site
stats

7 Bijwerkingen van caseïne-eiwit en hoe ze te vermijden

Caseïne is de meest populaire vorm van eiwit supplement samen met wei. Het heeft solide anticatabolisch residentiële of commerciële eigenschappen die de breuk verhinderen naar beneden van spiermassa.

Een belangrijk voordeel van caseïne is de lange vertering van voedsel, waarbij het lichaam triggers te krijgen voldoende doses aminozuren verscheidene uren, die nodig is voor spiergroei weefsel.

Caseïne is de meest essentiële gezonde eiwitten in milk– het is meer dan 3/4 van alle aminozuren, bestaande uit in het. Caseïne verkregen door dit te doen is een volledig all-natuurlijke product.

De voordelen van het gebruik van het kan in eerste instantie worden uitgeoefend door sportschool gangers die wensen om hun spiermassa te voorzien van continue eiwitvoorziening, in het bijzonder tijdens de nacht en tussen de oefeningen.

7 bijwerkingen caseïne proteïne

Caseïne is een top-notch melkeiwit die langzaam wordt geabsorbeerd en wordt meestal gezien als een gezonde eiwitten supplement.

Het is een complete eiwitbron, net als andere dierlijke eiwitten, wat impliceert biedt het alle belangrijke aminozuren die uw lichaam nodig heeft voor de groei en reparatie service.

Als gevolg van caseïne vrij van lactose, veel meer mensen hebben de mogelijkheid om het te eten dan ze zijn andere eiwitbronnen zuivelproducten.

Toch is er enig onderzoek daadwerkelijk aangetoond dat dit soort eiwit gevaren verborgen heeft gehouden. Hier is de 7 bijwerkingen van caseïne gezonde eiwitten:

1. Nieraandoeningen

Caseïne wordt erkend om nierschade te creëren. Personen met een gezonde en evenwichtige nieren hebben het groene licht om caseïne te eten, maar mensen met bestaande nieraandoeningen of ziekte zal zeker worden verergerd door het eiwit.

Hoewel er geen klinisch bewijs om de bewering te staven, een kleine groep van de gezondheid van deskundigen suggereert dat het eten van gezonde eiwitten dieet plannen geïntegreerd met gezonde eiwitten supplementen (zoals caseïne-eiwit), kunnen een nadelige invloed hebben op de nieren functie.

2. Leverbeschadiging

Vroeger werd gedacht dat een eiwitrijk dieet regimes leiden tot lever schade maar dit is niet klinisch bevestigd.

Sommige professionals wijzen erop dat het eten van grote hoeveelheden gezonde eiwitten voor langere looptijden (dwz jaar) zal zeker een neveneffect caseïne op de lever.

Dit is gebaseerd op nog meer spanning op de lever worden geplaatst om de grote hoeveelheden voorkomen in supplementen zoals caseïne proteïne-proteïne absorberen.

Als dit, zoals betoogd, een cumulatief effect na dat het zeker waarschijnlijk zou zijn van toepassing op caseïne-eiwit, omdat het is gebruikt voor een veel langer in vergelijking met de op basis van wei alternatieven. Daarom is er nog steeds geen definitief bewijs naast concepten.

Deze concepten zijn nog steeds niet gevalideerd door gevallen van mensen, in feite, het ervaren van de mogelijke problemen.

Het is dus volledig veilig en ook effectief aan te vullen met caseïne gezonde eiwitten zijn.

3. Allergieën

Inhalen in caseïne stelt ook off allergische reacties soms. Het lichaam bepaalt caseïne als een gevaarlijke lichaam en brengt ook histamine om zich te ontdoen van.

Zowel de wei en ook caseïne gezonde eiwitten in melk ontdekt kan een allergie veroorzaken.

Toch is dit niet te verwarren met lactose-intolerantie. Enkele tekenen van een allergie voor effecten caseïne kant zijn netelroos, huiduitslag, sissen, ernstige ongemak, voedsel malabsorptie, braken en ook ademhalingsproblemen.

4. Respiratory kwesties

Caseïne is dik, ruw en vaak gebruik gemaakt van de zwaarste hechtmiddel bekende mannelijke vormen. Het is eveneens een sterke slijm-vormend materiaal.

Er is 300 procent meer caseïne in koemelk in vergelijking met in de moedermelk. Vanwege deze grote hoeveelheid caseïne in het dieet regime, kan het menselijk ademhalingssysteem komen om te worden verstopt en ook ontstoken.

5. Acid indigestie problemen

De duurzame woningen van bijwerkingen van caseïne is wat zou kunnen in sommige gevallen de belangrijkste reden voor indigestie. De factor die het duurt lang in het systeem is dat het leidt tot kralen van gezonde eiwitten, zodra het komt in het gesprek met de buik zuren.

Wanneer je buik vacant is, het is maar klein met een kleine capaciteit. Met de uitzetting van de buik, het genereert nog meer maagsappen die cruciaal zijn voor de spijsvertering.

Langdurige uitzetting van de buik kan een opgeblazen gevoel, zuurgraad, of zelfs maagzuur te creëren. Caseïne onverdraagzaamheid kan indigestie en ook onrust veroorzaken.

6. Acne

Een onderzoek toont aan dat caseïne-eiwit bevordert IGF-1 productie plaats van wei stimuleren insuline productie.

Insuline-achtige groeifactor 1 (IGF-1) is een hormoon geproduceerd in de lever. Zij is verantwoordelijk voor de verhoogde ontwikkeling van cellen in het lichaam, met inbegrip van de huidcellen.

Onderzoeken hebben aangetoond dat zelfs hogere niveaus van IGF-1 in het bloed wordt verbonden met hogere poriënafmeting en hogere productie van olie in de huid.

7. Cancer

Dr. T. Colin Campbell, de schrijver van The China Study, zegt via zijn studie hij eigenlijk heeft gevonden neveneffect caseïne als een van de meest geschikte kankercellen marketeers ooit gevonden zijn.

Omdat caseïne absorbeert zo langzaam, volledig natuurlijke morfine-achtige stoffen in caseïne bekend als casomorfines, imiteren verdovende middelen in het lichaam als ze in de bloedbaan te krijgen. Gewoon minuten nadat u verbruikt een op basis van zuivel eten, de caseïne gezonde eiwitten begint te beschadigen beneden.

Dit maakt de drug-achtige casomorfines, die hechten aan opiaat-receptoren in de hersenen en ook leiden tot extreme afhankelijkheden artikelen Melk (dus de factor ze blijven mensen terugkomen voor nog meer).

Casomorfines leiden tot een dergelijke verslavend reactie dat ze zijn in vergelijking met heroïne in termen van hun taaiheid om voedsel verslavingen en ook een toestand van psychische problemen veroorzaken.

Blijf uit de buurt van overmatige consumptie van caseïne-eiwit

Dat verklaarde Ik denk dat een sterke situatie kan worden gemaakt dat mensen gebruik maken van het beperken van gezonde eiwitten zou kunnen nemen om gewoon wat je lichaam eisen.

Als u een professionele atleet of een bodybuilder bent, heb je veel meer nodig, maar het eten van veel eiwit kan averechts werken, zoals je fysieke efficiency bent plukken op lange termijn wellness en een lange levensduur.

Een bijna geschikte eiwitinname wellicht ongeveer een halve gram van gezonde eiwitten per pond vetvrije massa. Atleten, verwacht dames, en ook oudere mensen voor nodig zijn ongeveer 25 procent extra.

Het eten van veel meer eiwitten dan je lichaam echt nodig heeft kan een cruciale biochemische pad genaamd de zoogdieren doelwit van rapamycin (mTOR) te stimuleren. Dit pad speelt een essentiële taak in vele vormen van kanker.

Wanneer u eiwit terug te brengen tot precies wat je lichaam eisen, mTOR nog steeds gehinderd, die helpt bij het verminderen van uw kansen op de ontwikkeling van kanker.

De aanbevolen dosis van caseïne

Vanwege de langdurige absorptie van caseïne, die eveneens in percentages moet deze voedingsstof niet worden gebruikt na de training. Het lichaam na die moet enorme hoeveelheden gemakkelijk opneembare gezonde eiwitten om meteen te compenseren voor verliezen veroorzaakt door een intensieve inspanning.

Hiertoe gezonde whey eiwit het beste past. Het is aanbevolen dat je consumeert caseïne voorafgaand aan het slapen gaan.

Als u op zoek bent om spiermassa, of afslanken ontwikkelen zou ook kunnen hierop van invloed. Uw lichaamsgewicht en ook spiermassa kan ook een impact hebben, zo kon je seksleven.

Tijdens de nacht, wanneer het lichaam geen voedsel heeft, spieren worden vaak voorzien van gezonde eiwitten, die het proces van hun desintegratie voorkomt. Een andere mogelijke tijd om caseïne te gebruiken is de tijd tussen de oefeningen toen we een volledige maaltijd niet kan consumeren.

Ze breken cultuur recht in 3 groepen:

  • Professionele atleten en ook uiterst energieke individuen (1,5-2,2 g / kg),
  • Mensen die proberen om gewicht te verliezen terwijl spierweefsel massa (1,0-1,5 g / kg), alsmede
  • Minder actieve mensen die niet op zoek zijn naar hun lichaamssamenstelling (0,8 g / kg en ook) te transformeren.

Conclusie

Caseïne-eiwit is een uitstekend eiwit supplement voor mensen die spierweefsel te ontwikkelen, te verhogen taaiheid, de spieren te behouden, of gewicht te verliezen.

Caseïne mag niet worden genomen door een persoon die melk houdt niet, zoals in veel gevallen van dit soort gezonde eiwitten kan allergische reacties veroorzaken. Veiligheidsmaatregel moet eveneens worden aangeboden aan mensen die gevoelig zijn voor melkproducten zijn en die lijden aan hardnekkige zure oprispingen.

Bij gezonde mensen, kan een overmatige inname van caseïne een aantal ongewenste resultaten, zoals gastro-intestinale stoornissen, opgeblazen gevoel, maagklachten, losheid van de darmen, misselijkheid of braken veroorzaken.

Caseïne mag niet worden gegeten door mensen die allergisch zijn voor melk, omdat de meeste van de tijd dit soort eiwit kan allergische reacties veroorzaken. De preventieve maatregel moet ook worden aangeboden aan mensen die overgevoelig zijn voor zuivelproducten en ook die lijden aan chronische indigestie zijn.

Zelfs in gezonde en evenwichtige individuen, kan overmatige consumptie van caseïne een aantal bijwerkingen, zoals problemen met de spijsvertering, een opgeblazen gevoel, buikpijn, losheid van de darmen, braken veroorzaken.

In de aanbevolen doseringen, is de dreiging van bijwerkingen caseïne-eiwit verminderd.

Rebecca Milani

Rebecca Milani is a freelance author of fitness that aiding people to share knowledge on diet, training, and supplements for a much better life. With a life of writing and also years in the fitness occupation, She is an ideal combination of knowledge and the capacity to turn that expertise right into an interesting article for the reader's advantage.