site
stats

7 Страничните ефекти на казеин протеин и как да го избегнете

Казеинът е най-популярният вид протеин добавка заедно с суроватка. Той има твърди антикатаболен жилищни или търговски площи, които пречат на разграждането на мускулна маса.

Важно предимство на казеин е дългата си храна храносмилането, което води до тялото да бъдат снабдени с подходящи дози от аминокиселини в продължение на няколко часа, което е необходимо за растежа на мускулната тъкан.

Казеинът е най-съществената здравословен протеин в milk– е над 3/4 от всички аминокиселини, състоящи се от по нея. Казеин придобити по този начин е напълно изцяло натурален продукт.

Ползите от това използване може да преди всичко да бъдат упражнявани от излизащите салона, които желаят да извършват доставки от своето мускулна маса с непрекъсната доставка на протеин, по-специално през нощта и между упражненията.

7 странични ефекти на казеин протеин

Казеинът е най-високо ниво на млечен протеин, който се абсорбира бавно и обикновено се приема като добавка здравословен протеин.

Той е пълен източник на протеини, както и другите животински протеини, което означава, че предлага всички важни аминокиселини тялото ви се нуждае, за растежа и възстановяването на услуги.

В резултат на казеин е без лактоза, много повече лица имат възможността да го ядат, отколкото са другите млечни продукти протеиновите ресурси.

Въпреки това, някои проучване действително показват, че този вид протеин е укрило опасности. Тук 7 страничните ефекти на казеин здравословен протеин:

1. условия на бъбреците

Казеинът е признат за създаване на увреждане на бъбреците. Хора с здравословни и балансирани бъбреците имат зелена светлина да се яде казеин, но хората със съществуващи бъбречни заболявания или заболявания със сигурност ще бъдат влошени от протеина.

Въпреки че няма клинични доказателства в подкрепа на твърдението, малко група от здравни експерти предполагат, че яденето на високи здравословни протеини диета планове, интегрирани със здравословни протеинови добавки (като казеин протеин), могат да се отрази пагубно на бъбреците функция.

увреждане на черния дроб 2.

По-рано се смяташе, че високо протеинова диета схеми предизвикат увреждания на черния дроб, все още това не е потвърдено клинично.

Някои специалисти предполагат, че яденето на големи количества от здравословен протеин за продължителен продължителност (т.е. години) със сигурност ще има казеин страничен ефект върху черния дроб.

Това се основава на още по-стрес бъдат пуснати на черния дроб да абсорбира големи количества на съществуващата в хранителни добавки, като например казеин протеин протеин.

Ако това е, както се твърди, нарастващо въздействие след това със сигурност ще бъде най-вероятно да се прилага за казеин протеин, тъй като тя е била използвана за много по-дълго в сравнение с неговите алтернативи суроватка. Поради това, че все още няма окончателно доказателство, освен концепции.

Тези концепции все още не са утвърдени от случаи на хора, в действителност, изпитват възможните проблеми.

Тя е, следователно, да бъде напълно безопасен и ефективен също така да се допълни с казеин здравословен протеин.

3. алергии

Статисистики в казеин и тръгва алергични реакции понякога. Тялото определя казеин като опасен тяло, а също и освобождава хистамин да се отърве от него.

И двете суроватка, а също и казеин здравословни протеини, открити в мляко могат да предизвикат алергия.

Въпреки това, това не трябва да се бърка с непоносимост към лактоза. Някои признаци на алергия към казеин странични ефекти са уртикария, обриви, съскащи, сериозен дискомфорт, храна малабсорбция, повръщане, както и проблеми с дишането.

4. Дихателните проблеми

Казеин е дебела, суров и също така често се използва за да се образува най-трудните лепилото известно мъжки. Това е също така силно слуз образуващ материал.

Има 300 процента повече казеин в краве мляко в сравнение с кърмата. Поради това голямо количество казеин в режим на хранене, системата за човешки дишане може да дойде да бъде запушена и възпаление.

5. Киселинни проблеми при нарушено храносмилане

Здравите жилищен имот на странични ефекти на казеин е това, което в някои случаи може да бъде значително причина за стомашно разстройство. Факторът, който трае дълго в системата е, че тя създава мъниста на здравословен протеин, веднага след като тя идва в поканата с корема киселини.

Когато корема е свободна, тя е малка, вместо с малка вместимост. С раздуване на корема, той генерира още по-стомашни сокове, които са от решаващо значение за храносмилането.

Продължителен раздуване на корема може да създаде подуване на корема, киселини, или дори киселини в стомаха. Казеин непоносимост може да предизвика стомашно разстройство и тревожност.

6. акне

Едно изследване показва, че казеин протеин насърчава IGF-1 продукция, вместо суроватка стимулиране инсулин производство.

Инсулин-подобен растежен фактор -1 (IGF-1) е хормон, произведен в черния дроб. Той е отговорен за издигнатия развитието на клетките в тялото, включително кожни клетки.

Изследвания показват, че всъщност по-високи степени на IGF-1 в кръвта е свързано с по-висок размер на порите и по-висок добив на нефт в кожата.

7. Рак

Д-р Т. Колин Кембъл, авторът на Китай изследване, казва чрез следването си той действително е установено, страничен ефект казеин да бъде един от най-подходящите раковите клетки търговци всякога намерени.

Тъй като казеин поглъща толкова бавно, всички естествени подобни на морфина вещества в казеин, известни като casomorphins, имитират наркотици в организма, тъй като те в кръвта. Просто минути, след като консумират млечни продукти базирани на храните, казеин здравословен протеин започва да увреди надолу.

Това освобождава наркотици като casomorphins, които се прикрепят към опиатни рецептори в мозъка, а също и да предизвика екстремни зависимости към млякото предмети (като по този начин факторът те хората да се връщат за още повече).

Casomorphins предизвикат такава завладяваща отговор, че те са били в сравнение с хероин от гледна точка на тяхната издръжливост, за да предизвика хранителни зависимости, а също и в състояние на психични проблеми.

Стой ясно над отнема казеин протеин

Това заяви Вярвам силно ситуация може да се направи, че хората могат да се възползват от ограничаване на здравословен протеин просто на какви изисквания ви тяло.

Ако сте професионален спортист или културист, вие се нуждаят от много повече, обаче яде много протеин може да даде обратен ефект, тъй като сте бране физическа ефективност над дългосрочното здраве и дълъг живот.

Почти подходящ прием на протеини може да бъде около половин грам здрав протеин за кг телесна маса. Състезатели, които очакват дами, а също и по-възрастните хора се нуждаят от около 25 процента допълнително.

Яденето много повече протеини, отколкото тялото ви се нуждае наистина може да увеличи решаваща биохимична пътека, наречена целта на рапамицин при бозайници (mTOR). Този път играе съществена дълг в много видове рак.

Когато се намали протеин за какво точно изискванията си тяло, mTOR продължава да бъде възпрепятствано, което помага да намали шансовете си за развитието на рака.

Препоръчителната доза на казеин

Поради дългосрочно абсорбцията на казеин, който е също в проценти, този хранителен не трябва да се използва след тренировка. Тялото след това се нуждае от огромни количества удобно усвоим здравословен протеин своевременно да се компенсират загубите, предизвикани от интензивното усилие.

За тази цел, суроватъчен протеин здрави е най-добрият пристъп. Това е препоръчително да консумират казеин преди лягане.

Ако ви се иска да се развива мускулна маса, или тънък надолу също могат да повлияят на това. Вашето телесно тегло, а също и на мускулна маса също може да окаже влияние, тъй като можеше да си секс.

През нощта, когато тялото не е храна, мускулите често са снабдени с здравословен протеин, който не позволява на процеса на тяхното разпадане. Друг възможен път да се използва казеин е времето между упражненията, когато не можем да консумираме пълен хранене.

Те се разбият култура право в 3 групи:

  • Професионални спортисти и изключително енергични индивиди (1.5-2.2 г / кг),
  • Хората, които се опитват да намалят теглото си при запазване на мускулната тъкан маса (1.0-1.5 г / кг), а също
  • По-малко активни хора, които не се стремят да трансформира тялото си състав (0.8 г / кг и нагоре).

заключение

Казеин протеин е отличен добавка на протеин за хора, които искат да се развиват мускулната тъкан, повишаване на издръжливост, запазване на мускулите, или отслабнете.

Казеин не трябва да се приема в по човек, който не обича мляко, тъй като в много случаи този вид здравословен протеин може да предизвика алергични реакции. мярка за безопасност, също трябва да бъде предложена на хора, които са податливи на млечни продукти, и че страдат от стомашно разстройство устойчиви киселина.

При здрави хора, прекомерен прием на казеин може да доведе до редица нежелани резултати, като стомашно-чревни разстройства, подуване на корема, стомашен дискомфорт, отпуснатост на червата, гадене или повръщане.

Казеин не трябва да се консумират от хора, алергични към мляко, защото в повечето случаи този вид протеин може да предизвика алергични реакции. В превантивна мярка трябва да също да се предложи на хората, които са свръхчувствителни към млечните продукти, а също и, които страдат от хронично стомашно разстройство.

Дори и в здравословни и балансирани хора, прекомерна консумация на казеин може да доведе до редица странични ефекти, като например проблеми с храносмилането, подуване на корема, болки в корема, отпуснатост на червата, повръщане.

В препоръчваните дози, заплахата от странични ефекти казеин протеин се намалява.

Rebecca Milani

Rebecca Milani is a freelance author of fitness that aiding people to share knowledge on diet, training, and supplements for a much better life. With a life of writing and also years in the fitness occupation, She is an ideal combination of knowledge and the capacity to turn that expertise right into an interesting article for the reader's advantage.