site
stats

7 Biverkningar av kasein protein och hur man kan undvika det

Kasein är det mest populära typen av proteintillskott tillsammans med vassle. Det har fasta antikatabola bostads- eller kommersiella fastigheter som hindrar nedbrytningen av muskelmassa.

En viktig fördel med kasein är dess långa matsmältning, som triggar den kropp som skall förses med adekvata doser av aminosyror under flera timmar, som krävs för muskulär vävnadstillväxt.

Kasein är den viktigaste hälsosamma protein i milk– det är över 3/4 av alla aminosyror som består av i den. Kasein som förvärvats genom att göra detta är en helt helt naturliga objekt.

Fördelarna med att använda det skulle i första hand utövas av gym publiken som vill leverera sin muskelmassa med kontinuerlig proteintillförsel, speciellt under natten och mellan övningarna.

7 biverkningar av kaseinprotein

Kasein är en förstklassig mjölkprotein som absorberas långsamt och brukar tas som ett hälsosamt proteintillskott.

Det är ett komplett proteinkälla, liksom andra animaliskt protein, vilket innebär att det ger alla viktiga aminosyror kroppen behöver för tillväxt och reparationsservice.

Som ett resultat av kasein är fri från laktos, mycket fler individer har möjlighet att äta det än de är andra proteinresurser mejeriprodukter.

Dock har vissa studier faktiskt visat att denna typ av protein har dolt faror. Här 7 biverkningar av kasein friska protein:

1. Njurbesvär

Kasein erkänt att skapa njurskador. Personer med hälsosamma och balanserade njurar har grönt ljus att äta kasein, men personer med befintliga njursjukdomar eller sjukdom kommer säkert att förvärras av proteinet.

Även om det inte finns några kliniska bevis för att underbygga påståendet föreslår en liten grupp av hälsoexperter som äter höga friska protein kost planer integreras med friska proteintillskott (såsom kasein protein) kan negativt påverka njurfunktionen.

2. Leverskada

Tidigare trodde man att proteinrik kost regimer utlösa leverskador men detta har inte bekräftats kliniskt.

Vissa yrkesmän tyder på att äta stora mängder hälsosamt protein under längre löptider (dvs. år) kommer säkert att ha en bieffekt kasein på levern.

Detta är baserat på ännu mer stress placeras på levern för att absorbera de höga mängder protein som existerar i kosttillskott såsom kasein protein.

Om detta är, som hävdas, en kumulativ effekt efter att det säkert skulle förmodligen att gälla för kasein protein, eftersom det har använts under en mycket längre jämfört med dess vasslebaserade alternativ. Därför finns det fortfarande inget definitivt bevis förutom koncept.

Dessa begrepp är ännu inte validerats av fall av människor, i själva verket upplever potentiella problem.

Det är därför, för att vara helt säker och även effektivt att komplettera med kasein friska protein.

3. Allergier

Köra in kasein sätter också av allergiska reaktioner ibland. Kroppen bestämmer kasein som en farlig kropp och även frigör histamin att bli av med det.

Både vassle och även kasein friska proteiner upptäcktes i mjölk kan utlösa allergi.

Trots detta är inte att förväxlas med laktosintolerans. Vissa tecken på allergi att Biverkningar kasein är nässelfeber, utslag, väsande, allvarliga obehag, mat malabsorption, kräkningar och även andningsproblem.

4. Andnings frågor

Kasein är tjock, råolja och även ofta använt sig av för att bilda det tuffaste adhesivet kända för hane. Det är på samma sätt en stark slembildande material.

Det finns 300 procent mer kasein i komjölk jämfört med i bröstmjölk. På grund av denna höga halter av kasein i kosten regimen, kan den mänskliga andningssystemet kommer att igensatt och även inflammerad.

5. Syramatsmältningsproblem

Den hållbara bostäder av biverkningar av kasein är vad som kan i vissa fall vara betydande orsaken till matsmältningsbesvär. Den faktor som det varar länge i systemet är att det skapar pärlor av friska protein så snart den kommer i samtalet med magen syror.

När magen är ledig, är det istället liten med en liten kapacitet. Med utspänd mage, genererar det ännu mer magsafterna som är avgörande för matsmältningen.

Långvarig utspänd magen kan skapa uppblåsthet, surhet, eller till och med halsbränna. Kasein intolerans kan orsaka matsmältningsbesvär och även agitation.

6. Acne

En studie visar att kaseinprotein befrämjar IGF-1 produktion, i stället för vassle stimulera insulin tillverkning.

Insulinliknande tillväxtfaktor -1 (IGF-1) är ett hormon som produceras i levern. Det är ansvarig för den upphöjda utveckling av celler i kroppen, inklusive hudceller.

Undersökningar har faktiskt avslöjat att högre grader av IGF-1 i blodet är förbunden med högre pordimension och högre produktion av olja i huden.

7. Cancer

Dr. T. Colin Campbell, författare av The China Study, säger via sina studier han faktiskt har funnit bieffekt kasein att vara en av de mest lämpliga cancerceller marknadsförare någonsin hittats.

Eftersom kasein absorberar så långsamt, helt naturliga morfinliknande ämnen i kasein kallas casomorphins, imitera narkotika i kroppen när de blir i blodet. Simply minuter efter du förbrukar en mjölkbaserad mat börjar kasein friska protein skada ner.

Detta frisätter läkemedlet liknande casomorphins, som fäster till opiatreceptorer i hjärnan och också utlösa extrema beroenden att mjölka poster (alltså den faktor som de hålla folk kommer tillbaka för ännu mer).

Casomorphins utlösa en sådan beroendeframkallande svar som de har jämfört med heroin när det gäller deras seghet att utlösa matmissbruk och även ett tillstånd av psykiska problem.

Bo klart över krävande kaseinprotein

Det förklarade jag tror att en stark situation kan göras att människor kan dra nytta av att begränsa hälsosamt protein till helt enkelt vad din kropp krav.

Om du är en professionell idrottsman eller bodybuilder, du behöver mycket mer, men äta massor av protein kan slå tillbaka, eftersom du plockar fysisk effektivitet över den långsiktiga wellness och lång livslängd.

En nästan lämplig proteinintag kan vara ungefär en halv gram frisk protein per pund av mager kroppsmassa. Idrottare, förväntar damer och även äldre människor kräver cirka 25 procent extra.

Att äta mycket mer protein än kroppen behöver verkligen skulle kunna öka en viktig biokemisk väg kallas mammalian target of rapamycin (mTOR). Denna väg spelar en viktig uppgift i många cancerformer.

När du minska protein bara exakt vad din kropp krav, fortsätter mTOR att hindras, vilket hjälper att minska dina chanser att cancerutveckling.

Den rekommenderade dosen av kasein

På grund av den långsiktiga absorption av kasein, som är likaså i procent, bör detta näringsämne inte utnyttjas efter träning. Kroppen efter som behöver stora mängder bekvämt assimileras friska protein att snabbt kompensera för förluster som utlöses av intensiv ansträngning.

För detta ändamål är vassle frisk protein finaste passform. Vi rekommenderar att du förbrukar kasein före sänggåendet.

Om du funderar på att utveckla muskelmassa, eller banta skulle också påverka detta. Din kroppsvikt och även muskelmassa kan också ha en inverkan, som kunde ditt kön.

Under natten när kroppen inte har mat, muskler ofta försedda med friska protein, vilket förhindrar processen för deras sönderfall. En annan möjlig tid att använda kasein är tiden mellan övningarna när vi inte kan konsumera en hel måltid.

De bryter upp kulturen rätt in i 3 grupper:

  • Professionella idrottsmän och även extremt energiska individer (1,5-2,2 g / kg),
  • Människor som försöker gå ner i vikt under bibehållande av muskelvävnad massa (1,0-1,5 g / kg), och även
  • Mindre aktiva människor som inte söker att omvandla sin kroppssammansättning (0,8 g / kg och även upp).

Slutsats

Kasein protein är en utmärkt proteintillskott för människor som vill utveckla muskelvävnad, öka seghet, bevara muskler eller gå ner i vikt.

Kasein bör inte tas in av en person som ogillar mjölk, som i många fall denna typ av frisk protein kan orsaka allergiska reaktioner. Säkerhetsåtgärd måste också erbjudas personer som är känsliga för mjölkprodukter och att drabbas av ihållande sura uppstötningar.

Hos friska personer, kan överdrivet intag av kasein orsaka en rad oönskade resultat som gastrointestinala besvär, uppblåsthet, magbesvär, glapp i tarmarna, illamående eller kräkningar.

Kasein får inte ätas av personer som är allergiska mot mjölk, eftersom de flesta av de gånger denna typ av protein kan utlösa allergiska reaktioner. Den förebyggande åtgärd måste också erbjudas personer som är överkänsliga mot mejeriprodukter och som lider av kroniska matsmältningsbesvär också.

Även i friska och balanserade individer kan överdriven konsumtion av kasein utlösa en rad biverkningar såsom matsmältningsproblem, uppblåsthet, buksmärtor, glapp i tarmen, kräkningar.

I rekommenderade doser, är hotet om sidoeffekter kaseinprotein minskas.

Rebecca Milani

Rebecca Milani is a freelance author of fitness that aiding people to share knowledge on diet, training, and supplements for a much better life. With a life of writing and also years in the fitness occupation, She is an ideal combination of knowledge and the capacity to turn that expertise right into an interesting article for the reader's advantage.