstoppet, og også betændt.

5. syrefordøjelsesbesvær problemer

Den holdbare boligejendomme af bivirkninger af kasein er, hvad der kunne i nogle tilfælde være den væsentligste årsag til fordøjelsesbesvær. Den faktor, at det varer længe i systemet er, at det skaber perler af sund protein, så snart det kommer i indkaldelsen med mave syrer.

Når din mave er ledig, er det i stedet lille med en lille kapacitet. Med udspiling af maven, det genererer endnu mere mavesafter, som er afgørende for fordøjelsen.

Langvarig udspiling af maven kan skabe oppustethed, surhed, eller endda halsbrand. Kasein intolerance kan forårsage fordøjelsesbesvær og også agitation.

6. Acne

En undersøgelse viser, at kasein protein fremmer IGF-1-produktion, i stedet for valle stimulere insulinfrigørelse fremstillingsprocessen.

Insulin-lignende vækstfaktor 1 (IGF-1) er et hormon, som produceres i leveren. Den er ansvarlig for den hævede udvikling af celler i kroppen, herunder hudceller.

Research har faktisk vist, at højere grader af IGF-1 i blodet er forbundet med højere poredimension og højere produktion af olie i huden.

7. Kræft

Dr. T. Colin Campbell, forfatteren af The China Study, siger via sine studier han rent faktisk har fundet bivirkning kasein at være en af de mest hensigtsmæssige kræftceller marketingfolk nogensinde før fundet.

Da kasein absorberer så langsomt, alle naturlige morfinlignende stoffer i kasein kendt som casomorfiner, efterligne narkotika i kroppen som de får i blodbanen. Blot minutter efter du spiser en mejeri-baserede fødevarer, kasein sund protein begynder at skade ned.

Dette frigiver narkotika-lignende casomorfiner, der knytter sig til opiat-receptorer i hjernen og også udløse ekstreme afhængigheder at malke poster (dermed den faktor, de holde folk kommer tilbage for endnu mere).

Casomorfiner udløse sådan en addicting svar, at de har været i forhold til heroin i form af deres sejhed at udløse fødevarer afhængighed og også en tilstand af psykiske problemer.

Bo klart af over-forbrugende kaseinprotein

Det erklærede jeg tror en stærk situation, kan foretages, at folk kunne drage fordel af at begrænse sund protein til blot hvad din krop behov.

Hvis du er en professionel atlet eller bodybuilder, du har brug for meget mere, men at spise masser af protein kan give bagslag, da du plukke fysisk effektivitet på lang sigt wellness og lang levetid.

En næsten egnet proteinindtag kan være omkring en halv gram sund protein per pund muskelmassen. Atleter, forventer damer og også ældre mennesker kræver omkring 25 procent ekstra.

Spiser meget mere protein end din krop virkelig behov kunne støtte en følsom biokemisk sti kaldet pattedyrs for rapamycin (mTOR). Denne sti spiller en væsentlig opgave i mange kræftformer.

Når du reducere protein til lige præcis, hvad din krop behov, mTOR fortsat hindret, der hjælper mindske dine chancer for udvikling af kræft.

Den anbefalede dosis af kasein

På grund af den langsigtede absorption af kasein, som ligeledes i procenter, bør dette næringsstof ikke udnyttes efter træning. Kroppen efter der har brug for enorme mængder af praktisk assimilerbart sund protein til omgående at kompensere for tab udløst af intensiv indsats.

Til dette formål, valle sund protein er den fineste pasform. Det anbefales, at du indtager kasein før sengetid.

Hvis du søger at udvikle muskelmasse, eller slanke kunne ligeledes påvirke denne. Din kropsvægt og også muskelmasse kunne også have en effekt, som kunne dit køn.

I løbet af natten, når kroppen ikke har mad, muskler ofte forsynet med sund protein, som forhindrer processen med deres opløsning. En anden mulig tid til at bruge kasein er tiden mellem øvelserne, når vi ikke kan forbruge en fuld måltid.

De bryder op kultur lige i 3 grupper:

  • Professionelle atleter og også ekstremt energiske individer (1,5-2,2 g / kg),
  • Mennesker forsøger at tabe samtidig opretholde muskelvæv masse (1,0-1,5 g / kg), og også
  • Mindre aktive mennesker, der ikke ønsker at omdanne deres kropssammensætning (0,8 g / kg og op).

Konklusion

Kasein protein er et glimrende proteintilskud for folk der ønsker at udvikle muskelvæv, øge sejhed, bevare muskel, eller tabe sig.

Casein bør ikke tages i af en person, der ikke bryder sig mælk, som denne form for sund protein i mange tilfælde kan forårsage allergiske reaktioner. Sikkerhed foranstaltning skal ligeledes tilbydes til folk, der er modtagelige for mejeriprodukter og at lide af vedvarende syre fordøjelsesbesvær.

Hos raske mennesker, kunne overdreven indtagelse af kasein forårsage en række uønskede resultater som gastrointestinale lidelser, oppustethed, ubehag i maven, løshed af tarmene, kvalme eller opkastning.

Casein må ikke blive spist af individer allergiske til mælk, fordi de fleste af de gange denne type protein kan udløse allergiske reaktioner. Den forebyggende foranstaltning skal også blive tilbudt til folk, der er overfølsomme over for mejeriprodukter og også, der lider af kronisk forstoppelse.

Selv hos raske og afbalancerede individer, kunne overdreven indtagelse af kasein udløse en række bivirkninger såsom fordøjelsesproblemer, oppustethed, mavesmerter, løshed af tarmene, opkastning.

I anbefalede doser, er truslen om bivirkninger kaseinprotein reduceret.

Rebecca Milani

Rebecca Milani is a freelance author of fitness that aiding people to share knowledge on diet, training, and supplements for a much better life. With a life of writing and also years in the fitness occupation, She is an ideal combination of knowledge and the capacity to turn that expertise right into an interesting article for the reader's advantage.